*__Pearl Jam >>> Hungary__*

Options
17879818384105

Comments

• Ricsard
    Ricsard Posts: 1,943
    shinning wrote:
    Nagyon Köszönöm A Köszöntést!!! :)

ÚRISTEN TÉNYLEG, MA EGY ÉVE OTT ÁLLTUNK MÁR A KÜZDŐTÉREN!!!! RICSÁÁÁÁÁÁÁÁRD!!!!!!!!!! HÚÚÚÚÚÚÚÚÚ HÁT EZ NAGYON DURVA....
    én úgy keverem már a dolgokat, hogy olyan mintha nem is tavaly lett volna, hanem tavaly előtt, és az idei koncertek meg tavaly......el sem hiszem egy pár hónapja voltunk Pearl Jam koncerten!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !

...továbbá Isten éltesse sokáig a bécsi koncert szép emlékét is!!! Istenem, annyira de annyira klassz volt az egész...a társaság, az új & friss arcok, a várakozás, a rohanás, HELYfoglalás, fényképezőgép dobálás, kattintgatás, a helyszín, A ZENEKAR, a gyilkos kezdés (brutál első öt dalból álló blokk), Stone üdvözlés, B-U-D-A-P-E-S-T, Eddie elvonulása, Last Kiss őrület, Eddie visszatér és pacsizik, a magyarok üdvözlése, Mike pengető özöne...ááá...ez mindenképp az egyik legeslegeslegfantasztikusabb koncert, amin valaha is voltunk!!! (Már ha lehet választani a szép emlékek közül...)
    Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
    Eddie: Dublin & London
  • Ricsard wrote:
    Már ha lehet választani a szép emlékek közül...

nem lehet :o

tegnap voltam a marximban, és vagy 4 PJ számot leadtak :D

Móninak meg megy a sok sok jókívánság, pussz ;)
    stood at the top of the hill over my town i was found. finding myself used to be hard but now i see the light. this is music.
  • lilinger
    lilinger London, UK Posts: 475
    Mi legyen akkor mikor és hol?
    I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack
  • Ricsard
    pénteken 8 körül érnék a Belvárosba. Előtte sajnos nem alkalmas az időpont!
    (Szuzán, kérlek hozd el végre azt az újságcikket!:))
    Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
  • Ricsard wrote:
    pénteken 8 körül érnék a Belvárosba. Előtte sajnos nem alkalmas az időpont!
    (Szuzán, kérlek hozd el végre azt az újságcikket!:))

sajnálattal kell közölnöm, hogy, mint kiderült, most pénteken lesz az osztálytalálkozóm, szóval most én kell h legyek a nyomorék, aki nem tud elmenni ... :( :o szorri!

stood at the top of the hill over my town i was found. finding myself used to be hard but now i see the light. this is music.
  • shinning
    shinning Posts: 256
    sziasztok!

no én is pont ezt akartam kérdezni, hogy mi lesz pénteken....de akkor látom el kell napolnunk a találkát.....
    1996: Budapest
    2005: Gorge, Vancouver
    2006: Arnhem, Prága, Bécs
    2007: Madrid, Katowice, Nickelsdorf, Nijmegen
    2009: Rotterdam, Berlin
    2010: Dublin, Belfast, Berlin
  • lilinger
    shinning wrote:
    sziasztok!

no én is pont ezt akartam kérdezni, hogy mi lesz pénteken....de akkor látom el kell napolnunk a találkát.....

IGem...na, majd akkor fussunk neki megint az egyeztetésnek...
    I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack
  • Ricsard
    Természetesen nagyon szeretnék találkozni Veletek, de ha már "csak" 4-en jeleztük az érdeklődésünket és végül egyikőnknek még sem alkalmas az időpont, akkor szerintem is indokolt lenne halasztani! Javasoljunk egy új dátumot...!;)

BTW >> PM2GY!
  • lilinger
    Ricsard wrote:
    Javasoljunk egy új dátumot...!;)

Én is erre céloztam ám! :D
  • Ricsard
    oké, akkor a közös pénteki estét nyilvánítsuk sztornónak! :(
    de nem adjuk föl!!! :)
  • Ricsard
    jeeeeeeeeeeeeeee
    juhééééééééééé
    ááááááááááááá

egész héten az isteni Cure-t hallgattam veszettül azt hajtogatva, hogy muszáj, hogy újra lássam-halljam őket élőben...és mit ad Isten??? Kapok egy ímélt, hogy február 23-án azaz SZOMBATON(!) :) a kedvenc csarnokomban, a bécsi GASOMETERben(!) fellépnek és ismét 3 órás koncertet fognak adni !!! Hm. Mohó vagyok, tudom, szóval egyből ráröppentem a 3500 jegy egyikére!!! És sikerült!:)
    Aki esetleg szívesen velem tartana, most szóljon, mert szervezem a bagázst, és még van hely a KOCSIMBAN:p!

(Ja, ha már itt tartunk, a turné Bécs mellett eljut Katowicebe, Prágába is 22 másik európai város mellett! Budapest persze ismét kivétel!:mad: )
  • shinning
    Ricsard wrote:
    jeeeeeeeeeeeeeee
    juhééééééééééé
    ááááááááááááá

egész héten az isteni Cure-t hallgattam veszettül azt hajtogatva, hogy muszáj, hogy újra lássam-halljam őket élőben...és mit ad Isten??? Kapok egy ímélt, hogy február 23-án azaz SZOMBATON(!) :) a kedvenc csarnokomban, a bécsi GASOMETERben(!) fellépnek és ismét 3 órás koncertet fognak adni !!! Hm. Mohó vagyok, tudom, szóval egyből ráröppentem a 3500 jegy egyikére!!! És sikerült!:)
    Aki esetleg szívesen velem tartana, most szóljon, mert szervezem a bagázst, és még van hely a KOCSIMBAN:p!

(Ja, ha már itt tartunk, a turné Bécs mellett eljut Katowicebe, Prágába is 22 másik európai város mellett! Budapest persze ismét kivétel!:mad:)

húúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú :-) nagyon jó!!!!
    de mi az hogy csak 3500 jegy?????!!!!! ennyi a befogadóképessége a helyszínnek, vagy ilyen "családias" "intim koncertet" szeretnének létrehozni ?
    :-))))
    még körbekérdezem az ismerőseimet, át kell gondolnom, bár az idő sürget.....jaj mint mindig!! :-)
  • lilinger
    shinning wrote:
    "intim koncertet"

Michael Bolton-i magasságok? :D:D:D
  • Ricsard
    shinning wrote:
    húúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú :-) nagyon jó!!!!
    de mi az hogy csak 3500 jegy?????!!!!! ennyi a befogadóképessége a helyszínnek, vagy ilyen "családias" "intim koncertet" szeretnének létrehozni ?
    :-))))
    még körbekérdezem az ismerőseimet, át kell gondolnom, bár az idő sürget.....jaj mint mindig!! :-)

a befogadóképesség limitált (max 4000 fő)
    és hát ugyebár The Cure. Fél Európa már sold out, úgyhogy SIEEEEEESS MÓNI! Szombatra esik, úgyhogy a múltkor kimaradt bécsi városnézés bepótolható. Nóriéknak (hm, Cure fanatikusok:)) még nem sikerült szólnom, de akár összehozhatnák újfent a muse-os csapatot.

EDIT: a kollegáim (Nine Inch Nails-es csapat az imént jelezte, hogy ők mindenképp jönnek!) :D jeee
  • Ricsard
    lilinger wrote:

hm...:confused:...ne haragudj, de ez a kérdés önmagában egy abszurd paradoxon :)
  • shinning
    lilinger wrote:

:)
    húú tényleg, most jutott eszembe egy régi álmom, ahogy visszatértünk az intim koncert témára.
    a régi sulimban voltam, a tornateremben egy koncerten, de nem tulajdonítottam nagy érdeklődést, olyan vakációs buli hangulata volt...amikor már csak lézeng egy pár ember, mert mindenki elutazott már. na nem ez a lényeg....egyszercsak ŐK (természetesen Eddieék) jelennek meg a színpadon...persze egyből odarohanok, integetek, és Eddie odajön és úgy üdvözöl mint egy régi ismerőst...mintha azt mondaná, "óóó Te is eljöttél!!!??" no hát az elég intim koncert volt :)
  • shinning
    Ricsard wrote:
    a befogadóképesség limitált (max 4000 fő)
    és hát ugyebár The Cure. Fél Európa már sold out, úgyhogy SIEEEEEESS MÓNI! Szombatra esik, úgyhogy a múltkor kimaradt bécsi városnézés bepótolható. Nóriéknak (hm, Cure fanatikusok:)) még nem sikerült szólnom, de akár összehozhatnák újfent a muse-os csapatot.

EDIT: a kollegáim (Nine Inch Nails-es csapat az imént jelezte, hogy ők mindenképp jönnek!) :D jeee

oké oké....:) tudod, ismerőseim nincsenek úgy felpörögve a koncertekre...főleg, hogy mondom mikor lesz!!!
  • Ricsard
    oké, kedves Móni! Próbáltalak már elérni telefonon, de hiába :confused: ! A lényeg, hogy már csak TE hiányzol a tavaly decemberi csapatból, úgyhogy csipkedd Magad:) azzal a bizonyos pozitív döntéssel! És végre bepótolhatnánk a bécsi városnézést is!:p
  • shinning
    Ricsard wrote:
    oké, kedves Móni! Próbáltalak már elérni telefonon, de hiába :confused: ! A lényeg, hogy már csak TE hiányzol a tavaly decemberi csapatból, úgyhogy csipkedd Magad:) azzal a bizonyos pozitív döntéssel! És végre bepótolhatnánk a bécsi városnézést is!:p

igen, fél tízig vártam, aztán már álomra is hajtottam fejem...:)
    rendben köszi....csak még körbe kell járnom a régi "curés" bandát, mert szerintem sokakat érdekelne, aztán lehet hogy én gondolom megint így :)
  • Ricsard
    hm, koncertek körüli szervezés tekintetében vélhetően már igen nagy gyakorlatra tettél szert;), de ha netalán elbizonytalanodnál :p a rábeszélés/szállásfoglalás metodikáját illetőleg, jó helyen jársz, ezen a fórumon bátran kérhetsz segítséget:D