Pearl Jam in Zagreb!

1120912101212121412151290

Comments

• SAMCRO
    SAMCRO PJ show, Mike's side Posts: 449
    Treća faza je upravo počela.
    Moj glas:
    Off He Goes
    (kako prikladno) :mrgreen:
    Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
    We gonna love you long time.
    ZAGREB! This is MIKE McCREADY! MIKE McCREADY this is ZAGREB!
  • SAMCRO
    @ masni: Mislim da nisi jedini koji bi išao na neka nova mjesta. Meni bi kombinacija staro i novo bila nekako najdraža. Pritom se nadam jednom talijanskom roadtripu, ne želim propustiti Wulheide, a volio bih i u Ziggodome koji sam prošle godine nažalost propustio. Iako, i Prag mi je privlačna opcija. Mislim, kog ja zavaravam - najradije bih obišao sve koncerte koji nisu festivalski. Ma, čak bi se i za njih žrtvovao. :lol:
    Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    Iva: Totalno potpisujem masnog - i za australsku publiku i za stalno putovanje na poznata mjesta za koncerte. Totalno me trta gledati Eda s ovim Aussiejima, koji koliko god da su dragi su prilicno ljakse i uobicajeno im je dobacivati gluposti bendovima. Na Wilcu se neki tip fino nadivanio s bendom oko toga koliko je kostala Opera House i sl. Onak, tri-cetiri komentara je dobacio. Ali nema veze, samo da nam neke karte nalete i ok smo!
    Po Europama bi najradije isli u Spanjolsku i Portugal, upravo zato sto tamo nismo bili. I naravno Italija. I naravno London. I naravno da pojma nemamo di cemo na kraju zavrsiti. :D
  • siljo
    siljo Posts: 2,203
    evo i Trst:

http://www.triesteallnews.it/index.php/ ... ieste.html

danas valjda izlaze svi datumi ako ovi imaju tiskovnu konferenciju...

idem pripremiti google kalendar :corn:
    Standing on a hill, staring at a mountain...
  • grudice
    grudice Posts: 211
    Ahahahhahahahahhahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaoooooooooojejejjejejejejeeeeeees! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Estocolmo!!!
  • killroy
    killroy Posts: 739
    :D:D:D:D:D
    Opet se pakiramo i put pod noge! Wohooooooooo!
  • siljo
    :-)

vidi li netko 23.06. kao idealan datum za INmusic? 22.06. Trst, 25.06. Vienna :)

ja Viennu preskačem, Pixies su na INmusicu...

izgledno: Amsterdam, Trst, Berlin... možda Milano umjesto Berlina... više mi paše kalendarski, manje mi paše San Siro...

google calendar ulašten, sad sve ubaciti :)
  • SAMCRO
    Bravo za Skandinavce! Stvarno im se sviđa tamo. :mrgreen::clap:
    Killroyyyyy! Živ si čovječe!
    Imam napadaj proročanstava... Vidim, vidim horde Hrvata krajem lipnja u Milanu, Trstu, Beču... Berlinu? Tko bi ozbiljan propustio Wuhlheide. Mislim da ćemo ove godine ipak zaobići Skandinaviju. Imamo svoje izaslanstvo :D
    Vidim, vidim... da će Amsterdam imati opet dva koncerta. Prevelika je rupa od 16. do 20.
    I tak... Jadni naši Australci, sad moraju odjednom planirat dvije turneje :lol:
  • Uhuuuuuu!

ja pikiram Trst, Beč i Werchter ( moram vidjet što ću s Pixiesima) :D
  • siljo
    Karlhajnc wrote:
    Uhuuuuuu!

ja pikiram Trst, Beč i Werchter ( moram vidjet što ću s Pixiesima) :D

ako su i na Werchteru... ;)
  • nkdz
    nkdz Zagreb Posts: 106
    Oho, bit će koncerata ove godine!
    Odlično, odlično. :)
    Još nek popune ove rupe u rasporedu s još ponekom izvedivom lokacijom i bit će još bolje. :)

Inače, moj glas ide za Insignificance.
  • SAMCRO
    siljo wrote:
    :-)

vidi li netko 23.06. kao idealan datum za INmusic? 22.06. Trst, 25.06. Vienna :)

ja Viennu preskačem, Pixies su na INmusicu...
    Nekako mi se ne čini izvjesnim da će u pet dana odsvirati četiri koncerta, ali možda se varam.
    Ti ovo ozbiljno za Pixiese? :shock: Ne znam, siljo... Morat ćemo sjest za "gavel" i obavit neko glasanje. :twisted:
  • elcielo
    elcielo Posts: 1,149
    aaaaaaaaaaa, znala sam!
    najgori mogući tjedan za uzeti godišnji :evil: :fp:
  • siljo
    SAMCRO wrote:
    Nekako mi se ne čini izvjesnim da će u pet dana odsvirati četiri koncerta, ali možda se varam.
    Ti ovo ozbiljno za Pixiese? :shock: Ne znam, siljo... Morat ćemo sjest za "gavel" i obavit neko glasanje. :twisted:

pa obicno rade 2+1+2+1 (2 dana svirke, 1 dan odmora)... vidjet cemo... ako idem u Berlin (UBerlin, REM, get it!? ;) ), preskacem sigurno Bec... slusam Pixies i ujutro na zrakoplovak... za sitne novce nadam se :mrgreen:
  • nkdz
    nkdz Zagreb Posts: 106
    Pitanjce neukog selje:
    ako dobro vidim iz ove obavijesti na webu, prijave za karte počinju danas u 9 po CET (dakle, već je počelo?).

Gdje se, pobogu, mogu prijaviti za tu lutriju? :D
    Niš ne kužim i nigdje ne vidim vražji link za prijavu. :D

EDIT: Zanemarite, slijep sam ko krtica pa nisam vidio link "Ten Club Tickets". :)
  • siljo
    nkdz wrote:
    Pitanjce neukog selje:
    ako dobro vidim iz ove obavijesti na webu, prijave za karte počinju danas u 9 po CET (dakle, već je počelo?).

Gdje se, pobogu, mogu prijaviti za tu lutriju? :D
    Niš ne kužim i nigdje ne vidim vražji link za prijavu. :D

EDIT: Zanemarite, slijep sam ko krtica pa nisam vidio link "Ten Club Tickets". :)

imaš vremena do srijede za prijaviti se... ako te izvuku, odmah ti skinu lovu... lijepo sjedni, udahni, checkiraj datume još jednom, dogovori s ekipom, trzni pivce ili rakijicu i onda hladne glave kupuj :D
  • Sad sam tek vidjela objavu!!!!!!!! Pa ja ću svisnut od sreće!!!!!! Na poslu sam, moram se skulirat :lol::lol::lol: Ajme, ajme, moram počet planirat, kako sad to sve ide? Ne znam otkud krenut, naravno, moram prvo izabrat datume, gjde ćete vi ljudi?! Ko da je Božićno jutro :mrgreen:
  • Sorry, vidim da ste već pisali gdje ćete ići... :oops: morate me razumijet...previše neočekivanog uzbuđenja ovo jutro :lol::D :P
  • siljo
    viki1984 wrote:
    Ne znam otkud krenut...

od rakijice :mrgreen:
  • jurasica
    jurasica Posts: 1,534
    Ihaaaaa!!!!
    Dakle, Italija i Vienna ziher... rado bih ubacila amstac ali sumnjam da ce muz odobriti.... mislim, idem bez njega ali on ce platiti pa moram na to misliti... ;) tko je jos ziher za italiju i bec?
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!