Pearl Jam in Zagreb!

Options
1117311741176117811791290

Comments

• grudice
    grudice Posts: 211
    04bl.jpg
  • siljo
    siljo Posts: 2,203
    grudice wrote:
    ...

tužan šarki, sretan šarki :)

:corn:
    Standing on a hill, staring at a mountain...
  • SAMCRO
    SAMCRO PJ show, Mike's side Posts: 449
    siljo wrote:
    grudice wrote:
    ...

tužan šarki, sretan šarki :)

:corn:
    Kao Pendulum, to and fro :D
    Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
    We gonna love you long time.
    ZAGREB! This is MIKE McCREADY! MIKE McCREADY this is ZAGREB!
  • SAMCRO
    Još manje od 15 sati do kraja prvog kruga. Napeto je. Ženski dio populacije, osim šefice Juras, zasad je zakazao što se glas(ov)anja tiče. Ajmo curke! ;) Tik-tak, tik-tak, tik-tak...
    https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Ao_Mwt-RiCqddGdXcWRtRV84OWRod3FibFk5Qm10d2c&usp=sharing
    Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
  • jurasica
    jurasica Posts: 1,534
    shela wrote:
    juhu igra! meni zasad vodi infallible :) (možda samo prolazna faza ;) mogu to sama nekak dodat il imamo game-mastera?? ;)

:shock: :o čovječe, herc me čopil kad sam ovo pročitala... Iva Š., ako zbog ničega drugoga, onda zbog mog zdravlja, skoncentriraj se malo!!! :fp: infallible isto ide na moj zid, kao inside job, i dakle ne izbacujemo je do možda predzadnjeg kruga.... ok?

da li su pravila igre svima jasna!?! :lol:
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • SAMCRO
    http://www.latenightwithjimmyfallon.com/video/hailee-steinfeld-has-a-seasoned-driving-instructor/n42176/?auto=true

Evo još jedan cover puno bolje od Fox Fiasco ali sa Mike-om je puno lakše ;)

Baš je lijepo od Jimmyja Fellona što nam daruje PJ week, bez obzira na neke neuspjele pokušaje obrada. Od dosad tri poslušane izvedbe zasad mi top-lista izgleda ovako:
    Chris & Avett Bros (braća su mi totalno cool, a još bi mi veća fora bila da je Chris ubacio jednu strofu iz Times of Trouble)
    Mike & Roots (da je vokal bolji, bili bi mi na vrhu; sorry Mikey, nije do tebe, ni do Rootsa :mrgreen: )
    Fleet Foxes (to mi je bilo nešto što bi odgovaralo opisu "korporativni Corduroy"; i onda su nam na kraju pokazali kak i oni znaju bit ludi :twisted: )
  • SAMCRO wrote:
    love the username.. :mrgreen:
    "...Dimitri...He talks to me...'.."The Ghost of Greece..".
    "..That's One Happy Fuckin Ghost.."
    “..That came up on the Pillow Case...This is for the Greek, With Our Apologies.....”
  • SAMCRO
    SAMCRO wrote:
    Thanks, buddy. Love the work you've been doing for this community but I often wonder when do you sleep, if ever? :lol: Or you have a secret twin brother like Christian Bale in The Prestige. :mrgreen:
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    Prvi krug je lagan...Let The Records Play
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    Mi smo btw followeri Jimmy Fallona i gledamo ga kad god stignemo. Ovi ovdje se ful trude nabavljat americku tv produkciju dan dva nakon sto je emitirana...I sad imamo neke goste pa ne stignemo gledat i onda ja to svaki dan snimim umjesto da pogledamo online, debil :lol: :oops:

A Fleet Foxes su odlicni ofkors! Tu uopce nema rasprave, lagane gitarice, brade, indie senzibilitet...to je 1/1 :mrgreen:
  • SAMCRO wrote:
    SAMCRO wrote:
    Thanks, buddy. Love the work you've been doing for this community but I often wonder when do you sleep, if ever? :lol: Or you have a secret twin brother like Christian Bale in The Prestige. :mrgreen:
    nop

french-maids.jpg

have 11 maids working for me!! :lol:
    "...Dimitri...He talks to me...'.."The Ghost of Greece..".
    "..That's One Happy Fuckin Ghost.."
    “..That came up on the Pillow Case...This is for the Greek, With Our Apologies.....”
  • jurasica
    SAMCRO wrote:

dimi, you are also a SAMCRO fan?! wellcome... :)

well, we should make a t-shirt that combines both of the best worlds... :)

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • jurasica
    SAMCRO wrote:
    SAMCRO wrote:
    Thanks, buddy. Love the work you've been doing for this community but I often wonder when do you sleep, if ever?

yeah, I was wondering the same thing... w/out c. bale... although, I would like to add him to the mix... :)

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • SAMCRO
    edited October 2013
    nop
    have 11 maids working for me!! :lol:
    So, you are like Santa and the only difference is that you don't have elfs :D I bet Santa would trade places with you :lol:
    Post edited by SAMCRO on
  • SAMCRO
    U mog strica pet Munjica...
    yka1.jpg
    Tek izvađeno iz kutije
  • Dirty Frankk
    Dirty Frankk Posts: 4,274
    grudice wrote:
    04bl.jpg

:P :thumbup:
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • Dirty Frankk
    Dirty Frankk Posts: 4,274
    SAMCRO wrote:
    yka1.jpg
    Tek izvađeno iz kutije

Stigla pošiljka od 10c :P znaći i moja će uskoro.
    Za ne falit naručio sam i vinyl par dana prije nego što se počelo pričati da nisu ispravni :fp: ali dobro ja ga i tako ne bih vrtio jer nemam gdje.
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • SAMCRO
    Stigla pošiljka od 10c :P znaći i moja će uskoro.
    Za ne falit naručio sam i vinyl par dana prije nego što se počelo pričati da nisu ispravni :fp: ali dobro ja ga i tako ne bih vrtio jer nemam gdje.
    Možeš ga vrtit na prstu, čisto onako iz zaje...cije :mrgreen: Možda i prosvira :lol:
  • jurasica
    SAMCRO wrote:
    yka1.jpg
    Tek izvađeno iz kutije

danas stiglo?! valjda i mene čekaju pred vratima?!?

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • elcielo
    elcielo Posts: 1,149
    ooo, meni bila dostava na vrata pred sat vremena!
    i onda juriš na posao, u autu stigla do pendulum!
    i da, juras, inside job mi je odmah pao na pamet! ima jedan stih, otpjeva ga k'o tamo :)
    i ne mogu se još igrati s vama!
    samo da kažem da sam se na sirens naježila, i da bolje zvuči nego na youtubeu :mrgreen::lol:8-)

i što još, hm, da, corduroy je bezveze, foxes su trebali nešto drugo obraditi. ja ih inače jako najviše volim! uživo su mrak!

evo još malo uskličnika !!!!!
    :lol: