Pearl Jam in Zagreb!

Options
1117211731175117711781290

Comments

• SAMCRO
    SAMCRO PJ show, Mike's side Posts: 449
    Već sam se preplašio da su nas izbrisali. Morao sam do 4. stranice da nas nađem. No, dobro. U Hrvatskoj je srijeda počela, u Sydneyju je već jutro, u Americi još nije, ali tamo sad ionako nikoga nemamo. Imate skoro punih 48 sati za izjašnjavanje. Let the game begin.
    Moj glas u prvom krugu igre "Tražimo najbolju pjesmu s Munje" ide :dramatic drums:
    pjesmi pod rednim brojem 10
    SLEEPING BY MYSELF
    :shock:
    Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
    We gonna love you long time.
    ZAGREB! This is MIKE McCREADY! MIKE McCREADY this is ZAGREB!
  • siljo
    siljo Posts: 2,203
    SAMCRO wrote:
    Moj glas u prvom krugu igre "Tražimo najbolju pjesmu s Munje" ide :dramatic drums:
    pjesmi pod rednim brojem 10
    SLEEPING BY MYSELF
    :shock:

šefe, oce'l bit kakva tablica, google docs, ovo ono, da lakse pratimo rezultate? za nas geekiće... :ugeek:

ja trenutno vucem neku ozljedu pa ne mogu igrati, ako prođe u iducih 40ak sati, pridruzim se.. fizioterapeuti odrađuju lavovski posao... :)
    Standing on a hill, staring at a mountain...
  • Dirty Frankk
    Dirty Frankk Posts: 4,274
    Sleeping By Myself :thumbdown: ......go home
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • grudice
    grudice Posts: 211
    Ok, ok... nije lako. Ja sam sebi cak i (k)ukulele kupio. :oops: Al' eto, mora se negdje poceti:

Sleeping by Myself
  • grudice
    grudice Posts: 211
    04l.jpg
  • masni
    masni Posts: 1,657
    uff.. morao sam opet preslušavat meni zadnje 3..
    i dalje se ne mogu odlučit, pa da bude barem malo zanimljivije - Yellow Moon :)
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • siljo
    grudice wrote:
    ...

tko to mene gleda? :) :corn:
  • Karlhajnc
    Karlhajnc Posts: 120
    Mašem u prolazu izgorena od svakodnevnice, prijavljujem CD vžepu i nazočnost na Laneganu večeras :) pa do neke pukotine u vremenu...
  • SAMCRO
    Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
  • jurasica
    jurasica Posts: 1,534
    ja isto velim yellow moon...

snihu će u ovoj fazi sigurno biti najteže... :)
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • elcielo
    elcielo Posts: 1,149
    ulažem prosvjednu notu i zamrzavam dioplomatske odnose s vama. ipak ste počeli, preranooooo je!!!
    :( :mrgreen:

ajd, ipak ću s vama podijeliti ovaj link, fleet foxes obradili corduroy (jimmy fallon ima PJ week, pa će možda biti i nekih drugih):
    http://www.latenightwithjimmyfallon.com ... oy/n42166/
  • Dirty Frankk
    elcielo wrote:

ajd, ipak ću s vama podijeliti ovaj link, fleet foxes obradili corduroy (jimmy fallon ima PJ week, pa će možda biti i nekih drugih):

Fora je što Fallon ima PJ cover week. Puno bolji cover je Cornell sa Avett brothers odradio, ovaj Corduroy se ne može slušati, horor nad hororima.

http://www.latenightwithjimmyfallon.com ... 1481237582
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • jurasica
    jurasica Posts: 1,534
    elcielo wrote:

Fora je što Fallon ima PJ cover week. Puno bolji cover je Cornell sa Avett brothers odradio, ovaj Corduroy se ne može slušati, horor nad hororima.

http://www.latenightwithjimmyfallon.com ... 1481237582

meni je taj lik iz fleet foxesa inače grozan... ne mogu uopće slušati taj vokal...
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • shela
    shela Zagreb Croatia Posts: 657
    SAMCRO wrote:

juhu igra! meni zasad vodi infallible :) (možda samo prolazna faza ;) mogu to sama nekak dodat il imamo game-mastera?? ;)

joj fleet foxes probala za istač al nije bilo iskrica :oops: možda treba probat live, navodno je zgb koncert bio super
  • shela
    shela Zagreb Croatia Posts: 657
    elcielo wrote:
    ulažem prosvjednu notu i zamrzavam dioplomatske odnose s vama. ipak ste počeli, preranooooo je!!!
    :( :mrgreen:

i ja sam isto mislila al onda više nisam mogla izdržati :)
  • SAMCRO
    shela wrote:
    SAMCRO wrote:

juhu igra! meni zasad vodi infallible :) (možda samo prolazna faza ;) mogu to sama nekak dodat il imamo game-mastera?? ;)

joj fleet foxes probala za istač al nije bilo iskrica :oops: možda treba probat live, navodno je zgb koncert bio super
    Ok, ajmo još jednom o pravilima. Ne glasamo za najbolju pjesmu, nego čekamo da ona sama ispliva na površinu nakon što ćemo obrnutim redoslijedom izbaciti one koje nam se manje sviđaju. Dakle, idemo od one koje nam se najmanje sviđa, bez koje bi mogli živjeti, pa prema onoj bez koje života nema. :mrgreen:
  • nkdz
    nkdz Zagreb Posts: 106
    Da se i ja ubacim u igru...
    Da budem totalno divlji i nepredvidiv reći ću - SBM. :D
  • siljo
    nkdz wrote:
    Da se i ja ubacim u igru...
    Da budem totalno divlji i nepredvidiv reći ću - SBM. :D

e neces razbojnice! :nono: :mrgreen:

iako pod ozljedom (mala prehladica :mrgreen: ) istrcavam na teren i nerado dajem glas za Yellow Moon (koja mi postaje sve mocnija) samo kako bi barem ovaj krug odrzao SBM na zivotu :D
  • siljo
    joj, bas ma uhvatio ovaj album... samo mi iskacu novi favoriti... koliko god volim ove dvije brze s kojima otvaraju album i koliko god ne bi htio da SBM ispadne u prvom krugu, Infallible&Pendulum su mi za sada najjaci par... Infallible je tako divno predapokaliptična i onda Pendulum dotuče svojim tonom... lavli đavli! :angel:
  • Dirty Frankk
    http://www.latenightwithjimmyfallon.com ... ?auto=true

Evo još jedan cover puno bolje od Fox Fiasco ali sa Mike-om je puno lakše ;)