*__Pearl Jam >>> Hungary__*
Comments
-
shinning wrote:Lilinger láttad már a DVD-t?
Jaj, bocs, h csak most, kissé zaklatott volt ez az ősz...szóval nem, nem láttam még a dvd-t, és kedves Richard köszönöm kérdésed, van munka a TO-n, de otthol/itthol is van net, de nem azért nem jelentkeztem.
...és mi van Veletek?
...és igen, van zsákunkbanmindenjót Nektek is!
I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack0 -
lilinger wrote:Jaj, bocs, h csak most, kissé zaklatott volt ez az ősz...szóval nem, nem láttam még a dvd-t, és kedves Richard köszönöm kérdésed, van munka a TO-n, de otthol/itthol is van net, de nem azért nem jelentkeztem.
...és mi van Veletek?
...és igen, van zsákunkbanmindenjót Nektek is!
igen nagyon "lájtosan" megy a fórum, de hát ugye, nincs koncert, nincs szervezkedés, Ricsárd is megigérte a koncert fotókat, de nem érkeznek :-( pedig olyan jó lenne nosztalgiázni egy kicsit.....:-)
Megint hihetetlen gyorsasággal elszállt egy év....és csak rohan az idő...
egyébként semmi különös, év vége előtti hajtás, készülődés a Karácsonyra....de két ünnep között jön a pihi és lazítás :-)))))))
...és Veled, Veletek mi van?1996: Budapest
2005: Gorge, Vancouver
2006: Arnhem, Prága, Bécs
2007: Madrid, Katowice, Nickelsdorf, Nijmegen
2009: Rotterdam, Berlin
2010: Dublin, Belfast, Berlin0 -
hahó!!!
hát szorri, én is nagyon el voltam tűnve, hát megy az élet, suli meg minden ami még mellé jön... :P
remélem hozott a mikulás jó sok csokit, és a jézuska is bőkezű lesz
Ricsárd! nekünk találkoznunk kell!!! nem bírom tovább a cédé nélkül!! (bár az elmúlt x hónapot igen jól bírtam
:P) stood at the top of the hill over my town i was found. finding myself used to be hard but now i see the light. this is music.0 -
Hello there, Hungarian friends.
I'm not sure, I might be mistaken, but I think a few of you, or maybe
just Richard were in Vienna...
I'm wondering if you know about Neil Young show in February. I can't seem to
find a site where to buy tickets for his Vienna show...
I'd appreciate if you can help me out. thanks
"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
Most ugyan rohanok a kis barátaimmal karácsonyozni, de nemrég fejeztem be az új videó megtekintését...CSODÁLATOS!!!
I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack0 -
stood at the top of the hill over my town i was found. finding myself used to be hard but now i see the light. this is music.0
-
Thanks, dear. Already got themGyöngyLekvá wrote: »
Anyone else going? I'm going crazy, can't believe I'm actually going to see Uncle Neil!
"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
Mostanában összegyűlt egy kis pézem és elhatároztam, h az egyik PJ dvd-t megveszem.
De melyiket?
lehetőségek:
-SVT
-Touring the Band 2000
Egyébként boldog karácsonyt mindenkinek!
Elő az Xmas single gyűjteménnyel. Nekem csak velük van meg a hangulat. Meg hó is kell. De a fa állításakor mindig meghallgatjuk őket, apám megszerezte az összeset egy lemezen a Let me Sleep-től a Love reign Over me-ig.And you dare say it belongs to you, to you!
This is not for you0 -
balagegyerek wrote:Mostanában összegyűlt egy kis pézem és elhatároztam, h az egyik PJ dvd-t megveszem.
De melyiket?
lehetőségek:
-SVT
-Touring the Band 2000
Elő az Xmas single gyűjteménnyel. Nekem csak velük van meg a hangulat. Meg hó is kell. De a fa állításakor mindig meghallgatjuk őket, apám megszerezte az összeset egy lemezen a Let me Sleep-től a Love reign Over me-ig.
Üdvözlet Neked, köszöntünk körünkben!
HOgy melyik DVD-t? jó kérdés, de mondjuk mit szólnál az új megjelenéshez? (ha az még nincs meg) Immagine in Cornice. Ha kicsit visszább lapozgatsz, akkor megtalálod a véleményeinket róla, ami csak pozitív.
Ha a kettő közül kellene választanom akkor én előszőr talán az SVT-t mondanám. Ez ugye nem koncerteket örökít meg, az egész olyan bensőséges, mintha Te is ott lennél a "kis" próbatermükbe. Beszélgetések is vannak.1996: Budapest
GyöngyLekvár wrote:
Lilinger: millen videjó????
Ricsárd: .....????
Üdv Néked is!!! Most ahogy olvastam bejelentkezésed, hirtelen beugrott Madrid!!!!!!!!!!!!!!!!! ááááááááááááá a bokros akciónk
na és utánaaaaaaa....a konciiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 
Ricsárd nagyon eltűnt!!!!!!!!!!!!!!!
Lilinger az új DVDre gondolt, gondolom
A CD még mindig az Into the Wild????????? nahát kérem.....1996: Budapest
I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack0
-
balagegyerek wrote:Mostanában összegyűlt egy kis pézem és elhatároztam, h az egyik PJ dvd-t megveszem.
De melyiket?
lehetőségek:
-SVT
-Touring the Band 2000
Elő az Xmas single gyűjteménnyel. Nekem csak velük van meg a hangulat. Meg hó is kell. De a fa állításakor mindig meghallgatjuk őket, apám megszerezte az összeset egy lemezen a Let me Sleep-től a Love reign Over me-ig.
Igen, magam is az SVT-t javallom.
De meg akkor azt is kérdezem, h kell-e a pesti koncert hangaanyaga? Már nagyon közel a karácsony...de ha pl ma este átküldöm, akkor még hétfőig bőven ki tudod írni Anyudnak, és mennyire örülne már!
Köszi a "tanácsot", akkor SVT. Bárcsak a Vitalogy-ról is lenne stúdiós videó. Mindenesetre az ötlet eredeti. Látta valaki a Vitalogy tour videót? Nagyon kemény. Odaadom h valakit érdekel több, mint 2 óra. Naggyon profi...And you dare say it belongs to you, to you!
This is not for you0 -
shinning wrote:Üdv Néked is!!! Most ahogy olvastam bejelentkezésed, hirtelen beugrott Madrid!!!!!!!!!!!!!!!!! ááááááááááááá a bokros akciónk
na és utánaaaaaaa....a konciiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 
Ricsárd nagyon eltűnt!!!!!!!!!!!!!!!
Lilinger az új DVDre gondolt, gondolom
A CD még mindig az Into the Wild????????? nahát kérem.....
juuuuuuuuuuuuujjjj, igggen
))))))
hát szegény ricsiriccs biztos tanévet zár ezerrel meg ilyenek...
ja a dvd, értem, hát igen, én még olyannyira le vagyok maradva, hogy valóban még csak most kezdem ez üldözni az into the wild-ot is...
de tuti annál nagyonn élmény lesz meghallgatni (és eddie-s póló!!!:D) stood at the top of the hill over my town i was found. finding myself used to be hard but now i see the light. this is music.0 -
ja és igen, karácsonyfadíszítés = kriszmösz szingölz
stood at the top of the hill over my town i was found. finding myself used to be hard but now i see the light. this is music.0 -
Az elmúlt egy hónap legnagyobb felfedezése, és egyben életreszóló szerelme: I don't believe in ChristmasGyöngyLekvár wrote:ja és igen, karácsonyfadíszítés = kriszmösz szingölz
Erről is tudtatok, és nem szóltatok nekem!!! Világméretű összeesküvést sejtek a háttérben!
hihihistood at the top of the hill over my town i was found. finding myself used to be hard but now i see the light. this is music.0
-
lilinger wrote:Igen, magam is az SVT-t javallom.
De meg akkor azt is kérdezem, h kell-e a pesti koncert hangaanyaga? Már nagyon közel a karácsony...de ha pl ma este átküldöm, akkor még hétfőig bőven ki tudod írni Anyudnak, és mennyire örülne már!
ÚÚÚÚÚÚÚ az naggyon jó lenne... Erre aztán nem számít. Hogy tudnánk akkor a budapesti koncertet lerendezni???And you dare say it belongs to you, to you!
This is not for you0 -
balagegyerek wrote:Köszi a "tanácsot", akkor SVT. Bárcsak a Vitalogy-ról is lenne stúdiós videó. Mindenesetre az ötlet eredeti. Látta valaki a Vitalogy tour videót? Nagyon kemény. Odaadom h valakit érdekel több, mint 2 óra. Naggyon profi...
júúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúújjjjjjjjjjjjjjjj IGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEENNNNNNNNNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hogy tudnánk mi meg ezt lerendezni?????!!!!!!!!!!1996: Budapest
GyöngyLekvár wrote:
Ricsárd! nekünk találkoznunk kell!!! nem bírom tovább a cédé nélkül!! (bár az elmúlt x hónapot igen jól bírtam
:P)
Hívj föl és megbeszéljük! Csodálkozom, hogy ennyire remekül
viseled az aszkétalétet...de azért, no, 2007-ben jelent meg a cd, te meg simán arra pályázol, hogy jövőre vedd csak birtokba mind a cd-t, mind a pólót!!!
:rolleyes:Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
Eddie: Dublin & London0
Categories
- All Categories
- 149K Pearl Jam's Music and Activism
- 110.2K The Porch
- 279 Vitalogy
- 35.1K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.3K Flea Market
- 39.3K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads