Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
pajo wrote:
Svaka čast i ekipi i bendu.
Sad sam se sjetio da nisam naručio bootove od zadnje PJ turneje, idem ubaciti Dublin, Belfast i Berlin u košaricu sad kad su svi posteri rasprodaniCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
DEATH ON TWO LEGS limited edition super deluxe box set
:shock: :shock:
http://www.whatrecords.co.uk/items/56656.htm
našao na porch-u :shock:CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Gordan: Evo da vam se i ja javim iz Istanbula, nekoliko sati prije okršaja sa Srbijom. Uhvatih malo vremena sjesti za komp i napisati koju, a da nije za JL, u iščekivanju da mi na stol sleti türkish coffee.
Čak sam sinoć uspio pogledati clip s Edom i Johnnyjem i meni su totalno kul, a pogotovo Johnnyjeva solaža. Me like
Možda vam se to što sam uspio pogledati clip i ne čini velikim uspjehom, ali zapravo je. Sreća što nije objavljen na Jubitou, jer ga onda sigurno ne bih vidio do dolaska u ZG. Naime, ovdje je Jubito zabranjen.
Što reći o našima? Oni koji su gledali sigurno su s pravom razočarani. :oops: Još uvijek živim u nadi da će se danas nešto promijeniti. Samo da proigra Ante Tomić, onda bi i ostali mogli. Čestitke nogometašima i...
IDEMOOOOOO, HRVATSKAAAAAA0 -
Ja sam davno prestao gledati našu košarku, možda još od Dražena i ekipe...samo ću reći da je žalosno kako smo postali predmet sprdnje u ovom sportu, katastrofa.
Ali zato svaka čast danas Blanki i Barakudama na super pobjedama :thumbup:CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
Dirty Frankk wrote:DEATH ON TWO LEGS limited edition super deluxe box set
:shock: :shock:
http://www.whatrecords.co.uk/items/56656.htm
našao na porch-u :shock:
:shock: :shock: :shock:
Sta li nam to pripremaju?0 -
Sletio mi na stol jutros Bushmills bijeli direktno iz Dublina i podjsetio me na krasne trenutke iz lipnja ove godine
Živjela IrskaOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
0
-
I&M: imamo se nečim pohvaliti:
sve tri
pajina spin, spin
ivine bombe koje padaju (a ovu majicu ću bome jedan dan isfurat na posao ispod sakoa, čini mi se neobično prikladna jer se većinu vremena ovako osjećam na poslu):
i za kraj, jedna za koju sam posebno, posebno zahvalna Igoru što ju je napravio za mene (detalj)
što reći, osim da smo0 -
pajo wrote:I&M: imamo se nečim pohvaliti:
sve tri
pajina spin, spin
ivine bombe koje padaju (a ovu majicu ću bome jedan dan isfurat na posao ispod sakoa, čini mi se neobično prikladna jer se većinu vremena ovako osjećam na poslu):
i za kraj, jedna za koju sam posebno, posebno zahvalna Igoru što ju je napravio za mene (detalj)
što reći, osim da smo
Mrak :thumbup:CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
pajići, majice su lude
mi smo se vratili iz istanbula - hoćemo organizirati kakvo druženje u skorije vrijeme?
razmjena suvenira i tako to...0 -
majice su kul..
a znate koje majice bi bile u najmanju ruku jednako kul?
vegete.. nove.. reizdanje.. ja svoju vec duze vrijeme ne mogu nosit jer mi se ona "plastika" raspala :(
hocu novu!
osjecam potrebu za nekim dogovaranjem, realizacijom ideje, i dijeljenju rezultata na nekom meetuOh when I was a kid oh how magic it seemed
Iva: a iduci tjedan je i godisnjica koncerta... Cini se prikladan datum, zar ne?0
-
ajde ekipa morate se družiti, ja ću vam slati dimne signale iz Dubrovnika
nego ja sam danas otkrio još jedan super bend, ustvari baš sam papak jer ništa ne radim pod tim pitanjem ako mi se ne servira neki cd :oops: da nema postera koje pratim ne bi čuo za pola bendova koje znam
radi se o THE BLACK KEYS
super mi leži ova muzika, mrak je :thumbup:
Ako Pajo, Snih ili Viktor imaju što od materija, albuma od TBK bio bi zahvalan na nekom linkuCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
vidim ja da se paji svaki tjedan na top listi nadju arcade fire, black keys i band of horses ili national
very nice..Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Iva: evo, ako Nikine i Ivine salice + surprise gift od Igora nisu dovoljna motivacija za meet-up, mi nudimo i jednu Eagle t-shirt, muska majica, ali velicina M pa moze biti i za curicu, koju mozemo pokloniti prvome koji kaze da ju hoce. Pa eto, vi vidite. Nama pase bilo gdje i bilo kad (osim iduci petak i subota kad paje nema).0
-
Amo ekipa probuđenje (tako Marko budi Janu u jutro da mu stavi crtiće) kakva je ovo fjaka...pa di ste nestali svi
Ne znam možda će Snih naš štovani sudija morati izbaciti neku igricu da se malo trznetenema druge
ajde Tomo probudi svoj narod!!!CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
Hej svima!!
Evo i ja baš danas osjetila nostalgiju za našim malim forumom i Pj-jombaš bi mogli neko druženje skoro!
Super vam te majice iz Švedske!
U ostalim novostima - idem na Gunse u petak!! i baš me zanima kak ce bit! Welcome to the jungle!! jooj zakaj nemamo smiley-a koji rocka il neš, ko onaj na skypeu??0 -
Koliko god zavolio Dublin, nadam se da ti nece Gunsi biti kao u DublinuOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads