Pearl Jam in Zagreb!
Comments
-
da ono 2006. je bilo pregenijalno! ma u Italiji će ziher atmosfera bit mega! Black mi je uvijek mrak za čutDirty Frankk said:Nego da vas svih pitam:
ajde da čujem muzičke želje za ovu turneju, kakve pjesme su na set listi????
meni za Milano je broj 1: BLACK
Samo nju želim tamo, jer ako je odsviraju na San Siru pred 50+ tisuća mislim da ćemo dobit najjači, najduži i najbolji TAG ikad, ikad otpjevan.
Kad se sjetim onog iz 2006 naježim se dan-danas, to mi je sigurno top 3 trenutka od svih 25 koncerata.al veselim se i prvi put čut novije stvari uživo
0 -
Ajme cure kako dobre majice imate u shopu....nije u redu :((
http://pearljam.com/goods/index.php?cPath=1_5CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
jao care, care, gospare, riječi ti se pozlatile!!!Dirty Frankk said:A za ostale tu su:
Satan,s Bed
GSMF
Brother (opet)
Force of Nature
Marker In The Sand
Army Reserve
All Or None
LBC
Smile i Garden ( je uvijek super čuti, pogotovo u Italiji)
a u kategoriji "Moš mislit"
Cold Confession
slow Lukin)
... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
dragi sniše, ako čitaš forum, ajde ubaci jednu nagradnjaču ili samo contest pogađanja setlisti... možda ne za sve koncerte, 8-} , ali za barem 3... ha, kaj veliš? a niko the car napravi nagradu...
)
... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
Ekipa, moje dijete želi ići i zaključila sam da mi je najjednostavnije uzeti ga u Beč. Ima li netko kartu viška, nečiji netko?0
-
ImamoKarlhajnc said:Ekipa, moje dijete želi ići i zaključila sam da mi je najjednostavnije uzeti ga u Beč. Ima li netko kartu viška, nečiji netko?
Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
We gonna love you long time.
ZAGREB! This is MIKE McCREADY! MIKE McCREADY this is ZAGREB!0 -
Kako super, Edita! Bravo za dijete i bravo za tebe. I za Gabrovce isto. I bravo i hvala za majice, danas mi ih je Selerica dostavila.
Sutra ih probam a sljedeci tjedan vec nosim! Jeeeeee
"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
@Karlhajnc, ma nije bed, ali ajde neka bas ide - bit ce i Klara, bit ce fora
Pretpostavljam da i ti imas 10c GA. Tu sam malo u dilemi trebam li zbog Klare mijenjati karte za tribinu, ali ako budu dvoje, zajedno su jaci0 -
Da da imam 10C. Tako je zajedno smo jači :-)0
-
Khm, khm j- a sutra odoh put Amsterdama, i nemam pojma kak ću tam stajat s netom i forumom, pa molim odgovorne da mi javie di i kako mogu pokupit svoju majicu i sve što već uz to ide! :-)0 -
Nažalost, mudri Snih nam se odmetnuo s foruma. Već bi on pokrenuo čuda da je tu.jurasica said:dragi sniše, ako čitaš forum, ajde ubaci jednu nagradnjaču ili samo contest pogađanja setlisti... možda ne za sve koncerte, 8-} , ali za barem 3... ha, kaj veliš? a niko the car napravi nagradu...
)
No, kad su igre u pitanju, ne trebaš mi dvaput reći. Za nagradu se može pobrinuti Niko, ako pronađe vremena, a možda i ja mogu nečim pridonijeti
Dakle, pogađanje cijelih setlisti bi bilo malo prekomplicirano, pa ćemo pojednostaviti varijantu.
U svojim ćete inboxima uskoro dobiti popis 10 solo europskih koncerata: Za svaki morate napisati koji će biti opener, s kojom će stvari završiti main set, s kojom će poočeti Encore 1, s kojom će početi Encore 2 i s kojom će završiti show. Pet puta po 1 bod puta 10 koncerata = 50 bodova. Tko skupi najviše dobit će nagradu. Šaljite mi odgovore u PM, jer tako nećete biti pod utjecajem drugih mišljenja.
DODATAK! S obzirom da su na američkoj turneji uglavnom otvarali s Pendulumom, kao opener ćemo u ovom slučaju uzeti drugu stvar koju će svirati iza Penduluma, ako se to bude ponavljalo. Sve jasno? Nadam se da je. :-BPost edited by SAMCRO onŽelio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
Evo, sve ste dobili u inboxu. Ono što ste dobili iskopirajte, dodajte svoj izbor i pošaljite u novoj poruci. Ako napravite reply onda neću samo ja, nego i svi ostali vidjeti što ste izabrali. Meni ne smeta, ali možda bi najbolje bilo da se svatko igra za sebe. Bez prepisivanja!Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
Sve jasno
)
0 -
OK, neka igre počnu ;-)
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
hej svi jel netko bio na qotsa neki dan u zgb? meni baš bilo mrak!! super zagrijavanje za pj turnejicu
isprva mi zvuk malo bio sumnjiv i vokal nešto tih al su kansije razvalili. nisu puno pričali al su zvučali dosta iskreno sa zahvalama
čak sam si i kupila poster nakon koncerta i to za 10kn koji je ispao dvostruki zgoditak jer je s druge strane i poster iron maiden)
0 -
Bili mi i još mnogi: snih, ljubica, masni, vedran, edita, niko (editin)shela said:hej svi jel netko bio na qotsa neki dan u zgb? meni baš bilo mrak!! super zagrijavanje za pj turnejicu
isprva mi zvuk malo bio sumnjiv i vokal nešto tih al su kansije razvalili. nisu puno pričali al su zvučali dosta iskreno sa zahvalama
čak sam si i kupila poster nakon koncerta i to za 10kn koji je ispao dvostruki zgoditak jer je s druge strane i poster iron maiden)
Jesam li koga zaboravio? I mi smo kupili poster za puno više kuna i bez Iron Maidena s druge strane. Jel i tvoj izgleda ovako:
https://drive.google.com/file/d/0B4_Mwt-RiCqdcE9NWlIwWHlMZEE/edit?usp=sharingŽelio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
Bili su i neaktivni LadoCRO, Bakara, kao i moja malenkost.
Vidio sam i Editu koju je Gordan spomenuo, bila je s "krive" strane ograde, pred pozornicom.
Meni je bilo odlično, završili smo u drugom redu i bome se pošteno nagužvali (dobar kondicijski trening za PJ).
Čuo sam dosta kritika na račun zvuka, ali ja to (osim na prvoj pjesmi) baš i nisam primijetio.
@SAMCRO
Mislim da to nije taj poster.
Frendica je također pokazivala kako je kupila neki poster za 10 kn, a to je bio poster s coverom njihovog novog albuma (kao oni plakati koji su bili postavljeni po gradu).Post edited by nkdz on0 -
Meni se čini da je vokal bio nešto tiši od ostatka benda, posebno bubnja, no bez obzira na to super koncert!0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads
- 29.1K Other Music