*__Pearl Jam >>> Hungary__*
Options
Comments
-
shinning wrote:Nagyon Köszönöm A Köszöntést!!!
ÚRISTEN TÉNYLEG, MA EGY ÉVE OTT ÁLLTUNK MÁR A KÜZDŐTÉREN!!!! RICSÁÁÁÁÁÁÁÁRD!!!!!!!!!! HÚÚÚÚÚÚÚÚÚ HÁT EZ NAGYON DURVA....
én úgy keverem már a dolgokat, hogy olyan mintha nem is tavaly lett volna, hanem tavaly előtt, és az idei koncertek meg tavaly......el sem hiszem egy pár hónapja voltunk Pearl Jam koncerten!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
...továbbá Isten éltesse sokáig a bécsi koncert szép emlékét is!!! Istenem, annyira de annyira klassz volt az egész...a társaság, az új & friss arcok, a várakozás, a rohanás, HELYfoglalás, fényképezőgép dobálás, kattintgatás, a helyszín, A ZENEKAR, a gyilkos kezdés (brutál első öt dalból álló blokk), Stone üdvözlés, B-U-D-A-P-E-S-T, Eddie elvonulása, Last Kiss őrület, Eddie visszatér és pacsizik, a magyarok üdvözlése, Mike pengető özöne...ááá...ez mindenképp az egyik legeslegeslegfantasztikusabb koncert, amin valaha is voltunk!!! (Már ha lehet választani a szép emlékek közül...)Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
Eddie: Dublin & London0 -
Ricsard wrote:Már ha lehet választani a szép emlékek közül...
nem lehet
tegnap voltam a marximban, és vagy 4 PJ számot leadtak
Móninak meg megy a sok sok jókívánság, pusszstood at the top of the hill over my town i was found. finding myself used to be hard but now i see the light. this is music.0 -
Mi legyen akkor mikor és hol?I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack0
-
pénteken 8 körül érnék a Belvárosba. Előtte sajnos nem alkalmas az időpont!
(Szuzán, kérlek hozd el végre azt az újságcikket!:))Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
Ricsard wrote:pénteken 8 körül érnék a Belvárosba. Előtte sajnos nem alkalmas az időpont!
(Szuzán, kérlek hozd el végre azt az újságcikket!:))
sajnálattal kell közölnöm, hogy, mint kiderült, most pénteken lesz az osztálytalálkozóm, szóval most én kell h legyek a nyomorék, aki nem tud elmenni ... :(szorri!
stood at the top of the hill over my town i was found. finding myself used to be hard but now i see the light. this is music.0 -
sziasztok!
no én is pont ezt akartam kérdezni, hogy mi lesz pénteken....de akkor látom el kell napolnunk a találkát.....1996: Budapest
2005: Gorge, Vancouver
2006: Arnhem, Prága, Bécs
2007: Madrid, Katowice, Nickelsdorf, Nijmegen
2009: Rotterdam, Berlin
2010: Dublin, Belfast, Berlin0 -
shinning wrote:sziasztok!
no én is pont ezt akartam kérdezni, hogy mi lesz pénteken....de akkor látom el kell napolnunk a találkát.....
IGem...na, majd akkor fussunk neki megint az egyeztetésnek...I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack0 -
Természetesen nagyon szeretnék találkozni Veletek, de ha már "csak" 4-en jeleztük az érdeklődésünket és végül egyikőnknek még sem alkalmas az időpont, akkor szerintem is indokolt lenne halasztani! Javasoljunk egy új dátumot...!;)
BTW >> PM2GY!Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack0
-
oké, akkor a közös pénteki estét nyilvánítsuk sztornónak! :(
de nem adjuk föl!!!Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
jeeeeeeeeeeeeeee
juhééééééééééé
ááááááááááááá
egész héten az isteni Cure-t hallgattam veszettül azt hajtogatva, hogy muszáj, hogy újra lássam-halljam őket élőben...és mit ad Isten??? Kapok egy ímélt, hogy február 23-án azaz SZOMBATON(!)a kedvenc csarnokomban, a bécsi GASOMETERben(!) fellépnek és ismét 3 órás koncertet fognak adni !!! Hm. Mohó vagyok, tudom, szóval egyből ráröppentem a 3500 jegy egyikére!!! És sikerült!:)
Aki esetleg szívesen velem tartana, most szóljon, mert szervezem a bagázst, és még van hely a KOCSIMBAN:p!
(Ja, ha már itt tartunk, a turné Bécs mellett eljut Katowicebe, Prágába is 22 másik európai város mellett! Budapest persze ismét kivétel!:mad: )Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
Ricsard wrote:jeeeeeeeeeeeeeee
juhééééééééééé
ááááááááááááá
egész héten az isteni Cure-t hallgattam veszettül azt hajtogatva, hogy muszáj, hogy újra lássam-halljam őket élőben...és mit ad Isten??? Kapok egy ímélt, hogy február 23-án azaz SZOMBATON(!)a kedvenc csarnokomban, a bécsi GASOMETERben(!) fellépnek és ismét 3 órás koncertet fognak adni !!! Hm. Mohó vagyok, tudom, szóval egyből ráröppentem a 3500 jegy egyikére!!! És sikerült!:)
Aki esetleg szívesen velem tartana, most szóljon, mert szervezem a bagázst, és még van hely a KOCSIMBAN:p!
(Ja, ha már itt tartunk, a turné Bécs mellett eljut Katowicebe, Prágába is 22 másik európai város mellett! Budapest persze ismét kivétel!:mad:)
húúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú :-) nagyon jó!!!!
de mi az hogy csak 3500 jegy?????!!!!! ennyi a befogadóképessége a helyszínnek, vagy ilyen "családias" "intim koncertet" szeretnének létrehozni ?
:-))))
még körbekérdezem az ismerőseimet, át kell gondolnom, bár az idő sürget.....jaj mint mindig!! :-)1996: Budapest
I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack0
-
shinning wrote:húúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú :-) nagyon jó!!!!
de mi az hogy csak 3500 jegy?????!!!!! ennyi a befogadóképessége a helyszínnek, vagy ilyen "családias" "intim koncertet" szeretnének létrehozni ?
:-))))
még körbekérdezem az ismerőseimet, át kell gondolnom, bár az idő sürget.....jaj mint mindig!! :-)
a befogadóképesség limitált (max 4000 fő)
és hát ugyebár The Cure. Fél Európa már sold out, úgyhogy SIEEEEEESS MÓNI! Szombatra esik, úgyhogy a múltkor kimaradt bécsi városnézés bepótolható. Nóriéknak (hm, Cure fanatikusok:)) még nem sikerült szólnom, de akár összehozhatnák újfent a muse-os csapatot.
EDIT: a kollegáim (Nine Inch Nails-es csapat az imént jelezte, hogy ők mindenképp jönnek!)jeee
Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
lilinger wrote:Michael Bolton-i magasságok?
:D:D
hm......ne haragudj, de ez a kérdés önmagában egy abszurd paradoxon
Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
lilinger wrote:Michael Bolton-i magasságok?
:D:D
húú tényleg, most jutott eszembe egy régi álmom, ahogy visszatértünk az intim koncert témára.
a régi sulimban voltam, a tornateremben egy koncerten, de nem tulajdonítottam nagy érdeklődést, olyan vakációs buli hangulata volt...amikor már csak lézeng egy pár ember, mert mindenki elutazott már. na nem ez a lényeg....egyszercsak ŐK (természetesen Eddieék) jelennek meg a színpadon...persze egyből odarohanok, integetek, és Eddie odajön és úgy üdvözöl mint egy régi ismerőst...mintha azt mondaná, "óóó Te is eljöttél!!!??" no hát az elég intim koncert volt1996: Budapest
Ricsard wrote:a befogadóképesség limitált (max 4000 fő)
és hát ugyebár The Cure. Fél Európa már sold out, úgyhogy SIEEEEEESS MÓNI! Szombatra esik, úgyhogy a múltkor kimaradt bécsi városnézés bepótolható. Nóriéknak (hm, Cure fanatikusok:)) még nem sikerült szólnom, de akár összehozhatnák újfent a muse-os csapatot.
EDIT: a kollegáim (Nine Inch Nails-es csapat az imént jelezte, hogy ők mindenképp jönnek!)jeee
oké oké....:) tudod, ismerőseim nincsenek úgy felpörögve a koncertekre...főleg, hogy mondom mikor lesz!!!1996: Budapest
oké, kedves Móni! Próbáltalak már elérni telefonon, de hiába
! A lényeg, hogy már csak TE hiányzol a tavaly decemberi csapatból, úgyhogy csipkedd Magad:) azzal a bizonyos pozitív döntéssel! És végre bepótolhatnánk a bécsi városnézést is!:p
Ricsard wrote:oké, kedves Móni! Próbáltalak már elérni telefonon, de hiába
! A lényeg, hogy már csak TE hiányzol a tavaly decemberi csapatból, úgyhogy csipkedd Magad:) azzal a bizonyos pozitív döntéssel! És végre bepótolhatnánk a bécsi városnézést is!:p
igen, fél tízig vártam, aztán már álomra is hajtottam fejem...:)
rendben köszi....csak még körbe kell járnom a régi "curés" bandát, mert szerintem sokakat érdekelne, aztán lehet hogy én gondolom megint így1996: Budapest
hm, koncertek körüli szervezés tekintetében vélhetően már igen nagy gyakorlatra tettél szert;), de ha netalán elbizonytalanodnál
a rábeszélés/szállásfoglalás metodikáját illetőleg, jó helyen jársz, ezen a fórumon bátran kérhetsz segítséget:D
Eddie: Dublin & London0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads