Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
-
-
Još manje od 15 sati do kraja prvog kruga. Napeto je. Ženski dio populacije, osim šefice Juras, zasad je zakazao što se glas(ov)anja tiče. Ajmo curke!
Tik-tak, tik-tak, tik-tak...
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Ao_Mwt-RiCqddGdXcWRtRV84OWRod3FibFk5Qm10d2c&usp=sharingŽelio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
We gonna love you long time.
ZAGREB! This is MIKE McCREADY! MIKE McCREADY this is ZAGREB!0 -
shela wrote:juhu igra! meni zasad vodi infallible
(možda samo prolazna faza
mogu to sama nekak dodat il imamo game-mastera??
:shock:čovječe, herc me čopil kad sam ovo pročitala... Iva Š., ako zbog ničega drugoga, onda zbog mog zdravlja, skoncentriraj se malo!!! :fp: infallible isto ide na moj zid, kao inside job, i dakle ne izbacujemo je do možda predzadnjeg kruga.... ok?
da li su pravila igre svima jasna!?!... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
Dirty Frankk wrote:http://www.latenightwithjimmyfallon.com/video/hailee-steinfeld-has-a-seasoned-driving-instructor/n42176/?auto=true
Evo još jedan cover puno bolje od Fox Fiasco ali sa Mike-om je puno lakše
Baš je lijepo od Jimmyja Fellona što nam daruje PJ week, bez obzira na neke neuspjele pokušaje obrada. Od dosad tri poslušane izvedbe zasad mi top-lista izgleda ovako:
Chris & Avett Bros (braća su mi totalno cool, a još bi mi veća fora bila da je Chris ubacio jednu strofu iz Times of Trouble)
Mike & Roots (da je vokal bolji, bili bi mi na vrhu; sorry Mikey, nije do tebe, ni do Rootsa)
Fleet Foxes (to mi je bilo nešto što bi odgovaralo opisu "korporativni Corduroy"; i onda su nam na kraju pokazali kak i oni znaju bit ludi :twisted: )Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
SAMCRO wrote:"...Dimitri...He talks to me...'.."The Ghost of Greece..".
"..That's One Happy Fuckin Ghost.."
“..That came up on the Pillow Case...This is for the Greek, With Our Apologies.....”0 -
dimitrispearljam wrote:SAMCRO wrote:
Or you have a secret twin brother like Christian Bale in The Prestige.
Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
Prvi krug je lagan...Let The Records Play0
-
Mi smo btw followeri Jimmy Fallona i gledamo ga kad god stignemo. Ovi ovdje se ful trude nabavljat americku tv produkciju dan dva nakon sto je emitirana...I sad imamo neke goste pa ne stignemo gledat i onda ja to svaki dan snimim umjesto da pogledamo online, debil
:oops:
A Fleet Foxes su odlicni ofkors! Tu uopce nema rasprave, lagane gitarice, brade, indie senzibilitet...to je 1/10 -
SAMCRO wrote:dimitrispearljam wrote:SAMCRO wrote:
Or you have a secret twin brother like Christian Bale in The Prestige.
have 11 maids working for me!!"...Dimitri...He talks to me...'.."The Ghost of Greece..".
"..That's One Happy Fuckin Ghost.."
“..That came up on the Pillow Case...This is for the Greek, With Our Apologies.....”0 -
dimitrispearljam wrote:SAMCRO wrote:
dimi, you are also a SAMCRO fan?! wellcome...
well, we should make a t-shirt that combines both of the best worlds...... I surfaced and all of my being was enlightened...
SAMCRO wrote:dimitrispearljam wrote:SAMCRO wrote:
yeah, I was wondering the same thing... w/out c. bale... although, I would like to add him to the mix...... I surfaced and all of my being was enlightened...
dimitrispearljam wrote:nop
have 11 maids working for me!!I bet Santa would trade places with you
Post edited by SAMCRO onŽelio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
-
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
SAMCRO wrote:
Stigla pošiljka od 10c :P znaći i moja će uskoro.
Za ne falit naručio sam i vinyl par dana prije nego što se počelo pričati da nisu ispravni :fp: ali dobro ja ga i tako ne bih vrtio jer nemam gdje.CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Dirty Frankk wrote:Stigla pošiljka od 10c :P znaći i moja će uskoro.
Za ne falit naručio sam i vinyl par dana prije nego što se počelo pričati da nisu ispravni :fp: ali dobro ja ga i tako ne bih vrtio jer nemam gdje.Možda i prosvira
Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
ooo, meni bila dostava na vrata pred sat vremena!
i onda juriš na posao, u autu stigla do pendulum!
i da, juras, inside job mi je odmah pao na pamet! ima jedan stih, otpjeva ga k'o tamo
i ne mogu se još igrati s vama!
samo da kažem da sam se na sirens naježila, i da bolje zvuči nego na youtubeu
i što još, hm, da, corduroy je bezveze, foxes su trebali nešto drugo obraditi. ja ih inače jako najviše volim! uživo su mrak!
evo još malo uskličnika !!!!!0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 273 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads