Pearl Jam in Zagreb!

Options
19629639659679681290

Comments

• Dirty Frankk
    Dirty Frankk Posts: 4,274
    Čestitke mami i tati :clap::clap::clap:
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    Iva: javila je Juras bila u sms- u da se Vili ritao ko' lud u trbuhu pred kraj. A meni palo na pamet da se frajer mozda ufurao u PJ turneje kad je bio u Veneciji pa je mozda samo nastavio rock out-at, pitajuci se kad je iduci show. Cooler. 8-):D
  • lestes
    lestes Posts: 959
    čestitke i od mene :)
  • Rijeka
    Rijeka Posts: 801
    A supeer, cestitke i od mene. Kako kul, a prije nepunih mjesec dana mali je rokautao na RITFW!!
    Death or glory!

• jurasica
    jurasica Posts: 1,534
    ej ljudi, da se i sama javim kad već tehnologija dopušta... mislim, još sam u bolnici i trebali bi sutra doma, ali to se nikad ne zna... ta mala čudovišta imaju običaj požutiti zadnji dan pa sad čekam... inače, sad je sve super ali je bilo malo kvrgavo prije poroda... uglavnom, što sam htjela reći, mali Vili će nadrapati kad naraste... :)

edit: hvala svima na čestitkama, naravno! :)
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • _annie_
    _annie_ Posts: 980
    Gordan: Prije svega cestitke Jurasima :clap: :thumbup: i isprika na zakasnjenju s istima. Naime, tek se nocas vratih s godisnjeg u pravom smislu te rijeci... web-free i sve sto ide uz to. Vidim da ste se raspisali o kojecemu kad vec decki miruju. Sad se i ja moram baciti na trazenje i preslusavanje BOH, o Cohenu sam cuo i procitao sve najbolje (@Jurasica: idemo u 10. mjesecu zajedno u Ljubljanu na koncert, mislim da Cohena cak i Vili moze podnijeti :D ).
    Meet-up: cim-cim prije, tim-tim bolje
  • grudice
    grudice Posts: 211
    @ Jurasica:
    Nismo se jos sreli ali bi i mi da se pridruzimo cestitkama na malom Viliju. :thumbup:

Usput bi da se i pohvalimo da smo si veceras kupili prvi PJ poster - Berlin. :oops: Mozda ni nije neki, onako graficki gledano kao i poredeci sa mnogima sto su do sada uradjeni, ali ljudi - to je slon. Taj ne zaboravlja. ;)
  • Dirty Frankk
    grudice wrote:
    @ Jurasica:

Usput bi da se i pohvalimo da smo si veceras kupili prvi PJ poster - Berlin. :oops: Mozda ni nije neki, onako graficki gledano kao i poredeci sa mnogima sto su do sada uradjeni, ali ljudi - to je slon. Taj ne zaboravlja. ;)

Prvi se nikad ne zaboravlja ;) ja mislim da sam sa Berlinskim posterom zaokružio lijepu brojku na 200 komada :roll:

U ponedeljak je Hartford poster na prodaji, Ranko znam da si ti zainteresiran.
    super je poster
    http://www.justinhampton.com/index.html
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • pajo
    Iva: evo Niko nam je poslao malo poticaja za brzi meet-up: http://picasaweb.google.com/lh/photo/6Q ... directlink

Pa sad ne znamo, možda bi bilo ok da se nađemo nakon 15.8., kad se valjda većina ekipe vrati s mora. Možda tamo onaj vikend 21. ili 22.8.
    Reknite kad vam kome paše pa se zdogovorimo...
  • siljo
    siljo Posts: 2,203
    grudice wrote:
    Usput bi da se i pohvalimo da smo si veceras kupili prvi PJ poster - Berlin. :oops:

hehe, sad kad vas krene skupljanje :mrgreen:
    ja mislim da sam sa Berlinskim posterom zaokružio lijepu brojku na 200 komada :roll:
    a joj.. :):clap:
    pajo wrote:
    Iva: evo Niko nam je poslao malo poticaja za brzi meet-up: http://picasaweb.google.com/lh/photo/6Q ... directlink
    a joj.. :o:clap: naci se na negdje na kavi i konobaru uvaliti salice da napravi kave u njima :mrgreen:
    bjutiful...
    Standing on a hill, staring at a mountain...
  • Dirty Frankk
    siljo wrote:
    a joj.. :o:clap: naci se na negdje na kavi i konobaru uvaliti salice da napravi kave u njima :mrgreen:
    bjutiful...[/quote]

:lol::lol::lol::lol:

To su pokloni za Be°Craft igricu koja je bila još prije turneje ali nismo stigli napraviti ih prije od velikog posla i gužve u radioni pa eto sad imate razlog više za meet up. Šalica ima za svih tko prvi dođe prvi bira ;)
    Za Riječku ekipu obratite se Viktoru za meet up na Korzu.
  • cropdustress
    cropdustress Posts: 4,339
    Niko, care!
    Neki dan sam pokupila svoju salicu i odusevljena sam. Vec sam pila jutarnji kakao iz nje. Odmah je finiji. PJ kakao! :))
    HVALA!!!
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • pajo
    Odmah je finiji. PJ kakao! :))
    HVALA!!!
    Iva: he, he, to je i pajo rekao za svoju PJ kavu :lol:
  • masni
    masni Posts: 1,657
    Stvarno predobro izgleda :)

Juras, čestitke! :)

Ja se vratih s mora danas, tako da dolazim na meet :)
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • Rijeka
    Rijeka Posts: 801
    Eto i ja koristim priliku da se zahvalim ekipi iz Dubrovnika na salici, prekul je, a i ostale su genijalne koliko mogu vidjeti, rijecka ekipica je vec podijelila salice.

I pitanjce za ZG ekipicu - ostaje li mozda koja salica viska nakon raspodjele? ako ostane kandidiram se :mrgreen: da preuzmem jednu za frendicu koja bijase u Veneciji s nama, ako ne, nis.

Propustih raspravu o Band of Horses, meni svakim albumom postaju sve bolji i bolji, sjajan bend i bas mi je super sto PJ prepoznaju trud tih izvodaca pa ih zovu kao goste na turneju. Bijahu tu KOL, MMJ, Wolfmother, Ted Leo, Band of Horses itd...Sjajno, hocemo Fleet Foxes na iducoj turneji :D

Novi Arcade Fire mi je onako, li-la. Nikako u uho, bjezi van sve zasad.
    Death or glory!

• snih
    snih Posts: 1,052
    Mi krećemo na godišnji 14.8. i nema nas do 29.8. - ako druženje bude kasnije rado ćemo se odazvati. ;) Ako ne predsjednik će sačuvati koju šalicu za nas (Niko care :) ). :)

Novi Arcade Fire - The Suburbs - prekrasan i predivan. :):):)
  • lestes
    lestes Posts: 959
    Kad već spominjete Arcade Fire.. Jel bi netko išao 2.9. u Bolognu na koncert? Frend planira ići vlakom, al ak ima zainteresiranih za dijeljenje putnih troškova išao bi autom ;)
  • cropdustress
    cropdustress Posts: 4,339
    lestes wrote:
    Kad već spominjete Arcade Fire.. Jel bi netko išao 2.9. u Bolognu na koncert? Frend planira ići vlakom, al ak ima zainteresiranih za dijeljenje putnih troškova išao bi autom ;)
    Isla bih odmah da sam doma :(
    Zato planiram neki 11.mjesec na koncert mozda u Minhen. A tko ode u Bolognu nece pozaliti! :)
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • Dirty Frankk
  • shela
    shela Zagreb Croatia Posts: 657
    Pozdrav pj family!!

Niko puno puno hvala za šalice!! Nisam jos vidjela i preuzela al vjerujem da su genijalne ko i uvijek!!!
    Bila bas nesto u Dubrovniku na putu za Mljet al nazalost nisam stigla svratit do vas :/ al
    zato smo u suvenirnici u Pomeni na Mljetu vidli vashe kuchice i brodiche :) i preporuchila sam ih hehe

Pored toga vam mogu rec da mi vec opet jako fali neka dobra svirka!

lestes: 2.9. je nazalost cetvrtak pa ne znam dal bi mogla onda klisnut s posla... Javim se ak kaj smislim u medjuvremenu ;)

Super su mi ovi The National posteri!