*__Pearl Jam >>> Hungary__*

Options
17475777980105

Comments

• London, UK Posts: 475
    Tök szar az idei Lumi, ne is gyertek! :D:D:D

Majd holnap megírom, mikor lenne alkalmas...böe...ma is 9 órát lenyomtunk... :(
    I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack
  • lilinger wrote:

Majd holnap megírom, mikor lenne alkalmas...böe...ma is 9 órát lenyomtunk... :(

úúúú, nem hangzik túl jól, kitartás ;)
    stood at the top of the hill over my town i was found. finding myself used to be hard but now i see the light. this is music.
    Bakker, te hogy bírtál hajnalok hajnalán netezni, Szuzánna? Vagy nem buliztatok sokáig a második nap?

Kedves Linda! Tőlem akármilyen lehet a Lumi, nincs összehasonlítási alapom, de szeretnék menni, lehetőleg pördzsemesekkel:D
    Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
    Eddie: Dublin & London
    nem jön Cornell, hangszálproblémák miatt. most elég nyűgös vagyok.
    1996 Budapest
    2007 Novarock - Nijmegen
    2010 Belfast - Venice
    2012 Amsterdam - Berlin I - Berlin II
    2014 Trieste - Vienna
  • Ricsard wrote:
    Bakker, te hogy bírtál hajnalok hajnalán netezni, Szuzánna? Vagy nem buliztatok sokáig a második nap?

Kedves Linda! Tőlem akármilyen lehet a Lumi, nincs összehasonlítási alapom, de szeretnék menni, lehetőleg pördzsemesekkel:D

hazaér, gép automatikusan bekapcs ... így :D ja a hajnali 9 meg úgy hogy nem lehet ebben a melegben rendesen aludni ... meg tudod, arra ébredek hogy szomjan halok... :D

cornell miatt a sírás határán vagyok kb 10 perce
    stood at the top of the hill over my town i was found. finding myself used to be hard but now i see the light. this is music.
    manda10 wrote:
    nem jön Cornell, hangszálproblémák miatt. most elég nyűgös vagyok.

:eek: MI VAAAAAAAAAAAAAAN??????? :mad:
    Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
    :( Jajj-jajj...újabb rossz hír: a közös pördzsemes találkozónkra nem sok mindent tudok hozzátenni a madridi képekhez, ugyanis az enyéim szőrén-szálán eltűntek a gépemről!!! AZAZ NINCSENEK MEG !!!! :mad:Feltúrtam az egész lakást, végigpásztáztam nem kevés cdt és dvdt abban a tudatban, hogy nem is írtam ki őket...hm, úgy tűnik, erre jól emlékszem. Hm, persze mindez úgy derült ki, hogy szerettem volna mindent az idei fotóimat egy dvdre, hogy legyen biztonsági másolatom a teljes eddigi évemről (mert most lett időm és kedvem feldolgozni azt a rengeteg fotót)... a photobucket.comnak hála 14 db a kedvenceim közül megmaradt, de tartok tőle:confused:, hogy ez most ennyi...meg egy bambi! Ma este pedig zülleni megyek a Szigetre!!!
    Ricsard wrote:
    Ma este pedig zülleni megyek a Szigetre!!!
    Tán kissé kérkedősre sikerült az smsem tennap előtt...de...ÉRINTETTEM AZT A CSÖRGŐDOBOT!!! Életem csúcspontjához értem... :) Innen már csak lefelé...
    I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack
  • lilinger wrote:
    Tán kissé kérkedősre sikerült az smsem tennap előtt...de...ÉRINTETTEM AZT A CSÖRGŐDOBOT!!! Életem csúcspontjához értem... :) Innen már csak lefelé...

KIÉT????? te kis hamis :)
    KIÉT????? te kis hamis :)

A Trent Reznorét...egy hallgatóm kapta el, s hátra vitt a susnyásba (csomagmegörző), s megérinthettem...

Életem másik felét annak szentelem, hogy Stone zoknijára vadásszak! ;)

Aztán majd felcsendül a búcsúztatómon a Leaving here...és így lesz teljes és tökéletes...
    :)
    1 teljes hétig nem írt senki semmit??? hát idáig jutottunk ;):p?!

A Luminárium idén is kimaradt, amit utólag rettenetesen sajnálok. Az ok egyszerű: alantas gyorsasággal telt el 1 hét odakinn, ráadásul a kedvenc "kurva nagy tócsás" sátrat és az újonnan megismert ausztrál cimborákat képtelenek voltunk hátrahagyni! (Így viszont magammal cipeltem őket a záró Sziámi koncertre, amit láthatóan nagyon élveztek!:) ) Természetesen köszönöm a lehetőséget, bízom benne, hogy jövőre sokkal inkább egyben maradok;):D!
  • Maribor, Slovenia Posts: 885
    Hello neighbours ;)
    I hope someday PJ will return to this (Slovenia or Hungary) little piece of earth. It's been a while, eh? ;)

Take care...
    The worst enemies of music? Money and Mathematics. Combined with music, they both do the exact opposite of what they're supposed to do. Money makes music cheap, mathematics makes it stupid and predictable.

____

Zagreb 2006/ Munich 2007/ Venice 2007/ Berlin 2009 / Venice 2010 / 2 x Berlin 2012 / Stockholm 2012 / Milan 2014 / Trieste 2014 / Vienna 2014 / Florence (EV) 2019 / Padova 2018 / Prague 2018 / Imola 2022 / Budapest 2022 / Vienna 2022 / Prague 2022 

Hey pal, thanx!

I really wished a show in Budapest and in Slovenia as well...maybe(?) next time...It's been 11 and 7 years since their only visits to our countries...for what it's worth personally I WOULDN'T MISS THE OPPORTUNITY to see the beauties of Maribor and the capital again...e.g. for the occasion of a Seattle summit meeting !!!! :D Let's keep our fingers crossed (...and our passports warm:D)
    Regards!
    Előrendeltétek már az Itália DVD-t? :confused:
    én a pólóval megáldott csomagot választottam:), kár, hogy ezen kívül semmi más nyalánkságot nem hajlandók a kész csomagba tenni, hiába is próbálkozol! :(
    Móni, hol vagy?
    Ricsard wrote:
    Móni, hol vagy?

Sziaaa, sziasztok!!

itt vagyok , itt vagyok...valahogy el vagyok úszva teljesen....készülünk a Game Expora és persze most jut eszébe mindenkinek hogy mit kell csinálni...

igen nagyon eltűnt mindenki, remélem ez csak a nyári szünetnek volt köszönhető, ami persze nekem nem volt :-( de szombaton mi is indulunk egy hetes kikapcsolódásra :-)))))))

dvdt még nem rendeltem, de fogok csak még nem jött meg az új kártyám és persze azelőtt meg azzal sem tudtam foglalkozni.....
    1996: Budapest
    2005: Gorge, Vancouver
    2006: Arnhem, Prága, Bécs
    2007: Madrid, Katowice, Nickelsdorf, Nijmegen
    2009: Rotterdam, Berlin
    2010: Dublin, Belfast, Berlin
    Mi lenne, ha az évfordulón megünnepelnék, hogy ott lehettünk Bécsben meg azt, hogy idén is volt minek örülni? :)

Tehát javallom, hogy szeptember 25-én, kedden (vagy a körülményeikre való tekintettel előtte v utána hétvégén) jöjjünk össze és ritualizáljunk egyet! Mindezt teljesen kötetlenül egy sör mellett! ;) Monnyuk a Szódában (ha esetleg még nyitva lesz...Corvintető) vagy a Keltában vagy a Bambiban! De természetesen minden megoldás érdekel!

Ha más nem, arra jó ez a post, h a nyár végére való tekintettel ne senyvedjünk már a kitudja hányadik oldalon... :D
    Minden jót, Mónika!:)
    Én újból melózom, ergo rendszeresen fogok fórumozgatni is:)
    A bécsi évforduló ünnepelnivaló esemény, úgyhogy én támogatom, de csakis a hétvégi időpontot!
    Ááááá, istencsászárság, hogy a Muse visszatér Mo.-ra, Monyóban bízom, más valaki... :rolleyes: Gyöngylekváron kívül;)?
  • tali --> yes please

muse --> certainly

:D

Welcome!

It looks like you're new here. Sign in or register to get started.