Pearl Jam in Zagreb!
Comments
-
asfo:
S obzirom na vodene kozice, ovaj utorak niš, nemrem dete ostaviti tak tufnjasto... koza na kozi...
A slijedeći može, "gospođo, koja je vaša lokacija"? Parkić narkić? u koju uru?
Hvala unaprijed, nadam se da moje pismo nećete baciti u koš...0 -
Misle li oni početi ili kaj...0
-
Nego, oćel' to više?Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...0
-
pajo wrote:Iva: no comment... vjerojatno biste ga obojica jako rado i dulje gledali samo da možete...
ja bih na ovo dodala - samo da nas nema u blizini...
žestoka je konkurecija...
nego, da malo oftopičarim - ma jeste čuli vi ove laži i objede o najljepšem mi potencijalnom priležniku, wentworthu milleru iz serije zakon braće, da je, zamislite, gej... o bože me sačuvaj!!!i da je vlatka varala đikana odn. da je na vrijeme našla drugog i boljeg partnera...
... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
jurasica wrote:nego, da malo oftopičarim - ma jeste čuli vi ove laži i objede o najljepšem mi potencijalnom priležniku, wentworthu milleru iz serije zakon braće, da je, zamislite, gej... o bože me sačuvaj!!!
Wentworth nije gej... I object!Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...0 -
evo ih....:)
do sada:
Go
Animal
Brain Of J.
World Wide Suicide
Once
Dissident
Do The Evolution
Gods´ Dice0 -
Počelo je, počelo...Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...0
-
Vidim ih preko Windows Media Playera, ali slika mi se smrzava i nista ne cujem!!! Jel zna netko kako da to rijesim?0
-
justanothergirl wrote:Vidim ih preko Windows Media Playera, ali slika mi se smrzava i nista ne cujem!!! Jel zna netko kako da to rijesim?
Gledaj direktno sa stranice!0 -
potato girl wrote:Wentworth nije gej... I object!
ma totalno se lsažem... čak sam kupila i zadnji OK gdje je izašao njegov poster.... netko kupuje postere od PJ a neki od glumaca...
nego, da kažem nešto u vezi sa ovim zbog čega smo sada svi tu... AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
I just want to scream HELLOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...0
-
jurasica wrote:ja bih na ovo dodala - samo da nas nema u blizini...
žestoka je konkurecija...
nego, da malo oftopičarim - ma jeste čuli vi ove laži i objede o najljepšem mi potencijalnom priležniku, wentworthu milleru iz serije zakon braće, da je, zamislite, gej... o bože me sačuvaj!!!i da je vlatka varala đikana odn. da je na vrijeme našla drugog i boljeg partnera...
juras, prestani se zahebavat, imas mail... nema na cemuStanding on a hill, staring at a mountain...0 -
genijalno...
kao da sam tamo
nego jeste skuzili na corduroy...u jednom dijelu poptuno prestanu svirat gitare i cuju se samo bubnjevi i bass...:)
to je novost cini mi se...dobro zvuci...0 -
e da, gledam malo koje svi imamo signatures... a jesmo pametni u pm (private message)Standing on a hill, staring at a mountain...0
-
killroy wrote:genijalno...
kao da sam tamo
nego jeste skuzili na corduroy...u jednom dijelu poptuno prestanu svirat gitare i cuju se samo bubnjevi i bass...:)
to je novost cini mi se...dobro zvuci...
e, malo vas sad mrzim jer ne mogu gledatStanding on a hill, staring at a mountain...0 -
snih wrote:Gledaj direktno sa stranice!
Odem na njihovu stranicu, kliknem live streaming i opet me nekak baci na Windows Media Player i steka, a ja ne znam kaj radim krivo! Grrr!0 -
apdejt samo za silju:
Go
Animal
Brain Of J.
World Wide Suicide
Once
Dissident
Do The Evolution
Gods´ Dice
Corduroy
Small Town
Why Go
Given To Fly0 -
justanothergirl wrote:Odem na njihovu stranicu, kliknem live streaming i opet me nekak baci na Windows Media Player i steka, a ja ne znam kaj radim krivo! Grrr!0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads
- 29.1K Other Music