Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Ok. super da ste mjere stavili...no opet moram gnjavit cure. Moze netko to izmjerit na sebi ili po nekoj drugoj majici pa usporedit da znam otprilike...(nemam metar sa sobom u parizu)
cisto da budem sigurna da ne fulam previse velicinu
fala i sorryte sto maltretiram prohtjevima..malo sam se razmazila
"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
A boje majica?
Nismo kod iste firme ko i lani, jel tako? Onda su obicne boje plava, narancasta i siva (ok, to kuzim da je obicna siva). a dal se razlikuju plava muska i plava zenska ili ne?
Joj, dosadna sam, znam, al htjela bih znati dal da narucujem onda i musku si ili ne. jer mi je ona svijetlo plava isto bila fora...upisala sam vise manje sve, al budem promijenila ako skuzim da su druge boje i kad skopcam velicine. M ili L pitanje je sad? nisam pametna"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
cropdustress wrote:A boje majica?
Nismo kod iste firme ko i lani, jel tako? Onda su obicne boje plava, narancasta i siva (ok, to kuzim da je obicna siva). a dal se razlikuju plava muska i plava zenska ili ne?
Joj, dosadna sam, znam, al htjela bih znati dal da narucujem onda i musku si ili ne. jer mi je ona svijetlo plava isto bila fora...upisala sam vise manje sve, al budem promijenila ako skuzim da su druge boje i kad skopcam velicine. M ili L pitanje je sad? nisam pametna
Siva majica je dosta svjetlija od prošlogodišnje koja je bila zapravo antracit, a narančasta i svijetlo plava su slične kao prošlogodišnje muške. Ženske majice su sada iste boje kao i muške.0 -
cropdustress wrote:Ok. super da ste mjere stavili...no opet moram gnjavit cure. Moze netko to izmjerit na sebi ili po nekoj drugoj majici pa usporedit da znam otprilike...(nemam metar sa sobom u parizu)
cisto da budem sigurna da ne fulam previse velicinu
fala i sorryte sto maltretiram prohtjevima..malo sam se razmazila
0 -
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
zakon!
sve skupa..Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
snih wrote:U tablicu su unešene dimenzije svih veličina majica, tako da vas molim da još jednom sve prekontrolirate i zaključno s nedjeljom završite narudžbe.
hej sniše, kako si mjerio majice? širina ispod pazuha i duljina od prednjeg dijela ovratnika do dolje?
kad stavis majicu na krevet, razlika između prednjeg i stražnjeg dijela ovratnika je i po 5-6cm :geek:Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
siljo wrote:snih wrote:U tablicu su unešene dimenzije svih veličina majica, tako da vas molim da još jednom sve prekontrolirate i zaključno s nedjeljom završite narudžbe.
hej sniše, kako si mjerio majice? širina ispod pazuha i duljina od prednjeg dijela ovratnika do dolje?
kad stavis majicu na krevet, razlika između prednjeg i stražnjeg dijela ovratnika je i po 5-6cm :geek:
Mislim da se inace to mjeri od ramena do dole, znaci onaj vrh od vrata prema rukavu te sirina u prsima."I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
jeee super će bit majice baš se veselim0
-
SEE U SOON GREAT CROATIAN FRIENDS!!!"...Dimitri...He talks to me...'.."The Ghost of Greece..".
"..That's One Happy Fuckin Ghost.."
“..That came up on the Pillow Case...This is for the Greek, With Our Apologies.....”0 -
dimitrispearljam wrote:SEE U SOON GREAT CROATIAN FRIENDS!!!0
-
Vulkan prestao eruptirat magmu
woohooOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
sinoc je bio neki film na telki (Evolution's Child)... uglavnom, u talijanskim alpama su nasli smrznutog pracovjeka iz broncanog doba od prije 3000 god.
lik i zena pricaju o njemu i sad lik pita kako izgleda, a zena se nasmije i kaze "kao bubnjar Pearl Jama"
film je snimljen 1999. tako da se komentar vjerojatno odnosi na J. Ironsa...Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
LOOOOL!
Mada bih prije pomislio na Matta0 -
Jeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Čejnsi na Inmusicu!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.t-mobileinmusicfestival.com/ ... c-festival0 -
siljo wrote:INmusic festival ce imati i "nulti" dan... 21.06. .. jos nisu objavili bendove... kladim se da ce biti Alice In Chains kojima to pada usred pauze od 3 dana... prije toga su u ceskoj, nakon toga u bugarskoj...asfo wrote:eeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jeeeeeeeeee! ulazim u seriju propustanja AIC koncerata! woohoo!
hajde drago mi je za ekipu koja ce tih dana biti u zg... :thumbup:Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
Znaš kaj, i ja sam brijala da dolaze otkad mi je snih stavio bubu u uho sa svojim proračunima prije koji mjesec.
Kako je vrijeme odmicalo, a nisu ih objavljivali, počela sam si brijati da bum prodala svoju kartu za inmusic i kupila za Chainse.0 -
asfo wrote:Znaš kaj, i ja sam brijala da dolaze otkad mi je snih stavio bubu u uho sa svojim proračunima prije koji mjesec.
Kako je vrijeme odmicalo, a nisu ih objavljivali, počela sam si brijati da bum prodala svoju kartu za inmusic i kupila za Chainse.
jos uvijek mozes napraviti tu preprodaju... karta za "nulti" dan je 250kn na ulazu... ali ima i na ostatku festivala ok bendova koji se isplate za tu razliku u cijeniStanding on a hill, staring at a mountain...0 -
asfo wrote:Jeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.t-mobileinmusicfestival.com/ ... c-festival
to te ja tam-pi!!!neka uživaju oni koji ostaju u zg!
... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 273 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads