Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
siljo wrote:http://www.movieplex.hr/sadrzaj/filmovi/detajlfilma.aspx?filmid=34443
PJ20 u HR kinima... ili kinu...
20.09., Movieplex Zagreb
Ranko, javi mi kada idu ulaznice u prodaju. Ako ne uspijem dobiti ulaznicu za Toronto festival, onda dolazim u Zagreb!2000 Ljubljana
2006 Vienna, Zagreb
2007 Munich
2009 Berlin
2010 Dublin, Belfast, Berlin, Venice
2011 Montreal, Toronto 1&2
2012 Manchester 1&2, Amsterdam 1&2, Prague, Berlin 1&2, EV Manchester
2013 Worcester 1&2, Brooklyn 1&2
2014 Amsterdam 1&2, Manchester 1&2, Milano, Trieste, Vienna, Berlin
2017 EV Firenze, Taormina 1&2
2018 Amsterdam 1&2, Padova, Prague, Krakow, Berlin
2019 EV Firenze0 -
Ukulele Song....malo sam ga vrtio u autu, ali ne možeš mu tako dati pravu šansu pa sam ga večeras uzeo sa sobom na komp i slušalice da ga preslušam kako treba...hmmm...ne znam hoću li izdržati do kraja, nekako se sve tjeram ali svaka nova pjesma sa istim zvukom gitarice me pomalo ubija, stvarno se trudim ali čini mi se da ga neću puno vrtiti.
Baš me zanima kako ovaj album doživljavaju oni koji ne briju na PJ i Ed-aCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Jesi izdržao, Niko?
Mi smo napokon obavili sve rezervacije - B&B, hotel, stan, hotel (Calgary, Edmonton, Vancouver, Seattle).
Mogli smo i malo jeftiniju destinaciju naći za turnejuKanada je stvarno skupa... Sreća da je tečaj tu gdje je... Mislim da bi pao odlazak u Južnu Ameriku, samo da ovo nisu objavili ranije :ugeek:
Uzeli smo i avio-kartu Edmonton-Vancouver, čujemo da u Vancouveru čovjek ima što vidjeti pa štedimo vrijeme, odustali smo od putovanja kroz nacionalne parkove... Još trebamo srediti samo prijevoz Calgary-Edmonton i Vancouver-Seattle.
Polako me počinje tresti putna groznica
Jedino ne mogu prežaliti što smo u zraku u vrijeme premijere filma (slijećemo u 19:55). Avio-karte je, naravno, kupio Gordan0 -
neznam za vas, ali ja sam misla da ce se film prikazivati u Hrv samo u Zg i taman sam pricala legici kako cu morati to otici pogledati, kad na grungereportu primjetih popis screeninga na kojem su i Osijek i Split
Made my day!!!
http://www.pj20.com/screenings/
Croatia
Theatre City County Tickets
Movieplex Zagreb Zagreb City of Zagreb Info/Buy
Cineplexx Osijek Osijek Osijelk-Baranja Info/Buy
Cineplexx Split Split Split-Dalmatia Info/Buy0 -
boze koja je ovo provincija
i za gledat film u kinu moram ic u Zagreb
o Fiorello LaGuardia, sto okreces se u grobu poput janjeta na raznju negdje po lickoj magistrali. vidis sto naprave od grada tvoji nasljednici.
:(Death or glory!0 -
Ja sam rezervirao danas 6 karata.. Sve su karte dostupne na stranicama movieplexa, pa se samo registriate i rezervirate kartu.. morate ju samo pokupiti pola sata prije filma.. 40kn je jedna.. u biti je identicno sve kao i za svaki drugi film.. mislim da nece biti f5 panike i cekanja u redu i pustanja 10min prije ljude sa zlatnim narukvicamaOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
samo bih se osvrnuo na terraneo jednu sekundu (pozdrav ivi koju sam sreo u drugom redu nationala
)
bez premca najbolji festival kod nas na kojem sam bio (vani sam bio samo na novarocku kad je bio PJ, Incubusi, Killersi, Mando, Flogging, Smashing, .. pa nije baš za uspoređivat).. toliko pozitive nisam vidio od nekog PJ koncerta.. stvarno nisam očekivao od toliko različitih, a s druge strane opet sličnih ljudi, takvu atmosferu.. netko je napisao na ravno do dna rečenicu koja je stvarno opisala tu atmosferu - "netko te trkne pa ti kaže oprosti".. i još te ponudi rakijom..
a o bendovima ne treba puno trošiti riječi.. national (2h svirke pred 10k ljudi.. i Lucky You), frank turner (kakav show), janelle, nouvelle, la roux, dubioza, mogwai, crystali, ... i onda hrpa bendova na manjem stageu tipa les lapins superstar koji su svirali 3 dana po glavnoj šetnici festivala.. pa handsome fursi koji su me baš oduševili (u tvornici su 30.9. ja mislim
).. ma sve..
još ekipa iz kampa, sviranje gitare do 9 ujutro.. aaa.. samo je logorska falila
jednostavno - ponovilo se dogodineOh when I was a kid oh how magic it seemed
hej, masni, sad si mi dao misliti.
znači li to što si rezervirao svoje ulaznice da PJ20 u kina igra taj jedan jedini dan?0 -
Tako je, da, igra samo 20.-og i normalno se mogu rezervirati ulaznice online kao i za svaki drugi film u kinu i pokupit do pola sata prije predstave.. Kad sam ih ja išao rezervirat jučer skoro cijelo kino je bilo prazno, tako da ne bi trebalo biti problema..Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Mi rezervirali dvije za ZG premijeru. Danas je već rezervirana oko trećina dvorane, tako da ko nije neka to učini. To bi mogao biti najveći zg(cro) PJ miting ever.0
-
Da li znamo koji sat počinje film u Zagrebu?2000 Ljubljana
2006 Vienna, Zagreb
2007 Munich
2009 Berlin
2019 EV Firenze0 -
_annie_ wrote:Jesi izdržao, Niko?
Mi smo napokon obavili sve rezervacije - B&B, hotel, stan, hotel (Calgary, Edmonton, Vancouver, Seattle).
Mogli smo i malo jeftiniju destinaciju naći za turnejuKanada je stvarno skupa... Sreća da je tečaj tu gdje je... Mislim da bi pao odlazak u Južnu Ameriku, samo da ovo nisu objavili ranije :ugeek:
Uzeli smo i avio-kartu Edmonton-Vancouver, čujemo da u Vancouveru čovjek ima što vidjeti pa štedimo vrijeme, odustali smo od putovanja kroz nacionalne parkove... Još trebamo srediti samo prijevoz Calgary-Edmonton i Vancouver-Seattle.
Polako me počinje tresti putna groznica
Jedino ne mogu prežaliti što smo u zraku u vrijeme premijere filma (slijećemo u 19:55). Avio-karte je, naravno, kupio Gordan
Hey, ja sam jučer također kupio avionsku kartu Calgary-Vancouver u jednom smijeru jer se vračam iz Vancouvera doma. S kartama sam gotov, dva smjestaja koja imamo u planu prepuštam Tyler-u...on je ipak domačin
Još puno i ne razmišljam o svemu jer sam ful u poslu, gužva je tako da nemam kadali jedva čekam da me počne pucati PJ groznica.
Naručio sam sa amazona knjigu o Kanadi da se malo informiram što bi htio vidjeti, žao mi je samo što ne vodim i moje na put.
A stvarno šteta za premijeru filma što nečete stići...a tko je mogao znati kad ste kupovali karte :?:CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
snih wrote:Mi rezervirali dvije za ZG premijeru. Danas je već rezervirana oko trećina dvorane, tako da ko nije neka to učini. To bi mogao biti najveći zg(cro) PJ miting ever.
Super je da i u nas ide premijera i to u 3 kina :thumbup:
Bit će ful zanimljivo puno PJ kino u Zagrebu...dovedite malo freške krvi na ovaj forum
Koje majice se nose??
Nove????????CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
Dirty Frankk wrote:snih wrote:Mi rezervirali dvije za ZG premijeru. Danas je već rezervirana oko trećina dvorane, tako da ko nije neka to učini. To bi mogao biti najveći zg(cro) PJ miting ever.
Super je da i u nas ide premijera i to u 3 kina :thumbup:
Bit će ful zanimljivo puno PJ kino u Zagrebu...dovedite malo freške krvi na ovaj forum
Koje majice se nose??
Nove????????
Alo FrankyMožeš pitati i provjeriti u kinu, koji sat počinje film?
2000 Ljubljana
2006 Vienna, Zagreb
2007 Munich
2009 Berlin
2019 EV Firenze0 -
vedderman wrote:
Matej, film je u 21h...
mozes rezervirati na http://www.movieplex.hr/sadrzaj/pretrag ... earl%20jam (potrebna je rezervacija)...
javi ako hoces da ti ja rezerviram...Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
siljo wrote:vedderman wrote:
Matej, film je u 21h...
mozes rezervirati na http://www.movieplex.hr/sadrzaj/pretrag ... earl%20jam (potrebna je rezervacija)...
javi ako hoces da ti ja rezerviram...
Hvala Ranko! Več sam rezervirao 4 ulaznice. Vidimo se 20tog2000 Ljubljana
2006 Vienna, Zagreb
2007 Munich
2009 Berlin
2019 EV Firenze0 -
ajde priznaj da nisi mislio da ces ikad ici u ZG samo radi filma u kinuOh when I was a kid oh how magic it seemed
masni wrote:ajde priznaj da nisi mislio da ces ikad ici u ZG samo radi filma u kinu
haha da, priznajembaš možemo biti sretni da imamo šansu.... u sloveniji nijedan distributer nema interesa i skoro poslao sam ih k****
2000 Ljubljana
2006 Vienna, Zagreb
2007 Munich
2009 Berlin
2019 EV Firenze0 -
rezervirala i ja!0
-
Iva: ja isto rezervirala dvije karte, za sebe i diktatora u egzilu, koji ce tada biti nazad u domovini. Uzela sam nam karte zadnji red sa strane, ako ga narod dobro ne prihvati kad se vrati da moze lako pobjec iz kina.
Bit ce fakat izgleda super velik meet-up, bas fora! Moramo se prije zasjest kolektivno u neku birtiju, ofkors!
Inace bih se isto ko masni voljela osvrnut na Terraneo, iako bijah samo jedan dan, ali bilo mi je fakat super, a i jako, jako drago da sam vidjela hrpicu dragih ljudi. Nacijonalci su meni bili super, kao netko mi je rekao da im kao svirka nije bila savrsena (a s onim vjetrom nije bilo lako procijenit rekla bih), ali meni su bili odlicni! I tak...0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 273 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.6K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads
- 29.1K Other Music