Pearl Jam in Zagreb!
Comments
-
Ok, napokon napredujem sa planovima:
Prva avionska karta je kupljena Vienna- Berlin u 8:35h, 26.6 na dan koncerta 100 eura.
Ima još karata za onaj let u 6:25 koji je jeftiniji ali to mi je prerano.
Iva ide u Beč sa mnom.
Dva dana odmora sa ženom i onda koncert.
Upravo nabavljam kartu za nju jer sam moju prodao prije 3 dana
Moram biti u Beču 23.6 odmah nakon Trsta, gledao sam avione iz Italije ali svi su nekako komplicirani letovi tako da sad gledam opciju autobus iz Zagreba u 6:00h, 5 sati vožnje za 225 kn, vlak je 500 kn i 6:30 sati traje.
Tako da ispadam iz road trip opcije za Beč i Berlin ali definitivno sam za Talijansku rutu.CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Dirty Frankk wrote:Prva avionska karta je kupljena Vienna- Berlin u 8:35h, 26.6 na dan koncerta 100 eura.
Ima još karata za onaj let u 6:25 koji je jeftiniji ali to mi je prerano.
Iva ide u Beč sa mnom.
Dva dana odmora sa ženom i onda koncert.
Upravo nabavljam kartu za nju jer sam moju prodao prije 3 dana
Ma nabavit ćeš je ti. To je sitnica. Bravo za Ivu. :thumbup:Dirty Frankk wrote:Moram biti u Beču 23.6 odmah nakon Trsta, gledao sam avione iz Italije ali svi su nekako komplicirani letovi tako da sad gledam opciju autobus iz Zagreba u 6:00h, 5 sati vožnje za 225 kn, vlak je 500 kn i 6:30 sati traje.Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
We gonna love you long time.
ZAGREB! This is MIKE McCREADY! MIKE McCREADY this is ZAGREB!0 -
Ana2112 wrote:Kak vam ovo izgleda? http://i5.photobucket.com/albums/y171/emili051/Untitled_zpsb763db5f.png
Mislim, za slucaj da se ne bi islo kombijem do Berlina... Ovako treba do Beca autom, ostavit ga tamo i autom onda nazad iz Beca kuci.
Nadam se doduse da ce biti kombic.
Rijecka podruznica, sta mislite?Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
Sumnjam da će se još tko javiti za igru. Ako to tko i učini, ionako se u ovom krugu ništa ne može promijeniti.
Opraštamo se od Nothing As It Seems i započinjemo peti krug.
Moj glas ide za:
BreathŽelio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
Iva: jel' imamo opet isti princip, da se ako ne glasas pripisuju glasovi iz prethodnog kruga? Jer nama sutra dolaze necaci pa krece ludjastvo i nismo sigurni da cemo biti bas jako revni, sorry. A ja brijem da ja s mojim Given to Fly imam dosta fore dok ne budem opet morala glasati0
-
Breath0
-
Given to Fly0
-
Porch...bat ofkors0
-
Jos trazim jedan Trst ;-)
Sanja i ja kupile skupe public Milano ali unutra smo!0 -
dreadis wrote:Evo vam vaših Bosanaca opet...Anes&Edis in da houuuuseeee!!!
Nisam bio godinama ovdje, ali je red da vam se javim i da budemo u kontaktu u narednih 6 mjeseci, do koncerata!
Da vam potvrdim da dolazimo u Trst, Milan i Beč, karte već kupljene....ali ovaj put i sa ženama!! hehehehe
Pozdrav cijeloj ekipi sa turneje 2006!!!"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
Mene jako muti taj Amsterdam jer 2012. nisam mogla, sad opet dva koncerta, a grad volim i ljude isto
Al mi se cini da financijski i vremenski ne stignem...nema veze sto je sold out, nadje se karta.
Cetiri koncerta su mi super, al voljela bih bar jos jedan pa da bude okuglo kad zavrsi turneja
Nego, upisah se za roadtrip, a sad i tu pisem... Varijanta polazak iz ZG preko Ri recimo do Milana, povratak Ri pa Trst mi je super, eventualno ZG na inmusic kao Masni pa Bec i Berlin.
Nego mi se cini da cemo se tesko poslozit i uskladit za kombi da ima tu jako puno logistike, para i svega za rijesit... Lakse bi bilo kad bi netko posjedovao neki kombi, al nismo te srece... Mozda autom nije losa opcija da nas ide 4,5 do Milana i nazad pa sve navedeno...ne znam, bubam napamet sad, jos nisam u pravom tour planning modu...
Btw, sto se tice karata, vidim da nema nitko bas vise viskova..ili se varam? Al Portugalci traze neke viskove za Milano pa ako tko ima, cuje itd...
Vi koji i dalje trazite za bilo koji koncert spares, ima na fb grupa PJ euro tour 2014. spare tickets, a i na ostalim grupama se traze i nude karte. Ima karata uvijek, vjerujte. Ne znam za ni jedan slucaj da netko nije usao na koncert (osim navodno onog Dublina neke godine kad je bilo zbilja tesko). Al stvarno bude karata i na sam dan koncerta. Ne odustati, Daniela i ostali.
ROADTRIP, ROATRIP!"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
dreadis wrote:Evo vam vaših Bosanaca opet...Anes&Edis in da houuuuseeee!!!
Nisam bio godinama ovdje, ali je red da vam se javim i da budemo u kontaktu u narednih 6 mjeseci, do koncerata!
Da vam potvrdim da dolazimo u Trst, Milan i Beč, karte već kupljene....ali ovaj put i sa ženama!! hehehehe
Pozdrav cijeloj ekipi sa turneje 2006!!!
Cuj ove legende kako ulete nakon x godinaImate pozdrav od nas dvoje i kaj rec, vidimo se
0 -
pajo wrote:Iva: jel' imamo opet isti princip, da se ako ne glasas pripisuju glasovi iz prethodnog kruga? Jer nama sutra dolaze necaci pa krece ludjastvo i nismo sigurni da cemo biti bas jako revni, sorry. A ja brijem da ja s mojim Given to Fly imam dosta fore dok ne budem opet morala glasatiŽelio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
Breath :corn:Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
A please daj listu pjesama koje su ostale jer nemam pojma tko je u igri :?
Mislim da je Breath pa i dalje glasam tako ali za sljedeći krug izbaci te finaliste da ih vidim
Thanks GG na ideji za Ljubljanu ali mi je pre komplicirana isto, moram se još posavjetovat sa Kanađanima jer i oni planiraju kampirat u Beču, ali ovaj bus mi je ok, jedino ako nađemo nešto povoljno iz okolice Trsta, Trevisa i sl. da se ne moramo voziti nazad pa dalje
Predpostavljam da se ne spava u Trstu, nego vozi nakon koncerta??? Kakav je tu plan, kakve su želje??
Road trip za Italiju ima nas dovoljno možda i previše moramo se samo dobro posložitinaći ćemo nešto.
Onaj San Siro izgleda pre savršeno, sama pomisao na tu večer me baca u trans.CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
cropdustress wrote:Mene jako muti taj Amsterdam jer 2012. nisam mogla, sad opet dva koncerta, a grad volim i ljude isto
Al mi se cini da financijski i vremenski ne stignem...nema veze sto je sold out, nadje se karta.
Cetiri koncerta su mi super, al voljela bih bar jos jedan pa da bude okuglo kad zavrsi turneja
Nego, upisah se za roadtrip, a sad i tu pisem... Varijanta polazak iz ZG preko Ri recimo do Milana, povratak Ri pa Trst mi je super, eventualno ZG na inmusic kao Masni pa Bec i Berlin.
Nego mi se cini da cemo se tesko poslozit i uskladit za kombi da ima tu jako puno logistike, para i svega za rijesit... Lakse bi bilo kad bi netko posjedovao neki kombi, al nismo te srece... Mozda autom nije losa opcija da nas ide 4,5 do Milana i nazad pa sve navedeno...ne znam, bubam napamet sad, jos nisam u pravom tour planning modu...
Btw, sto se tice karata, vidim da nema nitko bas vise viskova..ili se varam? Al Portugalci traze neke viskove za Milano pa ako tko ima, cuje itd...
Vi koji i dalje trazite za bilo koji koncert spares, ima na fb grupa PJ euro tour 2014. spare tickets, a i na ostalim grupama se traze i nude karte. Ima karata uvijek, vjerujte. Ne znam za ni jedan slucaj da netko nije usao na koncert (osim navodno onog Dublina neke godine kad je bilo zbilja tesko). Al stvarno bude karata i na sam dan koncerta. Ne odustati, Daniela i ostali.
ROADTRIP, ROATRIP!
E, ni za Wrigley se nije moglo nac vise ni karte par mjeseci prije koncerta...Evil Little Goat0 -
Viktor ima moje dvije Trst i Milano...samo se treba pojavitiCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
Dirty Frankk wrote:Viktor ima moje dvije Trst i Milano...samo se treba pojavitiEvil Little Goat0
-
Ja sam totalno zbunjena sto se tice moje Berlin ekstra. Mislim da sam cuvala Viktoru, no on je rekao da nece uspjet to iskombinirat. Tako da zasad mislim da cu morat ili nagovorit Mirej ili nekoga od vas koji se niste izjasnili ili se premisljate."I surfaced and all of my being was enlightened"0
-
i need a show in Zagreb"...Dimitri...He talks to me...'.."The Ghost of Greece..".
"..That's One Happy Fuckin Ghost.."
“..That came up on the Pillow Case...This is for the Greek, With Our Apologies.....”0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads
- 29.1K Other Music