Pearl Jam in Zagreb!
Comments
-
SAMCRO wrote:Mislim da ćemo ove godine ipak zaobići Skandinaviju. Imamo svoje izaslanstvo
Malo su nam datumi naopacke, mi bi sad trebali prvo dole, pa onda nazad kuci i onda opet dole jer smo kontali road trip do Jadrana ovo ljeto. Tako da... Uf!
U tom slucaju imamo malu raju s nama... Samcro, kako ste vi za Klarine karte?0 -
meni je isto sad nekak Berlin zgodniji od Beča :-D pogotovo jer možeš avio karte za siću naći, za Beč ne možeš0
-
Jupiii dosao opet taj dan
berlin bi ziher
volim wulheide
ostalo italija bech bilo bi mrak! Moram vidjet malo, mada mi je bed taj 6. Mjesec uvijek je ludilo tad na poslu prije ljeta...al kaj sad trazit cu g.o. u 1. Mjesecu dok jos nitko ne kuzi ;D juhuuu i naravno ovisi za koji uspijem upecat karte
0 -
grudice wrote:SAMCRO wrote:Mislim da ćemo ove godine ipak zaobići Skandinaviju. Imamo svoje izaslanstvo
Malo su nam datumi naopacke, mi bi sad trebali prvo dole, pa onda nazad kuci i onda opet dole jer smo kontali road trip do Jadrana ovo ljeto. Tako da... Uf!
U tom slucaju imamo malu raju s nama... Samcro, kako ste vi za Klarine karte?Sretno s odlukom.
Mi smo ziher za Italiju i Beč, a vrlo izglednim mi se čini let iz Beča za Berlin. Bumo još vidjeli.
Što nam je s gosparom. Čudno da se još nije oglasio. :shock:
EDIT: E da, ja bih i u Amstač, jer ih tamo još nisam gledao, a izgledno je da će dodati još jedan koncert.Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
We gonna love you long time.
ZAGREB! This is MIKE McCREADY! MIKE McCREADY this is ZAGREB!0 -
ovako, na prvu, u glavi su mi 2 amsterdama, trst i inmusic..
milan mi se ne sviđa zbog stadiona (iako ekipa tvrdi da je to najbolji stadion za koncerte, svakako je prekrasan stadion za utakmice, osim kad arsenal tamo gubi 4-0), beč se ubija s inmusicom (to treba izvagati jer je izgledno da TBK neće biti isti dan s Pixiesima, dakle, neće biti zadnji dan festivala 25.6.), a ako se ostaje na inmusicu onda je i berlin upitan, a tu opet povlačimo pitanje poznatog venuea, iako je berlin uber uber :corn:
bude vikend ponudio neke odgovore nadam se..
za amsterdam sam već gledao neke karte za rayanair iz zadra, nađe se za 60ak eura povratna zd-brisel, pa onda vlak do gore.. možda vidjet i preko londona kao zadnji put.. zajeban vikend me čeka vidimOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
iiii šta znači sića za avion do berlina?
germanwings do 100e jedan smjer iz zga?
ili nešto drugo?
ili neki kombi pa road trip zg-beč-berlin? :shock:Oh when I was a kid oh how magic it seemed
@nkdz: Prijavit se možeš na My Account (ne moj negl svoj
) pod Ten Club Tickets. Jeste vidjeli cijene? Najjeftiniji par 183 $ (tribina u Milanu)
Nije da bi me to moglo spriječiti, ali stvarno su odlučili pelješit Europejce. :?
Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
masni wrote:iiii šta znači sića za avion do berlina?
ili nešto drugo?
ili neki kombi pa road trip zg-beč-berlin? :shock:Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
SAMCRO wrote:masni wrote:iiii šta znači sića za avion do berlina?
ili nešto drugo?
ili neki kombi pa road trip zg-beč-berlin? :shock:
u zgu stanemo na sendvič i sokOh when I was a kid oh how magic it seemed
da li se zna koliko će koštati karte u "normalnoj" prodaji?
prije su nas u 10c "derali" za nekih 10ak $, sad mi izgleda da bi to moglo biti i više
nije trst daleko za poslat nekog iz rijeke (ići će masa) po karte, pa ako procuri negdje cijena karata za smrtnike koji nisu 10c, neka netko postaOh when I was a kid oh how magic it seemed
na dan antifasisticke borbe cemo biti u Trstu
:corn:Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
Zar nije Trst nas?0
-
Iva: Milano, Trst i mozda Bec. Da, to bi bilo ono kad smo rekli da necemo na Eurotour.
Btw, Igore, ne mogu ti reci koliko sam se polomila od smijeha na tvoj komentar.Post edited by pajo on0 -
Evo, to je tocno to o cem uvijek pricamo. To je taj jedinstveni feeling koji se ne da opisat. Sreca, ushicenje, zbunjenost, kud, kako, datumi, karte, avioni, excel tablice, skyscanneri, hoteli, majice, ekipa...
To je to!0 -
jurasica wrote:Ihaaaaa!!!!
Dakle, Italija i Vienna ziher... rado bih ubacila amstac ali sumnjam da ce muz odobriti.... mislim, idem bez njega ali on ce platiti pa moram na to misliti...tko je jos ziher za italiju i bec?
0 -
organizira se Rockin' bus Vienna - Berlin za one koji bi tako nesto odradili... promaknuo mi link, bit ce sigurno posvuda...Standing on a hill, staring at a mountain...0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads
- 29.1K Other Music