Pearl Jam in Zagreb!

Options
19479489509529531290

Comments

• Dirty Frankk
    Dirty Frankk Posts: 4,274
    pajo wrote:

Iva
    Iva: he, he, he...ma je li to prvi post od Nikine Ive na pitu? baš super! :mrgreen:

Draga, iako me ne vidiš, revno pratim problem dvanaeste bajadere :D

Iva
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • lestes
    lestes Posts: 959
    siljo wrote:
    masni wrote:
    ja sam totalno za otic na to.. ako je netko mislio autom, ima jedno mjesto vec popunjeno :)

ja cu mozda ici.. cekam jos zg datum.. u 11. mjesecu me vjerojatno 2 tjedna nema pa su velike sanse da ih fulam u zg...
    išla bi i ja :)
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    pajo wrote:

Iva
    Iva: he, he, he...ma je li to prvi post od Nikine Ive na pitu? baš super! :mrgreen:

Draga, iako me ne vidiš, revno pratim problem dvanaeste bajadere :D

Iva
    Iva: jesi vidla - korupcija, neučinkovito pravosuđe, razmirice sa Slovencima i, odmah uz bok im po važnosti, dvanaesta bajadera! :mrgreen:
    ajde ajde, svrati nam još ponekad...
  • masni
    masni Posts: 1,657
    pajo wrote:
    masni wrote:
    siljo wrote:
    The National su 17.08. u Grazu... za otic nakon posla :)

iduci utorak ce objaviti ostatak jesenske turneje... zagreb je siguran, ali se ne zna datum... drugi dio 10. ili prvi dio 11. mjeseca..

fora :)

ja sam totalno za otic na to.. ako je netko mislio autom, ima jedno mjesto vec popunjeno :)
    Iva: mi smo si već bili mislili o tome ili o Beču, ali u oba slučaja nije samo njihov koncert, nego ima više bendova. pa ako to znači kraći set onda nam baš i nije napeto. ali ako se odlučimo ići čoporativno, onda kud svi frikovi, tud i iva i pajo :mrgreen:

čopor čopor čopor :)
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • jurasica
    jurasica Posts: 1,534
    da nas vratim na str1! inače ništa pametno od mene...
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • siljo
    siljo Posts: 2,203
    jel netko kupio karte za vlak/bus Dublin-Belfast?

sad gledam vlak... na onom u 11h ima tek nekoliko mjesta... na onom u 9:35 ih u vagonu D koji se jedini moze online rezervirati ima jos 42...

ja cu pogledati i varijantu s busom, mozda je nesto kraci put.. .vlak fura 2h10min...
    Standing on a hill, staring at a mountain...
  • masni
    vidis, koliko god sam citao, pisalo je da nema problema s prijevozom da se komotno na licu mjesta moze ubost karta, dapace, jos s popustom uz iksicu (koju naravno cuvam :) ), al tek mi sad pocinje kroz glavu prolazit da ce to bit horda od par tisuca ljudi koji ce odmah slijedeci dan put belfasta.. aaa jezim se..
  • jurasica
    ekipica, da i svima kažem da sam službeno odustala od irske, :cry::cry: , pa ako znate nekoga kome trebaju karte za dublin (ticketmaster) i belfast (10c od Nike), javite...
    idem u veneciju... to mi je jedino veselje...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • Dirty Frankk
    Dirty Frankk Posts: 4,274
    Čuo sam se sa Anom i žao mi je što s nama neće bit naš vođa puta u Irskoj :cry:

za one koji vole postere i Brad Klausen-a ima dobra vijest
    http://www.akashicbooks.com/fromabasement.htm
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • siljo
    jurasica wrote:
    ekipica, da i svima kažem da sam službeno odustala od irske, :cry::cry: , pa ako znate nekoga kome trebaju karte za dublin (ticketmaster) i belfast (10c od Nike), javite...

a hebemu misa, bas sam se ponadao da cemo skupa letit... :?

dublin karte su dosta trazene... uvali nam osobnu ili studentsku iskaznicu pa cemo ih podici na tvoje ime... ako si ih ti kupila.. trcimo, hodamo, karte prodamo ;)
  • killroy
    killroy Posts: 739
    jurasica wrote:

Eh, i meni je zao da ne ides. Ipak ti znas najbolje mahat tom nasom zastavom :)
    Al ugledat cemo se u nasu vodju puta, ne brini.

Ja imam za belfast neke dvije karte za sjedenje, pa ako su svi zbrinuti i nikom ne fali, mogo bi eventualno zamijenit jednu za 10c.
  • pajo
    jurasica wrote:
    Iva: mislim, svi znaju da bu Venecija najbolji show turneje...'em je u Italiji, 'em budu se momci dodatno potrudili ako znaju da je i naš(a) vođa puta tamo... ;)
  • masni
    killroy wrote:
    jurasica wrote:

Eh, i meni je zao da ne ides. Ipak ti znas najbolje mahat tom nasom zastavom :)
    Al ugledat cemo se u nasu vodju puta, ne brini.

Ja imam za belfast neke dvije karte za sjedenje, pa ako su svi zbrinuti i nikom ne fali, mogo bi eventualno zamijenit jednu za 10c.

žao mi je što juras ne ide, i potrudit ću se dostojno ju zamjenit kao barjaktar :)

HRVATSKA!

hm.. kosta mi se još premišlja za belfast.. ako ga danas nagovorim, onda ćemo mu uvaljat tu kartu.. ja imam za sjedenje isto i dublin i belfast.. da vidimo koncert malo iz te perspektive, malo dalje :)
  • jurasica
    mislim, ja moram napomenuti da je vaš vođa puta uvijek s vama - ono mislim stalno na vas, nadam se da vam setlista neće biti ništa posebno, nadam se da će vam past kiša ako je koncert na otvorenom i slične vračarije... :) da ne mislite da ja ne mislim na vas... :)

ranac, što se tiče karte za dublin, imam je na mailu koji imaju i gordan, anica, masni i precjednik tako da ću nekoga od vas def zamoliti da je "dadne" zainteresiranim osobama... već se šoraju po FB za tu kartu...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • siljo
    siljo wrote:
    jel netko kupio karte za vlak/bus Dublin-Belfast?

sad gledam vlak... na onom u 11h ima tek nekoliko mjesta... na onom u 9:35 ih u vagonu D koji se jedini moze online rezervirati ima jos 42...

ja cu pogledati i varijantu s busom, mozda je nesto kraci put.. .vlak fura 2h10min...

tko je jamio, jamio... pun je i vlak u 09:00 :)

ostaje onaj u 07:35 ili bus http://www.aircoach.ie/timetables.php
  • killroy
    killroy Posts: 739
    mozda online prodaju samo odredjeni broj rezervacija, a sacuvaju mjesta ako bas dodjes kupit kartu. Al da, rizicno je. Bus cak i malo brze stigne, kolko mi se cini.
  • siljo
    killroy wrote:
    mozda online prodaju samo odredjeni broj rezervacija, a sacuvaju mjesta ako bas dodjes kupit kartu. Al da, rizicno je. Bus cak i malo brze stigne, kolko mi se cini.

pa vjerojatno je tako... ima jos "premier seats" slobodnih, ali su 53 eurica...

ja sam upravo kupio kartu za bus sa aerodroma u 09:00... 2h25min, 14EUR, ostavi me 300m od hotela...

zadnji konfrmejšn isprintan i stavljen u fasciklu...

jei!
  • pajo
    killroy wrote:
    mozda online prodaju samo odredjeni broj rezervacija, a sacuvaju mjesta ako bas dodjes kupit kartu. Al da, rizicno je.
    Iva: mislim da nema razloga za brigu. ;) On-line se prodaje samo jedan vagon, lokalci kažu da karata za vlak uvijek ima, a mi stižemo u Dublin par dana prije većine frikova i možemo si komotno kupit karte prije nego ostali frikovi nahrupe. A čak i da ih ne kupimo, iz centra Dublina ide doslovno svakih sat vremena bus za Belfast. Tak da mislim da možemo biti mirni... :) Nekak bumo se dopremili dotamo... :D
  • snih
    snih Posts: 1,052
    Konačno je kucnuo i taj čas - čas za iskrcavanje silne šuške za majice.

Novac će se prikupiti na način da se uplati na tekući račun cijenjenog gospodina Tomislava Sporiša, kako sam sebe volim nazivati u trenucima dokolice. :D Isti će gospodin tim novcem platiti majice s otiskom profesora Baltazara i Bajadera.

U tablicama je upisana kolona s ukupnim iznosima u kunama za svakog naručitelja majica, a broj tekućeg napisan je ispod tablice. Kada izvršite plaćanje molim vas da ćeliju obojite narančastom bojom kako bih mogao pratiti i na taj način k'o je uplatio, a i da mogu javno prozivati i opanjkavati one koji to nisu učinili. :mrgreen:

Bilo bi poželjno novčiće uplatiti zaključno sa srijedom - 02.06.2010.

Uglavnom, uspjeli smo isposlovati još povoljnije cijene nego što sam zadnji puta obznanio, tako da ih sada objavljujem:

Bajadera - 31 kn
    Baltazar - muška - 36 kn
    Baltazar - ženska - 32 kn

Fakat bagatela! :):D :P

Majice bi trebale biti gotove do kraja slijedećeg tjedna, a možda budu i ranije. Za distribuciju ćemo se dogovoriti, ali mislim da će dosta toga odraditi gospodin Predsjednik osobno kako bi ostao u kontaktu s pukom, a što je potpuno u skladu s njegovim populističkim manirama. :D

Slijede linkići:

Bajadera

https://spreadsheets.google.com/ccc?key ... wVmc&hl=en

Baltazar

https://spreadsheets.google.com/ccc?key ... jZUE&hl=en

Lepo se imajte! :)
  • _annie_
    _annie_ Posts: 980
    palo je na pamet mom hubby-ju da imamo svoga čovjeka u dublinu ;)
    tako da bismo i na licu mjesta već sada mogli ubosti neke rezervacije za taj vlak, nadamo se da nas veza neće iznevjeriti. da žicamo više komada? još netko zainteresiran?
    vjerojatno je iva u pravu ali možda da budemo on the safe side, ako i drugi freakovi nahrupe u dublin prije vremena...