Pearl Jam in Zagreb!

1122012211223122512261290

Comments

• SAMCRO
    SAMCRO PJ show, Mike's side Posts: 449
    Promjena prioriteta u zadnji čas. Ne znam kako, ali odjednom Amsterdam i Berlin isplivali na vrh. :mrgreen: Igramo se još i za Beč i za Trst i za Milano. ajoj, kakav dan. Em ždrijeb, em danas saznajem postajem li član kluba "skoro 400.000". Trebat će mi dosta one australske vilinske prašine.
    Odlučio sam ne razmišljat o tome kako non 10c članovi bolje prolaze od nas. To me samo čini :evil:
    Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
    We gonna love you long time.
    ZAGREB! This is MIKE McCREADY! MIKE McCREADY this is ZAGREB!
  • siljo
    siljo Posts: 2,203
    masni wrote:
    siljo wrote:
    Art Travel ima aranžmane za Trst, Milano i Beč:

22.06. Trst - prijevoz 220 kn plus ulaznica 540 kn stajanje
    25.06. Beč - 380 kn prijevoz plus ulaznica
    20.06. Milano 550 kn prijevoz plus ulaznica

e sad, ulaznica za Trst stajanje je 550kn, 10c karta je cca 650kn... razlika je veca nego što sam mislio da ce biti.. malo mi je to celavo, vama?

a jesi nas morao zaprcat :D
    100kn je dosta razlike.. tj 200kn..
    prijevoz do trsta za 220kn se čini skroz ok, ali ako smo 2 dana prije u milanu (ili u rijeci u međuvremenu, onda ništa od toga :))

kaže mišelinka 75e povratno za auto.. za put od 3h stisne se 5 osoba unutra, daklem 15e po osobi.. spoji to i kartu u normalnoj prodaji i dobiješ 200kn uštede po osobi..

bolje da nisam došao ovdje vidjeti to :mrgreen:

a jbg, vidio na FB pa rekoh da podijelim... ako imamvise ljudi za opciju Milano-Trst, ova se varijanta ne isplati... ja ne planiram u Milano, a u trstu cu imati i nesto svoje ekipe pa mi 10c karta nije presudna... prijevoz od 220kn mi je ok jer me voze kao kofer... ni brige, ni pameti... ujutro sam doma, red bull pa na INmusic :mrgreen:
    Standing on a hill, staring at a mountain...
  • siljo
    e da, proslo je 17h, tko je jamio lutriju, jamio... sad molit boga da nas ne izvuku za ono sto ne zelimo da nas izvuku :mrgreen: (citiram Niku) :mrgreen:

ono, saljem vibre u svemir za sve, posipam nekakvom prasinom, radim kolut naprijed za srecu i to je to... veselim se checkiranju maila u gluho doba noci :mrgreen: :corn:
  • siljo
    SAMCRO wrote:
    Promjena prioriteta u zadnji čas. Ne znam kako, ali odjednom Amsterdam i Berlin isplivali na vrh. :mrgreen: Igramo se još i za Beč i za Trst i za Milano. ajoj, kakav dan. Em ždrijeb, em danas saznajem postajem li član kluba "skoro 400.000". Trebat će mi dosta one australske vilinske prašine.
    Odlučio sam ne razmišljat o tome kako non 10c članovi bolje prolaze od nas. To me samo čini :evil:

opet ja... :oops:

bravo za AMS! :)
  • masni
    masni Posts: 1,657
    True true.

Ja ću isto imat najviše ekipe u Trstu, ali morat ćemo se družit prije i nakon koncerta, za vrijeme sam ipak u 10c ogradi (ako je bude). Kad već idem na 2-3 koncerta, da bude kako spada.

Što bi rekli "dajte nam te Talijane" :lol:

HRVATSKA!
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • siljo wrote:
    e da, proslo je 17h, tko je jamio lutriju, jamio... sad molit boga da nas ne izvuku za ono sto ne zelimo da nas izvuku :mrgreen: (citiram Niku) :mrgreen:

Mene hvata lagano panika... daj dvije dosta ;):lol: ....ko če platiti 8 10c karata u prvom mjesecu :fp:
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • Ana2112
    Ana2112 Posts: 689
    siljo wrote:

Mene hvata lagano panika... daj dvije dosta ;):lol: ....ko če platiti 8 10c karata u prvom mjesecu :fp:
    Ma jel ti to imas Whitesnake na slikici???? :lol::lol::lol::lol::lol:
    Evil Little Goat
  • Aaaaaa.
    Ja sam jucer pormijenila i dodala i reserved seats za Milano, Bec i Trst. Just in case, iako bih na jedan eventualno voljela sa tribine, mal za promjenu, al Berlin nema...
    Prvi mi je Trst, pa Berlin, Milano i Bec stajanje.Ostalo sam tako redom seats...a sad cemo vidjet... ufff
    Ako dobijem na lutriji, prva lutrija da zapravo bankrotiram a ne dobijem lovu :D

i da, naravno da ima mjesta za spavanje, naci cemo krevete i cagod za nas mladje :D Za party i punjenje baterija izmedju Milana i Trsta.

Iva i Mario, hvala na prasini, dosla je jucer! :))
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • siljo
    ljudi vec dobivaju confirmation emails... meni i dalje stoji "entered", a na dnu pod Total Charged" stoji TBD... nekima stoji iznos... hm, not good...

netko ovdje dobio kakav mail ili status na 10c?
  • jurasica
    jurasica Posts: 1,534
    meni stoji total charge 889$... grozno zvuči... :)
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • siljo
    jurasica wrote:

sad lijepo zbroji i znas sto si sve dobila... zvuci kao 4 koncerta :D
  • siljo
    siljo wrote:
    jurasica wrote:

sad lijepo zbroji i znas sto si sve dobila... zvuci kao 4 koncerta :D

pa stvarno, brijem da to znaci da su te chargali, samo cekaj WON status... go you! :-)
  • jurasica wrote:
    Toliko bi i meni trebalo bit ako dobijem sva 4 standing u teoriji...al zasad nis. Grizem se sto sam stavila trst i seated jer je skup, a ipak ne bih isla na tribinu bas u Trst...
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • SAMCRO
    SAMCRO PJ show, Mike's side Posts: 449
    Go Juras! :D Meni još uvijek TBD i svuda entered. :|
    Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
    We gonna love you long time.
    ZAGREB! This is MIKE McCREADY! MIKE McCREADY this is ZAGREB!
  • _annie_
    _annie_ Posts: 980
    Aaaaaaa, nervoza....
  • masni
    masni Posts: 1,657
    ma kakva nervoza.. ovo je win win.. nešto ćemo svi dobit, a za ono što ne dobijemo imamo još cijeli dan sutra za odlučit šta se kupuje na general sale.. i to jeftinije :)

meni isto stoji charged za sva 3, iako nikakve potvrde nema, a mislim da bi najbrže došla potvrda od kartice :mrgreen:
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • Ana2112
    Ana2112 Posts: 689
    Nista, nigdje nikakve promjene... Žifčata! :shifty:
    Evil Little Goat
  • siljo
    masni wrote:
    ma kakva nervoza.. ovo je win win.. nešto ćemo svi dobit, a za ono što ne dobijemo imamo još cijeli dan sutra za odlučit šta se kupuje na general sale.. i to jeftinije :)

meni isto stoji charged za sva 3, iako nikakve potvrde nema, a mislim da bi najbrže došla potvrda od kartice :mrgreen:
    ja bi rekao da je to win... go you too! :D
  • siljo
    Ana2112 wrote:
    Nista, nigdje nikakve promjene... Žifčata! :shifty:

http://youtu.be/2Eb1zanaVRg :corn:
  • elcielo
    elcielo Posts: 1,149
    aha, ovako izgleda to effajvanje :mrgreen:
    ne biste vjerovali, ali meni je prvi put :mrgreen: