Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
stvarno smo jadni!!!... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
elcielo wrote:evo mali report s mini meet-upa
bili pajo, iva, lestes, helen cross i masni.
svi prisutni dobili knjige, osim mene, koja knjigu nisam naručila, ali došla jer sam se zaželila PJ društva
pričali o svemu i svačemu, najviše o edu bez brade, radioheadu, novim ministrima i čarima studentskoga života naspram onog 'odraslog'.
bilo kratko i slatko, a vjerujem da će nakon našeg meet-upa najsretnija biti cura od masnog jer će napokon dobiti novogodišnji poklon.
slažem se meet up je bio slatki:) i hvala još jednom ivi i paji na knjigama: bio je užitak poslovati s vama:)
a meni isto svaki od ponuđenih vikenda paše...tako da sam ja definitely za:)I love quotations because it is a joy to find thoughts one might have, beautifully expressed with much authority by someone recognized wiser than oneself.
- Marlene Dietrich0 -
hola! sorite kaj jucer nisam na kraju dosla morah na kraju radit
al rado bi svratila do ane kad bu meetuptenks na pozivu!
0 -
Stvari se privode kraju konacno oko poklona
Moze ga ocekivati pri kraju tjedna..
Meet up "Kod Ane" je super ideja.. Kakva ugarkovicka..
pozdravOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
Oftopik
frend mi spomenuo slikara Erica Drookera i bacio link za njegove slike. Stvarno su mi se dopale, tip je rodom iz New Yorka i opčinjen je tim gradom te iz njega vuče inspiraciju za slike. Super radove ima
http://www.drooker.com/
Došao božićni single danasNisam ga uspio ugurati u cd player
Death or glory!0 -
Rijeka wrote:Oftopik
frend mi spomenuo slikara Erica Drookera i bacio link za njegove slike. Stvarno su mi se dopale, tip je rodom iz New Yorka i opčinjen je tim gradom te iz njega vuče inspiraciju za slike. Super radove ima
http://www.drooker.com/
Došao božićni single danasNisam ga uspio ugurati u cd player
Božićni single
...ti me uvijek nasmiješ sa nekim forama:D
I ja bi se malo družio na sljedećem meet up-u ali malo sam daleko :(CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Iva: ništa od nominacije za Oscara http://a.oscar.abc.com/media/2008/html/printer.html :(
a Into the Wild je dobio samo dvije nominacije...eto što znači biti anti-establishment...:(0 -
meet up kod ane... od 3 ponuđena vikenda meni pašu ovaj prvi i zadnji. ali mooožda uspijem doći i ako bude 3.2.0
-
da malo omeđimo meet-up proporcije, a čitajući što ljudima paše, predlažem:
subota, 9.2.0 -
jesu to sluzbene nominacije?
jucer sam pogledao doma juno, predobar je film, a sountrack je bas opicen, nemam drugu rijec.. prilazem
http://www.youtube.com/watch?v=-h07aKVu80Y&feature=related
ako vam se ne svidja zvuk ili publika (svih 15 ljudi u njoj), evo snimke sa soundtracka i sa slikama iz filma,
http://www.youtube.com/watch?v=TN6AhU10XmY
i ovo je prejaka stvar iz filma..
http://www.youtube.com/watch?v=WtBMF0BqDrU&feature=related
inace, film je skroz ok, glume cura iz "hard candy"-ja ellen page i totalno komicno/zbunjeni lik iz "superbad"-a michael cera
nasmijes se cim ga vidis..
definitivno preporukaOh when I was a kid oh how magic it seemed
A sto se tice nenominacije eddija, sad se bunite, a kad bi bio nominiran, pobrao bi nagradu pa bi govorile "joj, pa ne moze tak obrijan i "kratke" kose, u odijelu, ne svidja mi se"..
eto vam naOh when I was a kid oh how magic it seemed
masni wrote:A sto se tice nenominacije eddija, sad se bunite, a kad bi bio nominiran, pobrao bi nagradu pa bi govorile "joj, pa ne moze tak obrijan i "kratke" kose, u odijelu, ne svidja mi se"..
eto vam na
Ed ke uvijek Ed, a to sto ga nisu nominirali samo dokazuje kako
su tamo sj... ma da, ne uzrujavam se, kad znam da je
ITW naj soundtrack i sve su pjesme odlicne...ne treba mu Oscar
da bi to nama dokazivao..."I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
Nedavno je neko postao o interview-u koji je Stone dao nekom web siteu koji pak naplacuje pristup...e pa danas sam vidio da je ekipa ne red mosquito forumu skuzila kak se moze i besplatno dounloudat...ja skinuo i prebacio kod mene na box.net pa tko hoce poslusat:
http://www.box.net/shared/m13xcmzcc80 -
masni wrote:A sto se tice nenominacije eddija, sad se bunite, a kad bi bio nominiran, pobrao bi nagradu pa bi govorile "joj, pa ne moze tak obrijan i "kratke" kose, u odijelu, ne svidja mi se"..
eto vam na
ako je tebi tako lakše preboliti ove nenominacije, onda ok... samo se ti olakšaj...
ja sam pissed off, totalno! a ni ovi rukometaši mi nisu pomogli da se bolje osjećam... jooooj, kak je to bilo strašno za gledati... ja sam se jadna sva tresla, ali nema veze... i dalje stojim pri svome HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!... I surfaced and all of my being was enlightened...
jurasica wrote:ako je tebi tako lakše preboliti ove nenominacije, onda ok... samo se ti olakšaj...
ja sam pissed off, totalno! a ni ovi rukometaši mi nisu pomogli da se bolje osjećam... jooooj, kak je to bilo strašno za gledati... ja sam se jadna sva tresla, ali nema veze... i dalje stojim pri svome HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!:D
anyway, subota 9.2. je out, Ana J. naime ne može. srele smo se u gradu prije par sati pa mi je rekla kak je taj vikend zauzeta i rekla sam joj da to posta na forum, ali me ignorirala...fakat ću morat probat lestes okrenut protiv nje da ju malo napegla...:)
da pokušam presjeći raspravu, čini se da je najizglednija nedjelja 3.2., a lestes ćemo zamolit da ipak dođe (pretty please with sugar on top!)
idemo dalje!mogli bi se sabrat oko 11h pa nadalje... ako bude lijepo vrijeme mogao bi na onom super balkonu past neki roštilj (gay ražnjići i tako to)...ako budemo svi skupa dobri mogle bi mi curice napravit neke kolače...da vas čujemo...
3.2. it is (zasad)!
HRVATSKA HRVATSKA!
ali, ja nisam cula druge da se javljaju... kaj je sa snihom i asfo, potato girl, siljom, kostom itd...
javite se.
HRVATSKA HRVATSKA!0 -
pajo wrote:Iva: pa dobro Ana J. ti mene nikaj ne slušaš! kažem ti fino da odeš na forum i presudiš koji ćemo se dan naći, a ti dođeš i opet se samo dernjaš HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
anyway, subota 9.2. je out, Ana J. naime ne može. srele smo se u gradu prije par sati pa mi je rekla kak je taj vikend zauzeta i rekla sam joj da to posta na forum, ali me ignorirala...pajo wrote:fakat ću morat probat lestes okrenut protiv nje da ju malo napegla...:)al propuštam prvu priliku da to napravim... :( drugi put...
0 -
pajo wrote:Iva: pa dobro Ana J. ti mene nikaj ne slušaš!
bome jesi u pravu, ali bila sam totali bumped nakon ovog poraza i nenominacija, da sam ovo izignorirala... naime, ja možda jesam najveća pa možda moj glas vrijedi najviše, ali smatram da ne bi trebao presuditi... uglavnom, evo da se službeno izjasnim, meni ne bi pasao samo taj datum 09.02. ali sve ostalo mi je ok... tugeder, vi šud disajd!
kaj ostali veliju?
... I surfaced and all of my being was enlightened...
lestes wrote:može, može
al propuštam prvu priliku da to napravim... :( drugi put...
nemoj ti meni drugi put!!! pa jel može neki vikend kad će nam glavna razbijačica biti u mogućnosti nazočiti le boom-u..... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 272 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.6K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads