Pearl Jam in Zagreb!
Comments
- 
            cropdustress wrote:U 11 navecer Ima vremena. Woohoo! Ima vremena. Woohoo!
 Totalno cool, gledam i ja KOL.
 Ali uz PJ i jos neke bendove dolje u rasporedu stoji upitnik sa nekim tekstom koji mi vuce na tipa cekamo potvrdu od banda za live streaming...koji odokativni prijevod mozda sam totalno u krivu...                        0 mozda sam totalno u krivu...                        0
- 

Hahha, super. Pisemo se sigurno. ja necu bit cijelo popodne, al cu navecer sigurno biti tu.snih wrote:Zakon totalni!
 Evo i ja gledam Kings Of Leon! Ima još zanimljivih bandova, evo satnice:
 14:55 - 15:55 Kings Of Leon
 16:25 - 17:25 Kaiser Chiefs
 18:00 - 19:00 Bloc Party
 19:35 - 20:35 Queens Of The Stone Age
 21:10 - 22:20 Arctic Monkeys
 23:00 - 00:30 BOGOVI:):):)
 Pišemo se!:D
 Navodno da se ceka dozvola od PJ-a da bude i njihov koncert na netu...
 nadam se da ce dopustiti, i to cijeli set, a ne samo 4 pjesme ko u Madridu. al i to bi mi bilo dosta za jedan fix. a sve, onda bi se totalno uslag... "I surfaced and all of my being was enlightened"0 "I surfaced and all of my being was enlightened"0
- 

Da, u pravu si. sad i ja vidim to kad sam iznad onog upitnika. u svom ovom ludilu nisam ni skuzila sto je topajo wrote:Totalno cool, gledam i ja KOL.
 Ali uz PJ i jos neke bendove dolje u rasporedu stoji upitnik sa nekim tekstom koji mi vuce na tipa cekamo potvrdu od banda za live streaming...koji odokativni prijevod mozda sam totalno u krivu... mozda sam totalno u krivu... "I surfaced and all of my being was enlightened"0 "I surfaced and all of my being was enlightened"0
- 

ne znam, zbilja. nisu jedini koji su pod upitnikom, ali u Madridu su dali na live stream prve 4 pjesme, pa bar nesto. vidjet cemo za vecerassnih wrote:Rekao bih da to sigurno znači to, sad je samo pitanje kaj će ovi naši Žike odlučit, oćel dat il ne! Kaj vi mislite,a , oće dat?:D:D
 @potato girl: fala na pozdravima! Jankec ima Vodene kozliće pa je doma sav u piknjicama! "I surfaced and all of my being was enlightened"0 "I surfaced and all of my being was enlightened"0
- 
            Ova stvar koja sad ide od KOL k`o Kojoti, bog da mi prosti!:D:D:D0
- 

Hahahasnih wrote:Ova stvar koja sad ide od KOL k`o Kojoti, bog da mi prosti!: 
 Meni su bas dobri ovi Kraljevi (ulice). lavova, ok. lavova, ok.
 A ni Kojoti nisu za bacit, al ovi su mi bas super 
 Samo da ostane tako do PJ-a, mislim, ima jos bendova koji nicu potvrdili
 live stream, ali tko zna? Mozda nas PJ ugodno iznenade. "I surfaced and all of my being was enlightened"0 "I surfaced and all of my being was enlightened"0
- 
            bilo bi nice da dopuste. ono, zadnji koncert... a i da mi uljepšaju dan. bemu miša
 gipsu na desnoj ruki.0
- 

A ipak si dobila gips???lestes wrote:bilo bi nice da dopuste. ono, zadnji koncert... a i da mi uljepšaju dan. bemu miša
 gipsu na desnoj ruki. 
 A joj, sorry. bas bed. ali pomalo, bar se ne moras gurat u prvi red na PJ-u s tim vise, hehe
 Sigurno bi nam uljepsali dan, meni i cijelu turneju, da ih jos jednom vidim zadnji put do tko zna kada  "I surfaced and all of my being was enlightened"0 "I surfaced and all of my being was enlightened"0
- 
            Eddie!!!!!! :eek:Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...0
- 
            Ma nisu mi loš Kings Of Leon! Samo ta stvar!:D:D
 Gledate li Edeka???0
- 
            Dobar Eddie, energičan! Razvalio defove u paramparčad!:)0
- 
            cropdustress wrote:A ipak si dobila gips??? 
 A joj, sorry. bas bed. ali pomalo, bar se ne moras gurat u prvi red na PJ-u s tim vise, hehe
 Sigurno bi nam uljepsali dan, meni i cijelu turneju, da ih jos jednom vidim zadnji put do tko zna kada  
 da. skinula longetu, slikala, ipak je napuknuto pa sam dobila gips.
 baš šteta kaj su ovi gotovo, rado bi ih malo više slušala... samo da bude PJ 
 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa........... eddieeeee0
- 
            Dan mi je odjednom postao bolji... Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...0 Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...0
- 
            Ste ga vidjeli? 
 Cakani moj Eddie. A di mu je igracka? "I surfaced and all of my being was enlightened"0 "I surfaced and all of my being was enlightened"0
- 
            0
- 
            Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...0
- 

Da, ona. :eek: al znas na koju ja mislim.lestes wrote:u hlačama   
 Ajme, ANA??? Kakve se to primisli po tvojoj glavi motaju? hahhaa                        "I surfaced and all of my being was enlightened"0 hahhaa                        "I surfaced and all of my being was enlightened"0
- 

vec sam rekla, i opet cu..ne bih se bunila da znam :cool:potato girl wrote:Možda bolje da ne znamo...  
 A mislim da nisam jedina od zenskorg roda koja tako misli..."I surfaced and all of my being was enlightened"0
Categories
- All Categories
- 149K Pearl Jam's Music and Activism
- 110.1K The Porch
- 278 Vitalogy
- 35.1K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.2K Flea Market
- 39.2K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads
- 29.1K Other Music