Pearl Jam in Zagreb!

Options
18948958978999001290

Comments

• masni
    masni Posts: 1,657
    Vidim da nitko ne reagira na 20-50% rasprodaje, pa ću ja prvi.. Ako bi netko nešto naručivao, vjerojatno bih mu se skrpao pa da podijelimo prekobarinu..
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • Rijeka
    Rijeka Posts: 801
    Čuvaj se Viktore... ovo je bio ne dozvoljeni udarac ispod pojasa...sudac bi ovo trebao kazniti 8-) :twisted:

Mislim da bi sudac trebao smirivati strasti uzrokovane razilazenjem misljenja, a ne dodatno potpaljivati vatricu :lol: Zalazem se za suce iz inozemstva! :mrgreen:

Eto, masni razumije moju bol i moje osjecaje :D
    Death or glory!

• snih
    snih Posts: 1,052
    Rijeka wrote:
    Čuvaj se Viktore... ovo je bio ne dozvoljeni udarac ispod pojasa...sudac bi ovo trebao kazniti 8-) :twisted:

Mislim da bi sudac trebao smirivati strasti uzrokovane razilazenjem misljenja, a ne dodatno potpaljivati vatricu :lol: Zalazem se za suce iz inozemstva! :mrgreen:

Eto, masni razumije moju bol i moje osjecaje :D

Sretan rođo Viktore! :)
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    Moram reći...kada bi ste slučajno, eventualno, teoretski, možda izbacili fakin' Supersonic :mrgreen: :x , što vidim da vam nikako ne ide :x :D:mrgreen: , i na taj način omogućili mi da se ponovno igram, da bih se vrlo vjerojatno priključio ovoj dvojici hrabrih članova, i to usprkos činjenici da su zbog svog izbora izloženi pritiscima od strane nekolicine izgrednika, a što je puno i ozbiljnije, nisu zaštićeni od strane institucija...čak štoviše, izgleda da i institucije imaju svoje prste u tim prljavim igrama... :mrgreen::mrgreen:
  • snih
    U 3. krugu je najviše glasova - 6 osvojila kompozicija "The End" i na taj način se smjestila na 9. mjesto top-liste albuma "Backspacer".

U slijedećem krugu se natječu slijedeće pjesme:

4. krug

Gonna See My Friend
    Got Some
    The Fixer
    Just Breathe
    Amongst the Waves
    Unthought Known
    Supersonic
    Force of Nature

Molim sve koji su glasali za "The End" u dosadašnjim krugovima da glasaju u 4. krugu (snih, iva, Gordan, siljo, hard_sun i Dirty Frankk). Glasove ostalih glasača ću priznati iz prethodnih krugova, osim ako su promijenili mišljenje. U tom slučaju neka ostave svoj glas.

Glasanje traje do sutra (petak) do 17 sati, a moguće je da rezultati budu i ranije, ako svi glasači obave svoju dužnost.

P.S. U 3. krugu od onih koji su trebali, nije glasala _annie_, ali to ionako ne bi promijenilo poredak, tako da očekujemo njen glas u ovom krugu. ;)
  • snih
    Supersonic
  • pajo
    Iva: Supersonic (i ne samo da me muž ne ubije ;))

Nisam znala da se smije bitchati tijekom igre, ali ako smije, što učiniste mom Johnnyju?!? Pa pjesma je teški fun, halooo!!! :D

A samo da usput pohvalim prvu familiju kako smo vidoviti, danas smo se ujutro u vožnji na posao derali dvoglasno ko' luđaci na Light Years: 'YOU'VE GOTTA SPEND IT ALL' i kad ono, vidi vraga, 10c rasprodaja. :lol: :x

Ponekad mrzim 10c...
  • pajo
    I&M: i Viktore, sretan ti rođendan! 8-)
  • siljo
    siljo Posts: 2,203
    Supersonic
    Standing on a hill, staring at a mountain...
  • siljo
    pajo wrote:
    I&M: i Viktore, sretan ti rođendan! 8-)

ou jea!
  • Ok, došao je red i na Supersonic ;)

Sretan rođendan Viktore!!

10c rasprodaja malo kasni jer nemam više što naručiti ili možda imam, morat ću naći nešto, mislim da je red na 10club novu kapu :D
    Šteta što bootovi nisu na rasprodaji :(
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • jurasica
    jurasica Posts: 1,534
    viktooooreee, sretan ti ročkas i sve najboljeeeee!!! :D:D:D:D
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • _annie_
    _annie_ Posts: 980
    Zajedničkim snagama - 2 glasa za Supersonic.
  • masni
    masni Posts: 1,657
    Sve najbolje Viktore!

mogli ste čovjeku i želju ispunit i ne glasat toliko "za" supersonic..
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • snih
    Fikserko jučer na 1. mjestu Vip Music Clup LP! :):)
  • killroy
    killroy Posts: 739
    ohooo, sretan rodjendan Viktore!

i hura za 1. mjesto!
  • _annie_
    _annie_ Posts: 980
    snih wrote:
    Fikserko jučer na 1. mjestu Vip Music Clup LP! :):)

Gordan: Hip, hip hooray!!! :D:D:D Cekao sam taj trenutak, gledao TV, ali oci nisu slusale gospodara. :(
  • snih
    U 4. krugu je najviše glasova - 10 osvojila kompozicija "Supersonic" i na taj način se smjestila na 8. mjesto top-liste albuma "Backspacer".

U slijedećem krugu se natječu slijedeće pjesme:

5. krug

Gonna See My Friend
    Got Some
    The Fixer
    Just Breathe
    Amongst the Waves
    Unthought Known
    Force of Nature

Molim sve koji su glasali za "Supersonic" u dosadašnjim krugovima da glasaju u 5. krugu (svi osim wwpj, Rijeke i masnog). Glasove ostalih glasača ću priznati iz prethodnih krugova, osim ako su promijenili mišljenje. U tom slučaju neka ostave svoj glas.

Glasanje traje do sutra (subota) do 17 sati, a moguće je da rezultati budu i ranije, ako svi glasači obave svoju dužnost.

P.S. U 4. krugu od onih koji su trebali, nije glasao hard_sun, ali to ionako ne bi promijenilo poredak, tako da očekujemo njegov glas u ovom krugu. ;)
  • snih
    Force of Nature
  • siljo
    uh, postaje gadno... zato se do sada nisam igrao...

Amongst the Waves