Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
E pa da se vratimo na prvu stranicu, kad je već turneja krenula. Santiago, 29 pjesama, 2 sata i 40 minuta. Nije loše za "starce". Istina, radilo se više-manje o Greatest Hits + Munja varijanti, ali nećemo se sad žalit, jel. Ono najbolje ionako moraju ostavit za Brazil, odnosno da budem precizniji, za Sao Paulo i Rio de Janeiro.
Valjda će ovo netko pročitati.Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
We gonna love you long time.
ZAGREB! This is MIKE McCREADY! MIKE McCREADY this is ZAGREB!0 -
Evo ja citam dok cekam let za Buenos AiresPost edited by DandelionSeed on0
-
Čita se, čita. Dolaze obavijesti na mail čim se objavi novi post, inače se uoće ne bih ni sjetio baciti oko ima li ovdje kaj novo, previše smo zapostavili forum u zadnje vrijeme.
Pristojna setlista, ali ipak u Brazilu očekujem nekaj spektakularnije.
I manje Munje i Backspacera.0 -
Evo ja sam pročitao i učinit ću sve što mogu da ti se ostvare želje... jbg, ne mogu puno... zapravo ne mogu ništaSAMCRO said:Ono najbolje ionako moraju ostavit za Brazil, odnosno da budem precizniji, za Sao Paulo i Rio de Janeiro.
Valjda će ovo netko pročitati.(ali ti držim fige
)
ja sam si stavio reminder na 08.12. u 19h... ako tada ne objave turneju, dajem otkaz
Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
siljo said:
Evo ja sam pročitao i učinit ću sve što mogu da ti se ostvare želje... jbg, ne mogu puno... zapravo ne mogu ništaSAMCRO said:Ono najbolje ionako moraju ostavit za Brazil, odnosno da budem precizniji, za Sao Paulo i Rio de Janeiro.
Valjda će ovo netko pročitati.(ali ti držim fige
)
ja sam si stavio reminder na 08.12. u 19h... ako tada ne objave turneju, dajem otkaz
Edit: prebacujem reminder na 10.12.Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
Meni nece objavljivat post ove koji su duljI od jednog reda0
-
Na vasu srecu0
-
Uglavnom, nadam se poboljsanju u argentini vec0
-
A za eurotour su sad pocela spekulacije I za portugal0
-
Ne mogu ni smajlice stavljat0
-
Ipak mogu
No, necu valjda prec pola zemaljske kuglE Eda bi slusala alive I sirene
0 -
onaj gore edit sam vrhunski odradio... ah ti komjuteri, tko to jos koristiStanding on a hill, staring at a mountain...0
-
Maslačak nam se ne javlja sa svojim osebujnim i nadasve zanimljiv izvještajima. Iako sam čuo da se oglasila na FB. Javila mi ptičica. Hm, ili je to neka druga društvena mreža
U svakom slučaju, ne znam koliko ste vidjeli kako je bilo u BA. Ja sam bacio oko na nekoliko video uradaka i uočio veliku SLO zastavu u sredini sredine, Ed u facu. Respect za sosedje
BA setlista odlična. Vidim, osjećam gradaciju i kulminaciju u SP i RijuŽelio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
Osjecam se prozvanomPost edited by DandelionSeed on0
-
Ali I dalje samo one linere mogu postat
0 -
A njih bi trebalo previse0
-
Za samo dijelic atmosfere prenest0
-
:-)0
-
Vrijeme je za rekapitulaciju. Dolazeći na stadion znali smo da će biti nešto posebno, zbog Pariza i zbog velikog stadiona. Strah od mogućeg južnoameričkog stampeda u GA-u bio je potpuno neopravdan jer je venue bio organiziran kao i na posljednjoj Euro turneji, s razdvojenim dijelovima.
Naljutili su me na ulazu, jer su mi oduzeli tubu za postere. Kao, nekog ćeš na smrt isprebijati. Onda mi unutra daju dvije tube s kojima sam se mogao igrati Bruce Leeja. Na njihovu sreću, jučer me baš nije bacalo na agresivu
Čekanje do koncerta iskoristili smo da nam Ivana ispriča doživljaje s prethodnih koncerata. A svi znamo da Maslačkica zna vjerno prenijeti što je vidjela, čula, osjećala.
Usput je Anicu i mene zahaltao Graham s New Zealanda. Čovjek prepoznao kravatu, pa rekao da mijenja Radio Roba koji dolazi tek u Rio i da bi nas snimio s našim željama. Ukratko, rekao sam da znam da neće odsvirat Strangest tribe kad su ga odsvirali u Oslu, ali da bih onda volio čut Footsteps - i Eddie me čuo.
Annie nije dobila Comfortably Numb mi I Got Id, ali to je bilo za očekivati s obzirom da su ih svirali u Porto Alegreu. Šteta, ali ostaje nam Rio.
Show je, vidite i prema setlisti, bio pod žestokim utjecajem trenutka u kojem se događao. Eddie je, već prema običaju, bio zabrinut za sve nas, pazio da budemo safe. I bio je u odličnoj pjevačkoj formi, tekstove je uglavnom znao. Portugalski mu još uvijek ni blizu ne ide kao hrvatski, a imao je pripremljene castrovske govore
Ne znam kako vama, ali meni je Long Road opener jedan od dražih, a ovaj put nije bilo ni Penduluma, što je opet show učinilo posebnim s obzirom na to da je Pendulum postao standard na početku. Šteta što ga nisu negdje kasnije ugurali. Band je u super formi, iako se skužilo da neke pjesme nisu već duže zajedno svirali.
Sao je pokazao da se moraju riješit one željezne ptice koja im zlokobno visi nad glavama. Ljudi, kad se to počeli njihat, mene uhvatila frka. Srećom, oni su bili totalno cool. Eddie se čak naljutio jer su ga natjerali da odsvira akustičnu verziju Small Towna i razbije ritam showa, jer se vrijeme u tom trenutku smirilo. Kao da se netko odozgo zajebavao s njim i s nama.
Kad se kiša stvarno spustila, onda je prala. Nevjerojatno, ali u nekim trenucima samo po nama, a u drugima samo po bandu. Znam da zvuči nevjerojatno, ali doista je bilo tako. Na kraju smo svi bili "sretni i mokri do kože". Niko, ne boj se, posteri su suhi
Koliko je band bio sretan na kraju, najbolje pokazuje Eddiejeva reakcija. Prošao YL, naklonili se, krenuli silazit, kad eto ti njega opet. Imamo vremena za još jednu - All Along The Watchtower. A kad je nakon toga odlazio imao sam dojam da mu ni to nije bilo dosta. Kao što je rekao za vrijeme koncerta; htio nas je sve izgrlit, jednog po jednog, ali za to bi mu trebale tri godine.
Eto, takav vam je bio Sao Paulo.
Post edited by SAMCRO onŽelio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
Zaboravih spomenut da sam u glavi zamišljao da ćemo imat djelomično Benaroya experience, samo na otvorenom i u ogromanjskom prostoru. E kad su počeli svirati Of The Girl odmah me prebacilo u Benaroya mod. Svakako jedan od highlightsa večeri u kojoj smo čuli 33 pjesme.
I još mi je jedna stvar nevjerojatna - Brazilci i engleski nisu baš veliki prijatelji. OK, PJ populacija je iznimka, ali i među njima ima ljudi koji nisu sigurni u svoje znanje i ne upuštaju se lako u konverzaciju. A onda krenu pjesme i većina pjeva, skoro sve, ne samo "tu tu ru tu turu ru" dijelove. Završi koncert i opet se pretvaraju u "my english is shit" Brazilce. Još jedna dimenzija u kojoj je PJ zaslužan za - miracle.Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
ZAGREB! This is MIKE McCREADY! MIKE McCREADY this is ZAGREB!0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 273 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music