Pearl Jam in Zagreb!

Options
19459469489509511290

Comments

• Dirty Frankk
    Dirty Frankk Posts: 4,274
    http://www.youtube.com/watch?v=4KvOXs1Y ... r_embedded

gledam po stoti put i umirem od smjeha :lol:
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • cropdustress
    cropdustress Posts: 4,339
    Ok. super da ste mjere stavili...no opet moram gnjavit cure. Moze netko to izmjerit na sebi ili po nekoj drugoj majici pa usporedit da znam otprilike...(nemam metar sa sobom u parizu) :D cisto da budem sigurna da ne fulam previse velicinu 8-) fala i sorryte sto maltretiram prohtjevima..malo sam se razmazila :mrgreen:
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • cropdustress
    A boje majica?
    Nismo kod iste firme ko i lani, jel tako? Onda su obicne boje plava, narancasta i siva (ok, to kuzim da je obicna siva). a dal se razlikuju plava muska i plava zenska ili ne?
    Joj, dosadna sam, znam, al htjela bih znati dal da narucujem onda i musku si ili ne. jer mi je ona svijetlo plava isto bila fora...upisala sam vise manje sve, al budem promijenila ako skuzim da su druge boje i kad skopcam velicine. M ili L pitanje je sad? nisam pametna 8-)
  • snih
    snih Posts: 1,052
    A boje majica?
    Nismo kod iste firme ko i lani, jel tako? Onda su obicne boje plava, narancasta i siva (ok, to kuzim da je obicna siva). a dal se razlikuju plava muska i plava zenska ili ne?
    Joj, dosadna sam, znam, al htjela bih znati dal da narucujem onda i musku si ili ne. jer mi je ona svijetlo plava isto bila fora...upisala sam vise manje sve, al budem promijenila ako skuzim da su druge boje i kad skopcam velicine. M ili L pitanje je sad? nisam pametna 8-)

Siva majica je dosta svjetlija od prošlogodišnje koja je bila zapravo antracit, a narančasta i svijetlo plava su slične kao prošlogodišnje muške. Ženske majice su sada iste boje kao i muške.
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    Ok. super da ste mjere stavili...no opet moram gnjavit cure. Moze netko to izmjerit na sebi ili po nekoj drugoj majici pa usporedit da znam otprilike...(nemam metar sa sobom u parizu) :D cisto da budem sigurna da ne fulam previse velicinu 8-) fala i sorryte sto maltretiram prohtjevima..malo sam se razmazila :mrgreen:
    Iva: ja jučer mjerila i uspoređivala s onom crnom EV majicom (s bijelim, ne narančastim) i otprilike su slične veličine, samo su ove kaj bumo sad naručili malo dulje i možda mrvu veće. Tak da mi se čini da budu ok tj. normalne veličine...čini mi se. ;)
  • Dirty Frankk
    Dirty Frankk Posts: 4,274
    Slow LUKIN...jebote koji mrak!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=kCNHb-XW1PI
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • masni
    masni Posts: 1,657
    zakon! :)

sve skupa..
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • siljo
    siljo Posts: 2,203
    snih wrote:
    U tablicu su unešene dimenzije svih veličina majica, tako da vas molim da još jednom sve prekontrolirate i zaključno s nedjeljom završite narudžbe.

hej sniše, kako si mjerio majice? širina ispod pazuha i duljina od prednjeg dijela ovratnika do dolje?

kad stavis majicu na krevet, razlika između prednjeg i stražnjeg dijela ovratnika je i po 5-6cm :geek:
    Standing on a hill, staring at a mountain...
  • cropdustress
    siljo wrote:
    snih wrote:
    U tablicu su unešene dimenzije svih veličina majica, tako da vas molim da još jednom sve prekontrolirate i zaključno s nedjeljom završite narudžbe.

hej sniše, kako si mjerio majice? širina ispod pazuha i duljina od prednjeg dijela ovratnika do dolje?

kad stavis majicu na krevet, razlika između prednjeg i stražnjeg dijela ovratnika je i po 5-6cm :geek:

Mislim da se inace to mjeri od ramena do dole, znaci onaj vrh od vrata prema rukavu te sirina u prsima.
  • shela
    shela Zagreb Croatia Posts: 657
    jeee super će bit majice baš se veselim :)
  • dimitrispearljam
    dimitrispearljam Posts: 139,724
    SEE U SOON GREAT CROATIAN FRIENDS!!! :)
    "...Dimitri...He talks to me...'.."The Ghost of Greece..".
    "..That's One Happy Fuckin Ghost.."
    “..That came up on the Pillow Case...This is for the Greek, With Our Apologies.....”
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    SEE U SOON GREAT CROATIAN FRIENDS!!! :)
    Iva&Mario: you're sooo right! see you soon! :D
  • masni
    masni Posts: 1,657
    Vulkan prestao eruptirat magmu :)

woohoo
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • siljo
    sinoc je bio neki film na telki (Evolution's Child)... uglavnom, u talijanskim alpama su nasli smrznutog pracovjeka iz broncanog doba od prije 3000 god.

lik i zena pricaju o njemu i sad lik pita kako izgleda, a zena se nasmije i kaze "kao bubnjar Pearl Jama" :mrgreen:

film je snimljen 1999. tako da se komentar vjerojatno odnosi na J. Ironsa... :D
  • killroy
    killroy Posts: 739
    LOOOOL!
    Mada bih prije pomislio na Matta :D
  • asfo
    asfo Posts: 315
    Jeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Čejnsi na Inmusicu!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.t-mobileinmusicfestival.com/ ... c-festival
  • siljo
    siljo wrote:
    INmusic festival ce imati i "nulti" dan... 21.06. .. jos nisu objavili bendove... kladim se da ce biti Alice In Chains kojima to pada usred pauze od 3 dana... prije toga su u ceskoj, nakon toga u bugarskoj...
    asfo wrote:
    eeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jeeeeeeeeee! ulazim u seriju propustanja AIC koncerata! woohoo! :D

hajde drago mi je za ekipu koja ce tih dana biti u zg... :thumbup:
  • asfo
    asfo Posts: 315
    Znaš kaj, i ja sam brijala da dolaze otkad mi je snih stavio bubu u uho sa svojim proračunima prije koji mjesec.
    Kako je vrijeme odmicalo, a nisu ih objavljivali, počela sam si brijati da bum prodala svoju kartu za inmusic i kupila za Chainse.
    :lol:
  • siljo
    asfo wrote:
    Znaš kaj, i ja sam brijala da dolaze otkad mi je snih stavio bubu u uho sa svojim proračunima prije koji mjesec.
    Kako je vrijeme odmicalo, a nisu ih objavljivali, počela sam si brijati da bum prodala svoju kartu za inmusic i kupila za Chainse.
    :lol:

jos uvijek mozes napraviti tu preprodaju... karta za "nulti" dan je 250kn na ulazu... ali ima i na ostatku festivala ok bendova koji se isplate za tu razliku u cijeni :)
  • jurasica
    jurasica Posts: 1,534
    asfo wrote:
    Jeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.t-mobileinmusicfestival.com/ ... c-festival

to te ja tam-pi!!! :) neka uživaju oni koji ostaju u zg!
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!