Pearl Jam in Zagreb!
Comments
-
Frendica iz Amerike je dobila sve od Milana do Stockholma! Sve standing.
Pa valjda cemo i mi onda!
"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
cropdustress wrote:Frendica iz Amerike je dobila sve od Milana do Stockholma! Sve standing.
Pa valjda cemo i mi onda!
da, neki dobili sve sto su stavili, neki nisu dobili nista, a stavili samo jedan... nema pravila...Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
Da, valjda sam dobila... mada mi je nevjerojatno da sam dobila sva 4... ono, anfakinbilivabl!!!
Malo ste me zbedirali s ovim pricama kak vam idu oni obicni frendovi na koncerte pa se onda necemo mi kao nuklearna grupa druziti, ali ok, to je zivot... svi imamo neke druge frendove...... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
jurasica wrote:Da, valjda sam dobila... mada mi je nevjerojatno da sam dobila sva 4... ono, anfakinbilivabl!!!
Malo ste me zbedirali s ovim pricama kak vam idu oni obicni frendovi na koncerte pa se onda necemo mi kao nuklearna grupa druziti, ali ok, to je zivot... svi imamo neke druge frendove...
za nuklearnu grupu postoji ostatak turneje... treba i "mladima" objasniti neke stvari, a trst im je najbliziStanding on a hill, staring at a mountain...0 -
Ma Juras, ne brini, svi se budemo druzili...Moramo im objasniti, da, i zarazit ih malo.
Kako to mislis, Anice ti, da se sefu u Becu nece svidjet PJ??? Pa kakva je to osoba kojoj se ne bi svidjelo na PJ-u?"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
Dobila stajanje Berlin, Milano, Beč i Trst! :vansebe:Evil Little Goat0
-
amsterdam GA WON
trieste GA WON0 -
Bravo cure!!! ja jos cekam, i cekam....i cekam"I surfaced and all of my being was enlightened"0
-
Bec - DOBIO!
Trst - DOBIO!
:shock:0 -
killroy wrote:Bec - DOBIO!
Trst - DOBIO!
:shock:"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
bravo ekipa!
tu jos nista...Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
Bec - DOBIO!
Trst - DOBIO!
same here0 -
Kmeeee, jos nista :-? :think:0
-
Drzim palceve za sve!
A i ne znam da je itko ikad osto bez karte ovako ili onako0 -
evo da se i ja oglasim...dobila sve stajanje Berlin, Beč, Milano i Trst :shock:
Bilo mi je isto pisalo total charged, prije nego su sa strane napisali WON, tako da vjerojatno bude i vama
ja sam u šoku0 -
ok, cini se da je masa ljudi dobila za Bec... ja sam in za jednu spare ako netko ima viska.. trep trep...
isto i za AMS, ali tu cu mozda trebati dvije... cekam jos..Standing on a hill, staring at a mountain...0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads
- 29.1K Other Music