Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
čitam komentare ekipe po forumu... neki su fakat pissed off i uvijek se začudim koliko mržnje iz neke osobe koja voli PJ može izaći... to mi nikada nije bilo jasno... jebi ga, sjebali su opet, ali kaj sad?!? to su samo karte za prve redove i malo raniji entrance... tko fakat hoće poslušat koncert, uvijek bu dobio kartu, ne?
uglavnom, da ne kenjam, ja nisam jako ljuta samo sam jadna jer sam bila malo nervozna što se odrazilo na maloj dječici koja ništa nisu kriva pa mi je zbog toga bad i samo me još brine kad će to opet krenuti?!? ako neka dobra duša skuži da to kreće tokom noći, pls neki sms, poruka putem messengera ili sl... nešto što bi me moglo probuditi... hvala!!! i peace!... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
jurasica wrote:čitam komentare ekipe po forumu... neki su fakat pissed off i uvijek se začudim koliko mržnje iz neke osobe koja voli PJ može izaći... to mi nikada nije bilo jasno... jebi ga, sjebali su opet, ali kaj sad?!? to su samo karte za prve redove i malo raniji entrance... tko fakat hoće poslušat koncert, uvijek bu dobio kartu, ne?
bas tak... svi se imaju pravo ljutiti, ali nema potrebe baviti se uzom rodbinom... nas i rusa 300 milijona, a svi zelimo na PJ i tak ispadne...
celavo je jedino to kaj nema ni rijeci od 10c osim one diplomatske "perem ruke od svega" Crowdsurge poruke...
boooo!Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
hej, svi, suosjećam s vama... nije mi jasno - ponavlja se priča slična kanadskoj i drugi pokušaj slijedeći dan.
zašto nisu odmah to ticketmasteru prepustili??? na kanadskoj je to profunkcioniralo bez greške, bio je manji taj f... booking fee (mislim, 300 kuna za nas dvoje za tri koncerta, za šta?).
sve mi se čini da bi bilo jednostavnije čekati general sale i gospodski ubosti kartu, ionako neću u prve redove, malo sam prestara za to...
ovako, ne samo da ostaviš 500 eura za 6 karata, nego i tonu živaca u većini slučajeva...
jurasica, pusa maloj jadnoj dječici0 -
Drzte se ljudi, ovo je poprilicna svinjarija i ne mogu vjerovat da je na kraju ispalo gore nego ikoja 10C prodaja...
Malo je glupo da iz 10C nema ni rijeci, ali mislim da je krivac Crowdsurge jer se njima sistem, koji navodno super hendla i vece prodaje, raspao. Ali nekako mi se cini da nisu neka mucka djubrad i da ce se potrudit da karte dodju do fanova...vidil sam negdje na FB da je netko tko ih je zvao dobio info da ce ako treba prebacit jos karata iz public salea samo da svi iz fan cluba koji zele dobiju kartu. To se cini u redu i sad samo da smisle kako ce to uciniti i jave vam kada0 -
Necuveno."I surfaced and all of my being was enlightened"0
-
... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
-
Standing on a hill, staring at a mountain...0
-
Poslao sam im mail, i pazi odgovora...al odgovorili su u roku 20 min
Hi there,
please can you provide me with info of eventual tickets presale restart for European tour 2012?
When do you expect it to go again live and online, if it is going online again after all this crap?
Best regards,
From: Pearl Jam Tickets <tickets@pearljam.com>
To: Frane Herceg <>
Sent: Wednesday, December 14, 2011 8:43 AM
Subject: Re: Presale restart?
Sorry we do not have that info at this time. Stay tuned.First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. - Mahatma Gandhi0 -
given to grunge wrote:Poslao sam im mail, i pazi odgovora...al odgovorili su u roku 20 min
Sorry we do not have that info at this time. Stay tuned.
sad ce ponoc u Seattleu i ovo znaci da jos uvijek rade na tome... btw, ne znam koliko je ovo tocno, ali jedna stranica najavljuje presale u 9a.m. (vjerojatno UK time) preko Crowdsurgea...
http://www.beatthetouts.com/ skrolaj dolje do PJStanding on a hill, staring at a mountain...0 -
malo mi fali ono vrijeme kad sam isao u kino Zagreb ili Europu (tada Balkan), stao u red na Cvjetnom, dosao na blagajnu, kupio one karte koje su se trgale iz bunta i jos odzujao po kokice... bar sam bio na zraku...
ovako 5 sati sjedim u fotelji, jedem čvarke i zivciram se... :oops:Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
siljo wrote:given to grunge wrote:Poslao sam im mail, i pazi odgovora...al odgovorili su u roku 20 min
Sorry we do not have that info at this time. Stay tuned.
sad ce ponoc u Seattleu i ovo znaci da jos uvijek rade na tome... btw, ne znam koliko je ovo tocno, ali jedna stranica najavljuje presale u 9a.m. (vjerojatno UK time) preko Crowdsurgea...
http://www.beatthetouts.com/ skrolaj dolje do PJ
Prokleti bili na Božić 2011!!!
koliko sam nikotina i katrana sinoć posisao trebam tražit odštetu, a isto će biti i veceras ako restartaju prodaju..
Jesu čvarci bili dobri? Hrskavi ili oni masni do boli?First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. - Mahatma Gandhi0 -
Alo ekipa,
Sve ste rekli, ja sam isto čitao nekoliko ljutih komentara i slažem se sa svima imaju totalno pravo da se ljute i da im svašta pišu jer to su i zaslužili, uopće me ne zanima razlog zašto se ovo dogodilo i tko je krivac samo znam da je 10c opet zasro cijelu situaciju možda ne oni direktno ali sa uzimanjem loše firme oni su krivi.
Da Tim Bierman radi za neku ozbiljnu US firmu i da se ovo ponalja svaki put pa stari ne bi on jutro dočekao u svojoj fotelji. Hrpa stvari ne funkcionira kako treba u ovom klubu, mi ih beskrajno volimo radi ovog benda i svaša im opraštamo ali postoji granica ovo je stvarno dno dna ovakav odnos prema fanovima.
Ne bi nikad imao snage napustit ovaj klub jer bi mi se život raspaoali mi je dosadilo više spuštat gaće :wtf:
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
I sta sad da radi covjek? Da ih uzmem ovdje: http://www.livenation.se/artist/pearl-jam-tickets i onda povucenog repa lagano u red na glavni ulaz sa hrpom ljudi kojima je to samo jos jedan izlazak u grad. Ili cekati da se ovi smiluju i jave sta i kako dalje.
Ljuti mi bili ili ne ja znam samo da ja ovako radim svoj posao - spavao bi na ulici. S druge strane mi je pomalo i drago sto sve ovako svaki put ispadne jer dokazuju da nisu oni neka korporacija - koliko god to htjeli da budu u zadnje vrijeme. Nemaju oni pojma o tome.0 -
Nekako se nadam da bi se trebali javiti sa nekom obavjesti prije general sale ako ne ja ih neću čekati, kao što je Gordan rekao u prvi red se sigurno neću gurati, još uz to ako Iva ide sa mnom a to je plan onda bi mi bilo bolje da kupim sjedeća mjesta i gotovo.
Fuck 10c ticketCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Ma čekaj malo, to nije upitno.. objavit će sigurno tokom dana (ili njihove noći) kad će još jedan pokušaj krenutOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
grudice wrote:siljo wrote:sva sreca da svi mi nemamo zivot i mozemo si priustiti nepotrebno cekanje :roll:
Sta si sad i ti nervozan? Nestalo cvaraka?
cvarke ostavio doma
e da, netko je pitao... nisu hrskavi, ali nisu ni masni... ono, grickalice.. :oops:Standing on a hill, staring at a mountain...0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads
- 29.1K Other Music