Pearl Jam in Zagreb!
Comments
-
i btw. daj pld javite kad taj famozni jeremy alive opet negdje svira i kad izlazite negdje... možda bi i stara jurasica išla...... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
ja sam impresionirana likom i djelom cara Nike od kada ga znam... ne trebaju mi neki ludi snovi... ^:)^ nego, jesi možda vidjela i moje muško dijete na nekom bageru?!?elcielo said:Dirty Frankk!
sinoć sam te sanjala
PJ su svirali u dubrovniku.
pazi sad!
stage je bio koncipiran tako da je iza njega bilo neko brdo s bagerima. e, ti si se popeo na najveći bager, zapravo točno na onaj dio kojim bager kopa, i tražio da te dignu što više, da gledaš koncert iz zraka)
prije toga si trčao zidinama da uopće stigneš na koncert, i u jednom trenu si skočio s 5-6 metara visine i dočekao se kao spiderman dolje. u snu sam bila impresionirana @-)
@masni - nisam znala da je 19.6. praznik... stvarno? to je fakin super bez obzira... osim šefova, imam problem i s mužem koji me pitao da li bih ja onda, s obzirom da tog dana (20.6. petak) ne radim, vodila djecu u vrtić... iako zna da do milana ima malo više sati vožnje i da sam PJ frik koji bi najradije krenuo u ponoć da sam do dvorane odn. stadiona što prije... jao, podmetaljki na sve strane ali izdržat ćemo, jer ono što je na cilju vrijedi od bilo kojeg živciranja radi neke druge stvari!!!! ihaaaa!! hrvaaaatskaaa!!!... I surfaced and all of my being was enlightened...
iva š. je zabrijala... meet up je ovaj petak, 6.6.... bez panike molim!... I surfaced and all of my being was enlightened...
aj, mislila sam da sam ja zabrijala oko meet-upa
tvoje dijete je možda upravljalo bagerom na kojem je bio niko)
0 -
olrajt... petak, 06.06.... gledam stranicu ranije, onda u 19h? to je to? zakeljimo u kalendar?Standing on a hill, staring at a mountain...0
-
Kao što je masni rekao ovo je vrijeme kad se ni sat, a kamo li dan smiju propustiti na forumu, pa sam tako propustio moguću kartu za Milano. :grrrr:
Info oko majica:
1) Gotove su.
2) Snih će ih danas pokupit.
3) Sutra ih ja preuzimam od Sniha.
4) U petak 6.6. ih isporučujem svima koji svrate do Vintagea. Ja ću bit tamo od cca 18.30, a vi dođite kako vam paše.
5) Ostali će majice dobiti prema dogovoru.
6) Cijena: 41 kn po komadu (uskoro možete očekivati u tablici iznos koliko ste se zadužili).
7) Nisam pobornik plaćanja bankarske provizije, pa svima poručujem da je najbolje lovu donijeti u kešu kad se vidimo. Ako, pak, ne možete bez netbankinga, onda vam je broj mog računa (Zagrebačka banka):
HR5023600003214662502
Kad napravim izračun, postam link na tablicu.Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
We gonna love you long time.
ZAGREB! This is MIKE McCREADY! MIKE McCREADY this is ZAGREB!0 -
možda nisi, daj mi da se istitram do sutra... ;-)SAMCRO said:Kao što je masni rekao ovo je vrijeme kad se ni sat, a kamo li dan smiju propustiti na forumu, pa sam tako propustio moguću kartu za Milano. :grrrr:
thnx za majice, vidjamo se u PET u sedam
:-/Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
Eto, izračunato. Vi vidite štima li sve kako ste naručili. Ako i ne štima, tu se više ništa ne može. X_X
U ovoj tablici vam sve piše: $-)
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1-2-egZjnV4OpTTQAE33XMMm3V4XdNO3-5KPjj86ND0A/edit?usp=docslist_apiPost edited by SAMCRO onŽelio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
Otklonismo početne nedostatke (gej_friking_pad) pa će sada svi koji slijede link moći vidjeti tablicu. Svaki put isto, samo zato jer mi se ne da palit komp. #-o
Pa nek' sad netko nešto kaže protiv PC-aŽelio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
ja vjerovatno necu do zg u skorije vrijeme, pa jel mozete moje sibnuti postom za os?0
-
U, zahuktava se pomalo sve, ja jos ne kuzim da je vec 6. mjesec... VEC! A kukali smo kad ce ta turneja...
Joj, majice, super. Iva i ja se vidimo pa mi ih dofura sljedeci tjedan. Sefe Gordan ti i ja smo se sve dogovorili, bar mislim...
Ok, i ovdje sad da objavim tko nije na fejsu vidio. Grude ne dolaze u Bec i Berlin tako da moj Bec koji je Igor vec platio ostaje slobodan. Ako nekome treba od vas ili nekome vasem, javite. Ocu tu kartu prodat u dobre rukePisite ovdje ili na fejs, zovite me na mob, cagod, samo da to rijesim.
Ostalo... Da, idem u Sibenik na the National (jeeeee) i SuperUho pa se bas dogovaram sa Editom o smjestaju. Ima netko prijedlog kakav i tko od vas dolazi dole jos osim Edite, Ranka i Tomislava?
Ja planiram od 2. do 6.8. bit u Sibeniku."I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
hahahahaha ne znam što je luđe; trka po zidinama ili bageri LOLelcielo said:Dirty Frankk!
sinoć sam te sanjala
PJ su svirali u dubrovniku.
pazi sad!
stage je bio koncipiran tako da je iza njega bilo neko brdo s bagerima. e, ti si se popeo na najveći bager, zapravo točno na onaj dio kojim bager kopa, i tražio da te dignu što više, da gledaš koncert iz zraka)
prije toga si trčao zidinama da uopće stigneš na koncert, i u jednom trenu si skočio s 5-6 metara visine i dočekao se kao spiderman dolje. u snu sam bila impresionirana @-)
Kad bi svirali u Dbk penjao bi se ja i po bagerima i trčao po zidinama ako treba)
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
siljo said:
možda nisi, daj mi da se istitram do sutra... ;-)SAMCRO said:Kao što je masni rekao ovo je vrijeme kad se ni sat, a kamo li dan smiju propustiti na forumu, pa sam tako propustio moguću kartu za Milano. :grrrr:
thnx za majice, vidjamo se u PET u sedam
:-/]
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Ovaj thread je kao parna lokomotiva! Sve se prasi!
Puno hvala organizatorima za majice i opet su genijalne. Na prosloj turneji nisam kupio ni jednu official 10c, al bome nase ne bih nikad propustio
Vidimo se u petak, pozdrav svima.0 -
nikada neću upoznati grudice... :( baš sam sada žalosna...
... I surfaced and all of my being was enlightened...
nego, vi berlinske iskusnjare, koji hotel preporučate?! nažalost, u berlinu će mi se pridružiti nuklearna familija + svekrva, pa moram naći neki hotel na 3 dana...... I surfaced and all of my being was enlightened...
Nema problema. Dogovorit ćemo se, pa ću ja ranije potegnuti do Zagreba. Ti samo javi kad ti odgovara i srest ćemo se. Hoćeš onda ti uzeti majice i za zagi?viki1984 said:@SAMCRO Igrom slučaja ispalo da sam ovaj petak, 6.6., prijepodne u Zagrebu ali nažalost moram se vratit u Osijek prije meet-upa :-( Jel bi mogla ako je ikako moguće ranije u petak pokupit majice? Autom sam, tako da mi je potpuno svejedno gdje bi trebala doći...
Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
ZAGREB! This is MIKE McCREADY! MIKE McCREADY this is ZAGREB!0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music