*__Pearl Jam >>> Hungary__*

Options
18182848687105

Comments

• lilinger
    lilinger London, UK Posts: 475
    shinning wrote:
    Lilinger láttad már a DVD-t?

Jaj, bocs, h csak most, kissé zaklatott volt ez az ősz...szóval nem, nem láttam még a dvd-t, és kedves Richard köszönöm kérdésed, van munka a TO-n, de otthol/itthol is van net, de nem azért nem jelentkeztem.

...és mi van Veletek? :)

...és igen, van zsákunkbanmindenjót Nektek is! :)
    I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack
  • shinning
    shinning Posts: 256
    lilinger wrote:
    Jaj, bocs, h csak most, kissé zaklatott volt ez az ősz...szóval nem, nem láttam még a dvd-t, és kedves Richard köszönöm kérdésed, van munka a TO-n, de otthol/itthol is van net, de nem azért nem jelentkeztem.

...és mi van Veletek? :)

...és igen, van zsákunkbanmindenjót Nektek is! :)

igen nagyon "lájtosan" megy a fórum, de hát ugye, nincs koncert, nincs szervezkedés, Ricsárd is megigérte a koncert fotókat, de nem érkeznek :-( pedig olyan jó lenne nosztalgiázni egy kicsit.....:-)
    Megint hihetetlen gyorsasággal elszállt egy év....és csak rohan az idő...
    egyébként semmi különös, év vége előtti hajtás, készülődés a Karácsonyra....de két ünnep között jön a pihi és lazítás :-)))))))

...és Veled, Veletek mi van?
    1996: Budapest
    2005: Gorge, Vancouver
    2006: Arnhem, Prága, Bécs
    2007: Madrid, Katowice, Nickelsdorf, Nijmegen
    2009: Rotterdam, Berlin
    2010: Dublin, Belfast, Berlin
  • hahó!!!
    hát szorri, én is nagyon el voltam tűnve, hát megy az élet, suli meg minden ami még mellé jön... :P

remélem hozott a mikulás jó sok csokit, és a jézuska is bőkezű lesz ;)

Ricsárd! nekünk találkoznunk kell!!! nem bírom tovább a cédé nélkül!! (bár az elmúlt x hónapot igen jól bírtam :D :P)
    stood at the top of the hill over my town i was found. finding myself used to be hard but now i see the light. this is music.
  • Hello there, Hungarian friends.
    I'm not sure, I might be mistaken, but I think a few of you, or maybe
    just Richard were in Vienna...
    I'm wondering if you know about Neil Young show in February. I can't seem to
    find a site where to buy tickets for his Vienna show...
    I'd appreciate if you can help me out. thanks :)
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • lilinger
    Most ugyan rohanok a kis barátaimmal karácsonyozni, de nemrég fejeztem be az új videó megtekintését...CSODÁLATOS!!! :)
    I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack
  • Sid: http://www.oeticket.com/portal/de/ ...? ;)

Lilinger: millen videjó???? :o

Ricsárd: .....???? :o
    stood at the top of the hill over my town i was found. finding myself used to be hard but now i see the light. this is music.
  • Sid: http://www.oeticket.com/portal/de/ ...? ;)

Thanks, dear. Already got them ;)
    Anyone else going? I'm going crazy, can't believe I'm actually going to see Uncle Neil! :D
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • Mostanában összegyűlt egy kis pézem és elhatároztam, h az egyik PJ dvd-t megveszem.
    De melyiket?
    lehetőségek:
    -SVT
    -Touring the Band 2000
    Egyébként boldog karácsonyt mindenkinek!
    Elő az Xmas single gyűjteménnyel. Nekem csak velük van meg a hangulat. Meg hó is kell. De a fa állításakor mindig meghallgatjuk őket, apám megszerezte az összeset egy lemezen a Let me Sleep-től a Love reign Over me-ig.
    And you dare say it belongs to you, to you!
    This is not for you
  • shinning
    Mostanában összegyűlt egy kis pézem és elhatároztam, h az egyik PJ dvd-t megveszem.
    De melyiket?
    lehetőségek:
    -SVT
    -Touring the Band 2000
    Elő az Xmas single gyűjteménnyel. Nekem csak velük van meg a hangulat. Meg hó is kell. De a fa állításakor mindig meghallgatjuk őket, apám megszerezte az összeset egy lemezen a Let me Sleep-től a Love reign Over me-ig.

Üdvözlet Neked, köszöntünk körünkben!
    HOgy melyik DVD-t? jó kérdés, de mondjuk mit szólnál az új megjelenéshez? (ha az még nincs meg) Immagine in Cornice. Ha kicsit visszább lapozgatsz, akkor megtalálod a véleményeinket róla, ami csak pozitív. :)
    Ha a kettő közül kellene választanom akkor én előszőr talán az SVT-t mondanám. Ez ugye nem koncerteket örökít meg, az egész olyan bensőséges, mintha Te is ott lennél a "kis" próbatermükbe. Beszélgetések is vannak.
  • shinning

Üdv Néked is!!! Most ahogy olvastam bejelentkezésed, hirtelen beugrott Madrid!!!!!!!!!!!!!!!!! ááááááááááááá a bokros akciónk :) na és utánaaaaaaa....a konciiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)

Ricsárd nagyon eltűnt!!!!!!!!!!!!!!! :(

Lilinger az új DVDre gondolt, gondolom
    A CD még mindig az Into the Wild????????? nahát kérem.....
  • lilinger
    shinning wrote:

Igen, Lilinger arra gondolt. ;)
  • lilinger
    Mostanában összegyűlt egy kis pézem és elhatároztam, h az egyik PJ dvd-t megveszem.
    De melyiket?
    lehetőségek:
    -SVT
    -Touring the Band 2000

Igen, magam is az SVT-t javallom.

De meg akkor azt is kérdezem, h kell-e a pesti koncert hangaanyaga? Már nagyon közel a karácsony...de ha pl ma este átküldöm, akkor még hétfőig bőven ki tudod írni Anyudnak, és mennyire örülne már! :)
  • Köszi a "tanácsot", akkor SVT. Bárcsak a Vitalogy-ról is lenne stúdiós videó. Mindenesetre az ötlet eredeti. Látta valaki a Vitalogy tour videót? Nagyon kemény. Odaadom h valakit érdekel több, mint 2 óra. Naggyon profi...
    This is not for you
  • shinning wrote:
    Üdv Néked is!!! Most ahogy olvastam bejelentkezésed, hirtelen beugrott Madrid!!!!!!!!!!!!!!!!! ááááááááááááá a bokros akciónk :) na és utánaaaaaaa....a konciiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)

Ricsárd nagyon eltűnt!!!!!!!!!!!!!!!

A CD még mindig az Into the Wild????????? nahát kérem.....

juuuuuuuuuuuuujjjj, igggen :)))))))

hát szegény ricsiriccs biztos tanévet zár ezerrel meg ilyenek...

ja a dvd, értem, hát igen, én még olyannyira le vagyok maradva, hogy valóban még csak most kezdem ez üldözni az into the wild-ot is... :) de tuti annál nagyonn élmény lesz meghallgatni (és eddie-s póló!!!:D)
  • ja és igen, karácsonyfadíszítés = kriszmösz szingölz :)
  • lilinger
    ja és igen, karácsonyfadíszítés = kriszmösz szingölz :)
    Az elmúlt egy hónap legnagyobb felfedezése, és egyben életreszóló szerelme: I don't believe in Christmas
    Erről is tudtatok, és nem szóltatok nekem!!! Világméretű összeesküvést sejtek a háttérben! :D
  • hihihi
  • lilinger wrote:
    Igen, magam is az SVT-t javallom.

De meg akkor azt is kérdezem, h kell-e a pesti koncert hangaanyaga? Már nagyon közel a karácsony...de ha pl ma este átküldöm, akkor még hétfőig bőven ki tudod írni Anyudnak, és mennyire örülne már! :)

ÚÚÚÚÚÚÚ az naggyon jó lenne... Erre aztán nem számít. Hogy tudnánk akkor a budapesti koncertet lerendezni???
    This is not for you
  • shinning
    Köszi a "tanácsot", akkor SVT. Bárcsak a Vitalogy-ról is lenne stúdiós videó. Mindenesetre az ötlet eredeti. Látta valaki a Vitalogy tour videót? Nagyon kemény. Odaadom h valakit érdekel több, mint 2 óra. Naggyon profi...

júúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúújjjjjjjjjjjjjjjj IGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEENNNNNNNNNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
    hogy tudnánk mi meg ezt lerendezni?????!!!!!!!!!!
  • Ricsard
    Ricsard Posts: 1,943

Ricsárd! nekünk találkoznunk kell!!! nem bírom tovább a cédé nélkül!! (bár az elmúlt x hónapot igen jól bírtam :D :P)

Hívj föl és megbeszéljük! Csodálkozom, hogy ennyire remekül :confused: viseled az aszkétalétet...de azért, no, 2007-ben jelent meg a cd, te meg simán arra pályázol, hogy jövőre vedd csak birtokba mind a cd-t, mind a pólót!!!
    :rolleyes:
    Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
    Eddie: Dublin & London