Pearl Jam in Zagreb!
Comments
-
Iva: Niko, ti bi trebao otvoriti galeriju postera. Bez zafrkancije, dodaj u ponudu beCrafta da ti ljudi dodju vidjeti radionu, kako radis staklo i usput da pogledaju postere, kupe salicu ili neki PJ nakit i sl. Ono, imate materijala za pravu galeriju s giftshopom i svime. A u gradu ste koji svi ionako zele posjetiti, ovo moze biti samo mala dodatna ponuda. Sigurna sam da bi dobro islo! :thumbup:0
-
Gordane, klecaju koljena za mandat hehehe?Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
masni wrote:Gordane, klecaju koljena za mandat hehehe?
Gordan: Da, idu dani... Stavio sam se u ruke Svevišnjeg, pa što bude.pajo wrote:Iva: Niko, ti bi trebao otvoriti galeriju postera. Bez zafrkancije, dodaj u ponudu beCrafta da ti ljudi dodju vidjeti radionu, kako radis staklo i usput da pogledaju postere, kupe salicu ili neki PJ nakit i sl.
Gordan: I još zatražite sredstva iz EU fondova za uređenje galerije.0 -
pajo wrote:Iva: Niko, ti bi trebao otvoriti galeriju postera. Bez zafrkancije, dodaj u ponudu beCrafta da ti ljudi dodju vidjeti radionu, kako radis staklo i usput da pogledaju postere, kupe salicu ili neki PJ nakit i sl. Ono, imate materijala za pravu galeriju s giftshopom i svime. A u gradu ste koji svi ionako zele posjetiti, ovo moze biti samo mala dodatna ponuda. Sigurna sam da bi dobro islo! :thumbup:
Moja Iva bi bila oduševljena da joj ljudi prolaze kroz kuću
Neka meni gosti/turisti sa kruzera šetaju oko štanda i radione to mi je važnije
...a kad promislim još nije nitko naletio u radionu (od nepoznatih) a da je prepoznao o čemu se radi i što su ti plakati...to bi bilo zanimljivo...pa da otvorim ladicu i krene showCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Dirty Frankk wrote:Moja Iva bi bila oduševljena da joj ljudi prolaze kroz kuću
Neka meni gosti/turisti sa kruzera šetaju oko štanda i radione to mi je važnije
...a kad promislim još nije nitko naletio u radionu (od nepoznatih) a da je prepoznao o čemu se radi i što su ti plakati...to bi bilo zanimljivo...pa da otvorim ladicu i krene show
Ali ozbiljno, stvarno imas dosta tih primjeraka koje vecina ljudi koji su ufurani u postere nece nikad vidjeti na jednom mjestu. A da ne govorimo da su i okviri prica za sebe - bar ja ne znam nikoga tko ima tako dobro uokvirene postere. Ameri vecinom stave obicne crne okvire, zar ne? Ono, stvarno potencijal za galeriju. Just sayin'...0 -
pajo wrote:Iva: pa da, i jos istrenirate Janu i Marka da budu turisticki vodici i da objasnjavaju otkud je koji poster i da vidis biznisa!
Gordan: Pa da im dođe socijalna služba na vrata i strpa ih u zatvor jer koriste maloljetnike kao radnu snagu :nono:Inače, ideja o galeriji je super. Ja bih odmah došao.
0 -
fun fact: na letu Sarajevo-Zg prošle prekjučer sjedio sam na 10C mjestu
znaju u croatia airlinesu kome udijeliti koje mjestoOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
[/u]quote="siljo"]masni wrote:fun fact: na letu Sarajevo-Zg prošle prekjučer sjedio sam na 10C mjestu
znaju u croatia airlinesu kome udijeliti koje mjesto
jesi dobio early entry wristband?[/quote]
... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
siljo wrote:masni wrote:fun fact: na letu Sarajevo-Zg prošle prekjučer sjedio sam na 10C mjestu
jesi dobio early entry wristband?
LOL:thumbup:
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
pajo wrote:Dirty Frankk wrote:Ali ozbiljno, stvarno imas dosta tih primjeraka koje vecina ljudi koji su ufurani u postere nece nikad vidjeti na jednom mjestu. A da ne govorimo da su i okviri prica za sebe - bar ja ne znam nikoga tko ima tako dobro uokvirene postere. Ameri vecinom stave obicne crne okvire, zar ne? Ono, stvarno potencijal za galeriju. Just sayin'...
btw, meni je to isto super ideja! mozda da to spomenes negdje kod promocije svojih uradaka pa ziher ce se povremeno nac zainteresiranih s kojima se moze podijelit odusevljenjepogotovo van sezone?
mozda ima negdje neki fora prostor za napravit izlozbicu povremeno? da vam nije bas doma? dolazi dosta amera u Du ne pa mozda bi to bilo zanimljivo?
isto tak, mislim da bi bilo ljudima fora vidjeti kako vi zapravo izradjujete svoje suvenire il da probaju nesto napravit sami?? ako to ne traje predugo? (pecenje...) - kao special tourpa nek plate
znam da je to vise posla i zezancije s ljudima, al eto isto tak - ideja za sirenje ponude
0 -
siljo wrote:masni wrote:fun fact: na letu Sarajevo-Zg prošle prekjučer sjedio sam na 10C mjestu
jesi dobio early entry wristband?ali pravo pitanje je jesu li ti naplatili kartu vise nego drugima, tako znas da si 10c
E, i pita pajo jesi bio na Mike ili Stone side?0 -
Ljudi, danas odoh na Soundgarden i jedva cekaaam!! To je jedan od bendova koje sam toliko puno slusala od svoje 15.e i konacno cu ih cut uzivoo!! vec sam mislila da se to nikad nece desit i pomirila se sa sudbinom! juhuuu
pishem kak je bilo
0 -
Alo ekipa,samo da vas pitam dal nekome treba karta za berlin i prag? Frend ima spare 10c za Prag,mozda za Berlin al ne znam koji jos."I surfaced and all of my being was enlightened"0
-
Gordan: Ako ste očekivali da ćete pročitati kako su majice spremne za distribuciju, onda ste gledali previše američkih filmova. Istina je da je izvjesna samo neizvjesnost. :? Kako sam se doveo u tu situaciju, ni meni nije jasno, ali tako je kako je. :oops: Ipak, još uvijek vjerujem da ću do 3. 6. i najavljenog privremenog gašenja stranice, moći napisati "Imamo majice". A abdikacija se podrazumijeva :fp:0
-
Hi Ana Gregoric,
Thank you for submitting your online wristband request.
You have been approved for 2 early entry wristbands for Berlin on July 4th.Evil Little Goat0 -
Gordan, ne beri brigu, tek je 5. mjesec... jos sat i sitno
stignemo, osim ako nam se nesto ne usudis reci.. u tom slucaju se skupimo i idemo zajedno na tiskaru :twisted:
stigli mailovi za early entry... fino :thumbup:
nadam se da se Soundgarden veceras dobro zagrijava za ponedjeljak... par frikica ih gleda u milanu :corn:Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
shela wrote:pajo wrote:Dirty Frankk wrote:Ali ozbiljno, stvarno imas dosta tih primjeraka koje vecina ljudi koji su ufurani u postere nece nikad vidjeti na jednom mjestu. A da ne govorimo da su i okviri prica za sebe - bar ja ne znam nikoga tko ima tako dobro uokvirene postere. Ameri vecinom stave obicne crne okvire, zar ne? Ono, stvarno potencijal za galeriju. Just sayin'...
btw, meni je to isto super ideja! mozda da to spomenes negdje kod promocije svojih uradaka pa ziher ce se povremeno nac zainteresiranih s kojima se moze podijelit odusevljenjepogotovo van sezone?
mozda ima negdje neki fora prostor za napravit izlozbicu povremeno? da vam nije bas doma? dolazi dosta amera u Du ne pa mozda bi to bilo zanimljivo?
isto tak, mislim da bi bilo ljudima fora vidjeti kako vi zapravo izradjujete svoje suvenire il da probaju nesto napravit sami?? ako to ne traje predugo? (pecenje...) - kao special tourpa nek plate
znam da je to vise posla i zezancije s ljudima, al eto isto tak - ideja za sirenje ponude
uff ti posteri :ugeek: ...da mi neko ponudi dobar prostor bio zaineresiran ali gdje smjestiti 350 postera :fp: za to treba ozbiljan prostor sa ozbiljnom organizacijom...tipa neka tema Music and Art, objasniti malo kako su i zašto posteri nastali...ima ful zanimljivih priča.
Ali u svakom slučaju naš dom, mali muzej je za sve vas otvoren 24/7 pa ako ste u Gradu navratite
Krenuo sam brojati i umorio sam se do 350
stanje na semaforu je:
PJ - 162
EV - 38
TBK - 18
The National - 11
itd....
Mislim da je Ranko bio zadnji u radioni i nismo uspjeli doći do dna ladice:fp:
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
_annie_ wrote:Gordan: Ako ste očekivali da ćete pročitati kako su majice spremne za distribuciju, onda ste gledali previše američkih filmova. Istina je da je izvjesna samo neizvjesnost. :? Kako sam se doveo u tu situaciju, ni meni nije jasno, ali tako je kako je. :oops: Ipak, još uvijek vjerujem da ću do 3. 6. i najavljenog privremenog gašenja stranice, moći napisati "Imamo majice". A abdikacija se podrazumijeva :fp:
Rekli bi u Dalmaciji; nije preša :corn:CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads
- 29.1K Other Music