Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Dirty Frankk wrote:
ajde ajde, svrati nam još ponekad...0 -
pajo wrote:masni wrote:siljo wrote:The National su 17.08. u Grazu... za otic nakon posla
iduci utorak ce objaviti ostatak jesenske turneje... zagreb je siguran, ali se ne zna datum... drugi dio 10. ili prvi dio 11. mjeseca..
fora
ja sam totalno za otic na to.. ako je netko mislio autom, ima jedno mjesto vec popunjeno
čopor čopor čoporOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
da nas vratim na str1! inače ništa pametno od mene...... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
jel netko kupio karte za vlak/bus Dublin-Belfast?
sad gledam vlak... na onom u 11h ima tek nekoliko mjesta... na onom u 9:35 ih u vagonu D koji se jedini moze online rezervirati ima jos 42...
ja cu pogledati i varijantu s busom, mozda je nesto kraci put.. .vlak fura 2h10min...Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
vidis, koliko god sam citao, pisalo je da nema problema s prijevozom da se komotno na licu mjesta moze ubost karta, dapace, jos s popustom uz iksicu (koju naravno cuvam
), al tek mi sad pocinje kroz glavu prolazit da ce to bit horda od par tisuca ljudi koji ce odmah slijedeci dan put belfasta.. aaa jezim se..
Oh when I was a kid oh how magic it seemed
ekipica, da i svima kažem da sam službeno odustala od irske,
, pa ako znate nekoga kome trebaju karte za dublin (ticketmaster) i belfast (10c od Nike), javite...
idem u veneciju... to mi je jedino veselje...... I surfaced and all of my being was enlightened...
Čuo sam se sa Anom i žao mi je što s nama neće bit naš vođa puta u Irskoj
za one koji vole postere i Brad Klausen-a ima dobra vijest
http://www.akashicbooks.com/fromabasement.htmCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
jurasica wrote:ekipica, da i svima kažem da sam službeno odustala od irske,
, pa ako znate nekoga kome trebaju karte za dublin (ticketmaster) i belfast (10c od Nike), javite...
idem u veneciju... to mi je jedino veselje...
a hebemu misa, bas sam se ponadao da cemo skupa letit... :?
dublin karte su dosta trazene... uvali nam osobnu ili studentsku iskaznicu pa cemo ih podici na tvoje ime... ako si ih ti kupila.. trcimo, hodamo, karte prodamoStanding on a hill, staring at a mountain...0 -
Eh, i meni je zao da ne ides. Ipak ti znas najbolje mahat tom nasom zastavom
Al ugledat cemo se u nasu vodju puta, ne brini.
Ja imam za belfast neke dvije karte za sjedenje, pa ako su svi zbrinuti i nikom ne fali, mogo bi eventualno zamijenit jednu za 10c.0 -
idem u veneciju... to mi je jedino veselje...0 -
killroy wrote:jurasica wrote:ekipica, da i svima kažem da sam službeno odustala od irske,
Eh, i meni je zao da ne ides. Ipak ti znas najbolje mahat tom nasom zastavom
Al ugledat cemo se u nasu vodju puta, ne brini.
Ja imam za belfast neke dvije karte za sjedenje, pa ako su svi zbrinuti i nikom ne fali, mogo bi eventualno zamijenit jednu za 10c.
žao mi je što juras ne ide, i potrudit ću se dostojno ju zamjenit kao barjaktar
HRVATSKA!
hm.. kosta mi se još premišlja za belfast.. ako ga danas nagovorim, onda ćemo mu uvaljat tu kartu.. ja imam za sjedenje isto i dublin i belfast.. da vidimo koncert malo iz te perspektive, malo daljeOh when I was a kid oh how magic it seemed
mislim, ja moram napomenuti da je vaš vođa puta uvijek s vama - ono mislim stalno na vas, nadam se da vam setlista neće biti ništa posebno, nadam se da će vam past kiša ako je koncert na otvorenom i slične vračarije...
da ne mislite da ja ne mislim na vas...
ranac, što se tiče karte za dublin, imam je na mailu koji imaju i gordan, anica, masni i precjednik tako da ću nekoga od vas def zamoliti da je "dadne" zainteresiranim osobama... već se šoraju po FB za tu kartu...... I surfaced and all of my being was enlightened...
siljo wrote:jel netko kupio karte za vlak/bus Dublin-Belfast?
sad gledam vlak... na onom u 11h ima tek nekoliko mjesta... na onom u 9:35 ih u vagonu D koji se jedini moze online rezervirati ima jos 42...
ja cu pogledati i varijantu s busom, mozda je nesto kraci put.. .vlak fura 2h10min...
tko je jamio, jamio... pun je i vlak u 09:00
ostaje onaj u 07:35 ili bus http://www.aircoach.ie/timetables.phpStanding on a hill, staring at a mountain...0 -
mozda online prodaju samo odredjeni broj rezervacija, a sacuvaju mjesta ako bas dodjes kupit kartu. Al da, rizicno je. Bus cak i malo brze stigne, kolko mi se cini.0
-
killroy wrote:mozda online prodaju samo odredjeni broj rezervacija, a sacuvaju mjesta ako bas dodjes kupit kartu. Al da, rizicno je. Bus cak i malo brze stigne, kolko mi se cini.
pa vjerojatno je tako... ima jos "premier seats" slobodnih, ali su 53 eurica...
ja sam upravo kupio kartu za bus sa aerodroma u 09:00... 2h25min, 14EUR, ostavi me 300m od hotela...
zadnji konfrmejšn isprintan i stavljen u fasciklu...
jei!Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
killroy wrote:mozda online prodaju samo odredjeni broj rezervacija, a sacuvaju mjesta ako bas dodjes kupit kartu. Al da, rizicno je.
On-line se prodaje samo jedan vagon, lokalci kažu da karata za vlak uvijek ima, a mi stižemo u Dublin par dana prije većine frikova i možemo si komotno kupit karte prije nego ostali frikovi nahrupe. A čak i da ih ne kupimo, iz centra Dublina ide doslovno svakih sat vremena bus za Belfast. Tak da mislim da možemo biti mirni...
Nekak bumo se dopremili dotamo...
0 -
Konačno je kucnuo i taj čas - čas za iskrcavanje silne šuške za majice.
Novac će se prikupiti na način da se uplati na tekući račun cijenjenog gospodina Tomislava Sporiša, kako sam sebe volim nazivati u trenucima dokolice.Isti će gospodin tim novcem platiti majice s otiskom profesora Baltazara i Bajadera.
U tablicama je upisana kolona s ukupnim iznosima u kunama za svakog naručitelja majica, a broj tekućeg napisan je ispod tablice. Kada izvršite plaćanje molim vas da ćeliju obojite narančastom bojom kako bih mogao pratiti i na taj način k'o je uplatio, a i da mogu javno prozivati i opanjkavati one koji to nisu učinili.
Bilo bi poželjno novčiće uplatiti zaključno sa srijedom - 02.06.2010.
Uglavnom, uspjeli smo isposlovati još povoljnije cijene nego što sam zadnji puta obznanio, tako da ih sada objavljujem:
Bajadera - 31 kn
Baltazar - muška - 36 kn
Baltazar - ženska - 32 kn
Fakat bagatela!:P
Majice bi trebale biti gotove do kraja slijedećeg tjedna, a možda budu i ranije. Za distribuciju ćemo se dogovoriti, ali mislim da će dosta toga odraditi gospodin Predsjednik osobno kako bi ostao u kontaktu s pukom, a što je potpuno u skladu s njegovim populističkim manirama.
Slijede linkići:
Bajadera
https://spreadsheets.google.com/ccc?key ... wVmc&hl=en
Baltazar
https://spreadsheets.google.com/ccc?key ... jZUE&hl=en
Lepo se imajte!0 -
palo je na pamet mom hubby-ju da imamo svoga čovjeka u dublinu
tako da bismo i na licu mjesta već sada mogli ubosti neke rezervacije za taj vlak, nadamo se da nas veza neće iznevjeriti. da žicamo više komada? još netko zainteresiran?
vjerojatno je iva u pravu ali možda da budemo on the safe side, ako i drugi freakovi nahrupe u dublin prije vremena...0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 273 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads
- 29.1K Other Music