Pearl Jam in Zagreb!

Options
1126812691271127312741290

Comments

• SAMCRO
    SAMCRO PJ show, Mike's side Posts: 449
    Dragi moji pučani,
    objavljujem da ćemo se nalaziti 9. srpnja AD 2014. kako bismo po posljednji put u ovoj turi ispratili predsjedništvo u egzilu na dalek put Dole Ispod, prije nego što nam se povrate u susjedstvo.
    Slušam prijedloge za mjesto i vrijeme meetupa, a usput provjeravam koliko vas se misli pojavit na istom.
    Usput, ako kome treba još koja majica, javite mi se što prije, da ih probam napraviti do meeta pa vam ih tamo dam.
    Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
    We gonna love you long time.
    ZAGREB! This is MIKE McCREADY! MIKE McCREADY this is ZAGREB!
  • Bakara
    Bakara Posts: 37
    Ukoliko je ikako moguće zamolio bi da se ovaj meet održi u nekom drugom terminu, naime 9. idem u Beč na konc AiC:-)
  • SAMCRO
    Nažalost, predsjedništvo u egzilu ne može nijedan drugi dan nego samo 9. 7. (na 13. godišnjicu Ivaniševićevog trijumfa u Wimbledonu) :D
    @Bakara‌ : mislit ćemo na tebe, a misli i ti na nas ;)
    Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
  • elcielo
    elcielo Posts: 1,149
    meni paše što kasnije, po mogućnosti iza 21h, jer radim.
    ali, nije bed i da se ranije nađete pa zaružite a ja vam se onda pridružim ;)
  • Dirty Frankk
    Dirty Frankk Posts: 4,274
    btw, kad si spomenuo Ivaniševića, sinoć sam gledao dokumentarac i scena kad izlazi na teren a muzika Chloe Dancer...naježio sam se kao da sam dokumentarac nije bio dovoljan ;-)
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • siljo
    siljo Posts: 2,203

btw, kad si spomenuo Ivaniševića, sinoć sam gledao dokumentarac i scena kad izlazi na teren a muzika Chloe Dancer...naježio sam se kao da sam dokumentarac nije bio dovoljan ;-)

to nije slucajno... covjek koji je napravio taj dokumentarac je PJ fan... bio je sad u Trstu i Beču :-)
    ja sam taj dan diplomirao (ali toga nema u dokumentarcu) :D

za SRI visim.. kad sve dogovorite, probam se usvirati, ali za sada nula bodova pa ovim putem mašem predsjedništvu uz pjesmu Come Back (tamo negdje oko listopada) :-h
    Standing on a hill, staring at a mountain...
  • IS185060
    IS185060 Split, Croatia Posts: 3
    Nadam se da za pozdrave i dobre želje nikada nije kasno.
    Puno pozdrava ekipi ZAGREB REMEMBERS s koncerta u Berlinu. Poseban pozdrav curi plave kose s HR zastavom ^:)^ Bilo vas je super vidjeti s druge strane tribina.

Ekipa iz Splita (sa Stoneove strane)!

P.S. Ako tko od PJ ekipe dolazi u Split obavezno se javite za piće na Rivi! ~O)
    i32v.jpg
  • Dirty Frankk
    Dirty Frankk Posts: 4,274
    Hello ekipi iz Splita!!
    Cura plave kose sa HR zastavom je naša legenda Ana, vođa puta još od 2006/7 g.
    Bilo je lijepo vidjeti i vas s druge strane :-h

Nego je ste li vi ST ekipa koju smo sreli u Berlinu poslije koncerta g. ???
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • SAMCRO
    Nitko se ne izjašnjava glede meeta osim časnih iznimaka. Kako vam zvuči srijeda, 7 pm, u Vintageu, s obzirom da smo od tamo krenuli na turneju. ;)
  • Karlhajnc
    Karlhajnc Posts: 120
    I am in za meet :-)
  • nkdz
    nkdz Zagreb Posts: 106
    edited July 2014
    Ja ću isto najvjerojatnije morati preskočiti ovo druženje jer bih u to vrijeme trebao imati termin za nogomet u dvorani (ako nas se skupi dovoljno).
    Eventualno mogu navratiti nakon termina, barem da mahnem i kažem bok. :)

• Khm, ja ću se samo na kratko ubacit s par rečenica :-D o Werchteru. Nek se nađe i o tome nešto..

Uglavnom, kiša je padala, pa prestajala, pa opet počinjala i tako do 22 sata kad je koncert trebao početi. E u tom trenutku je baš onako opako pljusnula i nastavila istim tempom do 22:20, kad su se napokon pojavili na glavnom stageu i otjerali je, prestala je ko da je netko prekidač imao.

Krenuli su in medias res, što se meni btw sviđa. Obožavam i Pendulum i Hard to imagine i sve to, ali brate mili kad počnu s RVM, to je ludnica totalna. Having said that, sveopće ludilo je ipak izostalo jer je ipak bila riječ o festivalskoj publici, koja ih je još k tome dobrih pola sata čekala na žestokom pljusku. Inače je fascinantno kako su u stanju poprilično bezveznjikavu situaciju pretvorit u sasvim solidan tulum i iako ne volim uspoređivat, oni Black keysi prije njih su djelovali ko neki amaterčići. Ova energija koju oni imaju je nuklearna - Ed je nakon druge pjesme bio potpuno mokar, a kao što rekoh, kiša više nije padala.

Setlista, kakva već bi, meni je bila super jer ja nemam kriterije :-D Jedino kaj sam si tak sretna i ponosna sama na sebe jer sam polako u stanju pogodit koja pjesma ide iduća bez da su je actually počeli svirati. Ne znam doduše kako si objasnit taj fenomen :-) ali idući se put definitivno uključujem u igricu koju sam ovaj put zbog manjka samopouzdanja preskočila :-)

Ed suprotno izvještaju belgijskih medija _nije_ djelovao pijan uopće, nemaju pojma o čem pričaju zlobnici jedni najobičniji. No dobro, nisu baš toliko zlobni jer su isto tako izvjestili da je koncert bio jako dobar i ako se tamo slučajno zalutao netko tko ih ne voli, taj je sigurno postao fan. So true, so true, znam za barem jedan slučaj koji je kraj mene potpuno trijezan plakao na Black ko mala beba (oće to od Blacka, oće:-))

Ed je za vrijeme Porcha sišao u publiku, vjerojatno zato kaj je sva bila mlaka pa se odvažio na taj korak, bez straha da bi se situacija mogla otet kontroli :-D Jednu pjesmu je s njima odsvirao Cameron jr., slatkić, a za All night su imali klapsku potporu od strane Midlakea.

I tak, dobila sam svoju dozu, sutra je Leeds, tako da sam on the high. I borim se, strašno se borim sama sa sobom da ne kupim kartu za MK. Do sada mi je dobro išlo, ne znam šta će bit prekosutra, jer bi me suočavanje s činjenicom da je tour za mene gotov moglo odvest u recidivizam. Vidit ćemo :-D
  • elcielo
    Dandelion!
    ti si još u pohodu!
    meni se onaj amsterdam, kad smo se sreli, čini taaaaakoooo davno.
    čmrljim na poslu, čitam tvoj genijalan izvještaj, i posljedično želim biti mokra i blatnjava gledajući "samo osrednji" PJ show :D
    super pišeš :x
    odi na MK da mogu pročitati još jedan dobar report <:-P

pozdrav članu/članici IS185060 :-h

ja sam za vintage, iako mi je 19h mrvu prerano.
  • _annie_
    _annie_ Posts: 980
    Dandelion, svaka cast na izvjestajima!!! <3
    Dodji u MK, vidjet cemo se, a vidjet ces i drugi najbolji bend na svijetu - BRMC!
  • SAMCRO
    elcielo said:

Dandelion!
    ti si još u pohodu!
    meni se onaj amsterdam, kad smo se sreli, čini taaaaakoooo davno.
    čmrljim na poslu, čitam tvoj genijalan izvještaj, i posljedično želim biti mokra i blatnjava gledajući "samo osrednji" PJ show :D
    super pišeš :x
    odi na MK da mogu pročitati još jedan dobar report <:-P

pozdrav članu/članici IS185060 :-h

ja sam za vintage, iako mi je 19h mrvu prerano.</p>

Slažem se s pohvalama za Dandelion. Drago mi je da je Werchter bio bolji i duži od Gdynije. Uvjeren sam da će ti u Leedsu biti još bolje. Čuvaj se pijanih Engleza i sve će bit dobro ;D
    Kaj se termina meeta tiče, to nije problem. Dočekat ćemo te, ziher, a možemo ga i pomaknut za još barem pola sata, pa nek' onda okvirno vrijeme bude pola 8 iliti sedan i po iliti 19.30 iliti 7.30 pm. Sad sigurno neće bit zabune :lol:
  • killroy
    killroy Posts: 739
    Eh, ja cu nazalost isto morati preskociti meetup, bas danas smo stigli na more. Bas mi je zao, htio detaljnije cut utiske svih al eto.
    Ova turneja je za mene bila mala ali slatka. Trst mi je jedan od top 3 koncerta uopce na kojima sam bio, ono...razvalili su, od setliste, publike, atmosfere, rarityija. Bec odgledao s tribina i uzivao s malo laganijim tempom.

Dandelion, Ljubica i ja smo s gustom procitali tvoj review i puno te pozdravljamo :)
    A i sve ostale, naravno. Uzivajte na meetupu :)
  • siljo
    siljo Posts: 2,203
    maslačak, "thumbs up smajli" :-)

nego, jel netko checkirao Leeds arenu? moderni amfiteatar, bas nekak lajkam... google it... :-)
    Standing on a hill, staring at a mountain...
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    Hej ekipa, zahvaljujemo predsjedniku na inicijativi za meet-up, ali ajde budemo prebacili za tamo negdje oko Bozica kad mi planiramo prvi posjet Domovini iz Londona. Malo nam je svima guzvica, a i tesko je organizirat se on a school night. ;)

Jos nam se slijezu dojmovi sa ove turneje, ali nekako si mislim da bi ju lako mogli proglasit najboljom ikad. Nevidjeno nam je drago da smo vas uspjeli sve vidjet, a sad kad se preselimo u susjedstvo vidimo se i cesce.
  • SAMCRO
    Dakle, ostali smo bez headlinera, ali ak' se drugima dolazi, možemo se još uvijek naći. :D
    Dakle, elcielo i Karlhajnc na redu ste za izjašnjavanje. :)
  • elcielo
    ja bih onda preskočila ovaj put, s obzirom da mi je i ovako nezgodno, pa ću pričekati posjet švedskog kraljevskog para za meet up ;)