*__Pearl Jam >>> Hungary__*

Options
16869717374105

Comments

• shinning
    shinning Posts: 256
    No az a helyzet állt elő, hogy akivel mentem volt Doorsra lemondta :-(
    így van egy, vagy kettő darab 12.000 Ftos jegyem.
    Gyöngy barátnője úgy néz ki rácsapott az egyikre. Namost, ha én tudok még
    venni drágább jegyet, akkor még van egy szabad. Valakinek lenne kedve még jönni?
    1996: Budapest
    2005: Gorge, Vancouver
    2006: Arnhem, Prága, Bécs
    2007: Madrid, Katowice, Nickelsdorf, Nijmegen
    2009: Rotterdam, Berlin
    2010: Dublin, Belfast, Berlin
  • Ricsard
    Ricsard Posts: 1,943
    hát erről van szó ... :o

télleg nem jössz volt-ra? :(

Hm, a Volt fesztivál sajnos a 3 utolsó munkanapomra esik!
    Pedig lenne szállásom is Verkáéknál!!! :(
    Jut eszembe, te még Hodokvasra is mész...
    Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
    Eddie: Dublin & London
  • Ricsard wrote:
    Hm, a Volt fesztivál sajnos a 3 utolsó munkanapomra esik!
    Pedig lenne szállásom is Verkáéknál!!! :(
    Jut eszembe, te még Hodokvasra is mész...

igen, bár arra tündér barátnőmtől kaptam jegyet ajándékba... :D viszont jóóó lesz nagyon, aznap amikor megyünk egymás után játszik new model army, apollo 440 és placebo ... :D
    aztán irány sopron :)
    stood at the top of the hill over my town i was found. finding myself used to be hard but now i see the light. this is music.
  • shinning wrote:
    Pár mondat a tegnapi Cult koncertről:

A fél nyolcra meghirdetett koncert fél kilenckor kezdődött el. Előzenekar nem volt, amin
    nagyon csodálkoztam.
    Néhány szó a megjelenésükről :-)
    Duffy nem igen változott, ugyan olyan festett szőke haja van, fekete szerelésben...
    a másik gitáros nézett ki a legmurisabban: farmer kék-fehér keresztcsíkos póló, fekete-fehér úszósapka, megfűszerezve igen érdekes mozgással :-)
    Ian: veszkócsizma, szürkés-feketés farmer, és egy lila zipzáros mackófelső, Cult felirattal, fekete fejkendő, rövid haj. na én ezen lepődtem meg a legjobban :-) (Bennem még ugye a fekete, fehér, inges, zsabós, kendős stb.... ruházat élt)
    Picit olyan érzésem volt, mintha a vasárnapi szieszta után felébrednek és mondják: "gyertek fiúk, zenéljünk egy kicsit"! Azért ezt nem negatívan mondom, mert abszolút egy baráti, családias hangulatot tudtak teremteni. A mozgása szinte régi önmagát idézte. Magával tudta
    ragadni az embert.
    A koncert igen mozgalmas volt. Be kell azért vallanom, hogy a 90-es évek közepétől már
    nemigen követtem tevékenységüket és így nem minden számot ismertem, de szinte végig ugráltuk, táncoltuk az egészet, természetesen az első sorban :-)
    Volt egy pár számos akusztikus szekció, köztük: revolution. :-) És természetesen régi klasszikusok is felcsendültek (amik alatt úgy éreztem, az egész Pecsa ugrál): Edie, Fire Woman , Rain, Sun King, Love Removal, ..most így hirtelen többre nem emlékszem :-)
    Szeptemberben megjelenő új albumukról is játszottak egy számot, aminek elég dögös hangása volt, legalábbis első hallásra.
    Sokat kommunikáltak a közönséggel, kb. hárman gazdagabbak lettek csörgődobokkal...sok pengető, dobütő repült, mi egy "THE CULT GUEST" matricának lettünk boldog tulajdonosai :-)

micsoda jó dolgotok volt, hogy kerültetek az első sorba? az a sok sorbanállós emberke mind csak sörözni ment be...? a szerkókon kéééész vagyok :D
    stood at the top of the hill over my town i was found. finding myself used to be hard but now i see the light. this is music.
  • Ricsard
    shinning wrote:
    No az a helyzet állt elő, hogy akivel mentem volt Doorsra lemondta :-(
    így van egy, vagy kettő darab 12.000 Ftos jegyem.
    Gyöngy barátnője úgy néz ki rácsapott az egyikre. Namost, ha én tudok még
    venni drágább jegyet, akkor még van egy szabad. Valakinek lenne kedve még jönni?

A kihagyott Cult után különösen fájdalmas... :rolleyes: de sajnos passzolok! :( majd Eddie cimborái (Jaggerék) megvigasztalnak!!!
    Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
  • Orsi
    Orsi Posts: 56
    Sziasztok!

Hát, mit (ne) mondjak, nem azért nem írtam eddig, mert nem olvastam a fórumot... hanem mert azt hittem, megszakad a szívem... Mondjátok, hogy jönnek még ide a közelbe, és mostanában, és nem majd megint akkor, mikor érettségizek! Nem akarok úgy meghalni, hogy nem mentem el minimum még egy koncertre (persze az álmom, hogy pl. a PeCsában lássam őket:))... Hjaj...
    De próbáltam termékenyen kiélni a bennem felhamozódott feszültséget, szomorúságot, stb, és összehoztam (illetve folyamatos jelenben:összehozok:D) egy PJ-oldalt, csak kicsit nehézkesen megy, mert ilyet nem csináltam még, és fogalmam sem volt, hogy kéne... De már kezdek rájönni...
    Itt a címe, és ne lepődjetek meg, hogy csak ilyen gagyi gportálos, most ennyi sikerült:) http://www.gportal.hu/pearljamfan
    Ez a fórum is be van linkelve, hogy szépen fejezzem ki magam, és azt szeretném kérni, hogy ha raktok fel a netre fotóalbumokat (ahogy már korábban is), azokat hadd linkeljem be oda... Persze előbb nézzétek meg, és utána döntsetek!
    Még sokmindenféle jóságot akarok a lapra felrakni, csak még nem volt érkezésem:D Meg még meg akarom csinálni a Wikipediát is, hogy a dalokról meg a tagokról(!) is legyen fenn valami kevés információ, akkor legalább nem kell kétszer dolgoznom a dologgal, majd csak a linkeket kell bepakolnom a honlapomra:D
    Nos, kellemes nézelődést, és minden jót nektek mostanában! (ha a PJ koncertjei után lehet még valami jó...)
  • manda10
    manda10 Posts: 32
    már csak egyet alszunk! :)

Retnotól, a szomszéd faluból:
    it's so windy and rainy right now
    i hope the weather will improve on thursday, but the forecast said that it won't
    the temperature will be 17 degree celcius.
    maybe we should bring rain coat...

R
    1996 Budapest
    2007 Novarock - Nijmegen
    2010 Belfast - Venice
    2012 Amsterdam - Berlin I - Berlin II
    2014 Trieste - Vienna
  • shinning
    micsoda jó dolgotok volt, hogy kerültetek az első sorba? az a sok sorbanállós emberke mind csak sörözni ment be...? a szerkókon kéééész vagyok :D

:-) pedig még ettem egy hot dogot és vettünk perecet is, amit persze nem lehetett bevinni, így fulladozva gyorsan meg kellett enni.
    Mikor beértünk már elég sokan voltak. Középen és a jobb oldalon (ahol Duffy állt) már nem volt hely az első sorban, de a másik oldalon igen szellősen álltak, így rácsaptunk egy szimpatikus helyre.
    Juci fotózott a telefonján, így majd ha megkapom megmutizom a szerkókat :-)

Nem hívott a barátnőd!!!!!! :-(
  • shinning
    Ricsard wrote:
    A kihagyott Cult után különösen fájdalmas... :rolleyes: de sajnos passzolok! :( majd Eddie cimborái (Jaggerék) megvigasztalnak!!!

:-(

juj holnap indulunk....tényleg az esőkabátról jut eszembe...nincs véletlenül mégegy olyan kicsire összehajtogatható, könnyű esőkabátot kölcsönbe.
    Nekem sajna csak az a sárga van :-)))) persze szeretem, de így koncertre nem biztos hogy a legpraktikusabb :-)

Találkákban benne vagyok, de azért a szálláson egy 5 perc szusszanásunk legyen, ha időnk megengedi :-)
    Ha jól emlékszem Attila is jön Nijmegenbe. Egyszer beköszönt ide a fórumba, de azóta nem hallottam róla. Jó lenne ha valaki előbb ér ki a helyszínre foglalna helyet :-) persze mi is foglalunk azoknak akik később érkeznek :-)
  • shinning
    manda10 wrote:
    már csak egyet alszunk! :)

Retnotól, a szomszéd faluból:
    it's so windy and rainy right now
    i hope the weather will improve on thursday, but the forecast said that it won't
    the temperature will be 17 degree celcius.
    maybe we should bring rain coat...

R

:-)))) mindenképpen !!!!!
  • lilinger
    lilinger London, UK Posts: 475
    shinning wrote:
    tényleg az esőkabátról jut eszembe...nincs véletlenül mégegy olyan kicsire összehajtogatható, könnyű esőkabátot kölcsönbe.

Bár nem hinném, hogy össze tudunk egyeztetni egy találkát :D de ha valaki(d) jár még ma a Baross-Kálvin-Körút környékén olyan 7-8 körül, szívesen adok egy összehajtós esőkabát.
    Nagyi már Katowicében sétáltatta egy darabon :D Épp mikor zuhanyozni indult ;)
    I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack
  • Ricsard
    Kedves Monyó és Manda!

Nem tudom, hogy tervezitek az utazást, de a madridi tapasztalatok alapján remek lenne, ha csak kézipoggyászt hoznánk erre a minimális időre...ezzel is nyerve minimum fél órát, és nem kéne a csomagokra várni a szalagnál...ugyanis sietnünk kéne, így se biztos, hogy odaérünk kapunyitásra!

Van egy saját esőkabátom, illetve egy összehajthatós nÁ:)jlon reklámköpenyem, azt elhozhatom neked! Meg az Arnhemben vásárolt gyönyörűség:)

Hánykor találkozzunk a reptér bejáratánál ( Ferihegy 1) holnap?
  • shinning
    Ricsard wrote:
    Kedves Monyó és Manda!

Nem tudom, hogy tervezitek az utazást, de a madridi tapasztalatok alapján remek lenne, ha csak kézipoggyászt hoznánk erre a minimális időre...ezzel is nyerve minimum fél órát, és nem kéne a csomagokra várni a szalagnál...ugyanis sietnünk kéne, így se biztos, hogy odaérünk kapunyitásra!

Van egy saját esőkabátom, illetve egy összehajthatós nÁ:)jlon reklámköpenyem, azt elhozhatom neked! Meg az Arnhemben vásárolt gyönyörűség:)

Hánykor találkozzunk a reptér bejáratánál ( Ferihegy 1) holnap?

én személy szerint nem szeretnék kézipoggyászozni. Azt sem tudom, mit hogy kell csomagolni, a kencéket mibe, hogyan....
    Nekem nincs időm már rá hogy ezeket elintézzem..túlóráznom is kell...stb..
    hideg is lesz, meleg cuccok, bakancs..stb. meg a hátizsákom, még ha nincs is tele nem igazán tűnik kézipoggyásznak... Bocsánat, bocsánat :-(

köszi az eső ellenzőket, tökéletes lesz :-)
  • shinning
    lilinger wrote:
    Bár nem hinném, hogy össze tudunk egyeztetni egy találkát :D de ha valaki(d) jár még ma a Baross-Kálvin-Körút környékén olyan 7-8 körül, szívesen adok egy összehajtós esőkabát.
    Nagyi már Katowicében sétáltatta egy darabon :D Épp mikor zuhanyozni indult ;)

nagyon köszönöm, de Ricsárd tud nekem hozni...köszi köszi
  • lilinger
    shinning wrote:
    nagyon köszönöm, de Ricsárd tud nekem hozni...köszi köszi

Igem, látom...

Amúgy szinte Veletek élem át az indulás izgalmait :D kár, h az út végén nem lesz koncert :(
    I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack
  • shinning
    lilinger wrote:
    Igem, látom...

Amúgy szinte Veletek élem át az indulás izgalmait :D kár, h az út végén nem lesz koncert :(

még meggondolhatod magad :-)
  • Ricsard
    shinning wrote:
    én személy szerint nem szeretnék kézipoggyászozni. Azt sem tudom, mit hogy kell csomagolni, a kencéket mibe, hogyan....
    Nekem nincs időm már rá hogy ezeket elintézzem..túlóráznom is kell...stb..
    hideg is lesz, meleg cuccok, bakancs..stb. meg a hátizsákom, még ha nincs is tele nem igazán tűnik kézipoggyásznak... Bocsánat, bocsánat :-(

köszi az eső ellenzőket, tökéletes lesz :-)

Oké, csak gondoltam, két napra megyünk és sietünk a Goffert Parkba...:)
  • manda10
    manda10 Posts: 32
    nekem is lesz csomagom, bocs :(

mikor találkozzunk? 9.15kor pl?
    1996 Budapest
    2007 Novarock - Nijmegen
    2010 Belfast - Venice
    2012 Amsterdam - Berlin I - Berlin II
    2014 Trieste - Vienna
  • lilinger
    shinning wrote:
    még meggondolhatod magad :-)

Sajnos több dolog miatt sem...pl költözik a mhely, ahol a TO-sokat sem fizetik túl :(
    Pedig...hajjjjjaj...

De majd Nektek tök jó szórakozást meg éljetek vissza jól Ricsard úr meghívásával! :D:D:D
  • Ricsard
    A 9:15 egy szimpatikus időpont, nekem megfelel!