Pearl Jam in Zagreb!
Comments
-
cropdustress wrote:Da, ona. :ee: al znas na koju ja mislim.
Ajme, ANA??? Kakve se to primisli po tvojoj glavi motaju?hahhaa
pa ja sam i mislila na onu tvoju. ne znamo kaj je posle s njom pokušaval
i bolje :eek:0 -
snih nam se vratio!!!
još i asfo da navrati koji put,bilo bi zakon
ajd, dodjite i vi na meet-up, bilo bi super
i joj, propustih KOL, i još eddieja s njima... inače, tu kombinaciju bih fakat željela vidjet/čut, jer zadnji album od KOL mi je fenomenalan, i ne, ja ne čujem kojote, samo lavove0 -
cropdustress wrote:vec sam rekla, i opet cu..ne bih se bunila da znam :cool:
A mislim da nisam jedina od zenskorg roda koja tako misli...
u biti sam samo htjela prokomentirati kako je meni super koliko puno muškića na primjeru edija spremno izjave da je prezgodan, onak, da su oni dovoljno sigurni u svoju seksualnost da mogu mirne duše izjaviti da je naš ed predivan...
e, i BOK SNIH, di si kućo stara!good to have you back! baš sam vas se sjetila prije par dana pa smo vas 'tračali' da bi baš super bilo da ako napravimo taj open air meet-up na Đarunu da bi mogli stvarno baciti i roštilj pa da i vi dođete, da Jankec trčkara okolo i sl.
0 -
Kakve aluzije! OMG!!?!!???:D Vas bi djevojke sve trebalo pozatvarati! Čudo da ovakve uopće imate dopuštenje hodati slobodno svijetom!:D:D:D0
-
@ Iva: Bog i hrvati! Da vidjet ćemo za miting!
A kaj se tiče mog komentara, išao nekako kad i tvoj pa nekako nisi u tim rečenicama. Mada, kaj si napisala...:D:D
Nadam se da će nas ovi naši razveselit malo večeras!:)0 -
Evo Kaiser Chiefs dali tri stvari na live streaming!
Valjda će naše društvance biti malo šire ruke!:):D0 -
Hahaah, a jeste me nasmijali
Iva, slazem se, masu muskih uvijek komentira Eddija ciste duse.
I svi su pomalo gay za njim, haha. al on je nas
Uhm, Ana, da, mislim, nije ju on stavio u hlace, vec je pokusao. a kasnije, pa ne znam, tko zna sto je bilo s njom.
Nadam se da je Majk probao majicu zapravo. Zenska S. hahaah"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
cropdustress wrote:Uhm, Ana, da, mislim, nije ju on stavio u hlace, vec je pokusao. a kasnije, pa ne znam, tko zna sto je bilo s njom.
Nadam se da je Majk probao majicu zapravo. Zenska S. hahaah
znam, samo je pokušalkako bi fora bilo da se majk pojavi u toj majci na
nekom koncertu!! lol0 -
Ej ljudi,
Kako da slusam uzivo ovaj festival?26.09.2006 Zagreb, Croatia
12.06.2007 Munich, Germany0 -
Doctor wrote:Ej ljudi,
Kako da slusam uzivo ovaj festival?
http://www.rockwerchter.be/RW2007/fase2/live.asp i onda na streaming
prvo jezik odabereš... sad vidim da link nije na strnicu na koju sam mislila da je0 -
Doctor wrote:Ej ljudi,
Kako da slusam uzivo ovaj festival?"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
Nemam vremena istrazivati, pa ak mi neko moze reci u koliko sati nastupaju nasi miljenici danas
?
Drzim fige da bude webcast!!!0 -
Piše na stranici prije!:D:D
23:00 - svi smo na koljenima!:D:)0 -
jos nista.. to ce biti odluka u dijelu sekundeOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
Free Pips chips & videoclips na riječkom Korzu vs. live streaming iz Belgije pitanje je sad
Sva sreća pa mi Korzo nije daleko, ako se uopće odlučim na pc&vc..Death or glory!0 -
Rijeka wrote:Free Pips chips & videoclips na riječkom Korzu vs. live streaming iz Belgije pitanje je sad
Sva sreća pa mi Korzo nije daleko, ako se uopće odlučim na pc&vc..Ipak mi treba 15-20min do RI, al ipak cu ja biti doma veceras
"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
Sad već ko strvinar non-stop nadgledam streaming i čekam trenutak kad će se upitnik pretvorit u kvačicu...
Uskoro, nadam se... Bar da nam daju nekoliko pjesama, možemo mi živjet i od njihovih mrvica...Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...0 -
potato girl wrote:Sad već ko strvinar non-stop nadgledam streaming i čekam trenutak kad će se upitnik pretvorit u kvačicu...
Uskoro, nadam se... Bar da nam daju nekoliko pjesama, možemo mi živjet i od njihovih mrvica..."I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
Rijeka wrote:Free Pips chips & videoclips na riječkom Korzu vs. live streaming iz Belgije pitanje je sad
Sva sreća pa mi Korzo nije daleko, ako se uopće odlučim na pc&vc..
Rekao bih da se na Pipse svakako isplati otići, ali odluka nije laka!:):)
Gledao ih prije par mjeseci i bili jako dobri! Evo i Pajo će potvrdit!:D
Pajo... di si Pajo... Pajusinoooooo!0 -
snih wrote:Piše na stranici prije!:D:D
23:00 - svi smo na koljenima!:D:)
Hvala na info, znaci do 23 moram biti doma!
0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads