Pearl Jam in Zagreb!

Options
1106110621064106610671290

Comments

• elcielo
    elcielo Posts: 1,149
    zagi wrote:
    mali offtopic
    barem sam se nasmijala :lol:http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... Vmq9dq6Nsg
    jel netko pogledao (prva sezona samo 6 nastavaka)? se isplati skidat?

evo, mali info.
    objašnjenje zašto je eddie prihvatio cammeo rolu u portlandiji leži u glavnoj glumici (ovoj koja voda psa), a vidim da je niste prepoznali - to je gitaristica iz sleater-kinney i jedna od autorica portlandie.
    a znate da je ed slab prema curkama iz tog benda. ;)
  • elcielo wrote:
    zagi wrote:
    mali offtopic
    barem sam se nasmijala :lol:http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... Vmq9dq6Nsg

evo, mali info.
    objašnjenje zašto je eddie prihvatio cammeo rolu u portlandiji leži u glavnoj glumici (ovoj koja voda psa), a vidim da je niste prepoznali - to je gitaristica iz sleater-kinney i jedna od autorica portlandie.
    Sucker :D Sad mi je jasnije. Hvala!
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • elcielo wrote:
    zagi wrote:
    mali offtopic

evo, mali info.

Da nisam je prepoznao....sad je jasno :lol:
    meni je pjesma super ;)

nego što ima novoga???
    Kad će karte :roll:
    Je li istina ono što se čita na fb da će trebat samo poslat mail 10c?? Malo mi je to ludo ali super jednostavno :?
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • Zaključali su sve thredove gdje dobijaju jezikovu juhu...a baš sam se ufurao :lol:
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    Zaključali su sve thredove gdje dobijaju jezikovu juhu...a baš sam se ufurao :lol:
    Iva: a demokratije.... :roll:

Mislim da mogu razumjeti koliko ste pissed off, vjerojatno bih i sama bila među kolovođama ljutnje, a ne pacifist kao naša Juras i žao mi je što ne znam kako bih vam pomogla. :( Evo ako treba nekome rentati prste za stiskanje F5 samo recite... ;)
  • pajo wrote:
    Zaključali su sve thredove gdje dobijaju jezikovu juhu...a baš sam se ufurao :lol:
    Iva: a demokratije.... :roll:

Mislim da mogu razumjeti koliko ste pissed off, vjerojatno bih i sama bila među kolovođama ljutnje, a ne pacifist kao naša Juras i žao mi je što ne znam kako bih vam pomogla. :( Evo ako treba nekome rentati prste za stiskanje F5 samo recite... ;)
    Kazu da nece bit opet ovako.. Nego valjda mailom. Ja na poslu, djeca jos spavaju, tu kisa pa cu mozda i moc bit malo na netu. Ali, mail citam kako god pa javim. Imamnfrendicu koja ce uskocit ako bude trebalo, ima moj login, cc details i sve... Bog nam pomogao.
  • Kad se ovi misle javit i ameri su se probudili već, malo mi je dosadilo, nemam volje za ništa a poslje opet moram van, danas vodim Janu na judo, imam punu kuću judaša, ne smijem se više zezat :lol:

Tko će sastavit tablicu sa svim destinacijama gdje tko ide...goggle doc i sl. ??? Ima dobrovoljaca?? ;)
  • _annie_
    _annie_ Posts: 980
    Kad se ovi misle javit i ameri su se probudili već, malo mi je dosadilo, nemam volje za ništa a poslje opet moram van, danas vodim Janu na judo, imam punu kuću judaša, ne smijem se više zezat :lol:

Tko će sastavit tablicu sa svim destinacijama gdje tko ide...goggle doc i sl. ??? Ima dobrovoljaca?? ;)

Gordan: Evo ja sam dragovoljac... Napravit ću danas-sutra, a vi se javljajte kako će tko kupit karte. Držim palčeve :D
  • _annie_
    Gordan: Dok čekate na objavu, prikratite vrijeme slušajući ovu odličnu obradu. Jest da je Adele, ali je i Sane... Meni je hebenica :mrgreen:
    http://www.youtube.com/watch?v=CzqZ1hdipoc&feature=colike
  • _annie_
    Gordan: Evo tablica je tu.
    https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Ao_Mwt-RiCqddGhIaHVwazlXNjNfSmU4ZGQxakxHVFE

Javite ako sam nešto fulao i ako nešto treba promijeniti.
  • _annie_ wrote:
    https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Ao_Mwt-RiCqddGhIaHVwazlXNjNfSmU4ZGQxakxHVFE

Super je. Mislio sam da nas ima više sa svim novim članovima ovog foruma :o
  • _annie_
    _annie_ wrote:

Super je. Mislio sam da nas ima više sa svim novim članovima ovog foruma :o

Gordan: Pa ima nas više, ali nisam u tablicu stavio one koji se nisu izjašnjavali. Kao što vidiš nema sniha & asfo, potato girl, lestes, fali Rijeka i world wide Pearl Jam. Mislim da nikoga nisam zaboravio.
  • Ja iden za Berlin, my favourite every summer :)
    Jel to ja sad moran unijet u tablicu? Ili je do ipada pa nece, ili san glup ili ce to neka dobra dusa unijet?
    First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. - Mahatma Gandhi
  • "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • grudice
    grudice Posts: 211
    Nisam bio pri racunaru jedno sat i po... jel ima sta novo?
  • _annie_
    Ja iden za Berlin, my favourite every summer :)
    Jel to ja sad moran unijet u tablicu? Ili je do ipada pa nece, ili san glup ili ce to neka dobra dusa unijet?

Gordan: Evo, upisano i pribrojano. :mrgreen:
  • _annie_ wrote:
    Ja iden za Berlin, my favourite every summer :)

Gordan: Evo, upisano i pribrojano. :mrgreen:

Danke!
    First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. - Mahatma Gandhi
  • given to grunge
    given to grunge Posts: 244
    edited December 2011
    grudice wrote:
    Nisam bio pri racunaru jedno sat i po... jel ima sta novo?
    Novo je da ce fanovi iz Hrvatske karte nabavljat putem Zagrebackog Holdinga jer je medjunarodnim sporazumom seattle-a i ostatka svijeta dogovoreno kako ce svaka zemlja imati svoj server a za nas hrvate je procjena da ZGHolding ima snazniji i pouzdaniji server od 10cluba i CrowdSurgea. Prodaja pocinje s prvim snijegom!
    Post edited by given to grunge on
  • Meni treba brisat Amsterdam. Zasad. :lol: Planiram 4 zadnja.
  • siljo
    siljo Posts: 2,203
    ah, nakon trcanja i ignoriranja compa, osjecam se kao jutarnja rosa :)

gordan, bravo za tablicu... mi ne mozemo upisivati ili kako ide? nisi sherao sa gmail accountima?

anyway, dodaj mi Copenhagen... iako, ovom brzinom cemo dobiti karte tamo negdje do RHCP u zagrebu... btw, planira li netko na te diletante? ja sve vise ne bi isao iako mi ih je glupo propustiti...
    Standing on a hill, staring at a mountain...