Pearl Jam in Zagreb!

Options
18728738758778781290

Comments

• Pozdrav svima!

Nakon što sam pogledala sve slike i pročitala sve izvještaje s ove turneje (bravo Iva i Pajo! ;)), mogu samo reći da sam malo tužna što nisam mogla biti tamo s vama, makar na jednom koncertu. A tek kad sam pročitala da se Ed rukovao s našom prvom damom i da je tokom koncerta vikao 'Zagreb'... Green with envy. :mrgreen:

Višestruke čestitke Ani Z. (btw, jesi promijenila inicijal? :)), naša mala PJ zajednica raste, a to je uvijek dobro.

Majice izgledaju predobro i slažem se s idejom da se ubaci ljubičasta boja kao opcija kad se bude tiskala sljedeća runda. Ispričavam se na kašnjenju isplate, budem se čula s našim gosparom pa ćem da podmirim dugove. Samo da pitam kod koga su moje majice i bi li ta osoba bila voljna poslati mi ih tako da mogu guštati u njima? (ofkors, platim prekobarinu)

Veeeeeeeeeliki pozdrav kolegicama peglačicama/razbijačicama! ;)

P.S. Dobrodošli Samoborci!
    Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...
  • E da, još sam nešto zaboravila... Na putu prema svom konačnom odredištu srela sam neke Amere i tak smo se zapričali, pročešljali sve teme od Tita, partije i Jugoslavije do Dubrovnika i Davora Šukera. I pitam ja njih "A iz kojeg ste grada?" Drum roll, please... "Iz Seattlea." :o I onda ja počnem hiperventilirat pa velim "Yes! Seattle! Pearl Jam! Pearl Jam! Moj najdraži terasa bend!" I tak pričamo o glazbi pa spomenemo Nirvanu pa Alice in Chains i veli meni lik da je živio u zgradi do Laynea i da ga je poznavao! Dupli :o:o ! Naravno, dotaknula sam ga. :mrgreen: Ali sam isto tako vrlo brzo oprala ruke, ipak ovdje vlada svinjska gripa.

E da, i u ovom mom malom mjestu postoji neki lokalni bend za koji sam saznala sasvim slučajno kad sam bila vani prošli vikend. Uglavnom, sviraju predobre obrade pa mi je bilo toplo oko srca kad sam među njima čula "Alive", "Black" i "Rise".

Btw, kad spomenem ljudima Pearl Jam (a spominjem ga puno), prva asocijacija im je "Last Kiss". Evo brazilske verzije http://www.youtube.com/watch?v=ypldM3G7Ad0
    Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...
  • killroy
    killroy Posts: 739
    Wow, napokon...vratili su staru verziju In My Tree...i zvuci fantasticno!
    :D

http://www.megaupload.com/?d=1WMXCVT3
  • Rijeka
    Rijeka Posts: 801
    http://www.youtube.com/watch?v=-B8fUGnKjoE

da, ali meni bi in my tree vjerojatno bio genijalan i da ga femminem otpjevaju. Nemam nista protiv ni one verziju koju su vukli kroz zadnjih 10ak godina, recimo ona na LATG devedeju. Kod ove nove stare verzije mi jako fali Majkov solo na kraju pjesme :)

Lani WMA i Who You Are, ove godine eto In My Tree..Jel to Matt ima nesto protiv ekipe koja masovno bitcha kako nije ni do koljena Ironsu? :mrgreen:
    Death or glory!

• killroy
    killroy Posts: 739
    Da, to je istina....solo fali...sad ne znam jel ga svira, pa je stisan pa se ne cuje ili ga opce ne svira...
    Super je snimka. Totalno se vidi kako su ufurani u pjesmu svi.
  • Rijeka
    hehe, Niko genijalac.

Odnosi se na newsletter Be Craft-a, dragi nasi kupci odgledali smo 3 od 5 euro koncerata Pearl Jama :) . Zakon.
    Death or glory!

• pajo
    pajo Posts: 3,292
    Iva: ima u talijanskoj Repubblici simpa intervju s Edvardom, zapravo je vjerojatno dao taj intervju onaj isti dan kad i sve ostale, nakon izbora u SAD-u, ali u ovom ima dva preslatka momenta sa starijom kćeri mu, gdje frajer navodi dva trenutka koja su mu bila posebna oko male. Prvi je bio kad ju je 'uhvatio' da sama u sobi pleše na soundtrack Into the Wild, a drugi kad se mala vozila s mamom i bakom (punicom mu) u autu pa je baka pitala za neku stvar na radiju da li ju pjeva Ed, a mala je sa stražnjeg sica ispalila 'Ne, to je Cat Stevens'! A tata ponosaaaan! :D

http://www.repubblica.it/2009/08/sezion ... ref=hpspr2
  • pajo
    Odlican clanak o tome gdje je i cime se bavi cijeli cast Singlesa...skroz cool:
    http://www.nydailynews.com/entertainmen ... .html#ph37
  • elcielo
    elcielo Posts: 1,149
    hvala na linku!

ovo je zakon, pa nemreš vjerovat koliko cameo uloga od strane poznatih faca!!! :o
  • Rijeka
    meet up? neki planovi, ideje? open ejr barbikju ili janjetina andr d peka, trebali bi nesto organizirati dok vrijeme ne odigra svoje. makar ne nuzno uz miris klope :D. ja voljan doci do metropole jednog vikenda, pocevsi od iduceg :)

Prepoznajete li autora? tj. koautora?
    http://www.soundguardian.com/soundguard ... -londonu-/

I ima li tko u planu odlazak na Mudhoney u 10-om?
    Death or glory!

• pajo
    Rijeka wrote:
    meet up? neki planovi, ideje? open ejr barbikju ili janjetina andr d peka, trebali bi nesto organizirati dok vrijeme ne odigra svoje. makar ne nuzno uz miris klope :D. ja voljan doci do metropole jednog vikenda, pocevsi od iduceg :)

Prepoznajete li autora? tj. koautora?
    http://www.soundguardian.com/soundguard ... -londonu-/

I ima li tko u planu odlazak na Mudhoney u 10-om?
    Iva: kao prvo, GO Vedran! 8-)
    kao drugo, brijem da bumo valjda svi na Mudhoney, kaj ne? ;)8-)
    i kao treće, meet-up. e, tu smo već malo u muci... naime Niko je u Zgb kod nas od 14. do 18. rujna, i onda frajer misli u petak zgibat doma. to nas ostavlja s dvije opcije - naći se bez Riječana :( preko tjedna ili ako Riječani dolaze za vikend nažicati Niku da ostane i u subotu... ne znam, dajte vi mudriji od mene zborite...nama je svejedno koji termin izaberete (osim petka 18.9. kad nema paje ;) ) i jedino je bitno da nas je što više... možda je roštilj u subotu, 19.9. najbolje rješenje (Riječani mogu doći ujutro, a Niko može otići na zadnji avion navečer doma).
    kaj velite?
  • jurasica
    jurasica Posts: 1,534
    pajo wrote:
    ... možda je roštilj u subotu, 19.9. najbolje rješenje (Riječani mogu doći ujutro, a Niko može otići na zadnji avion navečer doma).
    kaj velite?

meni ovo odgovara!!! :)
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • elcielo
    elcielo Posts: 1,149
    zasad odgovara i meni. osim ak ne uleti posao. :)
  • Ricsard
    Ricsard Posts: 1,943
    I hope you all enjoyed your PJ shows, neighbours - we really did ours.
    We saw some of you in Germany and I thought I'd say hello to you at least here.
    Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
    Eddie: Dublin & London
  • Kako sad stvari stoje mislim da ću ostati do kraja sajma a zadnji dan sajma je subota, e sad još ne znam kako ću se vračati avionom ili s nekim autom subota večer ili nedelja ali to sad nije bitno.
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • hello my poster people
    "...Dimitri...He talks to me...'.."The Ghost of Greece..".
    "..That's One Happy Fuckin Ghost.."
    “..That came up on the Pillow Case...This is for the Greek, With Our Apologies.....”
  • pajo
    Ricsard wrote:
    I hope you all enjoyed your PJ shows, neighbours - we really did ours.
    We saw some of you in Germany and I thought I'd say hello to you at least here.
    We sure did! :D Next time come and say goodbye in person, we didn't see you ;) so we couldn't do that ourselves. :( It's great that you stopped by our thread though :D and hopefully we'll see each other again soon!
  • pajo
    hello my poster people
    I&M: HELOOOOOOOOO!!!!! :mrgreen:
    We miss you Dimitris!!! We so hope we'll all meet again on tour soon!!! :D
  • _annie_
    _annie_ Posts: 980
    Gordan: Pozdrav svima, posebno onima koje sam imao cast upoznati u Berlinu. ;) Pratim vas, cak sam i malo otisao u povijest, pokusao povezati nickove i ljude, ali nisam imao dovoljno vremena da sjednem i napisem nesto sto bi imalo smisla. Eh, sad se sigurno pitate zasto se ovaj sad javlja. Razlog je vrlo jednostavan - rostiljada! :lol: I kad sam se vec poveselio da cemo opet malo uzivati, red kobasa, red PJ-a, red chevosa, red PJ-a (ima cak i nekih slicnosti s Wuhlheideom) :) , onda sam malo bolje pogledao datum i shvatio da cu u to vrijeme biti u Porecu. :cry: Bem ti, taj Davis Cup. Ajd, nek' ga nasi onda barem osvoje. :P U svakom slucaju, zelim vam dobar tek, a nadam se da ce Pajo 19. 9. imati s kim pricati o tome kak su nasi decki u Poljskoj dosli do finala na EP-u (jos nesto s moje Wishlist). 8-)
  • pajo
    _annie_ wrote:
    Gordan: Pozdrav svima, posebno onima koje sam imao cast upoznati u Berlinu. ;) Pratim vas, cak sam i malo otisao u povijest, pokusao povezati nickove i ljude, ali nisam imao dovoljno vremena da sjednem i napisem nesto sto bi imalo smisla. Eh, sad se sigurno pitate zasto se ovaj sad javlja. Razlog je vrlo jednostavan - rostiljada! :lol: I kad sam se vec poveselio da cemo opet malo uzivati, red kobasa, red PJ-a, red chevosa, red PJ-a (ima cak i nekih slicnosti s Wuhlheideom) :) , onda sam malo bolje pogledao datum i shvatio da cu u to vrijeme biti u Porecu. :cry: Bem ti, taj Davis Cup. Ajd, nek' ga nasi onda barem osvoje. :P U svakom slucaju, zelim vam dobar tek, a nadam se da ce Pajo 19. 9. imati s kim pricati o tome kak su nasi decki u Poljskoj dosli do finala na EP-u (jos nesto s moje Wishlist). 8-)
    Iva: ej Gordane! Kao prvo, oduševljena sam da ima još hijackera nicka od supružnika! :D šteta kaj nećeš moći doći na roštilj (možda Anica i vaša kćer mogu doći? ;) ), ali kad nam se ubuduće pridružiš vidjet ćeš da je još cijeli niz PJ frikova koji vrlo učeno mogu raspravljati o ovom kaj si zadnje napisao. :mrgreen: imaju ti naši PJ frikovi cijeli niz frikovskih područja... ;)