Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
zagi wrote:mali offtopic
barem sam se nasmijalahttp://www.youtube.com/watch?feature=pl ... Vmq9dq6Nsg
jel netko pogledao (prva sezona samo 6 nastavaka)? se isplati skidat?
evo, mali info.
objašnjenje zašto je eddie prihvatio cammeo rolu u portlandiji leži u glavnoj glumici (ovoj koja voda psa), a vidim da je niste prepoznali - to je gitaristica iz sleater-kinney i jedna od autorica portlandie.
a znate da je ed slab prema curkama iz tog benda.0 -
elcielo wrote:zagi wrote:mali offtopic
evo, mali info.
objašnjenje zašto je eddie prihvatio cammeo rolu u portlandiji leži u glavnoj glumici (ovoj koja voda psa), a vidim da je niste prepoznali - to je gitaristica iz sleater-kinney i jedna od autorica portlandie.
a znate da je ed slab prema curkama iz tog benda.Sad mi je jasnije. Hvala!
"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
elcielo wrote:zagi wrote:mali offtopic
evo, mali info.
a znate da je ed slab prema curkama iz tog benda.
Da nisam je prepoznao....sad je jasno
meni je pjesma super
nego što ima novoga???
Kad će karte :roll:
Je li istina ono što se čita na fb da će trebat samo poslat mail 10c?? Malo mi je to ludo ali super jednostavno :?CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Zaključali su sve thredove gdje dobijaju jezikovu juhu...a baš sam se ufuraoCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Dirty Frankk wrote:Zaključali su sve thredove gdje dobijaju jezikovu juhu...a baš sam se ufurao
Mislim da mogu razumjeti koliko ste pissed off, vjerojatno bih i sama bila među kolovođama ljutnje, a ne pacifist kao naša Juras i žao mi je što ne znam kako bih vam pomogla. :( Evo ako treba nekome rentati prste za stiskanje F5 samo recite...0 -
pajo wrote:Dirty Frankk wrote:Zaključali su sve thredove gdje dobijaju jezikovu juhu...a baš sam se ufurao
Mislim da mogu razumjeti koliko ste pissed off, vjerojatno bih i sama bila među kolovođama ljutnje, a ne pacifist kao naša Juras i žao mi je što ne znam kako bih vam pomogla. :( Evo ako treba nekome rentati prste za stiskanje F5 samo recite..."I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
Kad se ovi misle javit i ameri su se probudili već, malo mi je dosadilo, nemam volje za ništa a poslje opet moram van, danas vodim Janu na judo, imam punu kuću judaša, ne smijem se više zezat
Tko će sastavit tablicu sa svim destinacijama gdje tko ide...goggle doc i sl. ??? Ima dobrovoljaca??CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
Dirty Frankk wrote:Kad se ovi misle javit i ameri su se probudili već, malo mi je dosadilo, nemam volje za ništa a poslje opet moram van, danas vodim Janu na judo, imam punu kuću judaša, ne smijem se više zezat
Tko će sastavit tablicu sa svim destinacijama gdje tko ide...goggle doc i sl. ??? Ima dobrovoljaca??
Gordan: Evo ja sam dragovoljac... Napravit ću danas-sutra, a vi se javljajte kako će tko kupit karte. Držim palčeve0 -
Gordan: Dok čekate na objavu, prikratite vrijeme slušajući ovu odličnu obradu. Jest da je Adele, ali je i Sane... Meni je hebenica
http://www.youtube.com/watch?v=CzqZ1hdipoc&feature=colike0 -
Gordan: Evo tablica je tu.
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Ao_Mwt-RiCqddGhIaHVwazlXNjNfSmU4ZGQxakxHVFE
Javite ako sam nešto fulao i ako nešto treba promijeniti.0 -
_annie_ wrote:Gordan: Evo tablica je tu.
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Ao_Mwt-RiCqddGhIaHVwazlXNjNfSmU4ZGQxakxHVFE
Javite ako sam nešto fulao i ako nešto treba promijeniti.
Super je. Mislio sam da nas ima više sa svim novim članovima ovog forumaCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
Dirty Frankk wrote:_annie_ wrote:Gordan: Evo tablica je tu.
Javite ako sam nešto fulao i ako nešto treba promijeniti.
Super je. Mislio sam da nas ima više sa svim novim članovima ovog foruma
Gordan: Pa ima nas više, ali nisam u tablicu stavio one koji se nisu izjašnjavali. Kao što vidiš nema sniha & asfo, potato girl, lestes, fali Rijeka i world wide Pearl Jam. Mislim da nikoga nisam zaboravio.0 -
Ja iden za Berlin, my favourite every summer
Jel to ja sad moran unijet u tablicu? Ili je do ipada pa nece, ili san glup ili ce to neka dobra dusa unijet?First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. - Mahatma Gandhi0 -
-
Nisam bio pri racunaru jedno sat i po... jel ima sta novo?0
-
given to grunge wrote:Ja iden za Berlin, my favourite every summer
Jel to ja sad moran unijet u tablicu? Ili je do ipada pa nece, ili san glup ili ce to neka dobra dusa unijet?
Gordan: Evo, upisano i pribrojano.0 -
_annie_ wrote:given to grunge wrote:Ja iden za Berlin, my favourite every summer
Jel to ja sad moran unijet u tablicu? Ili je do ipada pa nece, ili san glup ili ce to neka dobra dusa unijet?
Gordan: Evo, upisano i pribrojano.
Danke!First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. - Mahatma Gandhi0 -
grudice wrote:Nisam bio pri racunaru jedno sat i po... jel ima sta novo?Post edited by given to grunge onFirst they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. - Mahatma Gandhi0
-
Meni treba brisat Amsterdam. Zasad.
Planiram 4 zadnja.
"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
ah, nakon trcanja i ignoriranja compa, osjecam se kao jutarnja rosa
gordan, bravo za tablicu... mi ne mozemo upisivati ili kako ide? nisi sherao sa gmail accountima?
anyway, dodaj mi Copenhagen... iako, ovom brzinom cemo dobiti karte tamo negdje do RHCP u zagrebu... btw, planira li netko na te diletante? ja sve vise ne bi isao iako mi ih je glupo propustiti...Standing on a hill, staring at a mountain...0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 273 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads
- 29.1K Other Music