Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
masni wrote:Even Flow i Just Breathe(obje nisu na Amsterdam 2)..
To mora da je bio odličan koncert bez Just BreatheCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
ej zaboravio sam još nešto javit
Dobio sam provjerenu informaciju da Mike dolazi u Dbk, familija je već tu nekoliko dana u jednom hotelu, inaće njihov assistent je iz Dubrovnika, točnije Konavala
E sad...što radit...što mi je radit?????? :?CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
ha, pa ništa, pustit čovjeka da odmara.
btw, pitanjce za sutra:
hoće li itko voditi svoj podmladak?
klara je na moru, ako se dobro sjećam...0 -
Dirty Frankk wrote:ej zaboravio sam još nešto javit
Dobio sam provjerenu informaciju da Mike dolazi u Dbk, familija je već tu nekoliko dana u jednom hotelu, inaće njihov assistent je iz Dubrovnika, točnije Konavala
E sad...što radit...što mi je radit?????? :?Ili mu na recepciji sa slikom ispred vlaka ostavi pozivnicu da ti dođe u trgovinu.
@elcielo: Klara je doma, u pauzi između dva mora. Već me žicala da bude konobarica na meetu.0 -
ako netko želi detaljnu tablicu, link je tu
https://dl.dropbox.com/u/34915649/PJ2012.xlsx
jedna tura po italiji s novim albumom bi sasvim fino legla dogodine, to sigurno
@Niko: mislim da bih rađe čuo 2 puta just breathe nego last kiss koji smo dobili, a onda opet, nismo se buniliOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
kakav kraj turneje! let frankfurt-zagreb kao po najgorem makadamu.. uletili u neku oluju, munje i gromovi, treskavica i skakanje... znam dosta "iznutra" o letenju, ali usr'o sam se k'o grlica
rokenrol! \m/
samoborci, javim sutra da li dolazim, znat cu do 19h...Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
siljo wrote:kakav kraj turneje! let frankfurt-zagreb kao po najgorem makadamu.. uletili u neku oluju, munje i gromovi, treskavica i skakanje... znam dosta "iznutra" o letenju, ali usr'o sam se k'o grlica
rokenrol! \m/).
Evil Little Goat0 -
Ekipa, evo i izvjestaja jedne od PJ virgins.
Trebalo mi je par dana da se vratim u relativno normalno stanje, da se dojmovi bar malo slegnu... Zadnjih dana sam si sva neka cudna, ne mogu uopce slozit normalne recenice i izrazit sta mi se sve izdesavalo u glavi na i oko koncerata...pajo wrote:Jako mi se svidja sve skupa sto se desava oko benda u zadnje vrijeme. Od komunikacije sa fanovima preko radija, chata itd do koristenja svih mogucih drustvenih mreza za postanje fotki, novog web sitea, odlicnog mercha, novosti u prodaji fan club karata...ne znam da li me samo pere pre-tour excitement, ali cini mi se da su momci opet pronasli neki zanos, sto se vidi i po tome kako gustaju u koncertima i bolesnim setlistama koje sviraju, i da nas ceka jos puno godina blesavih osmijeha na licu
Mislim, debil Mike je sjeo na vlak s fanovima i kaj je najgore, vjerojatno mu to i nije bila prevelika tlaka...iako brijem da je mozda samo dosao po salicu prasac
Slusam PJ podosta vremena i ne treba uopce spominjat koliko volim njihovu glazbu i kakav utjecaj ona ima na moj zivot. Bilo je prejebeno uzivo cut sve stvari, posebno sam se izodusevljavala na Wishlist, State Of Love And Trust, Garden, Immortality, Amongst The Waves... Divljanje na Do The Evolution, pa onda ono kad 20ak tisuća glasova šapće Just Breathe... Ne mogu uopce razmisljat o time bez da se jezim.
Ali, čudim se čudom, nisu pjesme ono sto me najvise odusevilo, nego nekakva ljudskost oko cijele te PJ price. Jednostavno ne mogu vjerovat kakva atmosfera vlada na tim turnejama. Decki su nevjerojatni, njihova međusobna komunikacija, komunikacija s ljudima, njihova briga za ljude, ogromno međusobno poštivanje... «tri koraka unazad», «pazite jedni na druge», «kad budete slusali bootove trebali bi vidit ovo sto ja sad vidim, ocean ljudi»... prica o Mirelli... druzenje u vlaku... mislim da ne postoji takav bend na svijetu.
Nevjerojatan mi je i nacin na koji se ljudi ponasaju jedni prema drugima, kao jedna velika obitelj... henganje u onim torovima, druzenje, dijeljenje hrane i vode... viđanje istih faca po aerodromima i kolodvorima...
Vi hrvatski PJ ljudi ste jedna posebna prica...ljudi koje vidis po prvi put u zivotu, a osjecas se tak nekak blisko.
Osim toga bilo mi je fascinantno vidjeti kako PJ decki uzivaju u svakoj sekundi toga sto rade. Bilo je fascinantno gledati im izraz lica. Mike je totalna fakin legenda.A Ed, njegovo lice je na momente bilo isto onakvo kakvo je bilo na pinkpopu 92., djecarac koji zatvori oci, duboko udahne, pogleda naokolo i ne moze vjerovat sta vidi i sta cuje, savoring every moment... Kad je doletio s kosarkaskom loptom...i to je bio flešbek u rane devedesete, to su jos uvijek oni isti decki koji ni nakon dvadeset i kusur godina ne mogu vjerovat da im se to desava.
shela wrote:ja bas jucer opet frendici pokusala pojasniti cijelu pricu, rekla je da kuzi al na faci joj se vidlo "ok, ovi su pukli" :fp:
Ne znam, imam osjecaj da bi mogla napisat referat od 10 stranica i da i dalje ne bi rekla ni pola onoga sta mi je u glavi. Srecom vi me rzumijete pa ni ne moram.
U svakom slucaju drago mi je da sam vas upoznala. I Pajo hvala na iskaznici!!Evil Little Goat0 -
Da, zaboravih jos napisat da je Berlin bio famozan, al Stockholm jos 10 puta bolji. Ludjastvo u prvim redovima, decki nemoguce dobre volje, svirka od kojih 2 ure i 50ak min, s tim da je zadnjih uru vremena Ed provodio jednako vremena pjevajući i komunicirajuci s prvim redovima.
Mislila sam da cu poginut na Even Flow i Keep On Rockin
Hrvatska i Slovenska zastava na sejđu i Edu u ustima XD Ispunjena Barbarina zelja za Love Reign O'er Me predana deckima u ruke u Berlinu... Nemam rijeci. Nemam.
EDIT: Jedan odtrenutaka
--> http://www.flickr.com/photos/59794835@N ... 0485034620
Evil Little Goat0 -
I ja bi na meet up...baš nije fora što sam ovako dalekoCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
bemti sve, ja u 20h imam popravak mobitela, tj rootanje istog jer me naživciralo malo memorije koje dođe s njim.. to bi trebalo trajati cca sat-dva, tako da izgleda da sam opet izvisio s ovog.. a momak ide na more sutra tako da to moramo danas obavit.. možda se nešto izokrene..
if so, javim se samoborcimaOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
hey zaboravio sam pitati tko je od vas Skandinavaca naletio na Matty-a iz Canade, stariji tip sa dugom kosom??
Imao je crovatu majicu??CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
Gordan: Meet update: nećemo se nalaziti prije 19 h. Nadam se da svi koji planiraju doći čitaju forum i da nitko neće doći našoj kući prije nas
Ali ak' i dođete nije bad. Klara je doma, a pivo je u frižideru gornjem ili donjem, ovisno o tome koje više volite.
@ Niko: Mattyja vidio nisam, a ti, ako stigneš, još uvijek možeš doći na meet. Povedi i Mikea, ako ti je pri ruci.Stvarno je krajnje vrijeme da izmisle teleportaciju pa da nam taj Dubrovnik nije preko svijeta.
0 -
[quote="_annie_"
@ Niko: ti, ako stigneš, još uvijek možeš doći na meet. Povedi i Mikea, ako ti je pri ruci.[/quote]
E da je meet u Dubrovniku išao bi po njega majkemičovjek je još 5 dana tu, stignete se još spustit
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
Copenhagen ekipa:
Nadam se da ste se nakupovali postera te večeri jer je to sigurno najbolja investicija koju ste mogli napraviti na cijelom tour-u.
http://f4dstudios.com/home/
Nevjerovatna je ludnica i potraga za tim posterom, danas je bila prodaja s/n kopije za 125$ plus shipping, da bi odmah na ebay-u skočio na 350$ a mogao bi se popeti i do 500$ kao PJ20 bilboard poster :crazy:
Neke zastave se isto kreću na ebay-u oko 100+$ što je malo previše IMO
Dobro je što se ne moram znojiti, brinuti i lupati po F5 da bi sad nešto kupio zato ovim putem zahvaljujem opet svima koji su mi pomogli skupiti postere i zastave :thumbup:CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
Dirty Frankk wrote:Copenhagen ekipa:
Nadam se da ste se nakupovali postera te večeri jer je to sigurno najbolja investicija koju ste mogli napraviti na cijelom tour-u.
Nevjerovatna je ludnica i potraga za tim posterom:
Uf, dovraga i bestraga, sad ce me traziti da im ga vratim....Naime, dobila ja poster iz copenhagena, ni zasluzila ni platila.... a tako je lijep i mocan, prestrasno!!!
uglavnom, ja sam toliko sretna kaj sam vidjela ekipu da ne mogu spavati! Pusa svima, koje jesam i koje nisam vidjela!
... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
Kak je neko napisao negdje, being Eddie Vedder is unfair to everyone else.
Guštam.
http://www.youtube.com/watch?v=d7yEqPMl ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=UfljH8mf ... ure=relmfu
:thumbup:Evil Little Goat0 -
jurasica wrote:Dirty Frankk wrote:Copenhagen ekipa:
Nevjerovatna je ludnica i potraga za tim posterom:
Uf, dovraga i bestraga, sad ce me traziti da im ga vratim....Naime, dobila ja poster iz copenhagena, ni zasluzila ni platila.... a tako je lijep i mocan, prestrasno!!!
uglavnom, ja sam toliko sretna kaj sam vidjela ekipu da ne mogu spavati! Pusa svima, koje jesam i koje nisam vidjela!
0 -
haha, sinoć došla s meet-upa i pročitam nikinu poruku o posteru, i mislim si, definitivno počinjem javno izražavati svoje želje i afinitete glede mercha.
bilo mi je super sinoć, hvala na pričama koje me hrane u ovim bezkoncertnim danima (godinama, hehe)
i samo još jedno, uživala sam čitajući fantastične osvrte naših PJ virgins (nadam se da ćemo se upoznati na nekoj od budućih turneja) i kako su točno opisale ono što se i meni desilo te davne 2000.0 -
i, da, slušam backspacer.
i čudim se otkud znam svaku pjesmu napamet.0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music