Pearl Jam in Zagreb!
Comments
-
glasanje prvo... nais. Pitanje, na kojoj stranici nam je ono tablica sa preostalim pjesmama, izgubih se :oops:
I još se jednom izgubih u planiranju, roadtripu, smještaju, treba mi malo da pohvatam konce, ovo je overwhelmingnadoći ću pa se priključim planiranju!
0 -
LOL
završava mi sastanak, moram van iz sobe za sastanke i vidim da je drugi Amsterdam u prodaji... nosim laptop po hodniku, molim boga da ne izgubim wifi signal i cekam da me ticketmaster pusti unutra
anyway, kupio 4 karte (Anica, Ana, Gordan, ja)... sjedenje, section 111, Majkova strana... :corn:Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
siljo wrote:LOL
završava mi sastanak, moram van iz sobe za sastanke i vidim da je drugi Amsterdam u prodaji... nosim laptop po hodniku, molim boga da ne izgubim wifi signal i cekam da me ticketmaster pusti unutra
anyway, kupio 4 karte (Anica, Ana, Gordan, ja)... sjedenje, section 111, Majkova strana... :corn:
:izvansebeodsreće:
Kako nam ide ovaj spoj sastanaka i kupovanja karataMogli bi to patentirat. Siljo, za ovo ces morati biti obilno nagrađen.
Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
We gonna love you long time.
ZAGREB! This is MIKE McCREADY! MIKE McCREADY this is ZAGREB!0 -
siljo wrote:masni wrote:Woo
ma mislim da u public saleu neće biti problema nigdje.. to su sve veliki "ticketmaster" (ajmo ih tako zvat) serveri koji su navikli na gužvu. najzagriženiji fanovi su ujedno i 10c, pa su oni riješeni, ostali 10c koji nisu uspjeli se snalaze preko sapreova.. a svih ostalih je ipak puno manje nego je mjesta na venueima.. pa razmislite si da li bi vi u ovo božićno vrijeme kupovali kartu za koncert za 6 mjeseci? pa i ne bi.. evo ja prvi, znam da ću ići na inmusic, ali ju neću kupiti do 17.4. (do kad je 299kn). ili simple minds, ili dylan, ili nešto treće..
sve u svemu, mislim da će public sale ići bez problema svima, samo se držite ovih preporučenih stranica
nizozemski ticketmaster je blokiran
haha dobro sam to izanaliziraoOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
bravo šiljo bravo :clap clap:
delegacija od 4 člana nije uopće lošaOh when I was a kid oh how magic it seemed
iako je amsterdam2 bio potpuno očekivan, opet me štrecnuo, zasvrbili prsti, ali moram priznat da mi je disciplina jaka i ne dam se
ili bolje reći, slaba :(
kosta je također potvrdio svoj drugi (milano), tako da smo mi "in" za zg-milano-trst-zg.. ako bude mjesta.. naravno da prioritet imaju oni koji idu dalje i za beč i berlin, ali eto, javljamo se da smo 100% za..Oh when I was a kid oh how magic it seemed
znači imamo 3 dana rupe između amsterdama i milana i između trsta i beča..
ajmooooo popunit toooOh when I was a kid oh how magic it seemed
Za Trst i Milano se za karte upada bez problema. Valjda ste svi kupili koji ste trebali/željeli.Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
kako je najnovija akvizicija amsterdam2, i jedini grad s dvostrukim koncertom, prisjetimo kako je to nezaboravno bilo prije 2 godine.. jasno, u sve ovo treba ubaciti i Munju..
26.6.
SET 1
Interstellar Overdrive
Corduroy
Why Go
Given To Fly
Brain Of J.
Amongst The Waves
Elderly Woman Behind The Counter In A Small Town
In Hiding
Even Flow
World Wide Suicide
Rats
Lukin
Not For You
Better Things
Nothingman
The Fixer
Do The Evolution
ENCORE 1
Last Kiss
Just Breathe
Comatose
Unthought Known
Porch
ENCORE 2 (ovaj encore je za ubit bio)
Smile
Green Disease
Love Reign O'er Me
Black
Rockin' In The Free World
Indifference
27.6.
SET 1
Wash
Last Exit
Animal
State Of Love And Trust
Severed Hand
Corduroy
I Got Id
Daughter
Nothing As it Seems
Got Some
Dissident
Once
Glorified G
Deep
The Fixer
Bugs
Better Man
ENCORE 1 (a bome i ovaj)
Release
Hail, Hail
Alone
Footsteps
Rearviewmirror
ENCORE 2
Crown Of Thorns
Sonic Reducer
Alive
Baba O'Riley
Yellow LedbetterOh when I was a kid oh how magic it seemed
Evo vam vaših Bosanaca opet...Anes&Edis in da houuuuseeee!!!
Nisam bio godinama ovdje, ali je red da vam se javim i da budemo u kontaktu u narednih 6 mjeseci, do koncerata!
Da vam potvrdim da dolazimo u Trst, Milan i Beč, karte već kupljene....ali ovaj put i sa ženama!! hehehehe
Pozdrav cijeloj ekipi sa turneje 2006!!!***
'96_londonx2
'00_salzburg_ljubljana_verona_milano
'06_bologna_verona_milano_torino_pistoia_zagreb
My trading page: http://db.etree.org/dreadis0 -
Htjeli ste još jednu tablicu, pa evo vam je:
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Ao_Mwt-RiCqddExISmNYUkNRWEt6VmVpdlpfRy1NRnc&usp=sharing
Upisujete se sami u A stupac. Izaberete relaciju koja vam najviše odgovara pod stupcima B, C, D, E (hvala siljo) i tamo upišete broj ljudi (1,2,3,4...) Na dnu se sve fino zbroji i znamo koliko ljudi konkurira za koju relaciju, pa shodno tome krećemo u akciju rezervacije prijevoza.
Ako se radi o kombiju do 9 mjesta, vozač mora imati uobičajenu B kategoriju. Ako bi se išlo na varijantu mini-busa, bojim se da je Ana2112 jedina kvalificirana za vožnju istog. Ispravite me ako griješim.Post edited by SAMCRO onŽelio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
dreadis wrote:Evo vam vaših Bosanaca opet...Anes&Edis in da houuuuseeee!!!
Nisam bio godinama ovdje, ali je red da vam se javim i da budemo u kontaktu u narednih 6 mjeseci, do koncerata!
Da vam potvrdim da dolazimo u Trst, Milan i Beč, karte već kupljene....ali ovaj put i sa ženama!! hehehehe
Pozdrav cijeloj ekipi sa turneje 2006!!!
hej zmajevi! vidimo se!Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
dreadis wrote:Evo vam vaših Bosanaca opet...Anes&Edis in da houuuuseeee!!!
Pozdrav cijeloj ekipi sa turneje 2006!!!Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
SAMCRO wrote:Htjeli ste još jednu tablicu, pa evo vam je:
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Ao_Mwt-RiCqddExISmNYUkNRWEt6VmVpdlpfRy1NRnc&usp=sharing
Ako se radi o kombiju do 9 mjesta, vozač mora imati uobičajenu B kategoriju. Ako bi se išlo na varijantu mini-busa, bojim se da je Ana2112 jedina kvalificirana za vožnju istog. Ispravite me ako griješim.
dodao sam stupac ZG-BEČ-ZG za one koji ne nastavljaju u Berlin... tu bi se moglo potrpati nešto ljudi u auto/aute...
vrlo rado bi roadtripao prema Berlinu, ali nula bodova...Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
ako netko bas ne koristi Google Drive (Google Docs), a koristi gmail:
ako ste ulogirani na Gmail i otvorite ovaj link sa tablicom, tablica bi vam se trebala trajno pojaviti među vašim Google Drive dokumentima pa ju ne morate tražiti tu po forumu... logirate se na gmail, odete na google drive i nađete tablicu...Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
Jel ima šanse da bude koji Trst viška ili da uputim frendicu na public sale? Kažu da dosta sporo ide, ima problema s logiranjem tako da se čini da je gužva.0
-
ja ležerno otišla prošetati s djecom, napraviti ručak i ispeći tortu, a ono siljo majstor riješio kartu za ams2
fala puno!
a sad i malo ovih smajlićaza činjenicu da je drugi koncert uopće dodan
vidim ja da ste vi svi hladnokrvno za stoposto očekivali to dodavanje, ali ja se u glavi već pomirila da zapravo idem na sightseeing u amsterdam, a koncert je eto, bonus
zatim, fala za info o gmailu i dokumentima :thumbup:
zatim, pozdravljam bosance kojih se sjećam kao susjeda sa ograde na zg koncertu
a sad idem proučavat setlistu koju je masni lijepio0 -
inside job :-)
a niš drugo više ne znam :fp:0 -
inače, ziggo dome je izgrađen taman prije pearl jam koncerta 2012. godine, oni su otvorili dvoranu..
i eddie je rekao da mora biti rock koncert za početak jer je red da se netko izriga u dvoranu za otvaranje
zvuk je jeben, dvorana je napravljena baš za koncerte i najsličnija je domu sportova (po uređenju).. dakle, jedan red tribina, sve skupa, sa stajanjem, rekao bih 10-12k ljudi.. 10c prostor je bio super ograđen, s dovoljno mjesta za sve, čak su i puštali druge u prostor nakon nekog vremena da ne izgleda praznjikavo.. tramvaji/vlakovi voze redovno skroz do tamo, a u okruženju dvorane su i ajaxov stadion, veliki technomarkt dućan, par rock birtija i još pokoji shopping mall, tako da slobodno i ranije od planiranog odite u taj dio grada
vrh 2 koncerta, siguran sam da će i ova 2 biti vrhunska :corn:Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Hey guys,
is any of you going to Vienna - sitting?
Going alone to this one, so would join you - to know which seat to buy
BTW: have 2 available places in the car to Trieste and backThe North is to South what the clock is to time
There's East and there's West and there's everywhere life
I know I was born and I know that I'll die
The in between is mine, I am mine0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs