Pearl Jam in Zagreb!
Comments
-
Treća faza je upravo počela.
Moj glas:
Off He Goes
(kako prikladno)Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
We gonna love you long time.
ZAGREB! This is MIKE McCREADY! MIKE McCREADY this is ZAGREB!0 -
@ masni: Mislim da nisi jedini koji bi išao na neka nova mjesta. Meni bi kombinacija staro i novo bila nekako najdraža. Pritom se nadam jednom talijanskom roadtripu, ne želim propustiti Wulheide, a volio bih i u Ziggodome koji sam prošle godine nažalost propustio. Iako, i Prag mi je privlačna opcija. Mislim, kog ja zavaravam - najradije bih obišao sve koncerte koji nisu festivalski. Ma, čak bi se i za njih žrtvovao.Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
Iva: Totalno potpisujem masnog - i za australsku publiku i za stalno putovanje na poznata mjesta za koncerte. Totalno me trta gledati Eda s ovim Aussiejima, koji koliko god da su dragi su prilicno ljakse i uobicajeno im je dobacivati gluposti bendovima. Na Wilcu se neki tip fino nadivanio s bendom oko toga koliko je kostala Opera House i sl. Onak, tri-cetiri komentara je dobacio. Ali nema veze, samo da nam neke karte nalete i ok smo!
Po Europama bi najradije isli u Spanjolsku i Portugal, upravo zato sto tamo nismo bili. I naravno Italija. I naravno London. I naravno da pojma nemamo di cemo na kraju zavrsiti.0 -
evo i Trst:
http://www.triesteallnews.it/index.php/ ... ieste.html
danas valjda izlaze svi datumi ako ovi imaju tiskovnu konferenciju...
idem pripremiti google kalendar :corn:Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
Ahahahhahahahahhahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaoooooooooojejejjejejejejeeeeeees!
Estocolmo!!!0 -
Opet se pakiramo i put pod noge! Wohooooooooo!0 -
:-)
vidi li netko 23.06. kao idealan datum za INmusic? 22.06. Trst, 25.06. Vienna
ja Viennu preskačem, Pixies su na INmusicu...
izgledno: Amsterdam, Trst, Berlin... možda Milano umjesto Berlina... više mi paše kalendarski, manje mi paše San Siro...
google calendar ulašten, sad sve ubacitiStanding on a hill, staring at a mountain...0 -
Bravo za Skandinavce! Stvarno im se sviđa tamo.
Killroyyyyy! Živ si čovječe!
Imam napadaj proročanstava... Vidim, vidim horde Hrvata krajem lipnja u Milanu, Trstu, Beču... Berlinu? Tko bi ozbiljan propustio Wuhlheide. Mislim da ćemo ove godine ipak zaobići Skandinaviju. Imamo svoje izaslanstvo
Vidim, vidim... da će Amsterdam imati opet dva koncerta. Prevelika je rupa od 16. do 20.
I tak... Jadni naši Australci, sad moraju odjednom planirat dvije turnejeŽelio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
Uhuuuuuu!
ja pikiram Trst, Beč i Werchter ( moram vidjet što ću s Pixiesima)0 -
Oho, bit će koncerata ove godine!
Odlično, odlično.
Još nek popune ove rupe u rasporedu s još ponekom izvedivom lokacijom i bit će još bolje.
Inače, moj glas ide za Insignificance.0 -
siljo wrote::-)
vidi li netko 23.06. kao idealan datum za INmusic? 22.06. Trst, 25.06. Vienna
ja Viennu preskačem, Pixies su na INmusicu...
Ti ovo ozbiljno za Pixiese? :shock: Ne znam, siljo... Morat ćemo sjest za "gavel" i obavit neko glasanje. :twisted:Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
aaaaaaaaaaa, znala sam!
najgori mogući tjedan za uzeti godišnji :evil: :fp:0 -
SAMCRO wrote:Nekako mi se ne čini izvjesnim da će u pet dana odsvirati četiri koncerta, ali možda se varam.
Ti ovo ozbiljno za Pixiese? :shock: Ne znam, siljo... Morat ćemo sjest za "gavel" i obavit neko glasanje. :twisted:
pa obicno rade 2+1+2+1 (2 dana svirke, 1 dan odmora)... vidjet cemo... ako idem u Berlin (UBerlin, REM, get it!?), preskacem sigurno Bec... slusam Pixies i ujutro na zrakoplovak... za sitne novce nadam se
Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
Pitanjce neukog selje:
ako dobro vidim iz ove obavijesti na webu, prijave za karte počinju danas u 9 po CET (dakle, već je počelo?).
Gdje se, pobogu, mogu prijaviti za tu lutriju?
Niš ne kužim i nigdje ne vidim vražji link za prijavu.
EDIT: Zanemarite, slijep sam ko krtica pa nisam vidio link "Ten Club Tickets".0 -
nkdz wrote:Pitanjce neukog selje:
ako dobro vidim iz ove obavijesti na webu, prijave za karte počinju danas u 9 po CET (dakle, već je počelo?).
Gdje se, pobogu, mogu prijaviti za tu lutriju?
Niš ne kužim i nigdje ne vidim vražji link za prijavu.
EDIT: Zanemarite, slijep sam ko krtica pa nisam vidio link "Ten Club Tickets".
imaš vremena do srijede za prijaviti se... ako te izvuku, odmah ti skinu lovu... lijepo sjedni, udahni, checkiraj datume još jednom, dogovori s ekipom, trzni pivce ili rakijicu i onda hladne glave kupujStanding on a hill, staring at a mountain...0 -
Sad sam tek vidjela objavu!!!!!!!! Pa ja ću svisnut od sreće!!!!!! Na poslu sam, moram se skulirat
Ajme, ajme, moram počet planirat, kako sad to sve ide? Ne znam otkud krenut, naravno, moram prvo izabrat datume, gjde ćete vi ljudi?! Ko da je Božićno jutro
0 -
Sorry, vidim da ste već pisali gdje ćete ići... :oops: morate me razumijet...previše neočekivanog uzbuđenja ovo jutro
:P
0 -
Ihaaaaa!!!!
Dakle, Italija i Vienna ziher... rado bih ubacila amstac ali sumnjam da ce muz odobriti.... mislim, idem bez njega ali on ce platiti pa moram na to misliti...tko je jos ziher za italiju i bec?
... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads