Pearl Jam in Zagreb!

Options
1112411251127112911301290

Comments

• jurasica
    jurasica Posts: 1,534
    Da im nabavimo tamburice i gusle pa da budemo odgovorni za raspad PJ :lol::lol::lol:

Da, to bas nimalo nije smijesno... Nego, kad picis za amsterdam?
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • Dirty Frankk
    Dirty Frankk Posts: 4,274
    jurasica wrote:
    Da im nabavimo tamburice i gusle pa da budemo odgovorni za raspad PJ :lol::lol::lol:

Da, to bas nimalo nije smijesno... Nego, kad picis za amsterdam?

Sutra rano u 6 avion za ZG pa Amsterdam ;)
    Neki čudni feeling imam...ono nemam nikakvih očekivanja osim što znam da će biti super što god svirao...totalno mi je svejedno. Ful opušten, nema čekanja u redu, sve laganini popraćeno sa amsterdamskim veselicama :mrgreen:;)
    Javim se sa kratkim izvještajima ako naletim na komp jer moj phone je posvađan sa PJ Beta sistemom :twisted:
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • masni
    masni Posts: 1,657
    uživaj niko za sve, ipak si jedini predstavnik :)
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • killroy
    killroy Posts: 739
    Tako je, Niko! Nek ti je super koncert!

A mislim da je stvarno vrijeme da sad i Edija upoznas. Sad imate zajednickog prijatelja :D
  • shela
    shela Zagreb Croatia Posts: 657
    Niko predobrooo!! :) baš mi je drago! znala sam čim se mike sunča u kockastim bermudicama u dubrovnik gradu da to neće proći samo tako ;)
    uživaj u večeri s Edom ;) jooj blago teeebii ;D
    i pozdravac svim frikovima iz domaje općenito :corn:
  • Dirty Frankk
    Zdravo ekipa, da se javim.
    Sinoc lagano zagrijavanje je ustvari ispalo genijalno.
    Glen Hansard je imao svoj koncert u jednoj crkvi...to je tako dobro zvucalo, akustika u crkvi je bila nevjerovatna...trazio sam neke klipove na youtube ali jos ih nema. Nadam se da je netko snimao veci dio koncerta. Volio bi ovo imat na dvd jer ne moze se to tek tako opisati, ja sigurno ne mogu :lol:
    Vrhunski koncert od 2 sata, Glen sat i po i jos neki Irac pola sata.
    Na kraju koncerta dok je jos svirao pitao je ima li netko u publici da zna svirat klavir....javio se Chris (lik duge kose) mozda ga netki od vas poznaju sa turneja frend od Denisa i Mirele, Daniel itd....
    uglavnom tip je sjeo za klavir i zajedno su super svirali da bi Glen opet pitao ima li netko da moze malo crkvene orgulje odraditi i netko je i to odradio tako da je na kraju bilo fenomenalno sa crkvenim orguljama, klavirom i Glenovim glasom koji je strasan.....sve u svemu 5+ :clap:
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • siljo
    siljo Posts: 2,203
    Zdravo ekipa, da se javim.
    Sinoc lagano zagrijavanje je ustvari ispalo genijalno.
    Glen Hansard je imao svoj koncert u jednoj crkvi...to je tako dobro zvucalo, akustika u crkvi je bila nevjerovatna...trazio sam neke klipove na youtube ali jos ih nema. Nadam se da je netko snimao veci dio koncerta. Volio bi ovo imat na dvd jer ne moze se to tek tako opisati, ja sigurno ne mogu :lol:
    Vrhunski koncert od 2 sata, Glen sat i po i jos neki Irac pola sata.
    Na kraju koncerta dok je jos svirao pitao je ima li netko u publici da zna svirat klavir....javio se Chris (lik duge kose) mozda ga netki od vas poznaju sa turneja frend od Denisa i Mirele, Daniel itd....
    uglavnom tip je sjeo za klavir i zajedno su super svirali da bi Glen opet pitao ima li netko da moze malo crkvene orgulje odraditi i netko je i to odradio tako da je na kraju bilo fenomenalno sa crkvenim orguljama, klavirom i Glenovim glasom koji je strasan.....sve u svemu 5+ :clap:

wow, zvuci mrak! :)
    nije se Ed pojavio na koncerru? vjerojatno je bio maskiran u Stonea or smthng... :mrgreen:

nego, ocekuje li se neka prica Ed/Mirella s obzirom na ono sto je Evelien uvalila Edu?

ako joj se ne potpise na gips, seljo je :mrgreen:
    Standing on a hill, staring at a mountain...
  • masni
    daj nabaci dojmove od sinoć, setlista izgleda sick.. bez obzira na Sometimes :)

Osim standardnih Into the Wild stvari da ih sad ne nabrajam jer su mi sve top, samo ću si izdvojit one koje bih želio čuti na PJ koncertu, onako, početkom prvog Encorea: Trouble, You've Got Hide Your Love Away, Man Of the Hour (!), Thumbing My Way (ok, ovo smo čuli u zgu), Dead Man, Parting Ways..

haha skoro sam sve i nabrojao :)

i onda još Falling Slowly s Glenom <3

e da, kako ispadne Unthought Known u solo izvedbi?
  • Dirty Frankk
    Odakle da pocne....
    Feeling koji sam imao cijelu vecer je: Je li se ovo stvarno dogadja??
    Skoro svaku novu stvar koju bi svirao ja bi pomislio: holy crap :o

Venue je prekrasan, pravi starinski teatar. Drugaciji feeling nego ici u dvoranu na PJ, definitivno.

Can't Keep - nisam mogao pozeljeti bolji opener, vec dugo vremena zelim cuti ovu pjesmu
    Trouble i Ed-ov glas...wow, najezis se
    Naravno sjedalo se cijelo vrijeme, ful opustena atmosfera, tako da sam cak razmisljao da mi mogao skinuti i teniske...ono kao doma na kaucu ne gladas TV u cipelama :lol::lol::lol:
    Moram priznati da su mi akusticne i elektricne gitare bile draze od ukelele part ali to se zna, mislim lijepo je i to cuti, super to zvuci uovakvom ambientu sa njime sa stage-u ali svaki put kad bi se Ed okrenuo da uzme neki instrument ja bi pomislio ne ukelele, daj gitaru :D
    You've Got To Hide Your Love Away - sto reci, rastopio sam se u fotelji a uvodna prica kako ga je Paul McCartney udario sakom u glavu je bila za kidat se:
    Paul mu je htio samo demonstrirat neku epizodu gdje je netko nekoga udario i covjek se uzivio u pricu i paf Ed-a u glavu :shock: vjerovatno ne jako ali Ed je govorio kako ga je zub malo bolio a u glavi mu je bilo: je li ovo mene Paul stvarno udario sakom :? Na kraju kad je bol prosla bilo mu je zao sto je vise ne osjeca

nastavljam u drugom postu da mi laptop u hotelu ne otane bez baterije....
  • Dirty Frankk
    Edove price su isto glavni dio show...nije ih puno pricao ali su bile ful duge...po 5 minuta.
    Man Of The Hour i Dead man....sto reci, to su pjesme za koje ustvari putujes na koncerte
    Thumbing My Way....Iva G. my thoughts were with you
    Unthought Known...totalno mocna izvedba, ful dobro zvuci
    Better Man - da nije rijeci u pjesmi ne bi uopce prepoznao stvar, totalno druga izvedba, genijalno.
    Moram isto reci da je publika bila dobra, sve tiho mirno, samo par nekih dobacivanja ali sve ok.
    U nekim trenucima se dobro i pjevalo kao Better Man i jos neke druge tako da je fora cuti ekipu u takvom kazalistu i kako odzvanja pjevanje publike.
    Parting Ways...koje iznenadenje
    i na kraju prvog dijela Porch.....jebeno, jebeno dobro....ma sto dobro, genijalno...publika opet samo sto nije vristala u kazalistu...onaj uvod sa gitarom, pa onda krene odmah pjeskanje......
    what the fuck is this world
    running to.....

Malo je samo brzo sve proslo ili mi se tako cinilo :?
  • Dirty Frankk
    Second encore sa Glenom......wow
    Njih dvoje tako dobro zvuce zajedno da se najezis.
    Zato smo se nadali da bi se mogao pojeviti na Glenovom koncertu noc prije ali eto nije se dogodilo.....mozda i bolje jer;
    Da se bog pojavio u crkvi vjerovatno bi se naljutio jer bi Ed bio veci bog od njega :D

Uglavnom Society a pogotovo Falling Slowly mozda i medu top izvedbama veceri...ne znam jesam li bolje duete ikad cuo.
    Odlicnan je bio i Bruce S. cover ""Open All Night""

Na kraju Hard Sun kao i obicno opet sa Glenom kao back vocal, svi nas nogama za kraj prvi redovi su se skupili uz stage tako da se Ed naslonio da ga podignu kao crowd surfing :lol: kratki ali slatki.

....i onda ""ne zelis kraj, ma da je tu""
  • Dirty Frankk
    ej Ranko, nije Ed jos nista spominjao Mirelu...nisu dobili nikakav email zvanicni da ce se nesto dogoditi ali ja vjerujem da ne bi smio to zaboraviti da ce se ipak sjetiti veceras....mozda je to i ostavio za drugi koncert.....vidjet cemo :corn:

Merch je dobar ako sto treba javite mi na fejs...pozdrav

idem opet letit malo :lol::lol::lol::mrgreen:
  • elcielo
    elcielo Posts: 1,149
    uz najbolje namjere, ne mogu suzbiti osjećaj ljubomore.

niko, kakva ti je ovo PJ godina bila! a još nije gotovo...
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    Zato smo se nadali da bi se mogao pojeviti na Glenovom koncertu noc prije ali eto nije se dogodilo.....mozda i bolje jer;
    Da se bog pojavio u crkvi vjerovatno bi se naljutio jer bi Ed bio veci bog od njega
    Iva: :mrgreen: koji si ti car Niko!
    Thumbing My Way....Iva G. my thoughts were with you
    <3

Pregenijalan nam je ovaj tvoj review Niko! Stvarno si pravi predstavnik nase male zajednice na EV! Uzivaj i dalje!
  • masni
    to sam čekao.. uf, šta će onda dana sve izmisliti :)
  • jurasica
    ja se nadala da će biti malo dosadnjikavo kako bi si opravdala to što nisam sad opet u amsterdamu, ali ništa od toga... :lol::lol: ali dobro, sad znam da slijedeću edovu turneju ne propuštam... barem jedan koncertić... care, uživaj! :D

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • jurasica
    vidim da nije svirao long nights... nadam se da će to odsvirati večeras! :)

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • masni
    long nights veceras umjesto arca sinoc! :D

question.. jel puštaju bootove od edda u prodaju?
  • _annie_
    _annie_ Posts: 980
    Gordan: Bolje da ja ne idem na Edove koncerte. Nema šanse da bih uspio prosjediti cijeli koncert, možda koju laganicu. :mrgreen: Na Unthought Known bih cijelo vrijeme lebdio. :D Nego, jesi li sjedio na Mikeovoj ili Stoneovoj strani? :lol:
  • _annie_
    _annie_ Posts: 980
    masni wrote:
    long nights veceras umjesto arca sinoc! :D

question.. jel puštaju bootove od edda u prodaju?

Gordan: Osim DVD-a Water On The Road, ništa od Edovih bootova nije ugledalo svjetlo dana. Ne znam zašto. Ali od srijede kreću ovogodišnji bootovi u prodaju. Što preskočiti? Uff, kakva dilema :fp: