Pearl Jam in Zagreb!
Comments
-
Okej, mijenjam taktiku
Nothing As It Seems0 -
E stvarno sam se pogubio što se tiče glasanja, vidim po tablici da sam 3x dao glas za indifference što je potpuno krivo i bezveze
U ovom krugu glas ta NAIS0 -
elcielo, samoborci, sad u 10 ide public sale za Amsterdam, možda ubrzo nakon toga objave i drugi koncerat...
zajednicka taktika ili se snalazimo kako tko moze?
edit: standing, sitting (kneeling) ?Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
siljo, ovaj tenclub presale sam obavila po ps-u, ali za običnu kupnju nemam znanja i iskustva, ali ni, još važnije, vremena. s dvije haharice, od kojih jednu treba nadgledati 24h na dan, nema čanse da se uživim u public sale.
tako da, neka se netko pobrine za moju kartu za eventualni drugi ams, pritipliz
edit: ako nema early entry, onda može sitting0 -
elcielo wrote:siljo, ovaj tenclub presale sam obavila po ps-u, ali za običnu kupnju nemam znanja i iskustva, ali ni, još važnije, vremena. s dvije haharice, od kojih jednu treba nadgledati 24h na dan, nema čanse da se uživim u public sale.
edit: ako nema early entry, onda može sitting
okidoki!
iako mislim da ce prvo 10c lottery pa za par dana public sale.. a u lottery ne mozemo sudjelovati jer smo svi dobili za prvi koncert... no dobro, vidjet cemo :-)Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
KAKO STOJIMO SA BEČ VIŠKOVIMA IMA LI ŠTO U ĐIRU ???????????????????????????CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Hej, ja kupio sad Bec za frendicu na http://www.oeticket.com/en/ bez ikakvog problema. Bio je doslovno prvi klik
Jel moguce da su napokon poceli sredjivati servere?
0 -
e, da, nais0
-
✓ Oslo s djecom0
-
Woo
ma mislim da u public saleu neće biti problema nigdje.. to su sve veliki "ticketmaster" (ajmo ih tako zvat) serveri koji su navikli na gužvu. najzagriženiji fanovi su ujedno i 10c, pa su oni riješeni, ostali 10c koji nisu uspjeli se snalaze preko sapreova.. a svih ostalih je ipak puno manje nego je mjesta na venueima.. pa razmislite si da li bi vi u ovo božićno vrijeme kupovali kartu za koncert za 6 mjeseci? pa i ne bi.. evo ja prvi, znam da ću ići na inmusic, ali ju neću kupiti do 17.4. (do kad je 299kn). ili simple minds, ili dylan, ili nešto treće..
sve u svemu, mislim da će public sale ići bez problema svima, samo se držite ovih preporučenih stranicaOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
baš volim kad pogodim prvi post na novoj stranici
glasanje - i 4. put za NAIS, mislim da je vrijeme :corn:Oh when I was a kid oh how magic it seemed
siljo wrote:elcielo wrote:siljo, ovaj tenclub presale sam obavila po ps-u, ali za običnu kupnju nemam znanja i iskustva, ali ni, još važnije, vremena. s dvije haharice, od kojih jednu treba nadgledati 24h na dan, nema čanse da se uživim u public sale.
edit: ako nema early entry, onda može sitting
okidoki!
iako mislim da ce prvo 10c lottery pa za par dana public sale.. a u lottery ne mozemo sudjelovati jer smo svi dobili za prvi koncert... no dobro, vidjet cemo :-)Samo da drugi datum ne bude 15.6., jer će onda bit frka oko dolaska od Schipola do Zigga. Neka bude 17.6. :fingerscrossed:
Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
We gonna love you long time.
ZAGREB! This is MIKE McCREADY! MIKE McCREADY this is ZAGREB!0 -
JWPearl wrote:Zdravo kako ste ?
Drago mi je..Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
što se tiče roadtripanja, kosta će mi danas javiti (čitaj: vjerojatno potvrditi) da je on u igri i za milano, tako da bi nas 2 onda tražili neki prijevoz za mini-tour zg-milano-trst-zg.. mislim da bi spavanac obavili u milanu, možda ubacili i gardeland 21.6. ili jednostavno laganini u tom danu do trsta pa tamo na neki preparty koji će biti.. nakon koncerta u trstu bi nam najbolje pasalo ili direktno do zga da se odmorimo malo do popodnevnog inmusica.. ali vjerojatno i spavanac u rijeci nakon trsta igra ulogu jer će se vjerojatno taj pon i utorak spojit sa srijedom..
mislim da je za beč najvjerojatnija agencija, pogotovo ako ide prijepodne (blagdan), no i tom po tom..
javim još za kostu..Oh when I was a kid oh how magic it seemed
masni wrote:Woo
ma mislim da u public saleu neće biti problema nigdje.. to su sve veliki "ticketmaster" (ajmo ih tako zvat) serveri koji su navikli na gužvu. najzagriženiji fanovi su ujedno i 10c, pa su oni riješeni, ostali 10c koji nisu uspjeli se snalaze preko sapreova.. a svih ostalih je ipak puno manje nego je mjesta na venueima.. pa razmislite si da li bi vi u ovo božićno vrijeme kupovali kartu za koncert za 6 mjeseci? pa i ne bi.. evo ja prvi, znam da ću ići na inmusic, ali ju neću kupiti do 17.4. (do kad je 299kn). ili simple minds, ili dylan, ili nešto treće..
sve u svemu, mislim da će public sale ići bez problema svima, samo se držite ovih preporučenih stranica
nizozemski ticketmaster je blokiranStanding on a hill, staring at a mountain...0 -
pajo wrote:Iva: nece mi otvoriti tablicu pa nemam pojma jesi me upisao za Inside Job prosli krug, ali evo ovaj krug krecem s Given To Fly (ubit ce me Jurasica samo tako
)
Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
2. Amsterdam u prodaji negdje...Standing on a hill, staring at a mountain...0
-
Gordan 17.06.
kome sve kupujem? ja + elsielo + ?Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
Moram vas izvjestiti o sljedećim događajima:
Što se roadtripa tiče, mislim da smo mi ispali iz svih kombinacija, ali to ne znači da se neću aktivno uključiti u organizaciju i pomoći vezama i savjetima da se prođe što jeftinije. Naravno, uvijek sam spreman pomoći kakvom exelicom (uskoro ću se bacit na izradu iste s nekoliko opcija). :ugeek:
E sad, pojašnjenje. Govorio sam o onim kompromisima i različitim interesima. Naš je bio da na neku dionicu povedemo Klaru, a u Trst bližu rodbinu. U svim kombinacijama nama je najprihvatljivijom ispala ona u kojoj ćemo se nakon Amsterdama, 18.6. vratit u Zagreb. S obzirom na to da nismo dobili karte za Milano, preskočit ćemo San Siro i s bližom rodbinom 22.6. provesti u Trstu. Iz Zagreba 25.6. za Beč zajedno s Klarom, a 26.6. ranojutarnjim avionom iz Beča za Berlin, gdje ćemo ostati do 29.6. da dijete nešto vidi od tog prekrasnog grada.
Roadtrip se ne uklapa jer bi onda opteretili sve ostale svojim planovima povratka iz Berlina, što ne želimo.
Još 25 minuta do general salea za Milano. Hm, možda se još stignemo predomisliti, ali sumnjam... Mislim da nam je netko, time što ni Anica ni ja nismo dobili karte za Milano htio poručiti, dosta vam je četiri/pet komada...Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
ZAGREB! This is MIKE McCREADY! MIKE McCREADY this is ZAGREB!0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music