Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
uf.. tesko je ovo..
LROM, State, Off he goes, Smile, Alone, Garden, Indifference, Baba..
ovako iz glave.. sutra ce sigurno biti neke drugeOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
Danas sam slušao u radioni Boston 03 (onaj famozni sa aqustic pre-set)
i moram priznat da 1/2 Full, Ghost, Leatherman su mi super zvučale, ne bi imao ništa protiv da i to odsviraju.
Ma neka sviraju bilo što samo da je 30 pjesama po koncertu
Hey dobra vijest je da Brad Klausen radi postera za euro tour :P very, very nice!!!CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Sinoć jedan od boljih encore za mene...zakon
2nd encore: Wasted Reprise, Life Wasted, Black, The Real Me (Townshend), Smile, Alive, Indifference
A imamo i novog umjetnika i novi poster (prvi u prvom redu) nešto novo u PJ posterima
http://www.guyburwell.com/index.php?pag ... gory=colorCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Ma cijeli set je vrhunski:
May 9, 2010 Cleveland, OH, Quicken Loans Arena
Set List: Wash, Hail Hail, Corduroy, Got Some, In Hiding, World Wide Suicide, Force Of Nature, Immortality, Go, Even Flow, Army Reserve, Unthought Known, Daughter/WMA, Sleight Of Hand, Johnny Guitar, Do The Evolution, The Fixer, Why Go
1st encore: Just Breathe, Given To Fly, Leash, Porch
2nd encore: Wasted Reprise, Life Wasted, Black, The Real Me (Townshend), Smile, Alive, Indifference0 -
mislim da je untought known bila na svim listama dosad.. sto je odlicno.. jer se zelim najezit fino u zivo kad dodje gems & rhinestonesOh when I was a kid oh how magic it seemed
ajd taj mu dam, al onda onaj drugi je naš..Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Buffalo, NY HSBC Arena
Monday May 10th, 2010
Main Set:
Unthought Known, Severed Hand, Animal, The Fixer, Elderly Woman Behind the Counter in a Small Town, No Way, Given to Fly, Light Years, Even Flow, Amongst the Waves, Unemployable, Grievance, Not For You, Got Some, Do the Evolution, Wasted Reprise, Betterman/Save It For Later
Encore 1:
Just Breathe, Fatal, Last Kiss, Spin the Black Circle, Rearviewmirror
Encore 2:
Once, Alive, Fuckin' Up, Yellow Ledbetter
Poster:0 -
Ajmo opet malo mercha...izgleda da je ove godine prilično raznovrstan
ova majica je cool:
pa hoodie:
Front
Back
ali stikeri su malo jadnjikavi:0 -
Majice su super ove godine, najbolje do sada što ja pamtim.
Hoodica mi je dosta...opet crna, što nisu mogli neku drugu boju izmislit, mislim da ću je preskočiti.
Ove naljepnice su koma, baš su mi ono...wtf is that???? Čemu ovako ružne najlepnice.
Buffalo poster mi je dobar, zanimljiv, fora boje...ne znam za zid ali definitivno ide u kolekciju.
Što reći za set liste...No Way i Fatal...a Fatal mi je fakat fatalnaCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
evo, bukirali smo sve i sva za naš dublin-belfast-london mini tour
jeste za to da napravimo nekakvu bazu podataka da znamo tko je gdje i kada?
možda neki on-line dokument ili skupimo podatke mailom ili ovdje u jedan post?
što kažete?0 -
_annie_ wrote:evo, bukirali smo sve i sva za naš dublin-belfast-london mini tour
jeste za to da napravimo nekakvu bazu podataka da znamo tko je gdje i kada?
možda neki on-line dokument ili skupimo podatke mailom ili ovdje u jedan post?
što kažete?
uf uf, morat cu i ja to sredit ovaj tjedan, fali mi smjestaj za belfast i dublin.
Bilo bi super da slozimo sve na jedno mjesto.
Ima ovaj dokumnet od prije gdje smo stavljali tko gdje ide, pa ako se moze tamo stavit nekak, super. Ak ne, mozemo nesto drugo smislit.
https://docs.google.com/Doc?docid=0AUFG ... amNw&hl=en0 -
super, killroy
uspješno sam apdejtala naše podatke0 -
Aaaam svi cete na otok. A ja cu bit u Londonu...aaaaa
Ajde, super ce vam bit.
Decki prase, vidim ja setliste, reviews i fotke na fb od fanova. Ma super! I Merch je super ove godine, samo da takav ostane ili jos bolji do europe. hehe
Moram vam se pohvalit da sam danas dala uokvirit svoja prva 2 pj postera.Sutra su gotovi pa fotkam i povjesam ih na zid. Italija i ZG 2006."I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
https://docs.google.com/Doc?docid=0AUFG ... amNw&hl=en[/quote]
Evo i ja sam ubacio moje podatke koje imam.
Još moja Iva mora odlučiti gdje ćemo se smjestiti za ostatak dana u Londonu...nikako da se odluči :?
A što ćemo sa majicama????
Ja inaće intezivno razmišljam svaki dan da trebam nešto napraviti ali nikako da me krene kreativna inspiracija :oops: a vrijeme prolazi :roll:CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
A da krenemo u reizdanja vegete i dodatna od baltazara?
možemo na baltazaru promijenit gradove budući da nas većina ide na dublin, belfast, london,berlin..
ili umjesto onih zvjezdica na baltazaru da izlaze djeteline za irskuOh when I was a kid oh how magic it seemed
masni wrote:A da krenemo u reizdanja vegete i dodatna od baltazara?
možemo na baltazaru promijenit gradove budući da nas većina ide na dublin, belfast, london,berlin..
ili umjesto onih zvjezdica na baltazaru da izlaze djeteline za irsku
Gordan: Ja bih svakako volio imat Baltazara u svojoj kolekciji, ali originalnog. Nekako mi se ucinilo da smo se zapalili za onu ideju o "box of chocolates", ali smo isto tako brzo zgasnuli. Netko je spomenuo vulkan i to mi se isto ucinilo kao primjenjivo. Dim iz vulkana koji se pretvara u natpis "Nothing can stop us to fly with Pearl Jam".
Nije bas da bih svoju ideju znao prenijeti na papir u likovnoj formi, ali tu sam ako se planira neka mozgovna oluja.0 -
Iva: a ne nameće vam se s tim vulkanom tekst 'Given to Fly'0
-
Gordane imam ti ja Baltazara viška ako ti odgovara XL veličina, kad smo ih radili napravio sam 4-5 komada. Siva boja, javi ako hočeš. Nažalost nemam za Anicu ženskih brojeva.
Ja sam htio obnoviti Vegetu jer je svima već izbljedila od pranja. To bi možda napravio nevezano hoće li se raditi nova majica ili ne naravno ako ima još zainteresiranih. Našeg sudiju Tomislava sam već zamolio da se raspita može li se napraviti Vegeta u sito tisku tako da dobijemo kvalitetne majice kao lani pa ćemo vidjeti uskoro.
Ako ima zainteresiranih za Vegetu molio bi da se napravi spisak, imena, komada itd.
vegeta
http://i159.photobucket.com/albums/t149 ... a2copy.jpg
Niko - 4 kom (za frendove)CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
E sad što se tiće nove majice ima li smo jedan koncept čokolatina to jest Bajadere ako ćemo ostati među Hrvatskim brendovima.
ili ako želimo ekperimentirat sa novim idejama tipa Vulkan - Given To Fly
nekako ne želim razmišljati o tom vulkanu da nam se ne odbije od glavu :?
potrudit ću se nešto smisliti to jest vidjeti koliko kvalitetno ja mogu grafički obraditi Bajaderu da to izgleda dobro pa se javim.
Ako imate prijedloge slobodno ih pobacajte na forum.CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads
- 29.1K Other Music