Pearl Jam in Zagreb!

Options
19539549569589591290

Comments

• Dirty Frankk
    Dirty Frankk Posts: 4,274
    P6148660-1.jpg
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • Dirty Frankk
    P6148658-1.jpg
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • jurasica
    jurasica Posts: 1,534
    jao što je prekrasan... :D:D:D moram priznat da me ga je strah staviti na zid jer onaj mehanizam od sata možda nije tako čvrst...
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • Dirty Frankk
    jurasica wrote:
    jao što je prekrasan... :D:D:D moram priznat da me ga je strah staviti na zid jer onaj mehanizam od sata možda nije tako čvrst...

Nemaš beda samo stavi tiplu u zid sa malom kukicom i to je to.

I samo da javim svim ostalima da drugi pokloni nisu zaboravljeni samo smo u velikoj gužvi i zbog turneje nećemo ih stići isporuciti kao što sam se nadao ali čim se vratim sa turneje pobrinuti ću se da to bude gotovo što prije.
    Sorry ekipa na kašnjenju.
  • _annie_
    _annie_ Posts: 980
    sat je prepregenijalan!!!! :shock: :o
  • killroy
    killroy Posts: 739
    super je sat, svaka cast Niko, majstore!

ej ljudi, kakvi su vasi planovi za povratak iz Zadra? Jel se uopce itko vraca ryanairom u zadar, pa za zagreb, 26.06?
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    killroy wrote:
    ej ljudi, kakvi su vasi planovi za povratak iz Zadra? Jel se uopce itko vraca ryanairom u zadar, pa za zagreb, 26.06?

Nas dvoje se vracamo iz Londona za Zagreb 26.6.
  • jurasica
    svim mojim prijateljima, na koje sam jako ljubomorna, želim sretan i ugodan put, čuvajte se, pazite se i neka vam setliste budu ono kaj ste si uvijek htjeli čuti... :) evo, ništa loše vam ne želim jer moj prijatelj na FB, dalai lama, širi totalno pozitivnu energiju kojom sam i ja zaražena... :)
    i nadam se da bu te se povremeno javljali na forum sa dojmovima... puse svima!

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    I&M: tenk ju šefice! ma kaj, mi se ionako idemo samo malo zagrijati prije Venecije ;)

Ak ulovim negdje Wi-Fi bum bacil koju fotku na FB (za one koji nisu na fejsu naci ce ih ovdje http://touringcroats.blogspot.com), a na forum se javimo sa rivjuima koncerata ofkors... ;)
  • dimitrispearljam
    dimitrispearljam Posts: 139,724
    P6148658-1.jpg
    :o:o
    "...Dimitri...He talks to me...'.."The Ghost of Greece..".
    "..That's One Happy Fuckin Ghost.."
    “..That came up on the Pillow Case...This is for the Greek, With Our Apologies.....”
  • _annie_
    _annie_ Posts: 980
    Gordan: Kratko javljanje za sve one koji nisu mogli biti s nama. Mislimo na sve vas... :wave: Dublin je već sad zapeo duboko u srcu, a nismo još ni cijelih 24 sata u gradu. Mogao bih ovdje odmah preseliti. Pao je i prvi Guinness, a uskoro ću u istraživanje manje poznatih domaćih vrsta sličnih tekućina. :D Bili u pubu u kojem su dvojica prašili po svemu žičanom čega su se dohvatili, gitara, mandolina, violina, a i hebeno su pjevali. Naravno, nismo bili jedini PJ fanovi tamo. Neki tip je imao majicu iz Amerike sa svim stanicama turneje.
    Anica i ja čekamo pojavu ostatka društva. Ako ne u subotu, s nekima ćemo se vidjeti sutra na turneji do Cliffs of Moher. Can't wait... Onda cemo poslati i koju slikicu. Toliko zasad...
  • Rijeka
    Rijeka Posts: 801
    Ajme kako bi ja sad negdje u Dublinu uzivao :(

Svima koji putuju, a i onima koji vec degustiraju irske tekucine zelim ugodan put, super zabavu i kul setliste. Vidimo se vec negdje, makar u Veneciji.

Uzivajte!!
    Death or glory!

• jurasica
    mora nas netko vratiti na prvu stranu... nego, ja luzerica odlučila da neću na AIC jer je vrijeme u banani, a nakon onih šokova na metaličinom koncertu nisam spremna tako brzo za još jedan... :roll:
    nego, kaj je s tim našim tenisačima? i kaj je sad sa sid?

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • cropdustress
    cropdustress Posts: 4,339
    Update od mene...
    Vi se sigurno zabavljate gore u Dublinu, a je nisam ni dosla u London, a vec picim doma :((
    Plan se primijenio tako da necu u petak bit u Londonu nego pocinjem turneju u ponedjeljak iz Berlina. :))
    U srijedu svi chillamo u beer gardenu pred Wullheide pa cemo uzivat na super koncertu. Onda picim 4 dana na Werchter kampirat u Belgiju pa Venecija. I to je to za mene.
    Zao mi je sto ne mogu vec sutra zapicit do Dublina pa onda Belfast i idealno jos dodat toliko planirani London i Belgiju i Veneciju...ali eto. Tako doslo, radim jos ovaj tjedan i onda malo putovanja i opet rad, odmor itd...
    Javite se malo kako je gore. :)
    Selerica ce bit sretna da mi je Berlin upalio, a bome sam i ja. Bojala sam se da necu stici tamo i u Belgiju, nakraju mi se London izjalovio, al jebiga, eto.
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • cropdustress
    cropdustress Posts: 4,339
    Skoro zaboravih...sva sreca da nisam ja kupovala 10c nego frendica, Vivi, tako da ona ima jednu 10c za London. Ako znate nekoga da mu treba karta, javite mi! Fala.
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • jurasica
    ma jeste čuli da su momci svirali neku novu stvar "of the earth" na koncertu? joj, krvi se napijem našim prijateljima koji su to čuli... :)

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • potato girl
    potato girl Posts: 474
    Lucky bastards. :D

Al stvarno želim vam svima odličan provod - u Irskoj, Berlinu, Veneciji, wherever, nadam se uskoro pročitati vaše dojmove popraćene raznim audio-vizualnim dodacima.

Jurasica moja draga, nama ostaje jarunsko blato. :mrgreen:
    Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...
  • hard_sun
    hard_sun Posts: 381
    hvala potato :) vise srece sljedece god :D

kako vi ekipa idete u veneciju? :)
    ...the north is to south what the clock is to time...
    419 352
  • jurasica
    Lucky bastards. :D

Al stvarno želim vam svima odličan provod - u Irskoj, Berlinu, Veneciji, wherever, nadam se uskoro pročitati vaše dojmove popraćene raznim audio-vizualnim dodacima.

Jurasica moja draga, nama ostaje jarunsko blato. :mrgreen:

ti odustala od venecije? ja idem! to mi je još jedino čemu se imam veseliti... :)
    nego, koja Jebena set lista u belfastu.... uuuuuuu... 8-)8-):D

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • Dirty Frankk
    Jedno brzinsko javljanje sa aerodroma u Londonu, upravo stigli.
    Dublin je bio ok, nova stvar je zakon, sjela mi je na prvu odusevljen sam i nadam se da ce je ponoviti sutra kad vec nisu u belfastu.
    Ali zato Belfast show je bio mrak, sto puta bolji od Dublina...fucking No Way :o