Pearl Jam in Zagreb!
Comments
-
SAMCRO wrote:Skupina 1: Inside Job, Getaway, Infallible
Skupina 2: SOLAT, Light Years, Save You
Skupina 3: Black, Garden, I Am Mine
Skupina 4: Corduroy, Porch, In Hiding
Skupina 5: NAIS, Long Road, Just Breathe
Skupina 6: Given To Fly, In My Tree, Force Of Nature
Skupina 7: Pendulum, Daughter, Rearviewmirror
Skupina 8: Thumbing My Way,Breath, Faithfull
Skupina 9: Indifference, Yellow Ledbetter, Parachutes
Skupina 10: Footsteps, Insignificance, Come Back
Skupina 11: Present Tense, Better Man, Immortality
Skupina 12: Unthought Known, Sad, Off He Goes
Mogu primjetiti da smo trebali stavit poludirigirani ždrijeb uz uvjet da ne smiju biti dvije iste pjesme s istog albuma u skupini
Ne možeš mi stavit Garden i Black u istu skupinu, aaaa, random.org šugavi. I dva "zakrajka" YL i Indifference
Ima dosta skupina smrti, ali idemo redom:
Skupina 1:
1. Inside Job
2. Infallible
3. Getaway
Skupina 2:
1. SOLAT
2. Light Years
3. Save YouOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
INmusic su potpisali prvog headlinera, trebali bi ga objaviti u PON oko 20h... Rock In Rome u SRI u 10h.. pa da vidimo
danas sam prvi put pogledao The Fans Are Alright, hvala Mihi koja je odradila prijepodnevni spavanac od 90min
igra postaje okrutna :?Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
skupina 1:
1. inside job
2. getaway
3. infallible
skupina 2:
1. solat
2. light years
3. save you0 -
masni wrote:Mogu primjetiti da smo trebali stavit poludirigirani ždrijeb uz uvjet da ne smiju biti dvije iste pjesme s istog albuma u skupini
Ne možeš mi stavit Garden i Black u istu skupinu, aaaa, random.org šugavi. I dva "zakrajka" YL i Indifference
Ima dosta skupina smrti
Slažem se Black i Garden...:fp: maderfuker
Ima jebenih grupa ali to je sportCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Skupina 1
1.Inside Job
2.Getaway
3.Infallible
1 i 2 teška odluka ali dobro
Skupina 2
1.SOLAT
2.Save You
3.Light Years
easy
p.s.
za pola sata mi stiže bike...imam tremu :fp: 3 mjeseca čekam :corn:CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Dirty Frankk wrote:WILD CARD
Brother
Breath
I Got Id
Leatherman
Long Road
Man Of The Hour
Of The Earth
Ole
State Of Love And Trust
Je li fali koja sa WC liste??????????
Wild Card
1. State of Love and Trust
2. Breath
3. I got ID
4. Long Road
5. Man of the Hour
Taman da cu poslozit Lost Dogs kad skuzim da sam zakasnila cijeli krug :( Nema veze. Idem sad prokuzit sta treba dalje..."I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
Zadnje misli dok čekamo na boarding u SF-u. Kad smo već kod rangiranja, kad bih morao rangirati koncerte koje smo vidjeli, onda bi redoslijed bio San Diego, LA 1, LA 2, Oakland. Naravno, treba uzeti u obzir da smo u San Diegu imali GA što dodatno pojačava dojam, ali i bez toga mislim da je taj show imao najbolju setlistu i najbolju energiju.
Ono što mi kod Amera užasno ide na živce je to što ne znaju otpustit kočnice. Više-manje su mrtva puhala. Nisam za generalizacije, ali takvi prevladavaju. Čak i kad se napuše, nisu ni blizu Europljanima. I onda još po forumu gunđaju oko ponašanja ljudi koji su oko njih. Nisam imao neko loše iskustvo , ali siguran sam da je bilo krivih pogleda.
Nisam radio statistiku, ali sam siguran da smo na 4 koncerta čuli oko 80 različitih pjesama. Čuli smo cijeli Lightning Bolt live i samo sam učvrstio svoj stav da su na albumu pjesme preproducirane. Uostalom, uvjerit ćete se za pola godine i sami.
Jedino mi je žao što smo za put od LA do San Frana te za lutanje po San Franu imali premalo vremena. Next time, kako bi Eddie rekao. Toplo preporučam svima kojima se pruži prilika da pogledaju taj dio Californije.
Za kraj još jedna vijest za ljubitelje Sons Of Anarchy:
u Oaklandu sam se slikao s Happyjem!
A sad - back to Croatia.Post edited by SAMCRO onŽelio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
We gonna love you long time.
ZAGREB! This is MIKE McCREADY! MIKE McCREADY this is ZAGREB!0 -
Vracam se u igru i dajem sljedece bodove:
Skupina 1
1. Inside Job 5 points
2. Infallible 3 points
3. Getaway 1 point
Skupina 2
1. SOLAT
2. Light Years
3. Save You
Anice i Gordane, sretan put u domovinu. Jel stignete na glasanje sutra? Nadam se da ste se nauzivali Amerike"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
Niko, bike?
prenio si neizvjesnost na mene :corn:Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
Skupina 1:
1. inside job
2. getaway
3. infallible
skupina 2:
1. solat
2. light years
3. save you0 -
And we are back... Eto nas u toplini doma našeg. Taman stigli na vrijeme dat svoj glas ZA PROTIV. Sad slijedi post-tour depresija, možda i koji dan jet-lega. Neizbježno. Bit će lakše kad za koji dan objave datume europske turneje.
Niko, vidio sam bike i super je. Što je to s bradom?
Nisam imao vremena još smjestit drugi krug u tablicu, ali i to slijedi uskoro. Samo da malo dođem k sebi.Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
welcome back :wave:
fotkanje s happy-emcrazy eyes is in a real gang,right ?
Skupina 1:
1. Inside Job
2. Infallible
3. Getaway
Skupina 2:
1. SOLAT
2. Save You
3. Light Years0 -
Skupina 1:
1. Inside Job
2. Infallible
3. Getaway
Skupina 2:
1. SOLAT
2. Save You
3. Light Years
danas mi najbolje lezi Do The Evolution, a pred ocima mi je Edova faca kad je nekoc davno pjevao Masters Of War :(Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
SAMCRO wrote:Za kraj još jedna vijest za ljubitelje Sons Of Anarchy:
u Oaklandu sam se slikao s Happyjem!
Haha, odlično!
Je li se lik barem malo nasmijao ili je zadržao klasični SOA-ovski poker face koji ga je krasio ovih sezona?)))
Moji glasovi:
Skupina 1:
1. Inside Job
2. Getaway
3. Infallible
Skupina 2:
1. SOLAT
2. Save You
3. Light Years0 -
SAMCRO wrote:Niko, vidio sam bike i super je. Što je to s bradom?
Dobro došli, to jest vrati li ste se u ovu vukojebinu ne znam koliko je to dobro:?
Brada...ide s motorom
Gdje si Happy-a sreo, na koncertu???CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
Da, Happy je došao na koncert. Anica se nije htjela slikati. Bilo ju sram. Ja sam prvi put nešto takvo učinio. Onako, kao kreten sam buljio u njega dok me nije pogledao, pa sam mu promrmljao nešto tipa "veliki sam fan vaše serije, može fotka?" I je nasmijao se. Pokazat ću vam, ali ne danas. Vrijeme ja za spavanje.
Inače, stavio sam tablicu i za drugu fazu. Na istom je dokumentu gdje i prva faza, ali na jednom sheetu se sve nalazi. Mislim da već znamo koje će prve dvije pjesme otići u završni krug, ali neću još o rezultatima.Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
Grupa prva
1. Inside Job
2. Infallible
3. Getaway
Grupa druga
1. SOLAT
2. Save You
3. Light Years0 -
SAMCRO wrote:Da, Happy je došao na koncert. Anica se nije htjela slikati. Bilo ju sram. Ja sam prvi put nešto takvo učinio. Onako, kao kreten sam buljio u njega dok me nije pogledao, pa sam mu promrmljao nešto tipa "veliki sam fan vaše serije, može fotka?" I je nasmijao se. Pokazat ću vam, ali ne danas. Vrijeme ja za spavanje.
a ne vjerujem... jesi mu dao moj broj telefona?!?za čarlija, ne?!? mada ni davida ne bi odbila...
... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
jurasica wrote:SAMCRO wrote:Da, Happy je došao na koncert. Anica se nije htjela slikati. Bilo ju sram. Ja sam prvi put nešto takvo učinio. Onako, kao kreten sam buljio u njega dok me nije pogledao, pa sam mu promrmljao nešto tipa "veliki sam fan vaše serije, može fotka?" I je nasmijao se. Pokazat ću vam, ali ne danas. Vrijeme ja za spavanje.
a ne vjerujem... jesi mu dao moj broj telefona?!?za čarlija, ne?!? mada ni davida ne bi odbila...
Pa ti si živa!Kaj ti se dogodilo da te danima nije bilo? I zakaj se više ne igraš s nama? :?
Kaj se Davida tiče i broja telefona, nisam se sjetio. Sorkač.Nekak mi nije bio Čarli na pameti kad sam njega vidio. Totalno sam se oduzeo. Prestao mi je mozak funkcionirat. Ponašao sam se k'o pomahnitala tinejdžerka.
Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
dakle Pixies na INmusicu... nije što smo htjeli, ali nije ni loše :-)
idemo dalje :-)Standing on a hill, staring at a mountain...0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads