Pearl Jam in Zagreb!

1125912601262126412651290

Comments

• SAMCRO
    SAMCRO PJ show, Mike's side Posts: 449
    edited May 2014
    Tko zna iz koje sam ja godine gledao kalendar. :D Skupilo se toga. Mislim, godina. A i kalendara. #-o
    No, dakle majice su gotove 2.6. Meet-up u ranim večernjim satima, cca 18.30 - 19.00. Vintage, iz kojeg vam upravo pišem nakon još jednog partijanja s Jeremy's Alive, zadovoljava sve postavljene kriterije. Ostaje nam samo izabrati dan. Evo, nek bude petak 6.6., 10 dana prije prvog koncerta na turneji, ako se svi slažu. Tako mi ostaje dovoljno vremena da sortiram majice.
    @Dirty Frankk: sve dogovoreno
    @DandelionSeed‌: siljo je sve rekao
    @cropdustress: za riječko područje smo uvijek nešto smislili pa ćemo i ovaj put
    @Bakara @nkdz: bilo vas je lijepo vidjet u Vintageu :D
    @siljo @masni: mogli ste nakon Gričevanja i vi u Vintage. Stigli bi ;)
    E sad je dosta, jer se pretvaram u Drito Konja :D
    Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
    We gonna love you long time.
    ZAGREB! This is MIKE McCREADY! MIKE McCREADY this is ZAGREB!
  • Bakara
    Bakara Posts: 37

@Samcro: također :)

Može, neka to bude Vintage
  • nkdz
    nkdz Zagreb Posts: 106
    @SAMCRO‌ također, također. :)

Paše mi i termin i lokacija, tako da se vidimo tamo. :)
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    Iva: mi smo evo dali sve od sebe da na dan meet-upa budemo jos dalje nego sto smo inace pa cemo biti na Novom Zelandu. Pa bismo stoga molili predsjednicki par da nam posalju na emajl podatke o svom bankovnom racunu i izracun koliko smo krivi, a nase majice ako bi mogli da daju Jurasici.
    @jurasica‌, ubacis ih pls u svoj gepek pa ih zememo kad se vidimo, mere?
  • Ana2112
    Ana2112 Posts: 689
    I ja bih molila broj računa za uplatu.
    Ne sjecam se kako smo to sredili prosli put, znam samo da su se pojavile majice u Rijeci. lol
    Mozes sve skupa i busom poslat il nesto.
    Evil Little Goat
  • Karlhajnc
    Karlhajnc Posts: 120
    A u koje vrijeme? Ja pak idem odraditi u Tvornici nešto pa bi možda mogla doći kad poslikam :-)
  • Karlhajnc
    Karlhajnc Posts: 120
    edited May 2014
    ne znam quotat :-P - kak treba
    Sid, neću kupovati karte, biti ću službena :-)
    Post edited by Karlhajnc on
  • _annie_
    _annie_ Posts: 980
    Mi planiramo imati izaslanika za kupnju karata, ako prethodno Gigislav :P ne dogovori nesto. Sid, javimo ti se ako cemo kjuati pred Dirty Oldom :)
  • Dirty Frankk
    Dirty Frankk Posts: 4,274
    Počelo traženje i šeranje karata za US tour i bacilo nas na drugu stranicu...nisam navikao ;-)
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • viki1984
    viki1984 Posts: 82
    Malo sam u zaostatku sa izjašnjavanjem za majice...iskreno mi žao. E sad, ja ću ovaj tjedan ili najkasnije početkom idućeg biti jedno prijepodne u Zagrebu, pa bih možda mogla pokupit majice? Sutra ili preksutra ću znati koji je to točno dan...Ili tako, ili da uplatim na račun?
  • Ana2112
    Ana2112 Posts: 689
    Ja bih taj broj racuna ako moze. :)
    Evil Little Goat
  • masni
    masni Posts: 1,657
    Došlo je vrijeme kad se ne smije propustiti ni dan na forumu izgleda, me like :)

Petak mi ne paše jer imam godišnjicu mature, ali zato će juras pokupit i moje majice u gepek :D

@ana: kosta i ja smo vezani uz jurasin auto, tako da mislim da nećemo raditi milano-rijeka 21. i 22. ri-trst.. vjerojatno bismo zujali trstom i navečer otišli na onaj meet-up fanova..

@pajo: mislim da juras u trenutku pisanja o zajebavanju sa šefovima nije skužila da je 19. blagdan.. nama je svejedno, ali mislim da će polazak ipak biti 19.. da smo komotni.. provjerit ćemo još :)
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    @masni‌ Nazalost, mi nikako ne mozemo 19. jer sam ja taj dan poslom u Londonu i dolazim tek navecer :( Jbg. taj mi put uletio u zadnji cas. Sorry i nadam se da nije neki super bed. Kaj, htjeli vi to priznat il ne, al ni ti i Kosta vise niste u nekim godinama za guranje u prve redove :)

Al narafski, ak vas 3 zelite ic 19., sam javite pa bumo mi nekaj drugo organizirali
  • Dirty Frankk
    OK ekipa,

Viktor nažalost ne može doći na turneju a ja imam njegove 10c karte.
    Trst je prodan ali imam još kartu za MILANO tako ako ima zainteresiranih nek mi se odmah jave jer ova karta će planuti brzo, brzo, brzo
    :-c
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • Dirty Frankk
    Milano karta rezervirana
  • elcielo
    elcielo Posts: 1,149
    Dirty Frankk!
    sinoć sam te sanjala :D
    PJ su svirali u dubrovniku.
    pazi sad!
    stage je bio koncipiran tako da je iza njega bilo neko brdo s bagerima. e, ti si se popeo na najveći bager, zapravo točno na onaj dio kojim bager kopa, i tražio da te dignu što više, da gledaš koncert iz zraka :))
    prije toga si trčao zidinama da uopće stigneš na koncert, i u jednom trenu si skočio s 5-6 metara visine i dočekao se kao spiderman dolje. u snu sam bila impresionirana @-)

• shela
    shela Zagreb Croatia Posts: 657
    edited June 2014
    hej frikovi!! long time no type ;) stigo konačno i taj June :D

hvala organizatorima na majicama. javim se pa skupim direkt od vas cca ovaj tjedan :)

Sid, 11.06. sam va Opatije samo na jedan dan pa ti mogu dofurat majice ak ti paše??

nas 4 ide u beč vlakom na dan koncerta ujutro pa javite ako se netko želi pridružiti.
    Post edited by shela on
  • elcielo
    elcielo Posts: 1,149
    meet up je bio jučer?
    pa di sam ja to fulala :((
  • jurasica
    jurasica Posts: 1,534
    Gotovčevi, ja ću platiti za vas pa mi dajte pare kad se vidimo... da ne trpite neke prevelike transakcijske fijeve... :)
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • siljo
    siljo Posts: 2,203
    say what?
    Standing on a hill, staring at a mountain...