Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
cropdustress wrote:Samo da se zna: ja sam definitvno za SABOTAGE majice, nesto takvo, i def ce se turneja zvat SABOTAGE TOUR!
to Sid! pa nek si misleStanding on a hill, staring at a mountain...0 -
Dirty Frankk wrote:Uspio sam nekako dobiti jednu kartu za Oslo- floor
Izrada onih PJ šalica ipak se isplatila
Znaći ja sam all set
Ajde super Niko!
Zasluzeno
Ma valjda cemo se i mi nekako pridruziti.0 -
killroy wrote:Dirty Frankk wrote:Uspio sam nekako dobiti jednu kartu za Oslo- floor
Izrada onih PJ šalica ipak se isplatila
Znaći ja sam all set
Ajde super Niko!
Zasluzeno
Ma valjda cemo se i mi nekako pridruziti."I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
Ej Brokolis.....I meni ništa nije uspjelo ubosti, užas od užasa;(((
Tako da ako netko ima Berlin & Stockholm, javi plis!!!
Hvala
DamirLjubljana 19.06.2000
Zagreb 26.09.2006
Munchen 12.06. 2007
Berlin 15.08.2009
Dublin 22.06.2010
Belfast 23.06.2010
Berlin 30.06.2010
Prague 02.07.2012
Berlin 04.07.2012
Berlin 05.07.2012
Manchester 28.07.2012 - E.V.
Worcester 15.10.2013
Worcester 16.10.2013
Brooklyn 18.10.2013
Brooklyn 19.10.2013
Trieste 22.6.2014
Berlin 26.6.2014
Milton Keynes 11.7.2014
Buenos Aires 7.11.2015
Sao Paulo 14.11.2015
Rio de Janeiro 22.11.2015
Chicago Wrigley Field 20.8.2016
Chicago Wrigley Field 22.8.20160 -
vidim ležerno se priča o hostelima, za par dana će se i hvalit prodaja
amsterdam sutra napadamo, unaprijed molim da bude neka rezerva za svaki slučaj ako ne uspijem sutra ubosti to.. ali bit cete obavijesteniOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
od hostela u berlinu toplo preporučam st.christopher's inn.
povoljno, čisto, a stanica metroa drito ispred ulaza.0 -
elcielo wrote:od hostela u berlinu toplo preporučam st.christopher's inn.
povoljno, čisto, a stanica metroa drito ispred ulaza."I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
ulovio standing za Manchester :PStanding on a hill, staring at a mountain...0
-
:clap clap:Oh when I was a kid oh how magic it seemed
dakle, ja sam htjela reći da ja planiram sutra ubosti amsterdam i da mi trebaju 3 karte (i viki bi išao :P ) pa ako netko solo kupuje kartu predbilježujem se... to je prvo!
kao drugo, ja planiram ići još u stockholm i oslo, pa ako netko čuje da se prodaju karte pls mail, poruka (098247118) ili nekim sličnim bržim putem obavijest o tome... unaprijed hvala jer znam da će se to tako srediti...
@niko - pa ako ti nisi zaslužio da ti se nabave karte za floor onda ne znam tko je, tako da je trebalo samo sačekati... ne znam što si se ti uopće uzrujavao oko kupnje...predlažem da slijedeći put prvo svi probamo kupiti kartu za niku, a onda tek za sebe... red se mora znati!
kao zadnje, ja se selim! he, nisam ni stigla u ovoj općoj gunguli o tome proziboriti ali evo, obavještavam vas!s obzirom da se stalno prijetim, molim ruke tko može u nedjelju jutro-popodne doći nositi stvari?!
da upozorim, živim na 3. katu bez lifta...
još ću javiti kad točno to organiziramo!
ok, čujemo se, ne?!?... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
jeeee, dolaziš mi u kvart!
vrlo rado bih pomogla u selidbi, ali u nedjelju radim. šmrc.0 -
ulovio standing za Manchester2 :P
juras, javim se...
edit: ana,standing za stockholm se povremeno pojavljuju pa checkiraj onu stranicu za prodaju, ne znam link napamet...Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
ej ljudi, moze samo informacija da li su karte za stockhlom rasprodane??"And sometimes is seen a strange spot in the sky, a human being that was given to fly..."
"We are all determined by our gene pool...obviously, somebody peed in yours"-Walter Bishop0 -
Ne znam dal je ista uopce rasprodano. Navodno su neki JUTROS kupili parket za stockholm!
Moram reci, al ovo je cisto sranje. I sad dodan jos jedan Manchester i prodaja pocela ODMAH? Wtf??? Svinjarija teska sve skupa. Nigdje announcementa ni nis. Nije da sam planirala ici ali stvarno cijela ova turneja se pretvorila samo oko toga tko ce vise love dobit. Sad ce samo scalper zaradit na ljudima koji nisu mogli parket kupit za koncerte, a nisu sve karte ni pustili u prodaju odmah! :evil:"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
di se uopce pojavio man2?! na ticketu? da ne bi meni sutra amsterdam2 fljasnuli.. ima taman mjesto 27.-ogOh when I was a kid oh how magic it seemed
masni wrote:di se uopce pojavio man2?! na ticketu? da ne bi meni sutra amsterdam2 fljasnuli.. ima taman mjesto 27.-og
pojavilo se prvo na ticketmasteru i to seated tickets, a onda vrlo brzo i na livenation, ali i seated i standing...
ako se amsterdam rasproda kao manchester danas, vjerojatno ce odmah ici u prodaju drugi...
da, 10c je opet briljirao sa informacijama
hvala FB-u i prijateljima...Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
ah jebiga, bas sam se radovala posjetu svedskoj i tom koncertu, mozda se nekako uspije nesto sredit..ah vidit cemo."And sometimes is seen a strange spot in the sky, a human being that was given to fly..."
"We are all determined by our gene pool...obviously, somebody peed in yours"-Walter Bishop0 -
znam da se to nece dogoditi, ali sad bi bilo kul od 10c da napisu news sa svim novim koncertima.. da ne moram sutra cijeli dan provest na ticketu i gledat hoce li se pojavit ekstra amsterdam..Oh when I was a kid oh how magic it seemed
masni wrote:znam da se to nece dogoditi, ali sad bi bilo kul od 10c da napisu news sa svim novim koncertima.. da ne moram sutra cijeli dan provest na ticketu i gledat hoce li se pojavit ekstra amsterdam..
boli ih ona stvar za nas. Sad u to cvsrsto vjerujem.
"I surfaced and all of my being was enlightened"0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 273 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.6K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads