Pearl Jam in Zagreb!
Comments
-
0
-
@viki ne brini, budu ti ponovo poslali sigurno. ja prvi puta nisam skoro 2-3 mjeseca nista dobila, slala im mail i poslali ponovo. nakon toga sve narudzbe normalno dolazile.
@siljo hvala na info za qotsa, budemo i dalje F5 stiskali u bespucima interneta. bas se veselim ovome, nisam ih jos imala prilike gledat live, a zarazila se tamo dok sam jos igrala NFS Underground 20 -
Za one koji su propustili PJ mini emisijicu na HRT-u, evo je. Ogroman je file, ima 540MB jer mi snimalica stavlja u DVD format. Nadam se da cete uspjet skinut. link --> https://docs.google.com/file/d/0B6pMM0Di6T7eZEtTd1NXVXZqTWc/editEvil Little Goat0
-
Ovaj hotel izgleda sasvim ok, cijena je super. Lokaciju nisam gledao.Ana2112 said:Ekipa, Sid i ja trazimo smjestaj u Milanu. Svi su katastrofa cini se lol... Malo nude za prevelike pare... Malo smo istrazivale i nasle par opcija od kojih nam se ova najvise sviđa. --> http://www.hostelworld.com/hosteldetails.php/Hotel-Demo/Milan/2038?dateFrom=2014-06-19&dateTo=2014-06-21&sc_sau=rt&sc_pos=14 Zanima nas bi li koje dvoje od vas tu htjelo spavat s nama
pa da nam je cijena manja?
Ima ko mozda kakvu bolju opciju za preporucit? Bitno je da ima parking.
Jedino što ja moram u paketu tražiti i gledati za još dvoje ljudi (kanađani) dok dobijem neki odgovor od njih može potrajati.
Za ovakav dorm i hostel možda sam malo pre star i pre komotan hahahaha jedino ako baš nema mjesta ili nešto tako ;-)
Ostali su mi ožiljci i traume od hostela u Londonu Generator hahahaha tako da bi radio izbjegao takva mjesta ;-)
s druge strane Wombast je bio OK.
Nego zna li se lista ljudi koji putuju na tu rutu, Milano i Trst.
Evo ja ću počet pisat svih koje znam/mislim da idu na ovu turu autima/kombijem iz Zagreba preko Rijeke ako vas nema dodajte se zajedno sa pratnjama , prijateljima i sl. da vidimo koja je to brojka??
Tu je ekipa iz RKA, ja sa Can. ekipa iz Sydney-a,
1. Ana2112
2.Sid
3. Viktor
4. Niko
5. Ty
6.Erin
7. Iva G.
8.Pajo
ajde upišite se na listu tko još fali???
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Ana2112 said:
Za one koji su propustili PJ mini emisijicu na HRT-u, evo je. Ogroman je file, ima 540MB jer mi snimalica stavlja u DVD format. Nadam se da cete uspjet skinut. link --> https://docs.google.com/file/d/0B6pMM0Di6T7eZEtTd1NXVXZqTWc/edit
Uf, super, propustio sam to kad se emitiralo na TV-u tako da je ovaj tvoj upload super uletio.
Hvala.
0 -
Ajme genijalni itinerer down under
ludilo!! Ana tenks za link na emisijicu u biti sam fulala pocetak.
0 -
umm.. i kostica ide.. stavite nas za prijevoz, ali mislim da ćemo si spavanac sami rješit, mislim da on ima nekog tamo..
jel to konačna odluka?
spavanac u milanu nakon koncerta, a 21. premaaaa __________ (dopunit crtu s a) Rijeci, b) Trstu)Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
and also, bit ću sutra u vintageu pa se vidimo tko dođeOh when I was a kid oh how magic it seemed
Dirty Frankk said:
Za ovakav dorm i hostel možda sam malo pre star i pre komotan hahahaha
)))))))))
No problem za link.
Da, spavanac u Milanu noc prije i noc poslije koncerta.
Evil Little Goat0 -
Ola ljudi, vidim da se svi vecinom naveliko spremate i organizirate. Ja za sad jos nis nisam poceo, al ima jos vremena. Nego, da, moglo bi bit fora ovo sutra u vintageu, pa se nadam da se vidimo u vecem broju.0
-
Eta i svi koji ste mi pomogli oko membership paketa još jednom hvala i čini se da će mi ga opet poslat! Bila u pošti, naravno vratili nazad, javila se tenclubu, doslovno iste minute mi odgovorili da ako je točna adresa da će mi poslat ASAP :-) Tako da sam sretna presretna
Voljela bih se s vama dogovarat za turu Milano-Trst ali ja idem samo Trst i Beč tako da ništa od mene...ali vidimo se tamo, ne?
Ana hvala na emisijici, upravo se skida:-)0 -
Malo offtopičarenja.
Dok smo čekali potvrde dolaska u Ljubljanu i/ili Zagreb, iskočila je potvrda da gospoda iz Queens of the Stone Age (uzmimo ovu izjavu s rezervom budući da ipak znamo tko je i kakav je frontmen) nastupaju na Sziget Festivalu
http://www.szigetfestival.com/news/sziget_2014_the_first_names_have_arrived.528.html
"Day 0 (August 12) will be a terrific warm-up day, where among many acts Queens of the Stone Age will rock the stage"0 -
mnogo dobro bilo jučer na tributu.. bolje od očekivanog moram priznat
pozdrav Bakari koji je otišao skakat u prve redove kao pravi fan, a ja sam se odužio zapisivanjem setliste
Animal
Once
MYM
Fixer
Corduroy
RVM
I am mine
Sirens
Given to fly
Evenflow
In my tree
Last kiss
SOLAT
Jeremy
Black
Betterman
Why go
Porch
Alice
Encore
Wishlist
RITFW
Oh when I was a kid oh how magic it seemed
vidim da su i novu pjesmu svirali koju ni bend jos nije odsvirao uzivomasni said:mnogo dobro bilo jučer na tributu.. bolje od očekivanog moram priznat
pozdrav Bakari koji je otišao skakat u prve redove kao pravi fan, a ja sam se odužio zapisivanjem setliste
.
.
.
Alice
.
.
.
jel vas se skupilo kaj? ja sam htio doci, ali sam dadiljao... tako mi je grah pao ovaj tjedan
Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
Hehe, nije baš da sam bio u prvim redovima ali dobro, ipak se čuvam za Trst, Beč i tako to
Meni je ipak bilo bolje u KSETU, ali super za In My Tree!0 -
who the fuck is alice?siljo said:
vidim da su i novu pjesmu svirali koju ni bend jos nije odsvirao uzivomasni said:
.
Alice
.
.
jel vas se skupilo kaj? ja sam htio doci, ali sam dadiljao... tako mi je grah pao ovaj tjedan
umm bilo nas je svega par, koliko sam ja uspio polovit.. bakara, lovorko, snih, ljubica
Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Bio je još i LadoCRO (mislim da mu je to nick ovdje, nije baš aktivan na forumu; neki od vas su ga upoznali na Laneganu) et moi.
Na izlasku sam vidio nekog od vas (možda je to bio masni, ako se dobro sjećam lica s preuzimanja majica u Tvornici 2012.) blizu šanka; čini mi se da je nosio zelenu Crovatu.
Baš mi je fino bilo, dobro su odsvirali. Ali zamjerka mi je da su sve pjesme nepotrebno ubrzali. :(
Ipak, sviđa mi se njihova verzija Last Kiss. Baš me ugodno iznenadio drugi dio pjesme, kad su potegnuli u pankerskijem/bržem stilu.0 -
Iva: evo ekipica, da ste malo ovdje s nama, makar preko online sredstava! Priprema se za koncert, sto znaci da se od ranog jutra svi poslovi po kuci obavljaju headbangajuci i urlicuci iz petnih zila uz PJ koji tresti s iPoda.
Jadni susjedi. %-(
Da ne ispadne da nam kolektiv ne prati sredstva informiranja, evo danasnje naslovnice jedne sekcije Sun Heralda:
Na naslovnicu sam stavila da mozete vidjeti i nase karte za festival, jako su fancy, s onim efektom iz 80-ih di se slika presijava u drugu slikicu. Jako prigodno i nostalgicno za nas uzrast.
Ovdje vam je clanak: https://lh5.googleusercontent.com/-jrhZeo91yVk/UuRZJvrSB0I/AAAAAAAAKeM/hXO0hlp0LzQ/s400/image.jpg
A ovdje najbitniji dio, Stonac car potvrdjuje ono kaj svi zelimo cuti: https://lh4.googleusercontent.com/-2uE1_xwiARY/UuRZJWPWSLI/AAAAAAAAKeI/c3fyJjV1wXQ/s400/image.jpgPost edited by pajo on0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads
- 29.1K Other Music