Pearl Jam in Zagreb!

1121012111213121512161290

Comments

• grudice
    grudice Posts: 211
    SAMCRO wrote:
    Mislim da ćemo ove godine ipak zaobići Skandinaviju. Imamo svoje izaslanstvo :D
    Mensecini, a definitivno ako jos Zagreb upadne 23, da ni nas nece biti u Stockholmu. :) Malo su nam datumi naopacke, mi bi sad trebali prvo dole, pa onda nazad kuci i onda opet dole jer smo kontali road trip do Jadrana ovo ljeto. Tako da... Uf! :D
    U tom slucaju imamo malu raju s nama... Samcro, kako ste vi za Klarine karte?
  • meni je isto sad nekak Berlin zgodniji od Beča :-D pogotovo jer možeš avio karte za siću naći, za Beč ne možeš
  • siljo
    siljo Posts: 2,203
    Karlhajnc wrote:
    meni je isto sad nekak Berlin zgodniji od Beča :-D pogotovo jer možeš avio karte za siću naći, za Beč ne možeš

za Beč se potrpamo u auto i tulumiška :-)
    Standing on a hill, staring at a mountain...
  • shela
    shela Zagreb Croatia Posts: 657
    Jupiii dosao opet taj dan ;) berlin bi ziher :) volim wulheide <3 ostalo italija bech bilo bi mrak! Moram vidjet malo, mada mi je bed taj 6. Mjesec uvijek je ludilo tad na poslu prije ljeta...al kaj sad trazit cu g.o. u 1. Mjesecu dok jos nitko ne kuzi ;D juhuuu i naravno ovisi za koji uspijem upecat karte ;)
  • siljo wrote:
    viki1984 wrote:
    Ne znam otkud krenut...

od rakijice :mrgreen:

Dobro bi mi došla :mrgreen:
  • SAMCRO
    SAMCRO PJ show, Mike's side Posts: 449
    grudice wrote:
    SAMCRO wrote:
    Mislim da ćemo ove godine ipak zaobići Skandinaviju. Imamo svoje izaslanstvo :D
    Mensecini, a definitivno ako jos Zagreb upadne 23, da ni nas nece biti u Stockholmu. :) Malo su nam datumi naopacke, mi bi sad trebali prvo dole, pa onda nazad kuci i onda opet dole jer smo kontali road trip do Jadrana ovo ljeto. Tako da... Uf! :D
    U tom slucaju imamo malu raju s nama... Samcro, kako ste vi za Klarine karte?
    Uf, stvarno 100 briga. Kad smo išli s Klarom morali smo kupovati karte preko TM-a, jer je u Manchesteru bio age limit za GA, a i ne bi je vodili na GA. Još nije dovoljno jaka za europski GA. :mrgreen: Sretno s odlukom.
    Mi smo ziher za Italiju i Beč, a vrlo izglednim mi se čini let iz Beča za Berlin. Bumo još vidjeli.
    Što nam je s gosparom. Čudno da se još nije oglasio. :shock:
    EDIT: E da, ja bih i u Amstač, jer ih tamo još nisam gledao, a izgledno je da će dodati još jedan koncert.
    Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
    We gonna love you long time.
    ZAGREB! This is MIKE McCREADY! MIKE McCREADY this is ZAGREB!
  • masni
    masni Posts: 1,657
    ovako, na prvu, u glavi su mi 2 amsterdama, trst i inmusic..
    milan mi se ne sviđa zbog stadiona (iako ekipa tvrdi da je to najbolji stadion za koncerte, svakako je prekrasan stadion za utakmice, osim kad arsenal tamo gubi 4-0), beč se ubija s inmusicom (to treba izvagati jer je izgledno da TBK neće biti isti dan s Pixiesima, dakle, neće biti zadnji dan festivala 25.6.), a ako se ostaje na inmusicu onda je i berlin upitan, a tu opet povlačimo pitanje poznatog venuea, iako je berlin uber uber :corn:

bude vikend ponudio neke odgovore nadam se..
    za amsterdam sam već gledao neke karte za rayanair iz zadra, nađe se za 60ak eura povratna zd-brisel, pa onda vlak do gore.. možda vidjet i preko londona kao zadnji put.. zajeban vikend me čeka vidim :mrgreen:
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • masni
    iiii šta znači sića za avion do berlina? :D
    germanwings do 100e jedan smjer iz zga?
    ili nešto drugo?

ili neki kombi pa road trip zg-beč-berlin? :shock:
  • SAMCRO
    @nkdz: Prijavit se možeš na My Account (ne moj negl svoj :mrgreen: ) pod Ten Club Tickets. Jeste vidjeli cijene? Najjeftiniji par 183 $ (tribina u Milanu) :o Nije da bi me to moglo spriječiti, ali stvarno su odlučili pelješit Europejce. :?
    Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
  • SAMCRO
    masni wrote:
    ili nešto drugo?

Kombi uopće nije loša ideja i to za žešći roadtrip Milano - Trst - ZG - Beč - Berlin. :P
  • masni
    SAMCRO wrote:
    masni wrote:
    ili nešto drugo?

Kombi uopće nije loša ideja i to za žešći roadtrip Milano - Trst - ZG - Beč - Berlin. :P

u zgu stanemo na sendvič i sok :)
  • masni
    da li se zna koliko će koštati karte u "normalnoj" prodaji?

prije su nas u 10c "derali" za nekih 10ak $, sad mi izgleda da bi to moglo biti i više :D

nije trst daleko za poslat nekog iz rijeke (ići će masa) po karte, pa ako procuri negdje cijena karata za smrtnike koji nisu 10c, neka netko posta :D
  • siljo
    na dan antifasisticke borbe cemo biti u Trstu :mrgreen:

:corn:
  • grudice
    grudice Posts: 211
    Zar nije Trst nas?
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    edited December 2013
    Iva: Milano, Trst i mozda Bec. Da, to bi bilo ono kad smo rekli da necemo na Eurotour. ;)

Btw, Igore, ne mogu ti reci koliko sam se polomila od smijeha na tvoj komentar. :lol:
    Post edited by pajo on
  • pajo
    Evo, to je tocno to o cem uvijek pricamo. To je taj jedinstveni feeling koji se ne da opisat. Sreca, ushicenje, zbunjenost, kud, kako, datumi, karte, avioni, excel tablice, skyscanneri, hoteli, majice, ekipa...

To je to!
  • pajo
    jurasica wrote:
    Ihaaaaa!!!!
    Dakle, Italija i Vienna ziher... rado bih ubacila amstac ali sumnjam da ce muz odobriti.... mislim, idem bez njega ali on ce platiti pa moram na to misliti... ;) tko je jos ziher za italiju i bec?
    Iva: Prvi! Javljamo se za u auto sa seficom puta!!! Ako nas bude htjela...
  • pajo
    grudice wrote:
    Zar nije Trst nas?
    Vaznije pitanje, jel Friends Arena ustvari Globen? :mrgreen:
  • siljo
    pajo wrote:
    grudice wrote:
    Zar nije Trst nas?
    Vaznije pitanje, jel Friends Arena ustvari Globen? :mrgreen:

nije... Friends Arena je stadion...
  • siljo
    organizira se Rockin' bus Vienna - Berlin za one koji bi tako nesto odradili... promaknuo mi link, bit ce sigurno posvuda...