Pearl Jam in Zagreb!
Comments
-
Ok Gordane, čekam pm sa totalkom da ti pošaljem lovu i ostatak za postere
adresu imaš, ubaći u vreču i zazovi CityEx da ti to pokupe i pravac Be°Craft
:corn:
Hvala još jednom na cijeloj organizaciji i pomoći.
a sad malo off topic Euro
Nažalost nemam neko veliko pouzdanje u naše vatrene večeras i opčenito ali eto volio bi da me iznenade...CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Jeeeee, majice! Jedva cekam. Javi koliko para pa da smo na miru svi
Javim ako dolazim u ZG, to je najjednostavnije da ih preuzmem. Ako ne, onda cemo se cut po tom pitanju pa cete slat ili ce netko preuzet ili nesto..."I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
Dirty Frankk wrote:a sad malo off topic Euro
Nažalost nemam neko veliko pouzdanje u naše vatrene večeras i opčenito ali eto volio bi da me iznenade...
...e bogami su me jebeno iznenadili....ja ovakvu ekipu nisam gledao odavno ne sječam se kad.
Tko su bili onih 11 sinoć???
Sad već mogu s guštom čekati utakmicu protiv TalijanaCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Utorak 18h it is! Hrvatska!Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
masni wrote:Utorak 18h it is! Hrvatska!
Gordan: Dakle, ZG ekipa zaključujem da je dogovoreno da ćemo se u utorak naći, od 18 h nadalje, na terasi Tvornice. Tko prvi dođe (ako to ne budem ja), nek' zauzme dosta mjesta.
I da, naravno... HRVAAAAAAATSKAAAAAA!!!
A danas je dan za Trst i The Bossa. Nebo, smiluj se. Ima li netko logično objašnjenje zašto uglavnom na koncertima u Italiji uvijek moraju bit hebeni pljuskovi i oluje? :wtf:0 -
_annie_ wrote:masni wrote:Utorak 18h it is! Hrvatska!
Gordan: Dakle, ZG ekipa zaključujem da je dogovoreno da ćemo se u utorak naći, od 18 h nadalje, na terasi Tvornice. Tko prvi dođe (ako to ne budem ja), nek' zauzme dosta mjesta.
A danas je dan za Trst i The Bossa. Nebo, smiluj se. Ima li netko logično objašnjenje zašto uglavnom na koncertima u Italiji uvijek moraju bit hebeni pljuskovi i oluje? :wtf:Stvarno smo rasturili!
Ej, idete na Bossa? Ja sam previse cekala za karte i na kraju nis..ostale su samo najskuplje i na kraju ne idem... a plan je bio ici. Uzivajte, nadam se da ce se nebo smilovat veceras. A ja cu drugi put valjda..mozda bude blize... u Ri."I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
Ehej, majice majice!
Gordane, hvala puno na organizaciji i trudu!
Vidimo se u utorak, ekipa!0 -
_annie_ wrote:masni wrote:Utorak 18h it is! Hrvatska!
A danas je dan za Trst i The Bossa. Nebo, smiluj se. Ima li netko logično objašnjenje zašto uglavnom na koncertima u Italiji uvijek moraju bit hebeni pljuskovi i oluje? :wtf:
čekaj, vas, precjedničkog para, neće biti na meet-up-u? ma nešto sam krivo zaključila....
edit: sad sam skužila da je to bio post od jučer... onda ok....
nego, vrijeme je šugavo... može neko drugo, dobro natkriveno mjesto za naći se...Post edited by jurasica on... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
jurasica wrote:čekaj, vas, precjedničkog para, neće biti na meet-up-u? ma nešto sam krivo zaključila....
nego, vrijeme je šugavo... može neko drugo, dobro natkriveno mjesto za naći se...
Bruce je bio jucer
prognoza kaze da ce kisa stati popodne... tvornica ima i unutra ok prostor ako bas zagusti... neki mozda ne provjere forum danas pa da ne zazuje ako se preselimo na drugu lokaciju...Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
ja danas nikako ne mogu... čuvajte mi majicu za neku drugu turneju.0
-
..a Boss u Milanu svirao 3h45minOh when I was a kid oh how magic it seemed
masni wrote:..a Boss u Milanu svirao 3h45min
Total respect!
No, o tome više na meetu. Danas smo konačno dobili cijene za majice. Malo skuplje nego što sam najavljivao, ali smetnuo sam s uma dvostrani tisak na Crovati i male količine za Vegetu. Dakle, cijene su sljedeće:
Crovata - 35 kuna
PearLino - 48 kuna
Vegeta - 46 kuna
Kad pripremim exelicu s pojedinačnim iznosima, objavim link.0 -
Stigle majice....super hvala
danas sam već dvije nosio a Marko je imao prestavu u vrtiću za kraj godine i naravno nosio je PJ Vegetuimam super slika
nego sam sam htio pitati; zar Crovata nije trebala biti sito tisak :? možda sam negdje propustio promjenu plana ali sve ok, majice su prva liga.CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
Joj joj, ljudici, ja sam skroz zaboravila pitati nekoga iz ZG da preuzme moje majice pa da ih pokupim ako budem dolazila... jer su sad u Samoboru majice, ne? Da vam poslije ne zagorcavam zivot jer je do Samobora ne mrem doc ako budem u ZGu... :("I surfaced and all of my being was enlightened"0
-
Još jednom hvala svima oko organizacije za majice.. Stvarno su odlične
Poduplao sam si dozu svake da ne bi bilo da mi se skrši neka kao prva vegeta pa da moram čekat na novu 5 godina!
još ćemo se malo strpit za bijele crovate, ali sada to neće biti teškoOh when I was a kid oh how magic it seemed
Dirty Frankk wrote:nego sam sam htio pitati; zar Crovata nije trebala biti sito tisak :? možda sam negdje propustio promjenu plana ali sve ok, majice su prva liga.
Gordan: Pa Crovata je sitotisak :? Kao i Vegeta. Pearlino je naljepnica.0 -
cropdustress wrote:Joj joj, ljudici, ja sam skroz zaboravila pitati nekoga iz ZG da preuzme moje majice pa da ih pokupim ako budem dolazila... jer su sad u Samoboru majice, ne? Da vam poslije ne zagorcavam zivot jer je do Samobora ne mrem doc ako budem u ZGu... :(
Gordan: Samo javi kad si u ZG i neće bit problema da se tamo nađemo. Mi smo svaki dan na poslu u ZG. Samo da znamo kad si tu, a onda ćemo se lako dogovoriti.
Poruka svima ostalima koji nisu dobili majice, a naručili su:
Molim vas, pošaljite PM na koje koncerte idete, pa da vidimo možemo li vam tamo dostaviti majice.0 -
Ma šta? druga stranica? kako da ne..
Hrvatska!Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Gordan: Nešto često u zadnje vrijeme završavamo na drugoj stranici, a turneja tek što nije. Htjedoh vas izvjestiti da su stigle i bijele majice, pa je pošiljka kompletirana.
Riječani, javite se! Od utorka do nedjelje me nema. Ako želite majice prije toga, mislim da je autobus najbrža i najjeftinija opcija. Bilo bi dobro kad bi se vi dogovorili međusobno i razdjelili majice cijeloj riječkoj ekipi.0 -
Zna li netko kakav fotić se smije unijeti?0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads