Pearl Jam in Zagreb!

12632642662682691290

Comments

• siljo wrote:
    sad sam na youtube potrazio ovu reklamu i fakat svira Severd Hand samo što je malo obrađena... vidio sam reklamu nekoliko puta, ali uopce nisam obracao paznju na mjuzu jer mi je zanimljiviji maratonac (ok, da sad netko krivo ne shvati.. i ja pomalo trckaram... :D )

ono sto se prije na forumu pisalo o reklami za aute, pa su ameri digli veliku strku je bila reklama za hondu. Isto kao na ovoj reklami za peugeot se dio severed handa cuje (isti dio, cini mi se). Ali samo na kratko, dolazi iz nekakve videoigrice koju klinci na reklami igraju. Ako se dobro sjecam, par ljudi je zabrijalo da to u hondinoj reklami uopce nema veze s autom, nego s igricom.
  • nemoj mi uništavat nade ja se samo time tješim budući da su mi ove godine pogodili tjedan u kojem sam na obaveznom krstarenju južnim jadranom sa školom, od 9.6. do 16.6.
    ah life sucks :(
    ionak mi je već dovoljno bed kad vas gledam kako sve fino planirate, toliko da sam već toliko blizu da kupim neku kartu a kako će onda ić nemam pojma.....
    Ja sam realna, zasto bih ti unistavala nade. Nece se vratiti jos bar 2 godine.
    Pa bili su tu lani, i sad opet. ni godinu dana razmaka.
    Cisto sumnjam da ce bit tako skoro u Europi.

Od 9.6. do 16.6. kazes? Pa lijepo sjedni na avion za
    London 17. ides na koncert, leti u Dusseldorf 20.
    i sljedeci dan jos jedan koncert. rijesen problem. nije
    valjda da ih neces vidjet ove godine? :eek:

Btw, zasto mi se ne javljas na msn? Ja sam na away, dal
    me vidis? Posalji mi svoj mail da te mogu dodat pa ti se ja javim. ;)
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • hrvatska je jedna iseljenicka zemlja,puno rodbine rastrkano po svijetu...:D

^^
    tako se ja tjesim. s obzirom da je najizglednije da necu ici nigdje ove godine
  • Ja sam realna, zasto bih ti unistavala nade. Nece se vratiti jos bar 2 godine.
    Pa bili su tu lani, i sad opet. ni godinu dana razmaka.
    Cisto sumnjam da ce bit tako skoro u Europi.

Od 9.6. do 16.6. kazes? Pa lijepo sjedni na avion za
    London 17. ides na koncert, leti u Dusseldorf 20.
    i sljedeci dan jos jedan koncert. rijesen problem. nije
    valjda da ih neces vidjet ove godine? :eek:

Btw, zasto mi se ne javljas na msn? Ja sam na away, dal
    me vidis? Posalji mi svoj mail da te mogu dodat pa ti se ja javim. ;)

ma sorry nisam tako mislila znam ja da si ti realna, ja iskreno nisam vjerovala ni da će doć ove godine. imaš potpuno pravo! tak da mislim da ću iduće godine puknut i otić u the us of a. :D
    to sa londonom neću moć izvest al dusseldorf je još u igri samo što ne mogu još kupit karte, moram prvo bit sigurna. ma imaš pravo smislit ću ja nešto :D sam mi je žao zbog poljske, tam sam fakat htjela otić :(
    ja sam te dodala na msn-u al da bi te vidjela jesi li online moraš to dozvolit, al probat ću ponovo a i bila sam ti poslala mail...
    I love quotations because it is a joy to find thoughts one might have, beautifully expressed with much authority by someone recognized wiser than oneself.
    - Marlene Dietrich
  • ma sorry nisam tako mislila znam ja da si ti realna, ja iskreno nisam vjerovala ni da će doć ove godine. imaš potpuno pravo! tak da mislim da ću iduće godine puknut i otić u the us of a. :D
    to sa londonom neću moć izvest al dusseldorf je još u igri samo što ne mogu još kupit karte, moram prvo bit sigurna. ma imaš pravo smislit ću ja nešto :D sam mi je žao zbog poljske, tam sam fakat htjela otić :(
    ja sam te dodala na msn-u al da bi te vidjela jesi li online moraš to dozvolit, al probat ću ponovo a i bila sam ti poslala mail...
    uhm, ako si slala mail na hotimail to ne citam :D

Salji na yahoo. ISto sve, samo @yahoo ;)

Idem online onda...aaa, evo te :)
  • Kenova ekipa!!
    Ja još čekam sa rezervacijama hotela da vidim što če biti sa putem; avion, bus, vlak, itd. Što se tiće Londona možda se ubacim sa prijateljem s kojim dijelim kartu kod njegove frendice, to bi bilo najekonomičnije:D:D samo da ne živi daleko od Londona, ako bude tako ostat ču par dana pa direktno za Dusseldorf:)
    A što se tiće Katowica sigurno ostajem(o) par dana pa prema Londonu.
    Ah, koliko proprema a tek smo na početku, lakše je bilo prošle godine u Italiji:)
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    Iva: Našla neki site http://www.londontown.com koji ima kao cheap hotele pa je najjeftiniji 65 GBP, a čini se da je to tako općenito s hotelima - ako nećeš kupaonu dijeliti s cijelim katom ima da platiš kao u RH za hotel s 4 zvjezdice. :( Ima netko neku pozitivniju informaciju?
  • siljo
    siljo Posts: 2,203
    pajo wrote:
    Iva: Našla neki site http://www.londontown.com koji ima kao cheap hotele pa je najjeftiniji 65 GBP, a čini se da je to tako općenito s hotelima - ako nećeš kupaonu dijeliti s cijelim katom ima da platiš kao u RH za hotel s 4 zvjezdice. :( Ima netko neku pozitivniju informaciju?

evo neki hotel par funti jeftiniji, ali manje vise ista stvar:

http://www.direct-hotels.com/london/kensington-chelsea/garden-view-hotel/
    Standing on a hill, staring at a mountain...
  • pajo
    Iva: Ovih 65GBP je za 2 osobe, s time da u nekim hotelima postoji varijanta soba s jednim bračnim krevetom i još jednim krevetom. Dakle to ispada 32GBP po osobi što i nije tako strašno za hotel u Cityju (još i ako bude teroristički napad neće nas fulat :)).
    Jedan hotel u centru koji sam gledala ima opciju nekakvog three-day-stay za petak-nedjelja za 45GBP po danu za 2 osobe pa ću ih danas zvati da vidim možemo li na neku foru ostati ta tri dana po three-day-stay varijanti, a onda još jedan dan po normalnoj cijeni. Javim što sam otkrila.
  • masni
    masni Posts: 1,657
    ovo je dobra varijanta, sa 3 dana.. koncert je u nedjelju.. bar ovaj prvi, objavljeni :) ... tako da otic gore u petak, nocenje, pre-party, nocenje, koncert, nocenje i doma.. meni zvuci skroz ok :)
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • pajo
    Iva: A sad mi je bila mrak ova varijanta da bude još jedan koncert dan poslije, ali ako i bude izgleda da neće biti u Wembley Areni ili neće biti dan poslije osim ako se Ozzy Osbourne ne pomakne. Naime u programu Arene je njegov koncert dan iza PJ. :(
  • pajo wrote:
    Iva: A sad mi je bila mrak ova varijanta da bude još jedan koncert dan poslije, ali ako i bude izgleda da neće biti u Wembley Areni ili neće biti dan poslije osim ako se Ozzy Osbourne ne pomakne. Naime u programu Arene je njegov koncert dan iza PJ. :(

Idemo na OZZY-ja :D:D:D Ozzy rules :D:D na kojim drogama če njega držati na nogama:D:D:)
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • dreadis
    dreadis Posts: 109
    Hola, ppl!!

Mala digresija sa teme....namijenjeno zagrepcanima!!

Ja sam u ZG u petak (09.02.)...Defence svira u Boogaloo sa Edom, pa eto i mene sa njima. Bujrum, dodjite da se veselimo....

Peace,
    '96_londonx2
    '00_salzburg_ljubljana_verona_milano
    '06_bologna_verona_milano_torino_pistoia_zagreb

My trading page: http://db.etree.org/dreadis
  • siljo
    siljo Posts: 2,203
    dreadis wrote:
    Hola, ppl!!

Mala digresija sa teme....namijenjeno zagrepcanima!!

Ja sam u ZG u petak (09.02.)...Defence svira u Boogaloo sa Edom, pa eto i mene sa njima. Bujrum, dodjite da se veselimo....

Peace,

hej, hej...

vidio sam najavu za koncert pa sam te se sjetio... ja sam u petak u nocnoj pa me nazalost nema... jesi u subotu u zg? kad dolazis u petak?
    Standing on a hill, staring at a mountain...
  • dreadis
    dreadis Posts: 109
    Doci cemo nekada preko dana...nocit cemo, pa cemo nazad u subotu nekada preko dana :)

...hehehehe....jesam rjecit....
    '96_londonx2
    '00_salzburg_ljubljana_verona_milano
    '06_bologna_verona_milano_torino_pistoia_zagreb

My trading page: http://db.etree.org/dreadis
  • dirty frank, u testu which pj song are you sam ispala tvoj nick :)
    mozda bi trebao probati
  • pajo wrote:
    Iva: Ovih 65GBP je za 2 osobe, s time da u nekim hotelima postoji varijanta soba s jednim bračnim krevetom i još jednim krevetom. Dakle to ispada 32GBP po osobi što i nije tako strašno za hotel u Cityju (još i ako bude teroristički napad neće nas fulat :)).
    Jedan hotel u centru koji sam gledala ima opciju nekakvog three-day-stay za petak-nedjelja za 45GBP po danu za 2 osobe pa ću ih danas zvati da vidim možemo li na neku foru ostati ta tri dana po three-day-stay varijanti, a onda još jedan dan po normalnoj cijeni. Javim što sam otkrila.
    https://www.travelodge.co.uk/

jeftino.
  • pajo
    Iva: tenk ju. :)
  • lestes
    lestes Posts: 959
    evo vozni red buseva za one koji idu u munchen.. iz zagreba busevi kreću u 16:00 (01:00), 19:00 (03:45) i 20:00 (05:00). u zagradi je vrijeme dolaska u munchen. subotom i nedjeljom voze malo drugačije. ako kome treba, napišem i to :)
  • killroy
    killroy Posts: 739
    lestes wrote:
    evo vozni red buseva za one koji idu u munchen.. iz zagreba busevi kreću u 16:00 (01:00), 19:00 (03:45) i 20:00 (05:00). u zagradi je vrijeme dolaska u munchen. subotom i nedjeljom voze malo drugačije. ako kome treba, napišem i to :)

Hej tnx!
    Nisu bas najidealnija vremena, jer se stigne po noci, al nesto cemo valjda iskemijat.
    Ovaj u 20:00 je dobar jer se stigne ujutro. Al mozda cak ovaj 16:00, ako se uspije naci neki hostel/hotel sa recepcijom koja radi cijelu noc. Onda se ipak ima vremena i naspavat i jos prozujat po minhenu. Stvarno se dugo putuje do minhena, ja mislio da se dodje za ono, tipa 5-6 sati :D