Pearl Jam in Zagreb!

Options
1127112721274127612771290

Comments

• SAMCRO said:

Da skratim - gledat ćeš ih još i doživjeti još puno trenutaka kojih ćeš se zauvijek sjećati. I mi skupa s tobom kad nam ih sve onako lijepo opišeš. ;)

Riječi ti se pozlatile :-D Znači, da nabavim kasicu prasicu i krenem s namjenskom štednjom za iduću turneju? ;-)
  • siljo said:

Future days is a song about parenting, kaže Ed. It's about your fucking partner. Or fucking your partner :-D once kids are all grown up and you get to have time for yourselves again

ma samo sam stavio naglasak na naslove... :) nego, kad se smatra da su "kids all grown up"? anyone? :D
    Ma znam, samo sam iskoristila priliku da citiram Eda (to mi je jedno od najdražih pojašnjenja značenja pjesme :-D ) Da i na jednom ju je bootu najavio kao "song about parenting, and it's not world wide suicide :-) ". A što se tiče odgovora na tvoje pitanje, ja mislim da je Ed u tom pogledu vrlo naivan. Odrastu i puste te na miru eventualno i ako si sretan nekad oko njihove tridesete, a onda dođu unuci i krene drugi krug. ;-D
  • SAMCRO
    SAMCRO PJ show, Mike's side Posts: 449
    edited July 2014
    siljo said:

Future days is a song about parenting, kaže Ed. It's about your fucking partner. Or fucking your partner :-D once kids are all grown up and you get to have time for yourselves again

ma samo sam stavio naglasak na naslove... :) nego, kad se smatra da su "kids all grown up"? anyone? :D
    Iskoristi priliku dok je Miha još prilično bespomoćna i ne može mrdnut iz kinderbeta, ako ju tamo ostaviš (ili već možda može). Sljedeću ćeš dobit tamo negdje za 12-13 godina kad krene izlazit s frendicama i kad joj više nećeš trebati. :D
    Post edited by SAMCRO on
    Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
    We gonna love you long time.
    ZAGREB! This is MIKE McCREADY! MIKE McCREADY this is ZAGREB!
  • elcielo
    elcielo Posts: 1,149
    wow, opet plahta teksta, super SAMCRO :)
    meni je isto venue izgledao idilično hipijevski, ono - "peace, love" shema, ali prije ispada da je bilo "piss, love" =))
    ne mogu vjerovati da je engleska publika zbilja tako blesava, iako stalno čitam takve priče :-q

_annie_, odlične fotke, opet =D>

isto tako, ova priča o kraju benda koju ste potegnuli, mi nije bila ni na kraj pameti. možda zato što uopće ne čitam ništa o PJ-u osim ovog threada, pa sam nesvjesna šaputanja i tračeva, hm :-@
    ali, složila bih se sa SAMCRO, prevelik je tu financijski ulog, pa kad gledaš te ljude koji ih prate na turnejama, to su zbilja potpuno iste face koje sam vidjela i na touru 2000. (žena koja je zadužena za mikrofone, npr., i security, pete se zove, jel' tako :-/ ).

super pitanje, siljo, nemam odgovor na njega :D
    iako, evo citata iz jednog filma, ma ne znam zapravo di sam ga vidjela, ali zbilja je tako istinit: tvoj život je samo tvoj tek od onog momenta kad se odseliš od staraca pa do onog trenutka dok ne dobiješ djecu :D

viki, i meni je žao da se nismo vidjele. bit će prilike, nadam se, već sljedeće ljeto ;)
  • potato girl
    potato girl Posts: 474
    I, kad je sljedeci tour? :D
    Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...
  • potato girl
    Uzivala sam citajuci sve ove detaljne izvjestaje, posebno hvala Dandelion na osvrtu na Leeds, tu je potekla i suza jer sam imala osjecaj kao da sam tamo. Ne bih se previse brinula oko raznih govorkanja o mogucem raspadu benda, uzivaj i planiraj iducu turneju. ;)
  • SAMCRO
    U silnoj nakupini događanja zaboravih spomenuti da ćemo 23.7. imati čast ugostiti švedski kraljevski par i potomke im u Samoboru. Još ću vam javiti aprox. vrijeme meeta, ali računajte da će to biti poslije podne/predvečer.
    Svi koji možete dođite. Organizirat ćemo neke kremšnite i još ponešto. Bit ćemo spontani. Zabilježite u kalendare i dovucite svoje guze do Samobora: srijeda, 23.7. Ako nekog treba pokupit u ZG i poslije vratit u ZG - i to možemo organizirati. Samo se javite. :D
    Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
  • viki1984
    viki1984 Posts: 82
    @samcro izvrstan tekst! S tim da je meni ova rečenica da su svirali kao da im je posljednji put samo najbolji mogući opis onoga što sam doživjela na oba koncerta na kojima sam bila i potvrdila veličinu najdražeg nam benda :-) Svaka im čast, svaki koncert su dali maksimum, kao što si rekao, i srce i dušu...i hvala im za to :-)
  • elcielo
    potato, hej, gdje si na kraju bila na ovom touru? znam da si se nećkala oko amsterdama, ali to je očito otpalo kad te nismo vidjeli tamo :-/
  • Karlhajnc
    Karlhajnc Posts: 120
    @DandelionSeed predivan izvještaj :x
    @SAMCRO također =D>
    Nadam se da ćemo sljedeću turneju sa svojim busom odraditi :-D
    No pojavila mi se ideja, kako sam ostala dužna izvještaj za matični portal ;) nekako sam htjela uvrstiti izvještaje barem dijelom vas koji ste bili drugdje :-) Ha? Za sad kao idejica.

• Mislim da te zapravo zakonski ništa ne sprečava da koristiš javne tekstove, objavljene na otvorenim forumima :-) But nice of you to ask :-) Uglavnom, da, što se mene tiče, možeš koristiti oba izvještaja, i s Werchtera i iz Leedsa.

I ja se nadam touring busu idući put. Stvarno nas ima posvuda i mislim da uopće ne bi bio problem izorganizirati logistiku za ne pretjerano puno para.

E i jedno pitanje za iskusnije - zašto pobogu onog jadnog čovjeka svaki put publika onako isfućka? Ima li neki drugi razlog osim činjenice da je pao s Marsa ravno u bend? Desilo se to prije 13 godina, get over it already. Meni je njega žao i mislim da to nije fer, on daje svoj doprinos i ako su ga kooptirali, onda valjda imaju svoje razloge koje treba poštovati. Ili ne?

• siljo
    siljo Posts: 2,203

E i jedno pitanje za iskusnije - zašto pobogu onog jadnog čovjeka svaki put publika onako isfućka? Ima li neki drugi razlog osim činjenice da je pao s Marsa ravno u bend? Desilo se to prije 13 godina, get over it already. Meni je njega žao i mislim da to nije fer, on daje svoj doprinos i ako su ga kooptirali, onda valjda imaju svoje razloge koje treba poštovati. Ili ne?

nije to fuckanje nego upravo suprotno... Boom Gaspar pa otuda "Boooooooo(m)"... barem ja to tako dozivljavam...
    hm, mozda ga ja pozdravljam dok cijela dvorana pljuje po njemu... (I don't think so) :)

Standing on a hill, staring at a mountain...

• :\"> HVala na pojašnjenju! Sad ću se i ja pridružit Booooooomanju. BIlo mi je čudno kako Ed ništa na to ne reagira, a dešava se baš na svakom koncertu. Sad je jasnije :-D
  • masni
    masni Posts: 1,657
    edited July 2014
    Plus, uz Booooomanje, dodaš još i šaka znak (možda si ih i vidjela u zraku dok se "fućkalo" :) )
    http://en.wikipedia.org/wiki/Shaka_sign
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • masni
    Hjoj, Gordane i Anice, BRMC i PJ skupa mora da je bomba od koncerta.
    Taj kombo mogu samo usporedit s vremenima kad su PJ predgrupa bili The Black Keysi, Kings of Leon, My Morning Jacket.. dok su svi još bili mali :D
  • SAMCRO
    @Karlhajnc‌ : ni ja nemam ništa protiv da koristiš ono što sam napisao, jerbo stojim iza svake svoje riječi
    @masni‌ : doživljaj bi bio još potpuniji da su BRMC i PJ imali malo više interakcije i da smo ih gledali u nekoj dvorani ili na stadionu poput tršćanskog, ali i ovako će ostati trajni štambilj na sivoj kori
  • potato girl
    elcielo said:

potato, hej, gdje si na kraju bila na ovom touru? znam da si se nećkala oko amsterdama, ali to je očito otpalo kad te nismo vidjeli tamo :-/

Nigdje. :) U planu su bili Amsterdam i Leeds, ali su nazalost otpali. Utjesila sam se kartom za The Who. :D

• masni
    Offtopikić: frend mi na žalost ne može ići na Super Uho festival, pa ako netko treba jeftiniju kartu (mislim da su sad 290, a on bih valjda dao za 250 za koliko ih je i kupio) nek mi javi. Ima 2 komada. Daklem, za festival, ne za solo National dan prije.

A kad već oftopičarim, kakav je plan za National 2.8., polazi tko iz ZG-a na dan koncerta?
    Čisto da provjerim opcije :D
  • elcielo
    ajd' da i ovdje oglasim: tražim kartu za the national 2.8. na tvrđavi 8->
  • siljo
    siljo Posts: 2,203

Nigdje. :) U planu su bili Amsterdam i Leeds, ali su nazalost otpali. Utjesila sam se kartom za The Who. :D

bravo! di ih gledas? vidim UK + Ireland datume... negdje sam ovih dana kraickom oka procitao da dolaze u Beč... zna netko nesto?

Standing on a hill, staring at a mountain...