Pearl Jam in Zagreb!

Options
19509519539559561290

Comments

• pajo
    pajo Posts: 3,292
    I&M: uz isprike kaj je djelatnicima distributivnog centra trebalo tako dugo da postaju slike (a i spavalo se malo dulje), evo vam fotke za pogledati.
  • pajo
    I&M: evo jedan post za koji molimo sve da ga pročitaju :D , a tiče se distribucije majica. pa predlažemo ovakav raspored:

ŠVEDSKA (Igor): majice ti možemo poslati DHL-om (ili na neki drugi način za koji ti npr. znaš da ti je bolji ili jeftiniji), ako nam preko vikenda pošalješ adresu na pm možemo ti ih poslati već u ponedjeljak popodne, poslije posla

RIJEKA (Sid, Viktor, Leo): majice vam možemo poslati u ponedjeljak ujutro CityExpressom, plati ih onaj od vas koji ih preuzme pa se vi raskusurate međusobno. kad se dogovorite tko će ih preuzeti, pošaljite nam pm s adresom. ili, ako netko od vas troje dolazi u Zgb, recite kad i gdje pa bumo se tako dogovorili.

DUBROVNIK (Niko): šaljemo CityExpressom u ponedjeljak, standardna procedura ;)

VARAŽDIN (Ana Marija): možemo ti poslati i običnom poštom, u onoj veeelikoj koverti, samo nam pošalji adresu na pm

ZAGREB (masni, killroy, jurasica, siljo, potatosica, vedran, shela, elcielo, anica i gordan): predlažemo distribuciju na mini meet-upu i to npr. u Koldingu (di smo bili prošli put) i to npr. ili sutra, u nedjelju ili u ponedjeljak u 18h - izjasnite se što vam više paše

eto...a sad što se prije svi organiziraju i odluče, prije ćete dobiti majice :P :D
  • pajo
    I&M: što se tiče ideje da dijelimo Bajadere na turneji. mi jučer u diskont dućanu od Kraša (na Ravnicama) kupili kutiju od skoro kile (90dkg) koja košta bome laganih 150 kunića... (idući put radimo majice s nekom jeftilen stvari, ok? :lol: ) logikom da u paketu od 10dkg ima 8 komada, brijemo da u ovom našem ima nekih 70-ak komada - to nam se čini dovoljno po koncertu.
    Niko nas je zamolio da isti takav paket kupimo i njemu. Dakle, ako npr. podijelimo mi naše prije koncerta u Dublinu, Niko svoje prije koncerta u Belfastu....dalje vi popunite listu... tj. tko je još imao ideju da kupi Bajadera za ekipu na koncertima, možete onda kupiti za London, Berlin, Veneciju, Werchter i kamo još već idemo mi Hrvati :)

...to je zadnji organizacijski prijedlog od nas...ali znate kak je, reda mora biti :mrgreen:
  • Dirty Frankk
    Dirty Frankk Posts: 4,274
    edited June 2010
    Dustribucijiski centar je zakon, ne mogu vjerovati koliko majica...koji frikovi :lol::o
    Super izgledaju na hrpi.
    Na sljedećoj turneji tražimo naš merch štand, šleper majica i ostalih gađeta, ja ću ubaciti malo keramike i stakla i idemo u posao ;)
    Post edited by Dirty Frankk on
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • pajo
    Na sljedećoj turneji tražimo naš merch štand, šleper majica i ostalih gađeta, ja ću ubaciti malo keramike i stakla i idemo u posao ;)
    Iva: bome sjajna ideja! ja sam za! :D
  • Rijeka
    Rijeka Posts: 801
    pajo wrote:
    RIJEKA (Sid, Viktor, Leo): majice vam možemo poslati u ponedjeljak ujutro CityExpressom, plati ih onaj od vas koji ih preuzme pa se vi raskusurate međusobno. kad se dogovorite tko će ih preuzeti, pošaljite nam pm s adresom. ili, ako netko od vas troje dolazi u Zgb, recite kad i gdje pa bumo se tako dogovorili.

Ja sam u Zg-u 18-og, petak. Apeliram na ostatak Rijecana da se oglase. Putem foruma, fejsbuka, maila, mobitela ili neceg drugog. Meni se ne zuri posto ne putujem nigdje prije Berlina, ali mozemo i postom to obaviti. Dakle, pustite glas ppl!
    Death or glory!

• masni
    masni Posts: 1,657
    ja sam za nedjelju u 18h :)

i jednako mi nije hitno ako se ne uspijemo dogovorit odmah..

fotke od centra su bolesne..
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • potato girl
    potato girl Posts: 474
    Isto mi odgovara nedjelja u 18h.

Ah, toliko majica, toliko frikova... :mrgreen:
    Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...
  • siljo
    siljo Posts: 2,203
    vec vidim naslov u novinama: "Policijska zapljena u stanu u Dugavama: pao bračni par sa više desetaka Pearl Jam majica!" :mrgreen:

meni vjerojatno odgovara i nedjelja i ponedjeljak... dogovorite se pa cu se prilagoditi...

edit: u podnaslovu: "U istragu uključen i Interpol: veza ide od Zagreba preko Dubrovnika skroz do Švedske. Predsjednik uprave Kraša nije se javljao na mobitel."
    Standing on a hill, staring at a mountain...
  • pajo
    I&M: cool...jako ste kooperativni u distribuciji! zahvaljujemo!
    Švedska i Dubrovnik idu u ponedjeljak, Rijeka (zasad) se kupi 18.6., a Zagreb se izgledno nalazi sutra popodne!

A sad bad news oko majica...bile su naime dvije greške. :(
    Prva je da je na jednoj majici rupica - tu je majicu herojski i bez pogovora prihvatio Niko, naš standardni car. :D
    Druga je da zapravo nedostaje jedna majica - Baltazar, siva, ženska M. Tu su majicu naručile Sid i lestesica pa ih eto pozivamo da se dogovore koja će nažalost ostati bez te jedne majice.
    Snih će pitati u ponedjeljak u tiskari da im se nije negdje jedna zagubila, ali ako nije, onda ju ni ne mogu novu otisnuti jer bi koštalo puno previše novaca za tu jednu majicu postavljati stroj za tisak.

Šteta za te greške, ali, s druge strane, pravo je čudo da je na toliko puno majica bilo samo tako malo grešaka...
  • killroy
    killroy Posts: 739
    hej hej. majice super izgledaju. hvala svima koji su sudjelovali u izradi, prikupljanju para, distribuciji, stampanju i svemu sto je trebalo obavit da bi svi izgledali cool na novoj turneji.

sto se tice meetupa, meni pase i nedjelja i ponedjeljak pa dolazim cm odlucite termin.
  • pajo
    Zagrebački meet-up je sutra, u nedjelju u 18h u Koldingu! Zasad potvrdili: masni, killroy, jurasica (ako uspije stići), siljo, potatosica, vedran, anica i gordan.
  • jurasica
    jurasica Posts: 1,534
    ma ja sam ponosna na takve super prijatelje koji to tak super shendlaju... svaka čast svima u proizvodnom lancu... :)

i da , def stižem na meet-up... možda ću malo kasniti ali to se ne propušta... :)
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • elcielo
    elcielo Posts: 1,149
    kao fan sistematičnosti, moram vam odati jedan veliki RISPEKT za hendlanje majica! :)

ja možda dođem na meet-up, nadam se da se vidimo!
  • pajo
    elcielo wrote:
    ja možda dođem na meet-up, nadam se da se vidimo!
    Iva: bilo bi baš super da uspiješ doći! duuuugo te nismo vidjeli!
  • Dirty Frankk
    Dirty Frankk Posts: 4,274
    siljo wrote:
    vec vidim naslov u novinama: "Policijska zapljena u stanu u Dugavama: pao bračni par sa više desetaka Pearl Jam majica!" :mrgreen:

meni vjerojatno odgovara i nedjelja i ponedjeljak... dogovorite se pa cu se prilagoditi...

edit: u podnaslovu: "U istragu uključen i Interpol: veza ide od Zagreba preko Dubrovnika skroz do Švedske. Predsjednik uprave Kraša nije se javljao na mobitel."

:lol::lol::lol::lol:
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • _annie_
    _annie_ Posts: 980
    evo i od nas jedna zahvala svima na trudu!!!!
    potvrdili smo dolazak sms-om pa se vidimo :)

glede bajadera, spremni smo se uključiti u akciju i ponijeti svoj dio tereta, jedino me malo brine čoko-aspekt priče ukoliko vrijeme bude lijepo.
    jučer smo nosili jednu čokoladu u autu na izlet u krapinu, ne pitajte za rezultate :mrgreen:
    e, sad lako s milkom koju istisneš iz onog novog omota, ali bajadere će biti složeniji zadatak, sa svim onim slojevima :shock:
    s druge strane, valjda će na sjeveru biti hladnije...
    uglavnom, računajte na nas :lol:8-)
  • siljo
    siljo Posts: 2,203
    _annie_ wrote:

dolazite sms-om? respect!
    to je skoro kao teleportacija, ali kosta oko pola kune :mrgreen:

ili sam nesto krivo skuzio ;)
    Standing on a hill, staring at a mountain...
  • masni
    masni Posts: 1,657
    daj dosta.. citam sve ovo mamuran i umirem od smijeha..

valjda ce soderling rjesit nadala do 6 pa se vidimo..
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • _annie_
    _annie_ Posts: 980
    siljo wrote:
    _annie_ wrote:

dolazite sms-om? respect!
    to je skoro kao teleportacija, ali kosta oko pola kune :mrgreen:

ili sam nesto krivo skuzio ;)
    sms-teleportacija uspjela, majice na sigurnom :mrgreen:
    još jednom hvala svima na angažmanu!!!
    snih, klara je bila razočarana što joj nije bilo frenda, iako vjerujem da će njih dvoje uskoro imati dobru konkurenciju u malenim curama :) nadam se da ćemo i vas skoro vidjeti!!!