Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
_annie_ wrote:ako imate nekih želja glede delicija, izjasnite se na vrijeme, inače počinjem nakuhavati prema vlastitom nahođenju
također, ako nekoga ili nešto treba negdje skupiti autom, možemo dogovoriti jer će u autu biti 2-3 slobodna mjesta
btw, danas je u gradu bio takav krkljanac da sam od samobora do radničke uspjela backspacer u autu poslušati preko 2 puta(svako zlo za neko dobro)
ne poznajem te, ali mi se već svidjash!!!
uglavnom, ja sam htjela reći da bi meni možda pasalo da isto nekoga pokupim jer će tonka biti mrtva nakon plivanja pa je dobro da je malo dulje vozikam u autu da se naspava... uglavnom, htjela sam reći da se ja dobrovoljno javljam da odem po anu z. u podsused pa ti annie ne moraš brinuti za nju! jedino ako ana z. baš ne inzistira da je pokupiš baš ti!... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
jeste vidjeli ovo?
http://www.theskyiscrape.com/images/sto ... -cover.jpg
jedino ne kužim, kaj matt nosi pacciotice?... I surfaced and all of my being was enlightened...
jurasica wrote:jeste vidjeli ovo?
jedino ne kužim, kaj matt nosi pacciotice?
ahahaha, fakat izgleda tak.svi su mi smiješni na fotki, a stone posebno jer izgleda k'o sramežljivi curetak.
btw, već sam javila anici da se fakat ne mora mučiti oko mene ako ne ide direkt iz samobora, tak da prihvaćam tvoju velikodušnu ponudu.ako uopće bude trebalo, a detalje ti javim na vrijeme.
btw, znači i kod tebe pali ona teorija koju čujem na sve strane - dijete u auto i spavanac.0 -
elcielo wrote:jurasica wrote:jeste vidjeli ovo?
jedino ne kužim, kaj matt nosi pacciotice?
ahahaha, fakat izgleda tak.svi su mi smiješni na fotki, a stone posebno jer izgleda k'o sramežljivi curetak.
btw, već sam javila anici da se fakat ne mora mučiti oko mene ako ne ide direkt iz samobora, tak da prihvaćam tvoju velikodušnu ponudu.ako uopće bude trebalo, a detalje ti javim na vrijeme.
btw, znači i kod tebe pali ona teorija koju čujem na sve strane - dijete u auto i spavanac.
da, ali nije da doma neće spavati...to je zakon dijete!!!
... I surfaced and all of my being was enlightened...
kad smo kod djece - dolazi li netko od kikića i koliko su stari?
pitam zato jer nisam ziher hoću li voditi svoju princezicu ili ću je utrapiti baki/bratu, što bi njoj možda bilo i draže
ali ako na jarunu bude ekipe za nju, možda bih je i povela
(preko ljeta mi je, dok je s rodbinom na selu, previše izložena nepoželjnim glazbenim utjecajima pa ovakav vid druženja u tom smislu može dobro doći)
glede vožnje, lako se još javite ako treba uskočiti, stojim na raspolaganju0 -
_annie_ wrote:kad smo kod djece - dolazi li netko od kikića i koliko su stari?
pitam zato jer nisam ziher hoću li voditi svoju princezicu ili ću je utrapiti baki/bratu, što bi njoj možda bilo i draže
tonka dolazi i ima skoro 9 mj.brijem da tvojoj princezi neće biti interesantna, iako je jaaako smiješna...
... I surfaced and all of my being was enlightened...
_annie_ wrote:kad smo kod djece - dolazi li netko od kikića i koliko su stari?
ali ako na jarunu bude ekipe za nju, možda bih je i povela
(preko ljeta mi je, dok je s rodbinom na selu, previše izložena nepoželjnim glazbenim utjecajima pa ovakav vid druženja u tom smislu može dobro doći)
glede vožnje, lako se još javite ako treba uskočiti, stojim na raspolaganju
Dolazi drug Janko. 2005. godište. Zabavan lik!
Koliko princezica ima godina?0 -
snih wrote:Dolazi drug Janko. 2005. godište. Zabavan lik!
Koliko princezica ima godina?Čini mi se da se negdje kroz berlinsku maglu sjećam da kćer od Anice i Gordana ima 6, zar ne?
0 -
Must read interview:
http://www.twofeetthick.com/2009/09/inc ... interview/
Edit: kameni je fakat zabrijao na curica look
http://1.bp.blogspot.com/_qvWxg-8A3Pg/S ... orrow1.jpg0 -
klara ima 7 i pol
možda je ipak dovedem0 -
sending my love to Croatia Mafia ,,especially to my poster people.."...Dimitri...He talks to me...'.."The Ghost of Greece..".
"..That's One Happy Fuckin Ghost.."
“..That came up on the Pillow Case...This is for the Greek, With Our Apologies.....”0 -
Udarna, napadačka i razorna trojka albuma: kompozicije pod brojevima 5, 6 i 7!!! Sjajno, sjajno!0
-
snih wrote:Udarna, napadačka i razorna trojka albuma: kompozicije pod brojevima 5, 6 i 7!!! Sjajno, sjajno!
ja igram sa manje napadackom formacijom pa sam naprijed stavio brojeve 2 i 7
all packed za sutra u zoru... zao mi je kaj jos netko iz HR ne ide, ali eto... mozda odradim neko javljanje uzivo za vrijeme vaseg rostilja...
ako bi netko neku razglednicu iz Seattla (ili San Francisca) sa potpisom benda, nek mi posalje adresu...Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
dimitrispearljam wrote:sending my love to Croatia Mafia ,,especially to my poster people..0
-
pajo wrote:Edit: kameni je fakat zabrijao na curica look
http://1.bp.blogspot.com/_qvWxg-8A3Pg/S ... orrow1.jpg
da samo look! a držanje?... I surfaced and all of my being was enlightened...
Za mene number one is number one, totalno brijem na tu pjesmu a izdvojio bi 5 i 10.
A da imam slagat cijeli album složio to top listu za samo 5 pjesama jer ne bi bilo u redu da nijedna pjesma završi na zadnjem mjestu.
Sretan put Raanko!! Uživaj i pozdravi frendove.CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
jurasica wrote:pajo wrote:Edit: kameni je fakat zabrijao na curica look
http://1.bp.blogspot.com/_qvWxg-8A3Pg/S ... orrow1.jpg
da samo look! a držanje?
Nego, reci ti meni kaj je tak teško staviti neku sličicu sleš avatar u profil!?! Ha?:twisted:
0 -
jeste vi već dobili mail za backspacer?
Your order has been processed and will ship within 24 hours.
Domestic orders are shipped via USPS First Class/Priority Mail and
will arrive in 3-5 days. International orders can take up to 4-8
weeks for delivery. Please take into account holidays and poor
weather conditions. Shipments to Canada, Mexico and Australia can
expect delays due to increased Customs scrutiny.
4-8 tjedana??? :? taman će doći pred božić0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 273 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.6K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads