*__Pearl Jam >>> Hungary__*
Options
Comments
-
Seri wrote:Csak ezt a forrást ismerem: http://www.sendspace.com/file/zwpzq5
De ez ilyen közönségből felvett közönséges minőségű ...
Engem is nagyon nagyon érdekelnének a bootlegek!!!!! de jó lenne, de jó lenne!!!!!1996: Budapest
2005: Gorge, Vancouver
2006: Arnhem, Prága, Bécs
2007: Madrid, Katowice, Nickelsdorf, Nijmegen
2009: Rotterdam, Berlin
2010: Dublin, Belfast, Berlin0 -
Hova TŰnt Dusán?? Hova TŰnt Dusán?? :-)))))))1996: Budapest
shinning wrote:nem ez nem AZ volt :-)))) de ha most leírom akkor Orsi ha esetleg nem emlékszik rá akkor innen megtudja, csak kíváncsi vagyok, hogy megmaradt e neki :-) leírom neked PMbe. Bár most Te a Volt-on vagy , ugye?
hát minnyá indulok szlovákiába egy laza new model army, apollo 440, placebo kombóra, aztán volt csak péntektől lájtosan ... de a pm az megvár
stood at the top of the hill over my town i was found. finding myself used to be hard but now i see the light. this is music.0 -
0
-
PETI wrote:Nem. Se Tyütyüke, se Mütyüke. ???
Kicsikét agresszorka?
Na, de akkor én is szeretettel köszöntelekI am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack0 -
shinning wrote:nem ez nem AZ volt :-)))) de ha most leírom akkor Orsi ha esetleg nem emlékszik rá akkor innen megtudja, csak kíváncsi vagyok, hogy megmaradt e neki :-) leírom neked PMbe. Bár most Te a Volt-on vagy , ugye?
London Calling!!! Csak igy stilusosan...
Hat persze hogy megvan meg a pillanat, amikor EdVed aszonta hogy aj lav ju...A kocert kozben elsetalt az orrunk elott jol ki a szelre, es onnan elvezte Mikey szolojat az elmaradhatatlan borosuveggel a kezeben
es amikor ment vissza, akkor megallt elottunk es elolvasta Monyo zaszlojat, hogy Ride The Wave In Hungary es erre azt mondta: "I love you"
:D
btw email cimeket nekem pm-be ide gyorsan, es kuldok nektek meghivot a facebook-ba, ahol kedvetekre nezegethetitek az ide PJ turne kepeimet
Amugy veletek minden ok? En olyan szinten faztam meg Amsterdamban, amire jol rajott meg a Werchter-i azas egesz delutan, hogy majdhogynem halalomon vagyok enyhe tudogyulladassal. Mara mar egesz istenes a helyzet, de szombaton, amikor hazaertem, teljesen kesz voltam.
Egyebkent le vagyok torve, mint a bili fule. Olyan gaz hogy vege az egesz turnenak. Annyira jol ereztem magam ezalatt a ket het alatt, hogy csak na! Felejthetetlen koncertelmenyekkel lettem gazdagabb, es meg kell hagyni, lehet hogy elfogult vagyok, de akkor is a PJ a VILAG LEGJOBB ZENEKARA mondjon barki barmit!! A zene az egy dolog, de az egesz ami ezzel egyutt jar: a koncertek, a rajongok, a sracok...
Ma este osszerakom a fotoimat, es remenyeim szerint holnapra mar fent lesznek a profile-omom. Meg osszekapom magam es megirom a koncert beszamoloimat.
Na pusszantas, es legyetek jok!
Oriasi virtualis oleles mindenkinek,
MillpusszEuro 2007: Madrid 09/06 Wembley 18/06, Düsseldorf 21/06, Copenhagen 26/06, Nijmegen 28/06, Werchter 29/06
Astoria 20/04/06
Reading - 27/08/06
Vienna - 25/09/06 - the BEST day of my life0 -
sailorgirlie wrote:London Calling!!! Csak igy stilusosan...
Hat persze hogy megvan meg a pillanat, amikor EdVed aszonta hogy aj lav ju...A kocert kozben elsetalt az orrunk elott jol ki a szelre, es onnan elvezte Mikey szolojat az elmaradhatatlan borosuveggel a kezeben
es amikor ment vissza, akkor megallt elottunk es elolvasta Monyo zaszlojat, hogy Ride The Wave In Hungary es erre azt mondta: "I love you"
:D
btw email cimeket nekem pm-be ide gyorsan, es kuldok nektek meghivot a facebook-ba, ahol kedvetekre nezegethetitek az ide PJ turne kepeimet
Amugy veletek minden ok? En olyan szinten faztam meg Amsterdamban, amire jol rajott meg a Werchter-i azas egesz delutan, hogy majdhogynem halalomon vagyok enyhe tudogyulladassal. Mara mar egesz istenes a helyzet, de szombaton, amikor hazaertem, teljesen kesz voltam.
Egyebkent le vagyok torve, mint a bili fule. Olyan gaz hogy vege az egesz turnenak. Annyira jol ereztem magam ezalatt a ket het alatt, hogy csak na! Felejthetetlen koncertelmenyekkel lettem gazdagabb, es meg kell hagyni, lehet hogy elfogult vagyok, de akkor is a PJ a VILAG LEGJOBB ZENEKARA mondjon barki barmit!! A zene az egy dolog, de az egesz ami ezzel egyutt jar: a koncertek, a rajongok, a sracok...
Ma este osszerakom a fotoimat, es remenyeim szerint holnapra mar fent lesznek a profile-omom. Meg osszekapom magam es megirom a koncert beszamoloimat.
Millpussz
Sziaaaaaaaaaaaaa.......:-))))))))
küldöm a címemet :-))))))))
de NEM ERRE A PILLANATRA GONDOLTAM!!!!!!!!!!!! :-) óó és most már mindenki tudja ;-)
akkor ezek szerint mégsem emlékszel.....kicsit segítek....mikor mögötted pogózás kezdődött és elég mérges lettél...én meg megpróbálván elfelejtettni veled a kellemetlenségeket átöleltelek és ekkor csatlakozott Ricsárd is...éééééééééééééééééssssssssssssss.....1996: Budapest
GyöngyLekvár wrote:hát minnyá indulok szlovákiába egy laza new model army, apollo 440, placebo kombóra
, aztán volt csak péntektől lájtosan ... de a pm az megvár
mennyi koncert!!!! :-)))
vigyázz nagyon magadra!!!!
pm ment :-)1996: Budapest
Seri wrote:Hahó, hahó!
Ha minden igaz valami yahoo!-s címedre (amit itt találtam a profilodban) küldtem egy mailt ...
úúúú nagyon jó!!!!!!! :-))))))))))
bocsi hogy így késve, csak nem igazán szoktam használni azt a mailt.1996: Budapest
GyöngyLekvár wrote:ööö... szia, üdvözlünk, meg ilyenek ... eddig legalábbis így kezdtük
ez is jó:)Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
Eddie: Dublin & London0 -
shinning wrote:Hova TŰnt Dusán?? Hova TŰnt Dusán?? :-)))))))
feltehetőleg rejtett üzemmódban böngészgeti a topikunkatBudapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
sailorgirlie wrote:London Calling!!! Csak igy stilusosan...
Szeva Orsika,
gyógyulj meg mielőbb!!! Mellesleg, mióta hazatértünk Hollandiából, én is meg vagyok ám fázva...lehet, hogy az eindhoveni medencés kertben nem kellett volna virgonckodni a fügevodkákkal???;)???
Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
sailorgirlie wrote:
Millpussz
Ejnye-ejnye Orsi, hová tűnt a MI PILLANATUNK??????
szép, mondhatom...
Móni meg azt hitte, hogy Ed elhajtotta őt...:)
Werchter??? és a többi koncert??? várjuk a beszámolódat!!!sailorgirlie wrote:btw email cimeket nekem pm-be ide gyorsan, es kuldok nektek meghivot a facebook-ba, ahol kedvetekre nezegethetitek az ide PJ turne kepeimet
az enyémet tudod...:)sailorgirlie wrote:Egyebkent le vagyok torve, mint a bili fule. Olyan gaz hogy vege az egesz turnenak. Annyira jol ereztem magam ezalatt a ket het alatt, hogy csak na! Felejthetetlen koncertelmenyekkel lettem gazdagabb, es meg kell hagyni, lehet hogy elfogult vagyok, de akkor is a PJ a VILAG LEGJOBB ZENEKARA mondjon barki barmit!! A zene az egy dolog, de az egesz ami ezzel egyutt jar: a koncertek, a rajongok, a sracok...
én is örülök, hogy belevágtunk a túrába, rettenetesen szép emlékekkel lettem gazdagabb, és a PJ-mel továbbra sem tudok betelni! Mindegyik koncert külön díszes és kitörölhetetlen oldalt képez a képzeletbeli emlékkönyvemben...az egészben az a legjobb, hogy az élményeken csupa jó emberrel osztoztam, akikkel mindannyiszor jó lesz felidézni azokat!
az a fura, hogy bár én sem annyira találom még a helyem, azért nem vagyok elkeseredve...be kell ismernünk, rendesen kaptunk a jóból, és ezt most muszáj beosztanunk az elkövetkező évekre!!! Jövőre R.E.M., Keane meg Metallica, azután pedig U2 meg Depeche Mode meg Muse stb. turné következik...yeaah!!! Így elviselhetőbb a várakozás (legalábbis számomra!)!!!:pBudapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
shinning wrote:Engem is nagyon nagyon érdekelnének a bootlegek!!!!! de jó lenne, de jó lenne!!!!!
Én a hivatalos verziókra várok erőltetett türelemmel!!! Most duplán érzem, mekkora áldás volt a rajongók számára a professzionális koncertfelvétel-sorozat...:(!!!
Kizárt, hogy nem adják ki őket, ha már felvették, nem???
A Gorge dobozka pedig még nem érkezett meg senkinek, ugye?;)Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
Ricsard wrote:Jövőre R.E.M., Keane meg Metallica, azután pedig U2 meg Depeche Mode meg Muse stb. turné következik...yeaah!!! Így elviselhetőbb a várakozás (legalábbis számomra!)!!!:p
REM??????? Hűűűűűűűha...hova kapjak???
Hozzáteszem, érdemtelenül nem kerültek rá a Facérok soundtrack-jére...pedig mikor Steve és Linda ülnek a földön és a lemezeket pakolgatják...egy klasszikus csendül fel MS tolmácsolásában...I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack0 -
Ricsard wrote:Jövőre R.E.M., Keane meg Metallica, azután pedig U2 meg Depeche Mode meg Muse stb. turné következik...yeaah!!! Így elviselhetőbb a várakozás (legalábbis számomra!)!!!:p
Ricsááááááááárd !!!!!! hát az sms-emnek semmi hatása nem volt a kis lelkeddre...? :(stood at the top of the hill over my town i was found. finding myself used to be hard but now i see the light. this is music.0 -
Ricsard wrote:Szeva Orsika,
gyógyulj meg mielőbb!!! Mellesleg, mióta hazatértünk Hollandiából, én is meg vagyok ám fázva...lehet, hogy az eindhoveni medencés kertben nem kellett volna virgonckodni a fügevodkákkal???;)???
na igen, meg persze mondtam én hogy ne ugrálj annyi fejest a medencébe, amikor már oly hideg volt !!!!!!!!!!!! :-)))))))))))))))))))))))1996: Budapest
Ricsard wrote:Én a hivatalos verziókra várok erőltetett türelemmel!!! Most duplán érzem, mekkora áldás volt a rajongók számára a professzionális koncertfelvétel-sorozat...:(!!!
Kizárt, hogy nem adják ki őket, ha már felvették, nem???
A Gorge dobozka pedig még nem érkezett meg senkinek, ugye?;)
NAGYON NAGYON REMÉLEM!!!!!!! lehet hogy egy válogatást fognak csinálni és azért nem úgy működik mint tavaly, s azelőtt??
A Gorge még nekem sem érkezett meg...gondolhatod, hogy ezt sem hagyom szó nélkül :-)))
és feltétlenül szólj ha összegyűjtötted mit rendelnél még. :-)1996: Budapest
2010: Dublin, Belfast, Berlin0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)