Pearl Jam in Zagreb!

15975986006026031290

Comments

• siljo
    siljo Posts: 2,203
    Rijeka wrote:
    Laufer se soundcheckira na Korzu, live streaming iz mog stana kaže..:"Govorim u snu" i kraj soundchecka

ooooo govooriiim u snuu! jednog dana cu se preseliti u rijeku... tocka... :)

dobru zabavu kako onima koji ce biti vani na hladnom tako i onima doma na toplom ;)

i naravno, lijepu 2008. vam želim malo unaprijed...

si ju.......................................
    Standing on a hill, staring at a mountain...
  • Evo mene doma. Ljuta sam jer sam imala dvoje djece. DVOJE!
    I to jedno je ostalo do 3.30, samo sa mnom i cistacicom...
    Kao ne moze biti doma sa roditeljima i bratom, a mali nema
    jos ni dvije godine. koji shit, jedva cekam da tu zavrsim s poslom...
    toliko o '07., '08. ce biti...vidjet cemo.

Niko, javi ako se spustas u grad, ja sigurno idem. Viktor ce valjda izaci na Korzo isto, Dredis mi se nije javio za danas, rekla sam im da mi se jave.
    Bit ce ekipa dole, u tone sumnjam. Prosla sam Korzom taman kad
    su soundcheckirali Govorim u snu pa sam morala otici nakon toga na bus.
    Super izgleda bina i sve dole, bit ce pravi docek. Urbani docek, kako su rekli :D
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • Rijeka
    Rijeka Posts: 801
    Viktor ce valjda izaci na Korzo isto

Ne valjda, Viktor će sigurno izaći na Korzo jer je otkantao doček u Medulinu...A ne gleda mi se baš Radiohead 31.12. Reko bi čovjek da sam se zaželio dočeka, s obzirom da sam 2007-u dočekao sa 39,5 temp...Nebitno, ako treba bit ću sam u prvom redu, dobro ne baš sam, imat ću prijatelje braću Karamazove http://youtube.com/watch?v=wD2MX3TbMMU

A i Quasarr zvuči super uživo, uživo na probi...Kad već ne mogu oko ubit popodne..
    Death or glory!

• pajo
    pajo Posts: 3,292
    Rijeka wrote:
    Ne valjda, Viktor će sigurno izaći na Korzo jer je otkantao doček u Medulinu...A ne gleda mi se baš Radiohead 31.12. Reko bi čovjek da sam se zaželio dočeka, s obzirom da sam 2007-u dočekao sa 39,5 temp...Nebitno, ako treba bit ću sam u prvom redu, dobro ne baš sam, imat ću prijatelje braću Karamazove http://youtube.com/watch?v=wD2MX3TbMMU

A i Quasarr zvuči super uživo, uživo na probi...Kad već ne mogu oko ubit popodne..

Ajde, ajde...samo naprijed u prvi red i ima da vristis kao curica: Damir, Damir...!

Uzivajte svi i izsmrzavajte se i za nas koji smo u toplim domovima :D
  • Rijeka
    pajo wrote:
    Ajde, ajde...samo naprijed u prvi red i ima da vristis kao curica: Damir, Damir...!

Uzivajte svi i izsmrzavajte se i za nas koji smo u toplim domovima :D

Zašto "kao" curica :D:D...Al derem se ja Vava, Vava...Urban mi i nije nešto pojam za vrištanje...

Počela je usrana kiša :mad: ...Katastrofa, sad vidim da ni taj radiohead nije tako nemoguća opcija
    Death or glory!

• snih
    snih Posts: 1,052
    Cijeloj PJ forum ekipi sve najbolje u Novoj 2008.
    žele asfo, snih & Janko
  • snih
    snih Posts: 1,052
    I da, gleda se Radiohead!

Weird Fishes, pa Bodysnatchers... :)

jako dobro!

Za sad samo ja gledam, Ljubica još uvijek uspavljuje Janka, u 1 i 10??? :D:D
  • pajo
    snih wrote:
    Cijeloj PJ forum ekipi sve najbolje u Novoj 2008.
    žele asfo, snih & Janko
    Čestitkama se pridružuju i iva&pajo!
  • pajo
    snih wrote:
    I da, gleda se Radiohead!

Weird Fishes, pa Bodysnatchers... :)

jako dobro!
    Predobro!
    snih wrote:
    Za sad samo ja gledam, Ljubica još uvijek uspavljuje Janka, u 1 i 10??? :D:D
    Go Janko! :D
  • lestes
    lestes Posts: 959
    želim svima sve najbolje u novoj! nadam se da bude bolja nego prošla... :)

odgledan je radiohead, bilo je predobro!! ja bi još :D faust arp mi je bila baš
    fora... zaljubljujem se u radiohead :o:D nema više karti za koncerte... :(
  • lestes
    lestes Posts: 959
    weeee otvorila sam 800-tu stranicu :D
  • Dirty Frankk
    Dirty Frankk Posts: 4,274
    Sretna Nova Godina svim članovina ove male PJ familije i da nas barem usreće sa jednim koncertom pa makar to bilo 31.12 2008 :D:D
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • killroy
    killroy Posts: 739
    Sretna nova svima! Ako bude kao i ova prosla bit ce super, jer to znaci da ce bit jos koncerata. :D
  • pajo
    lestes wrote:
    odgledan je radiohead, bilo je predobro!! ja bi još
    fora... zaljubljujem se u radiohead nema više karti za koncerte... :(
    Iva: pa mala rekli smo ti da idemo u Milano barem dan ranije (išli bi i par dana ranije da nije neka glupa tekma :(;)), a na http://www.ticketone.it ima još karata za 17.6. pa idi s nama 17. ujutro, a vraćamo se 19. ujutro, nakon 'našeg' koncerta...ja stvarno ne znam što još čekaš? :D
  • elcielo
    elcielo Posts: 1,149
    želim sve najbolje svima! :)
  • Rijeka
    Sve najbolje u 2008 vam želim i nadam se da ste se dobro proveli, na koji god način to bilo :)
    Death or glory!

• Dirty Frankk
    Dirty Frankk Posts: 4,274
    Prvo jutro u ovoj godini proveli smo na snijegu (Platak) ja se nisam usudio skijat jer ne znam pa da prije Pariza ne bi bilo gipsa, stavio sam mp3 PJ naravno i penzionirsko spuštanje sa sanjkama...malo snjega, malo palačinke, super.

Žao mi je što nisam bio sinoć na koncertu na Korzu :(
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • masni
    masni Posts: 1,657
    Sve najbolje svima i od mene :)

valjda ste svi prezivjeli sinocnju noc, bez strganih zglobova i isaranih zidova po stanu :) (frend kod kojeg smo slavili farba stan od sutra nadalje, pa je za poklon dobio niz parola, od predizbornih do viceva i dosjetki)
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • masni
    masni Posts: 1,657
    gledam ja tako dnevnik nove tv u 17:33 u kojem su se nizali izvjestaji s nove godine.. pa tako bijase prikazana i rijeka. i koga vidim u prvom redu?

viktora i sid.. da prvom.. na ogradi.. bili ste dobrih 5 sekundi..

eto :)
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • pajo
    masni wrote:
    gledam ja tako dnevnik nove tv u 17:33 u kojem su se nizali izvjestaji s nove godine.. pa tako bijase prikazana i rijeka. i koga vidim u prvom redu?

viktora i sid.. da prvom.. na ogradi.. bili ste dobrih 5 sekundi..

eto :)

http://dnevnik.hr/naslovnica/vijesti/hrvatska/20080101_33997_92380.php#video_92380