Pearl Jam in Zagreb!

Options
1106210631065106710681290

Comments

• Ima li smisla uopće poslati mail, pitati ove majmune što oni misle s našim životima, da li smo im na raspolaganju 24/7 :twisted: :twisted:

Imali kakvih rumours okolo????
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • siljo
    siljo Posts: 2,203
    Ima li smisla uopće poslati mail, pitati ove majmune što oni misle s našim životima, da li smo im na raspolaganju 24/7 :twisted: :twisted:

Imali kakvih rumours okolo????

mislim da nema smisla slati mail... rumors nula bodova... iskoristi ovo vrijeme cekanja za nesto korisno... nek klinci vjezbaju judo na tebi ;)
    Standing on a hill, staring at a mountain...
  • shela
    shela Zagreb Croatia Posts: 657
    edited December 2011
    _annie_ wrote:
    Gordan: Evo tablica je tu.
    https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Ao_Mwt-RiCqddGhIaHVwazlXNjNfSmU4ZGQxakxHVFE

Javite ako sam nešto fulao i ako nešto treba promijeniti.

veri naajs! :) samo da jos mogu stavit + pod berrrrliiin. al jos nis nema. a sutra u 10 sam na nekom frikin mitingu. *sigh* valjda ce ostat jos di koja kartolina za mene. uf.
    Post edited by shela on
  • grudice
    grudice Posts: 211
    _annie_ wrote:
    https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Ao_Mwt-RiCqddGhIaHVwazlXNjNfSmU4ZGQxakxHVFE

Super!

Kontam mozda samo da promijenimo boju slova na zeleno ili sl tamo gdje su karte vec obezbjedjene.
  • shela
    killroy wrote:
    _annie_ wrote:
    ma da, slazem se. Svaki put ista prica, ali na kraju svi ispadnu sretni i zadovoljni, karte na kraju svi dobiju i opet sve super.

ma daaa - se slazem!! mora bit malo drame i intrige ;D nebi to bilo tooo :lol: a najdraze mi je kad ne upali ta kupovina tak brzo pa zapravo provedem jos iducih 6 mjeseci prije koncer(a)ta kemijajuchi i u pregovorima :D
  • _annie_
    _annie_ Posts: 980
    siljo wrote:
    ah, nakon trcanja i ignoriranja compa, osjecam se kao jutarnja rosa :)

gordan, bravo za tablicu... mi ne mozemo upisivati ili kako ide? nisi sherao sa gmail accountima?

anyway, dodaj mi Copenhagen... iako, ovom brzinom cemo dobiti karte tamo negdje do RHCP u zagrebu... btw, planira li netko na te diletante? ja sve vise ne bi isao iako mi ih je glupo propustiti...

Gordan: Evo, unio sam ti Copenhagen. Uvažavajući prijedloge, usavršio sam je :mrgreen: i svima omogućio editiranje. :D Mi smo vjerojatno na RHCP s Klarom, koja nas davi da kupimo karte otkako je krenula prodaja. Još nismo, a kad ćemo, ne zna se.
  • masni
    masni Posts: 1,657
    dodao sam si werchter.. 8 dana sam s ekipom po nizozemskoj i werchteru, ne vjerujem da cemo cekat jos par dana do berlina.. zasad bar ne.. lako cemo nabavljat na proljece ako bude prilike :)
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • shela
    ojme sad stalno piljim u tickets.de stranicu :lol: i svaki put piše Onsale starts on December, 15th at 10 am! valjda ce oni to izdrzat sjutra
  • Ana2112
    Ana2112 Posts: 689
    _annie_ wrote:
    Ana2112 je Berlin i Stockholm, ako bogovi daju. XD
    siljo wrote:
    ovom brzinom cemo dobiti karte tamo negdje do RHCP u zagrebu... btw, planira li netko na te diletante? ja sve vise ne bi isao iako mi ih je glupo propustiti...
    O njihovim live nastupima sam cula sve najgore pa mislim da necu ic. Bas svi koji su ih gledali kazi da su uzas. :o
    Evil Little Goat
  • Ana2112
    Btw sta su ove jedinice i dvojke u tablici? :geek:

EDIT: aj ti to meni upisi fino u tablicu... :D Ndakle, imam u planu kupit par za Berlin i par za Stockholm. Za Berlin za frendicu i mene, za Stock za Sid i mene. Tako da nema viska. Pa vi vite koji brojevi i koje boje... :D
    Evil Little Goat
  • Nesto se dogadja..!?
    Makli su sve komentare sa zadnje objave novosti..
    Ajde sad lipo se ispricajte i zakurblajte server da mogu sutra mirne duse na posal..
    First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. - Mahatma Gandhi
  • Nesto se dogadja..!?
    Makli su sve komentare sa zadnje objave novosti..
    Ajde sad lipo se ispricajte i zakurblajte server da mogu sutra mirne duse na posal..
    Maknuli su komentare jer ljudi stalno pizde.
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • Ne zele da Eddie kad se ulogira vidi sta se dogadja pa da i on pocne pizdit :lol:
    First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. - Mahatma Gandhi
  • grudice
    Nama makar jedna dobra vijest danas uleti... Tom Petty i Srcelomci nam dolaze 14. juna!
  • Ana2112
    Ne zele da Eddie kad se ulogira vidi sta se dogadja pa da i on pocne pizdit :lol:
    :lol::lol:
    Evil Little Goat
  • siljo

a ljudi pizde jer im fale informacije... uskoro krece normalna prodaja, a 10c pre-sejla prakticki nije bilo s obzirom na broj ljudi koji je uspio doci do karata... jedan od 10c membership benefita je pre-sale i zato ljudi s pravom pizde...

vjerujem da bi jedna recenica na pearljam.com totalno smirila situaciju i zato mi je nevjerojatno da jos uvijek sute... vidim nekoliko tecajeva na koje bi trebalo poslati 10c staff...

vec sam oguglao i ne zivciram se... sad gledam sa strane i opet se lagano zabavljam i zanima me koliko ce ovo nisko ici :)
  • siljo
    grudice wrote:
    Nama makar jedna dobra vijest danas uleti... Tom Petty i Srcelomci nam dolaze 14. juna!

vec sam se i ja poveselio, a onda sam vidio da si to ti napisao :mrgreen:

hajde, veselim se sad zbog vas :)
  • siljo wrote:

a ljudi pizde jer im fale informacije... uskoro krece normalna prodaja, a 10c pre-sejla prakticki nije bilo s obzirom na broj ljudi koji je uspio doci do karata... jedan od 10c membership benefita je pre-sale i zato ljudi s pravom pizde...

vjerujem da bi jedna recenica na pearljam.com totalno smirila situaciju i zato mi je nevjerojatno da jos uvijek sute... vidim nekoliko tecajeva na koje bi trebalo poslati 10c staff...

vec sam oguglao i ne zivciram se... sad gledam sa strane i opet se lagano zabavljam i zanima me koliko ce ovo nisko ici :)

Pa znam. Sve znam, Ranko. We are all in the same boat...more less. Imamo pravo pizdit SVI!
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • siljo
    Pa znam. Sve znam, Ranko. We are all in the same boat...more less. Imamo pravo pizdit SVI!

tak je... malo histerije ne skodi sve dok je pod kontrolom :)

a kad smo svi vec na istom brodu, trebalo bi i neki tulum sloziti... ja cu biti dosadan ako opet krenem sa cvarcima :mrgreen:
  • grudice
    siljo wrote:
    grudice wrote:

vec sam se i ja poveselio, a onda sam vidio da si to ti napisao :mrgreen:

hajde, veselim se sad zbog vas :)

:D:D

Nesto je poceo forum da koci, barem meni. Mozda je Sahbaz dosao! Sad ce nas sve zik... zik.