Pearl Jam in Zagreb!

Options
1126312641266126812691290

Comments

• shela
    shela Zagreb Croatia Posts: 657

Nego da vas svih pitam:
    ajde da čujem muzičke želje za ovu turneju, kakve pjesme su na set listi????

meni za Milano je broj 1: BLACK
    Samo nju želim tamo, jer ako je odsviraju na San Siru pred 50+ tisuća mislim da ćemo dobit najjači, najduži i najbolji TAG ikad, ikad otpjevan.
    Kad se sjetim onog iz 2006 naježim se dan-danas, to mi je sigurno top 3 trenutka od svih 25 koncerata.

da ono 2006. je bilo pregenijalno! ma u Italiji će ziher atmosfera bit mega! Black mi je uvijek mrak za čut :) al veselim se i prvi put čut novije stvari uživo :)
  • Dirty Frankk
    Dirty Frankk Posts: 4,274
    Ajme cure kako dobre majice imate u shopu....nije u redu :((

http://pearljam.com/goods/index.php?cPath=1_5
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • jurasica
    jurasica Posts: 1,534

A za ostale tu su:
    Satan,s Bed
    GSMF

Brother (opet)
    Force of Nature
    Marker In The Sand
    Army Reserve
    All Or None
    LBC
    Smile i Garden ( je uvijek super čuti, pogotovo u Italiji)

a u kategoriji "Moš mislit"
    Cold Confession
    slow Lukin

:))

jao care, care, gospare, riječi ti se pozlatile!!! :)
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • jurasica
    jurasica Posts: 1,534
    dragi sniše, ako čitaš forum, ajde ubaci jednu nagradnjaču ili samo contest pogađanja setlisti... možda ne za sve koncerte, 8-} , ali za barem 3... ha, kaj veliš? a niko the car napravi nagradu... :))
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • Karlhajnc
    Karlhajnc Posts: 120
    Ekipa, moje dijete želi ići i zaključila sam da mi je najjednostavnije uzeti ga u Beč. Ima li netko kartu viška, nečiji netko?
  • SAMCRO
    SAMCRO PJ show, Mike's side Posts: 449
    Karlhajnc said:

Ekipa, moje dijete želi ići i zaključila sam da mi je najjednostavnije uzeti ga u Beč. Ima li netko kartu viška, nečiji netko?

Imamo ;)
    Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
    We gonna love you long time.
    ZAGREB! This is MIKE McCREADY! MIKE McCREADY this is ZAGREB!
  • cropdustress
    cropdustress Posts: 4,339
    Kako super, Edita! Bravo za dijete i bravo za tebe. I za Gabrovce isto. I bravo i hvala za majice, danas mi ih je Selerica dostavila. :) Sutra ih probam a sljedeci tjedan vec nosim! Jeeeeee :D
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • Karlhajnc
    SAMCRO said:

Karlhajnc said:

Imamo ;)

Eno se nešto nećka, javim do kraja dana za kartu. Jel bed?
  • _annie_
    _annie_ Posts: 980
    edited June 2014
    @Karlhajnc‌, ma nije bed, ali ajde neka bas ide - bit ce i Klara, bit ce fora :)
    Pretpostavljam da i ti imas 10c GA. Tu sam malo u dilemi trebam li zbog Klare mijenjati karte za tribinu, ali ako budu dvoje, zajedno su jaci ;)
  • Karlhajnc
    Da da imam 10C. Tako je zajedno smo jači :-)

• Khm, khm j- a sutra odoh put Amsterdama, i nemam pojma kak ću tam stajat s netom i forumom, pa molim odgovorne da mi javie di i kako mogu pokupit svoju majicu i sve što već uz to ide! :-)
  • SAMCRO
    edited June 2014
    jurasica said:

dragi sniše, ako čitaš forum, ajde ubaci jednu nagradnjaču ili samo contest pogađanja setlisti... možda ne za sve koncerte, 8-} , ali za barem 3... ha, kaj veliš? a niko the car napravi nagradu... :))

Nažalost, mudri Snih nam se odmetnuo s foruma. Već bi on pokrenuo čuda da je tu. ;)
    No, kad su igre u pitanju, ne trebaš mi dvaput reći. Za nagradu se može pobrinuti Niko, ako pronađe vremena, a možda i ja mogu nečim pridonijeti :)
    Dakle, pogađanje cijelih setlisti bi bilo malo prekomplicirano, pa ćemo pojednostaviti varijantu.
    U svojim ćete inboxima uskoro dobiti popis 10 solo europskih koncerata: Za svaki morate napisati koji će biti opener, s kojom će stvari završiti main set, s kojom će poočeti Encore 1, s kojom će početi Encore 2 i s kojom će završiti show. Pet puta po 1 bod puta 10 koncerata = 50 bodova. Tko skupi najviše dobit će nagradu. Šaljite mi odgovore u PM, jer tako nećete biti pod utjecajem drugih mišljenja.
    DODATAK! S obzirom da su na američkoj turneji uglavnom otvarali s Pendulumom, kao opener ćemo u ovom slučaju uzeti drugu stvar koju će svirati iza Penduluma, ako se to bude ponavljalo. Sve jasno? Nadam se da je. :-B
    Post edited by SAMCRO on
    Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
  • SAMCRO
    Evo, sve ste dobili u inboxu. Ono što ste dobili iskopirajte, dodajte svoj izbor i pošaljite u novoj poruci. Ako napravite reply onda neću samo ja, nego i svi ostali vidjeti što ste izabrali. Meni ne smeta, ali možda bi najbolje bilo da se svatko igra za sebe. Bez prepisivanja! :D
  • Bakara
    Bakara Posts: 37
    Sve jasno :))
  • Dirty Frankk
    Dirty Frankk Posts: 4,274
    OK, neka igre počnu ;-)
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • Karlhajnc
    @SAMCRO potvrđujem Beč za tinejđere :-D
  • shela
    shela Zagreb Croatia Posts: 657
    hej svi jel netko bio na qotsa neki dan u zgb? meni baš bilo mrak!! super zagrijavanje za pj turnejicu ;) isprva mi zvuk malo bio sumnjiv i vokal nešto tih al su kansije razvalili. nisu puno pričali al su zvučali dosta iskreno sa zahvalama :)
    čak sam si i kupila poster nakon koncerta i to za 10kn koji je ispao dvostruki zgoditak jer je s druge strane i poster iron maiden :))
  • SAMCRO
    shela said:

hej svi jel netko bio na qotsa neki dan u zgb? meni baš bilo mrak!! super zagrijavanje za pj turnejicu ;) isprva mi zvuk malo bio sumnjiv i vokal nešto tih al su kansije razvalili. nisu puno pričali al su zvučali dosta iskreno sa zahvalama :)
    čak sam si i kupila poster nakon koncerta i to za 10kn koji je ispao dvostruki zgoditak jer je s druge strane i poster iron maiden :))

Bili mi i još mnogi: snih, ljubica, masni, vedran, edita, niko (editin) :D Jesam li koga zaboravio? I mi smo kupili poster za puno više kuna i bez Iron Maidena s druge strane. Jel i tvoj izgleda ovako:
    https://drive.google.com/file/d/0B4_Mwt-RiCqdcE9NWlIwWHlMZEE/edit?usp=sharing
  • nkdz
    nkdz Zagreb Posts: 106
    edited June 2014
    Bili su i neaktivni LadoCRO, Bakara, kao i moja malenkost. :)
    Vidio sam i Editu koju je Gordan spomenuo, bila je s "krive" strane ograde, pred pozornicom. :)

Meni je bilo odlično, završili smo u drugom redu i bome se pošteno nagužvali (dobar kondicijski trening za PJ).
    Čuo sam dosta kritika na račun zvuka, ali ja to (osim na prvoj pjesmi) baš i nisam primijetio.

@SAMCRO‌
    Mislim da to nije taj poster.
    Frendica je također pokazivala kako je kupila neki poster za 10 kn, a to je bio poster s coverom njihovog novog albuma (kao oni plakati koji su bili postavljeni po gradu).
    Post edited by nkdz on
  • Bakara
    Bakara Posts: 37
    Meni se čini da je vokal bio nešto tiši od ostatka benda, posebno bubnja, no bez obzira na to super koncert!