*__Pearl Jam >>> Hungary__*

15354565859105

Comments

• a világegyetem minden kérdésére a válasz: 42

és ugyanennyi nap múlva Megyüüüüüüüüüüünk!!!!! :D
    stood at the top of the hill over my town i was found. finding myself used to be hard but now i see the light. this is music.
  • Seri
    Seri Posts: 143
    a világegyetem minden kérdésére a válasz: 42

Na, neked meg jobbulást!!! ... ;)
    1996: Budapest
    2000: Katowice 2.; Saratoga Springs
    2006: Prague; Vienna
    2007: Katowice
    2009: Berlin
  • Ricsard
    Ricsard Posts: 1,943
    a világegyetem minden kérdésére a válasz: 42

LOL

Douglas Adams VS.(!!!) Pearl Jam??? :o:p;)
    Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
    Eddie: Dublin & London
  • shinning
    shinning Posts: 256
    óóó az előbb elszállt üzenetem....

Sziasztok!!!!!!!!!!!!!!

Egy barátom reggel azzal fogadott, hogy egy ismerőse látott egy plakátot, amin a Pearl Jam budapesti koncertjét hírdették!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! persze ezt más forrásból nem tudom megerősíteni, de háthaaaaaaa :-))))))

póló ügy:
    - hamarosan, hamarosan...tényleg bocsi, de mindig betervezem és valami mindig közbejön (pl. 2 nyuszit mentettünk meg a biztos haláltól...valaki biztos megunta a húsvéti "játékszert" :-( ) de már olyan 80%os
    - egy barátomnál fogom én csináltatni...itt a következő árak vannak: 2000 Ft a póló (női/férfi, több szín és fazon), és a minta egy színből 2500 Ft, ami annyi részre oszlik el ahányan kérjük. ez nem a vasalásos technika, hanem a szitázott, ami szebb és tartósabb.

Ricsárd: mi történt pénteken?
    2005: Gorge, Vancouver
    2006: Arnhem, Prága, Bécs
    2007: Madrid, Katowice, Nickelsdorf, Nijmegen
    2009: Rotterdam, Berlin
    2010: Dublin, Belfast, Berlin
  • kezike
    kezike Posts: 22
    Seri wrote:
    Az indexen egyre többen érdeklődnek utazási lehetőség után ... És szerintem ahogy közeledni fog a koncert, csak szaporodni fognak az érdeklődések ... Az egyik srácnak egyébként elküldtem az e-mail címedet ... Ha gondolod, nézz be oda (http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9008192, egy kicsit olvass vissza, azt keresd meg a jelentkezőket ...

(egyébként MSN-re mikor vettél föl??? ... mert baromi ritkán szoktam oda benézni ... bocsesz ... :))

en nem vettelek fel.......
  • kezike
    kezike Posts: 22
    kezike wrote:

katowice szallas kit erdekel?
  • Seri
    kezike wrote:

Tyűha ... Ez akkor igen érdekes ... :D
  • shinning
    kezike wrote:
    katowice szallas kit erdekel?

lefoglaltam már egyet, de azért kíváncsi vagyok Te mit találtál....
  • lilinger
    lilinger London, UK Posts: 475
    Banyek, mióta nem voltam itt???
    I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack
  • lilinger
    shinning wrote:
    Egy barátom reggel azzal fogadott, hogy egy ismerőse látott egy plakátot, amin a Pearl Jam budapesti koncertjét hírdették!!

Városi legenda csupán...ennek ellenére BÁRMIT megadnék érte... :D
    I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack
  • lilinger
    Részemről csak annyit fűznék hozzá, hogy már csak 6 hét és 27 perc Katowicéig!!!!!!!!

Áááááááááááááááááh!

---

Off: Nem tudjátok, miért zárt be VÉGLEG a Süssfelnap???
  • lilinger wrote:
    Részemről csak annyit fűznék hozzá, hogy már csak 6 hét és 27 perc Katowicéig!!!!!!!!

Áááááááááááááááááh!

---

Off: Nem tudjátok, miért zárt be VÉGLEG a Süssfelnap???

úgy olvastam eladták, vmi más klub lesz talán a helyén... azért kár érte ... egy kis rész történelem... :)
    stood at the top of the hill over my town i was found. finding myself used to be hard but now i see the light. this is music.
  • shinning
    no elkészült egy póló változat...semmi extra végül úgy gondoltam, hogy én dátumot sem raknék fel...mivel jövőre és azután és azután is szeretnék menni koncertekre...szóval marad a PJ logó és a HUN VAN felirat....a színen persze lehet változtatni attól függően ki mint szeret és milyen pólóra kívánja feltenni....egy színeset is csináltam, esetleg azt az autókra lehetne felmatricázni....
    érdekel valakit még? mert a pólós ajánlatomra sem reagáltatok
    ha igen, írjatok email címet oda elküldöm, vagy ha van más lehetőség írjátok meg...sajna a saját szerveremre nem tudom feltenni
  • shinning wrote:
    no elkészült egy póló változat...semmi extra végül úgy gondoltam, hogy én dátumot sem raknék fel...mivel jövőre és azután és azután is szeretnék menni koncertekre...szóval marad a PJ logó és a HUN VAN felirat....a színen persze lehet változtatni attól függően ki mint szeret és milyen pólóra kívánja feltenni....egy színeset is csináltam, esetleg azt az autókra lehetne felmatricázni....
    érdekel valakit még? mert a pólós ajánlatomra sem reagáltatok
    ha igen, írjatok email címet oda elküldöm, vagy ha van más lehetőség írjátok meg...sajna a saját szerveremre nem tudom feltenni

nagyon jó vagy! :D
    engem érdekelne hogy néz ki, ha tudod, küldd el a vedder4president@freemail.hu - ra, aztán föl is tehetem vhova ;)

ricsárd meg töröljön pm-et!
  • fúúúú monyó, nagyon faszásak a pólók, ezennel jelentkezem egy fekete v-nyakú női csodára, erre itt http://img.photobucket.com/albums/v422/zsuzska/ni3.jpg ! :D

a többi dizájnok megtekinthetőek itt:

http://img.photobucket.com/albums/v422/zsuzska/ni1.jpg
    http://img.photobucket.com/albums/v422/zsuzska/ni2.jpg

http://img.photobucket.com/albums/v422/zsuzska/frfi1.jpg
  • Seri
    shinning wrote:
    no elkészült egy póló változat...semmi extra ...

Wááááááá ... Ez így k*rva jó lett!!! ... :D

Egy olyan férfis kivitel nekem is kell tutira!!!! ... Haveromat is megkérdem még, hogy érdekli-e ...
  • lilinger
    shinning wrote:
    no elkészült egy póló változat...

Húúúúúúúúú! Hát ez nagyon komoly....!!!!!

S ha jól számolom, már csak 6 hét van nickelsdorfig is :D
  • Ricsard
    fúúúú monyó, nagyon faszásak a pólók, ezennel jelentkezem egy fekete v-nyakú női csodára, erre itt http://img.photobucket.com/albums/v422/zsuzska/ni3.jpg ! :D

a többi dizájnok megtekinthetőek itt:

http://img.photobucket.com/albums/v422/zsuzska/ni1.jpg
    http://img.photobucket.com/albums/v422/zsuzska/ni2.jpg

http://img.photobucket.com/albums/v422/zsuzska/frfi1.jpg

hol a férfi2 póló????? nekem küldött Monyó olyat is:p
    Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
  • Ricsard wrote:
    hol a férfi2 póló????? nekem küldött Monyó olyat is:p

úgy tűnik az csak valami speckó privát verzió volt...? :D
  • Ricsard
    úgy tűnik az csak valami speckó privát verzió volt...? :D

hm...meglehet, bár valószínűbb, hogy mégsem, hiszen mindenkinek az az érdeke anyagilag, hogy a többiek is rendeljenek ugyanabból a típusból...nos, az említett hiányzó férfi2 póló terve itt érhető el

http://i13.photobucket.com/albums/a265/Ricsard/frfi2.jpg

bár szerintem fehér mintával (és zöld, netán barna vagy bordó pólón) jobban mutatna, és ezt már Monyónak is jeleztem. Mindenesetre én nem fogom beérni EGYETLEN pólóval és matricával...:)