Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
Gordan: jeeeee, konačno smo živnuli.
@Grudice: to se zove dobro isplaniran godišnji odmorželim vam brzu i stabilnu internet vezu i brze prste
@shela: TBK su zakon, ali nema tog showa kao što je PJ show. I ja bih opet na neki Tour, i ja bih se znojio pred ekranom čekajući pojavljivanje gumbića "BUY".
@Dirty Frankk: čestitam na preseljenju, poster čeka tvoju naredbu i kreće za Dubrovnik, i još jednom sorry ako sam potaknuo lažnu nadu; cilj je bio plemenit - probuditi nekad najživlji dio PJ foruma
Glede LOXL raspitat ću se kod frenda.0 -
Thanks Gordane!
ako nekoga zanima pozadina, to jest story oko Newcastle postera evo ga, baš je fora :thumbup:
viewtopic.php?f=5&t=151264&p=3539129#p3539129CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Dirty Frankk wrote:Iva, djeca i ja smo napokon uselili u novu kuću
sad samo trebam organizirati i posložiti 50 okvira po kući
woohoo! bravo!
a posteri.. hehe.. slatke brigeStanding on a hill, staring at a mountain...0 -
siljo wrote:Dirty Frankk wrote:Iva, djeca i ja smo napokon uselili u novu kuću
sad samo trebam organizirati i posložiti 50 okvira po kući
woohoo! bravo!
a posteri.. hehe.. slatke brige
Najslađe brige daleko ali nikako ne i lagane. Mjesecima u glavi razrađujem razne šeme, nabavio sam galerijski sustav vodilica na koje će visiti po tri reda postera, ne moram bušiti zidove i mogu mjenjati slike kad budem htio a to mi je najvažnije. Uglavnom ovih dana mi je baš feštaCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Dirty Frankk wrote:Mjesecima u glavi razrađujem razne šeme, nabavio sam galerijski sustav vodilica na koje će visiti po tri reda postera...
ovo zasluzuje pjesmu... ne znam koju, ali evo zamisli da sam zapjevao od radosti
super ideja... i da, rupe u zidovima su anojing...Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
uff.. jedva cekam vidit sliku toga..
@grudice: a jestega potrefili, jaoo, blago si ga vama.. ne brinite se nista za karte, snaga nasih palceva je nemjerljivo jaka
koncertici, koncertici, tko ce ih docekati.. daleko je taj lipanj.. treba nesto ranije piknut, vec se ruke tresuOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
@igor - e pa baš lijepo da se tako stvari poklope... sigurno je junivers tako posložio stvari ( @sid - ne znači da junivers tebe ne voli. hoće da se malo odmoriš...
)
@niko - jeee majstore... bravo za useljenje te i ja jedva čekam fotku tvojih zidova... samo hrabro
a ostalima, baš mi falite i rado bih vas vidjela pa da nabacimo neki meet up?!?ono, ne... inače, dobila sam majicu od 10C - laganini pušionica... za nositi dok čistim kupaonu... baš je bezizražajna... :roll: kaj ćeš... da su barem najobičnijim velikim slovima napisali ime benda... to bi mi bilo bolje... nema veze, kaj je tu je... viva la pearl jam... he, he... naučila sam tonku da prepozna pearl jam kad svira i da prepozna pročitati kad negdje piše pearl jam... dakle, nije da je dijete naučilo čitati nego samo zna prepoznati tu određenu kombinaciju slova...
baš je smiješna i kak još uzvikne pl džem!
sunce moje malo (pametno)...
... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
Ja sam isto dobio majicu spavačicu
nadam se sam da će sljedeće godine biti bolja...a u stvari gora ne može biti
Pj džem....zakon, bravo TonkaCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
Iva: ja bih cak rekla da Tonka ZNA citati, jedino sto se ne opterecuje s citanjem nebitnog, nego cita samo bitno.
Pametnica mala...
Meet-up bi bio stvarno dobra ideja i evo mi ju podupiremo. Paje nema u Zgb iduci tjedan, ali ako svima bude pasalo tada, budem ga ja zastupala.Nek netko nabaci vrijeme i mjesto pa da vidimo kaj kome pase.
Evo da ja krenem s idejama, mozda moze nedjelja, 10.4. (pajo se tad vraca s puta), u onom bircu u zgradi di Anica i Seler rade, npr. u 18h. Pa sad vi ostali pucajte s idejama, kaj vam pase, a kaj ne...0 -
Gordan: Way to go Tonkica
@ Dirty Frankk: nista od LOXL-a preko Menarta, kazu da se ne moze naruciti za nase trziste.
@ Iva: meet-up :thumbup: nisam jedino siguran koliko je Anici i Sheli fora da dolaze "na posao" i u nedjelju. Moramo paziti zbog datuma da nas ne prijave zbog politickog okupljanja, ali mozda bi tad vec moglo biti dovoljno toplo da se okupimo na svjezem zraku: Jarun? Bundek? Samobor?
0 -
Iva: svjezi zrak je super ideja, a meni je isto pao na pamet Samobor
Mi imamo neki obiteljski rucak, ali u biti smo free od 17h pa mere gdjegod...
0 -
još jedan glas za samobor!0
-
Thank you for your order! You will receive another email when your order is
processed.:shock:
:P
O jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!
Hvala vam puno na kolektivnom drzanju palceva - pomoglo je.Uboli smo dvije karte u 21:07. Super!
Idemo nazdravit, ajd Zh!0 -
I&M: jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!
Evo idemo i mi pit!0 -
čestitam, grudice! to je odlično!
a sad vas molim za pomoć, ipak ste vi majstori kad treba ubost karte za koncert.
i mene uhvatila kriza za koncertima, a bome i putovanjima, pa sam odlučila to dvoje skombinirati.
trebala bih u berlin u 6. mjesecu baš za vrijeme foo fighters+band of horses koncerta, pa rekoh, zašto ne profitirati.
uglavnom karte nemrem više naći na sajtu (dobro nam poznatog) kindl buhne wulheidea pa pretpostavljam da su službeno sold out.
e sad, kad ukucam karte u gugl, izbaci mi nekoliko stranica s ponudama, ali ja, pravi tutlek, to niš ne kužim. jesu to agencije koje preprodaju karte po većim cijenama?
uopće ne znam di da tražim.
jel' me može netko od vas uputiti kako pronaći najjeftinije karte za koncert?
dobije od mene telefonski prijenos najdražeg FF ili BOH hita0 -
Iva: provjerili evo i mi, stvarno nema. Prema nasem iskustvu, Ticketmaster bez trepnut stavi jos karata za sold-out koncerte tjedan dana prije koncerta (tako su napravili za Arcade Fire u Londonu), ali za ovo nema uopce na Ticketmasteru. Bilo je doduse na eventim.de, sad nema, a ne znam imaju li i oni tu krasnu praksu kao Ticketmaster da stave malo prije showa jos karata... Drzim fige da imaju...
Ali cak i da ne nabavis karte, brijem da se tamo u sumi fakat dobro cuje show...nije isto, ali nije ni nista...
Ali sigurno ces negdje naci karte...ne brini...0 -
a i uvijek se ispred šume nađe nešto mrvicu skuplje.. da ne kažem na e bayju gdje je dosta skuplje..Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
grudice wrote:Thank you for your order! You will receive another email when your order is
processed.:shock:
:P
O jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!
Hvala vam puno na kolektivnom drzanju palceva - pomoglo je.Uboli smo dvije karte u 21:07. Super!
Idemo nazdravit, ajd Zh!
Gordan: Juhuuuu... Tko je uopce sumnjao.Nego, ocekujemo jedan iscrpan, multimedijalni izvjestaj s lica mjesta. Zivjeli!
0 -
pozdrav svima!!!
prvo: tonka, zakon!!! niko, čestitam!!! i grudicama također!!!
a 10.4. mi je donekle problematičan jer bih trebala biti u bjelovaru ili vrbovcu (nisam još ziher). jedino možda da, isto kao i pajići, dođem naknadno0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 272 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.6K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads
- 29.1K Other Music